36663
-
#22805 transferben nem a legjobb híreket hozom az acmilan.hu ról :(
LUIS FABIANO
A Luis Fabianóért zajló tárgyalások úgy tűnik kudarcba fulladnak, legalábbis a Sevilla elnökének nyilatkozata ezt sejteti. Jose Maria Del Nido szerint a Milannak nincs pénze a brazil játékosra.
"A Milan nem rendelkezik azzal az összeggel, amelyért meg tudná vásárolni Luis Fabianót. Az első ajánlatuk (14m euró) a második csapatunk egyik játékosáért lenne elegendő. Luis most hosszabbította meg két évvel a szerződését, ezért továbbra is nálunk marad." -nyilatkozta
ADRIANO
Adraino ügynöke, Gilmar Rinaldi úgy véli, a játékos készen áll arra, hogy visszatérjen Európába, egészen pontosan a Serie A-ba.
"Jól érzi magát, visszatérhet Olaszországba. Spanyolországból is vannak érdeklődők. Amikor az Inter játékosa volt, beszéltek arról, hogy esetleg a Milanhoz szerződne. Talán ez is megvalósulhat a jövőben." -mondta a Telelombardiának.
HERNANES
A brazil tehetséget már sokszor összefüggésbe hozták a Milannal, ám eddig úgy tűnt, az ára miatt nem kerülhet a csapathoz. Egy ,a játékoshoz közel álló, neve elhallgatását kérő ember szerint a játékos most már olcsóbban is eladó, mert a Sao Paolónak anyagi gondjai vannak és szüksége van minden pénzre.
"Ha a Milan 10millió eurót ajánl érte, a Sao Paolo eladná őt."
A tegnap este folyamán egyébként olyan híreket is lehetett olvasni, hogy a Milan eddig még egyszer sem érdeklődött a játékos iránt.
EVRA & ANDRE SANTOS
Miután a Milannak nem sikerült leigazolnia a Portotól Aly Cissokhót, minden erővel a bal oldal megerősítésére törekszik. Két név merült fel, mint esetleges érkező. Patrice Evra, a Manchester United, és André Santos a Corinthians játékosa. A két balbekk közül a brazil érkezésére van nagyobb esély, hiszen Sir Alex Ferguson nehezen válna meg a franciától.
Köszönet patyának a segítségért
goal.com, channel4.com, tuttomercatoweb.com
viszont boriello nyilatkozata biztató!
Marco Borriello megmagyarázta, hogy mi változott a klubnál amióta nem Ancelotti, hanem Leonardo az edző.
"Meglehetősen sok minden változott meg Leonardóval Milanellóban. Először is sokkal több fegyelem van a pályán, mert az edző is nagyon szigorú" -mondta Marco a Milan Channelnek.
"Most mindig labdával dolgozunk, amivel még erősebbek leszünk, összehasonlítva, például, a tavalyi szezon elejével."
Ebben az idényben Marco a 22-es mezszámot viselheti, amit még egy hónappal ezelőtt a brazil Kaká hordott.
"A 22-es szám nagyon fontos az életemben. Például az édesanyám születésnapja, és az a szám, amellyel elértem életem legszebb idényét a Genoa színeiben" - folytatta.
"Nem volt szerencsém az elmúlt évben, és a 11-es számot kellett viselnem. Nincs lehetőség összehasonlításokat végezni Kakával, mert más szerepben játszunk, és emellett amúgy is elérhetetlen az ő tudása számomra."
Kaká eligazolásával nagy szerep hárulhat Ronaldinhóra - véli Borriello. "Sokat várok tőle, és remélem, hogy megtudja ismételni az elmúlt idény első félévi játékát. Szerintem Ronaldinho képes lesz pótolni Kakát a mentalitása miatt.Jövőre újra egy nagyszerű Ronaldinhót fogunk látni" -fejezte be nyilatkozatát a csatár.
(Dávid írása a Channel4.com alapján) -
#22804 na végre egy jó hír, aztán ki tudja mennyi iagz belőle, de kis kedvjavító:
goal.com Hernanes 10 millióért a Milané lehet
Ennyit már csak nem sajnálunk érte! -
#22803 nagy itt a pangás:\ csak h legyen vmi:
Leonardo megtette az első lépést afelé, hogy hivatalosan is elismert edző lehessen a Serie A-ban.
Az AC Milan nyáron kinevezett szakvezetője a Olasz Labdarúgó-szövetség covercianói edzőtáborában vett részt a kurzuson, majd sikeres vizsgát tett, amivel másodfokú edzői képesítést szerzett.
A Serie A-ban csak elsőfokú képesítéssel lehet valaki vezetőedző, de mivel Leonardo játékosként részt vett világbajnokságon, a szövetségtől haladék kapott a papírok megszerzésére az év végéig.
„Mától hivatalosan is edzőnek mondhatom magam, aminek nagyon örülök. A tanfolyam hosszú volt és nehéz, de meg kellett csinálnom” – nyilatkozta elégedetten Leonardo.
A Livorno élére kinevezett Gennaro Ruotolo szintén nem rendelkezik a szükséges képesítéssel, és mivel ő nem járt vb-n sem, ezért nem ülhet le a csapat kispadjára. Helyette Vittorio Russo lett hivatalosan a Livorno vezetőedzője. -
#22802 igen, azt hiszem ez volt az -
#22801 lehet Yulcsa ezt a fennakadásosat olvasta?
A nap korábbi hírei szerint a Milan tárgyalásokba kezdett a Luis Fabiano játékjogát többségi tulajdonban birtokló RIO vállalattal is, így megpróbálva elérni egy egyezséget a Sevillával.
Mindazonáltal a hírek szerint nem haladt előre az ügy, sőt jelenleg megakadtak a tárgyalások a két kulb közt. Leandro Cantamessa, a Rossoneri egyik ügyvédje tájékoztatást adott a helyzetről a Sky Sport Italia riporterének.
"Tettünk egy ajánlatot, ám a Sevilla nemet mondott, így kénytelenek voltunk visszavonni gyorsan az ajánlatot." -magyarázta Cantamessa.
"Nem hiszem, hogy egy újabb ajánlatot fogunk tenni rövid időn belül. A többi kérdéssel Adriano Gallianihoz kell fordulni."
Nem sokkal később Galliani is elhagyta Via Turatit, és elviharzott a kérdezősködő újságírók mellett, tekintve, hogy nem állt szándékában nyilatkozni az ügyről... -
#22800 hát fabiano ügye elég sajátos, egyik barátom másolta be nekem a cikket most megteszem én is:
A Sky Sport Italia értesülései szerint Adriano Galliani, a Rossoneri (al)elnöke a Sevilla mellett hosszas tárgyalások közepette próbál egyezségre jutni a Luis Fabiano játékjogát 65%-ban birtokló RIO nevű céggel.
- Fabiano többségi tulajdonát a RIO befektetővállalat képezi, mely elküldött néhány ügyvédet Via Turatiba, a Milan vezetőinek főhadiszállására, hogy tárgyaljanak Adriano Gallianival.
Az ügy igen komplikált, ugyanis a harmadik résztvevő, a RIO hajlandó eladni Fabianót a piros-feketéknek, ám a Sevilla őszintébb ajánlatot szeretne látni egyik legértékesebb játékosáért cserében.
A Milan már tett egy 14 millió eurós ajánlatot az andalúz klubnak,ám azt elutasították, így Galliani szövetkezni próbál a RIO-val, hogy nyomást gyakoroljanak a Sevillára. A dolgot viszont nehezíti, hogy Luis Fabiano addig biztosan nem igazolhat Milánóba, amíg a Rio és a Sevilla nem köt megállapodást.
A hírek szerint a Via Turatiban jelenleg is egy stratégián dolgoznak a felek, ami meggyőzné a spanyol klubot Fabiano eladásáról. A tárgyalás eredményéről órákon belül tájékoztatást fogunk adni. -
#22799 goal.com szerint érdeklődünk Puyol után :O -
#22798 :D A goal.com-on azt olvastam épp most, hogy nem sok fejleményt értünk el Fabiano-ügyben... -
#22797 ja csak nincs sok hírértéke :D szóval mellékes dolgok meg amit eddig is tudtunk, bár 3 szor olvastam el a seedorfos hírt már megörültem hogy elmegy :D -
#22796 szép kis csokor :)
Ronnie remélem tényleg összekapja magát! nagy szükség lenne rá! -
#22795 3-2-1 olvasás :D
Az elmúlt napokban felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint Andrea Pirlo követi Ancelottit és a Chelsea csapatához igazol. A sajtó szerint ez egyben azt is jelentené, hogy a Milan a helyére a Sao Paolo fiatalját, Hernanest igazolja le a középpályára.
A klub általános igazgatója, Ariedo Braida jelenleg Brazíliában tartózkodik, a hírportálok szerint éppen azért, hogy a brazil tehetség leigazolásáról tárgyaljon. Maga az érintett mindenesetre már nyilatkozott:
“Ugyanazt a mezt viselni, amit Kaká, felelősséget és egyben büszkeséget is jelent.” - nyilatkozta Hernanes a La Gazzetta dello Sport-nak.
“Kaká a világ egyik legjobbja és pontosan tudom, mit képvisel ő a Sao Paolo szurkolói számára. Nagyon jó a kapcsolatom velük, éreztetik velem, hogy fontos vagyok számukra."
Hernanest korábban már szóba hozták a másik milánói csapattal, az Interrel is, de állítólag már a Barcelona 12 millió eurós ajánlatát is elutasította a klubja az előző nyáron.
“Gyakran nézem a Milan és az Inter mérkőzéseit, főleg azért, mert sok brazil játszik ezekben a csapatokban. Jó lenne egy napon majd Olaszországban játszani, egy álmom válna valóra. Egyelőre nyugodtnak kell maradom és tovább dolgoznom. A legfontosabb céljaim, hogy a következő Libertadores Kupában szerepeljek és tagja legyek a Dél-Afrikába utazó válogatott keretnek."
A hírek szerint a Sao Paolo igen magas, 30 millió eurós árat szabott a játékosért. A Milan ezen a nyáron nehezen szánja rá magát a költekezésre, ennél kisebb összeget sem szívesen fizet ki játékosért. Ha Pirlo mégis távozna, az érte kapott összeg 18 millió euró körül lenne, ami még mindig messze van a brazil játékos vételárától. És akkor még ott van Luis Fabiano ügye is...
-----------------------------------------
A brazil játékos ügynöke elismerte, hogy ügyfele minden vágya a Milanhoz igazolni. José Fuentes azt mondta, hogy a Milan valóban érdeklődik Fabiano iránt, épp úgy, mint a Manchester City és a Chelsea. Azonban a csatárt csak egy csapat érdekli, méghozzá a Milan.
Az ügynök azt sem tagadta, hogy a két klub között viszont akad még némi anyagi eltérés. "Más csapat is érdeklődik iránta, de őt csak a Milan érdekli" -mondta Fuentes."Biztos vagyok benne, hogy a Milan játékosa lesz - 100 százalék."
"Fabiano csak a Milant akarja, és most a két klubnak kell dűlőre jutnia" - mondta Fuentes.
"Nem tudom biztosan, hogy mikor lesz a találkozó a két klub között, de úgy érzem, hogy még ezen a héten érkezhet egy ajánlat" -fejezte be a játékos ügynöke a nyilatkozatot.
Más források úgy tudják: már ma döntő fordulat lehet Fabiano és a Milan kapcsolatában.
--------------------------------------------
Egyéb hírekEgyéb hírekSeedorf elkezdte erősíteni csapatát, a Monzát.
Clarence Seedorf testvére, Chedric Seedorf, unokatestvérével Stefanóval együtt a Monza csapatához igazolt.
Szintén a klubhoz igazolt a Laziótól, Alessandro Tuia.
Tribalfootball.com
------------------------------------
David Beckham kész megfontolni a visszatérést Angliába, pedig korábban azt mondta, hogy az MU-n kívül egyetlen más angol csapatnál sem játszana. A 34 éves középpályás Kaliforniában nyilatkozott, miután az olasz AC Milantól visszatért a Galaxyhoz.
Beckham elszánt, és mindenképp szeretne játszani a 2010-es Dél-afrikai VB-n, és ha azzal növeli az esélyét a beválogatásra, akkor szívesen visszaigazol a Premier League-be.
"Soha ne mondd, hogy soha. Amikor elhagytam az Unitedet, azt mondtam, hogy soha nem játszanék egy másik angol klubban. A szívem Manchesterben volt, és egyszerűen nem tudtam magam elképzelni egy másik angol csapat mezében, miközben a United ellen játszok. Most már ezt sem zárnám ki" - mondta a világ egyik legnépszerűbb labdarúgója.
A fifa.com írása szerint azonban nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy angol klub helyett a Milanhoz tér vissza Beckham. "Nyílvánvaló, hogy a klub határozott, és akar engem, és én nem látom akadályát a visszatérésemnek. Meglátjuk, én remélem mehetek..."- mondta a játékos.
Közben Beckham kibékült az őt kritizáló Landon Donovannal, illetve az edzővel, Bruce Arenával is.
"Nem akarok beszélni a megbeszéléseken elhangzottakról, de egy jó beszélgetés volt" -fejezte be nyilatkozatát Beckham.
-------------------------------------------
A brazil csillag, Ronaldinho miután első évében elég gyenge volt a Milanban, szeretne a következő szezonban mindenkit kárpótolni, és a legjobb formája szerint futballozni. A 29 éves brazil játékos szerepelt a klub első felkészülési meccsén a Varese ellen, és a meccs után kommentálta saját játékát az acmilan.comon.
--- Mindenki, így én is ismerem a képességeimet. Mindenki tudja, hogy a fejemben csak egy dolog van: a legjobb formámat hozni a meccseken.
--- Az elmúlt évben jól éreztem magam, amikor játszottam.Most szeretnék az egész idényben játszani, és szeretném megköszönni mindenkinek aki támogatott engem az első naptól kezdve.
--- Az első heti munka után jól érzem magam, de a csapatból mindenki tudja, hogy többre van szükségünk a szezon előtti felkészüléshez. A csapat versenyképes lesz, mert erős játékosaink vannak. Nagy játékosaink, és lesznek még érkezők is.
--- Luis Fabiano egy jó játékos, és sok mindenben tudna segíteni nekünk. Ha mégsem igazol hozzánk, akkor is a csapatban lesz még Inzaghi, Pato és Borriello. -
#22794 Amen!
Inkább valami fiatal utánpótlás nevelés kéne 3. számú kapusnak! Vagy ami még jobb lenne, egy minőségi 1. számú, és akkor Abbiati - Dida a sorrend. Bár Abbiati mostanában egész jó. -
#22793 Oguchi Onyewu, sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálaton. - írja a MilanNews
Az amerikai védőnél mindent rendben találtak az orvosok, így a játékos csatlakozhat a többiekhez. -
#22792 baibai -
#22791 azért ne feledjük mikor dida lesérült ki védte a kapunkat elég sokáig! de azért én is eladnám -
#22790 Kalac a Parmában?
A Serie A-ba most feljutó Parmában folytathatja pályafutását a Milan harmadik számú kapusa, Zeljko Kalac.
A Corriere dello Sport szerint az ausztrál válogatott játékos helyettesítheti a klubnál a Bolognához igazolt Emilio Vivianót.
Kalac a Milanban jelenleg csak Abbiati és Dida után következik a sorban, így egy állandó játéklehetőséget biztosító szerződés valószínűleg számára is megfelelő megoldás lenne.
goal.com
Hol kell aláírni? -
#22789 főleg hogy hernanest még kaká helyére akartátok hozni... -
#22788 úgy látom jó a hangulat! -
#22787 Úgy néz ki hogy Borriello lesz a 22-es, és Flamini lesz 5-s mezben. -
#22786 Jelenetek egy edzésről -
#22785 A Milan első felkészülési meccsének egyik érdekessége volt, hogy az olasz Borriello mezén a 22-es számot viselte. Azt, amit tavasszal még a brazil Kaká.
"Minket nem lehet összehasonlítani, mert semmi közünk egymáshoz" -mondta Marco a Goal.com Itáliának. "Ezzel a számmal két évvel ezelőtt a legjobb szezonomat értem el a pályafutásom során" - magyarázta a csatár.
Az olasz játékos a 2008-2009-es szezonban alig-alig játszott, hiszen októberben sérült meg, és csak most játszhatott újra. "Nyolc hónapot hagytam ki egy sérülés miatt. Most 75 percet játszhattam, gyönyörű nap volt" -folytatta.
Érdekesség, hogy Borriello nem a megszokott posztján játszott, hiszen Leonardo a 4-3-3-as felállásban küldte ki a csapatát. Ronaldinho a bal, Borriello a jobb oldalon, míg Pippo Inzaghi középen kezdett.
"A posztom a pályán? Leonardo tudja, hogy én egy középcsatár vagyok" -fejezte be nyilatkozatát a játékos.
Természetesen a brazil mester is válaszolt erre a kérdésre. "Amikor három csatárral állunk fel, akkor mindenkinek megvan a szerepe. Borriello egy valódi középcsatár, aki eddig túl mélyen játszott" -magyarázta döntését a brazil mester.
-
-
#22783 18 ért pirlot és helyette 30 ért hernanest, nagyon nem jó üzlet sztem. -
#22782 goal.com
Ez "aranyos" a cikk szerint Pirlot 18 millióért adnánk el a Chelseanek, aki helyett Hernanes érkezne. A baj csak az, hogy a klubja 30 milliót akar érte, mi meg csak 10-et adnánk... -
#22781 2. gólnál kemény volt dinho :D -
#22780 Thiago Silva mekkorát mentett (Y) -
#22779 én is elégedett vagyok amit láttam. igaz a védelem még elmaradozgatott, az ellenfél sem volt túl acélos, de mégis jó úton haladunk azt hiszem. -
#22778 köszi! De jó lenne Ronniet egész évben így látni játszani! -
#22777 Összefoglaló -
#22776 Ha tesznek is érte ajánlatot, elfogadja a Sevilla, de Fabiano ide akar jönni, akkor csak nem megy a Cityhez. Kivétel persze ha sok pénzt adnak neki ő meg nem tud ellenállni ennek. -
#22775 aha, köszi! jó látni őket csereként!
Manchester City: Eto’o után Luís Fabiano az elsőszámú célpont
Miután úgy tűnik, hogy Samuel Eto’ót nem sikerül megszerezni a Barcelonától, a Manchester Citynél Luís Fabiano lett az elsőszámú kiszemelt – adta hírül a Marca.
Az angol klub állítólag 25 millió eurót sem sajnálna a Sevilla brazil válogatott csatáráért, ám ügynöke néhány nappal ezelőtti kijelentése szerint Luís Fabiano kivásárlási ára 30 millió euró.
A 28 éves játékost a Milan is szeretné megszerezni.
nso -
#22774 primaverások -
#22773 Oduamandi és Ikande friss igazolás? Még nem hallottam róluk -
#22772 Varese-Milan 0-2 (0-1)
Az AC Milan ma délután játszotta első felkészülési mérkőzését, amelyen a piros-feketék Pippo Inzaghi duplájával győzték le a Varese csapatát.
A.S Varese - AC Milan 0-2 (0-1)
Gólszerző: Filippo Inzaghi (11. és 48.)
VARESE:
Morò, Pisano, Bernacchini, Camisa, Corti, Claiton, Osuji, Gambardoni, Ebagua, Grossi, Del Sante.
MILAN:
Kalac (Storari 46); Antonini (Oddo 46), Nesta (Favalli 46), Thiago Silva (Kaladze 75), Jankulovski (Albertazzi 61); Gattuso (Strasser 61), Seedorf (Beretta 75), Flamini; Borriello (Oduamandi 75), Inzaghi (Zigoni 61), Ronaldinho (Ikande 75)
Forrás: channel4.com -
#22771 itt írják az eseményeket:
http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo25053.shtml
Ezek szerint a 2. gól is Pippoé.
-
#22770 2-0 boriello -
#22769 jaja, 1-0 Inzaghi góljával -
#22768 http://it.justin.tv/asaa10
itt megy valami, ahol állítólag 1 gólt már lőtt Pippo -
#22767 van csak nem muxik:) -
#22766 szerinted mi itt mind mire várunk? :P :D
Sajnos nem hiszem, hogy lesz...