A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Szép volt fiúk! Remélem a dubai edzõtábor után Becks-el kiegészülve felvesszük a versenyt a rivális Interrel =)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
KAKÁÁÁ!!! =)
De senki se szálljon el ettõl a meccstõl, azért a hibák még megmaradnak.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
tetszik a meccs, tetszik a csapat játéka!!!!!!!!
így tovább😄
Pirlo lõtt nagy kapufát szabadrúgásból és Seedorf lecsapott a kipattanóra.
FORZA MILAN!!! Így kellene ezt csinálni egész évben!
ehhhh 3:1 közben PATO =)
MILAN: Abbiati; Antonini, Maldini, Kaladze, Favalli; Seedorf, Pirlo, Jankulovski; Kakà, Ronaldinho; Pato.
UDINESE: Handanovic; Ferronetti, Sala, Domizzi, Lukovic; Inler, D'Agostino, Isla; Pepe, Quagliarella, Di Natale.
Elõször is szeretném megköszönni Adriano Gallianinak és az egész klubnak, hogy lehetõvé tették nekem, hogy itt lehessek. Nagyon szeretem Olaszországot, nagyon boldog vagyok, hogy Milánóban lehetek, ez nagy megtiszteltetés számomra.
Pályafutásom során Anglia és Spanyolország meghatározó csapataiban játszhattam, és most megadatott a lehetõség, hogy szerepelhessek a világ legeredményesebb klubjában, a Milanban. Keményen dolgozom majd, és igyekszem a tõlem telhetõ legtöbbet adni csapattársaimnak.
Ez egy nagy lehetõség számomra, ami azt is lehetõvé teszi, hogy közel lehessek a családomhoz.
LA GALAXY
Fontos döntés volt részemrõl, egy kihívás. Amerikában a futball színvonala az európaihoz képest más, amin én egyedül természetesen nem vagyok képes változtatni, de az, hogy megpróbálhattam, nagy élmény.
CAPELLO, AZ ANGOL VÁLOGATOTT ÉS A MILAN
Capello remek szakember, akit nagyon tisztelek, tõle kértem egy lehetõséget, ami miatt itt vagyok. Egyetértek vele abban a kérdésben, hogy válogatottbeli szereplésem az itteni játéklehetõségen múljon. Nagyon kötõdöm a Válogatotthoz, aminek színeiben több mint 100szor szerepelhettem. Azon leszek, hogy a tõlem telhetõ legjobb munkát végezzem, mindezt olyan nagyszerû klubbal, mint az AC Milan, és olyan magas színvonalon játszó játékosokkal, mint Kaka’, Maldini vagy Ronaldinho. Remélem, hogy ezek után újra lesz alkalmam magamra ölteni a Válogatott mezét.
Természetesen nem számíthatok rá, hogy elsõ perctõl a pályán leszek, a csapattársaimmal együtt fogok edzeni és formába kell lendülnöm. Boldog vagyok, hogy az orvosi vizsgálatok a vártnál jobb eredményt hoztak.
Nem szeretném megtörni azt az egyensúlyt, ami a játékosok között van, de remélem, a lehetõ legjobban sikerül beilleszkednem és folytonosságra lelnem a játékban.
Ez a döntésem sok reakciót váltott ki, de azok mind pozitívak. Azért választottam ezt a klubot, mert hatalmas történelme és nagy játékosai vannak. Például Paolo Maldini, aki ugyan negyven éves, de még mindig magas színvonalon ûzi ezt a sportot, fiatal játékosok, akik lassan, de biztosan fejlõdnek, és nagy bajnokok. Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy velük dolgozhatok.
Carlo Ancelotti kivételes és nemzetközileg elismert edzõ.
MEZSZÁM
A mezszámom a 32-es lesz, ez volt az a mez, amit a klub ajánlott nekem és én rögtön elfogadtam.
SZERZÕDÉSE
Szerzõdésem szerint március 9-ig maradok és szeretném még egyszer megköszönni a Milannak, hogy lehetõvé tették itt tartózkodásom. Már most tudom, hogy nehéz lesz a búcsú.
OLASZ BAJNOKSÁG
Máris kezdek beleszeretni ebbe a klubba, szeretem a történelmét, többek közt ez volt az egyik döntõ tényezõ. Mindig is tisztelettel figyeltem az olasz bajnokságot. Itáliában rajonganak a fociért, és szerencsére többször volt lehetõségem olasz csapatok és az olasz Válogatott ellen játszani. Izgalmas lesz.
ANGOL-OLASZ PÁRHARCOK A BL-BEN
Amikor hallottam, hogy a MU Olaszországba fog utazni a Bajnokok Ligája miatt, nagyon megörültem, hogy láthatom régi csapatomat, mivel február 24-én még itt leszek.
A jövõben szeretnék még BL meccsen részt venni
DERBI
Rögzítettem a mérkõzéseket, amiken itt tartózkodásom alatt részt vehetek majd, és láttam, hogy ebben benne lesz a derbi is. Az Internek remek edzõje van. Ez egy szenvedélyes mérkõzés lesz, amit már alig várok.
MÉDIA
Pályafutásom során mindig is nagy volt rajtam a média nyomása. Amikor a MUban szerepeltem, talán még nem érzetem, túl fiatal voltam hozzá. Nem hiszem, hogy ebbõl akármilyen probléma adódik majd.
Tudom, hogy a Milannak hatalmas szurkolótábora van, szeretnék én is ide tartozni, és anélkül, hogy csalódást okoznék, a gyõzelem felé vezetni a csapatom.
acmilan.com/acmilan.hu fóruma
mondjuk egy Cardacio - Strasser - Osuji felállást megnéznék 😄
Sok sikert neki <#worship>#worship>
REAL MADRID
KAPUSOK: Abbiati, Dida
VÉDÕK: Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Cardacio, Pirlo, Strasser (51), Osuji (54)
TÁMADÓK: Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez
SÉRÜLTEK: Bonera, Nesta, Senderos, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello
ELTILTOTTAK: Ambrosini, Zambrotta
Forrás: acmilan.com
(persze ha CA játszatni fogja -.-)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
32? Szép szám, gondolom ha már nem 23 akkor 32 😊
Szombat este hivatalosan is bemutatták David Beckhamet új klubjánál, az AC Milannál. Az angol válogatott középpályás kölcsönbe érkezik Milánóba a Los Angeles Galaxytõl, és március elején tér vissza az Egyesült Államokba. A korábbi MU- és Real-játékos a 32-es mezt kapta a piros-feketéknél.
David Beckham visszatért Európába. A korábbi Manchester United- és Real Madrid-kedvenc ismét az öreg kontinensen rúgja a bõrt, ezúttal az olasz bajnokságban próbálja ki magát. Októberben röppentek fel az elsõ hírek arról, hogy az AC Milan csapata kölcsönvenné az angol középpályást a Los Angeles Galaxytól, és az akkor sokak által kétkedéssel fogadott információ mára valósággá vált.
David Beckham ugyanis ma Silvio Berlusconi különgépével megérkezett Milánóba, és szombat este sajtótájékoztató keretében már be is mutatták a sajtó képviselõinek a Milan új 32-esét.
Az angol válogatott középpályás hivatalosan január 7-én csatlakozik a kerethez, és március 9-én hagyja el a lombard divatfõvárost, hogy visszatérjen Los Angelesbe. Beckham döntésének hátterében az állt, hogy csapata, az LA Galaxy lemaradt az amerikai futballbajnokság, az MLS rájátszásáról.
Becksre így több hónapos kényszerpihenõ várt volna, ami alaposan csökkentené esélyeit arra, hogy szerephez juthasson Fabio Capello angol válogatottjában – ezért döntött úgy, hogy visszatér Európába, és az amerikai pihenõ alatt Milánóban tartja játékban magát.
A sztár érkezése lázba hozta a Milan szurkolóit, és Beckham igazi profihoz illõen tudja azt is, hogyan lopja be magát a drukkerek szívébe. „A Milan egy hihetetlen klub, jobb, mint a többi olasz együttes. Azután, hogy játszottam a legjobb angol, és a legjobb spanyol csapatban is, most a legjobb olasz klubnál játszhatok” – mondta a középpályás.
Noha Beckham még egy percet sem játszott a Milan mezében, a klub elnöke, Adriano Galliani már arról beszélt, hogy jövõre is megszerezné Beckhamet: „Reméljük, David nyomot hagy a Serie A-ban, és 2010-ben ugyanígy megpróbálhatjuk kölcsönvenni, akár hosszabb idõszakra is. Március kilencedikéig marad Milánóban, utoljára az Atalanta elleni meccsen lesz bevethetõ.”
Hivatalosan is megkezdõdött tehát David Beckham olaszországi kalandja.
nso.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
#acm

David Beckham ma délelõtt megérkezett Milánóba, hogy találkozzon a klub vezetõivel, szurkolóival és átessen a kötelezõ orvosi vizsgálaton.
A játékos helyi idõ szerint 9:12-kor landolt magángépével a milánói Malpensa repülõtéren.
Az olasz és nemzetközi sajtó nagy létszámmal képviseltette magát a sztár érkezésénél, a szurkolók közül azonban nem sokan fogadták.
Beckham testõrei kíséretében egy páncélozott autóval a Bettule klinikára indult, míg felsége Milánó belvárosába ment, valószínûleg végigjárni a legelegánsabb üzleteket.
A házaspár délután 13:00-kor közösen ebédel egy ötcsillagos szállodában.
Délután Beckham a Via Turatira, a klub székházához megy, hogy találkozzon Adriano Gallianival és a vezetõség többi tagjával.
Este 19:00-kor lesz a hivatalos bemutatása a San Siróban.
A hétvégi program része még a holnap esti Milan-Udinese találkozó, ahol a játékos köszönti szurkolókat és megtekinti a mérkõzést.
Az esemény után visszarepül Londonba.
A csapathoz a januári dubai edzõtárborban csatlakozik.
acmilan.hu
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szar Bayern, szar Bayern :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#acm
Szerintem meglesz a továbbjutás mind a Werder mind a következõ ellenféllel szemben.
fasza...
A Milan és a Rangers megállapodott egymással, hogy február 4-én barátságos mérkõzést játszanak a skót klub otthonában.
Ezen a találkozón pályára lép majd David Beckham is. Martin Bain, a Ranges általános igazgatója szerint emiatt is teltház várható.
A jegyeket ma kezdik árusítani.
A klub közleménye szerint szombaton lesz David Beckham hivatalos bemutatása.
A San Siro sajtórészlegében este 19:00 órakor kezdõdik a rendezvény.
Az eseményt a Sky Sport és a Milan Channel is élõben közvetíti.
Beckham januárban, a dubai edzõtárborban csatlakozik a többiekhez.
acmilan.com
Átigazolási hírekA hírek szerint a Milan tovább keresi a sérült Gennaro Gattusót pótolni képes játékost, akit szezon közben leigazolhatnának.
Több név is felmerült már, köztük Angelo Palombo, Matteo Brighi, Manuele Blasi és Stephane M'Bia is.
A legújabb jelölt a Juventus korábbi középpályása, Stephen Appiah, aki jelenleg klub nélküli, így ingyen igazolható.
A ghánai válogatott játékosa jelenleg a Serie B-ben szereplõ Brescia csapatánál edz, a hírek szerint a Milan vezetõi már felvették vele a kapcsolatot.
Appiah azért is lehet jó választás, mert rutinos, az olasz bajnokságot jól ismerõ, sokat dolgozó középpályás, pont amilyenre a Milannak szüksége lenne.
Egyetlen problémát a nem EU-s helyek jelentik. Itt lép a képbe a Chievo együttese, mely kisegítheti a milánóiakat. Náluk még maradt egy szabad hely, így leigazolva a játékost egybõl kölcsönbe adhatják a Milannak.
Appiah december 24-én lesz 28 éves.
goal.com
Sok lesz a hiányzó megint de bízom a srácokban...