• LasCar16
    A Milan világbajnok olasz védője, Alessandro Nesta magabiztos, s úgy érzi, hogy sérülése már a múlté, ez elősegíheti azt, hogy a következő idény pozitív legyen számára.

Fény van az alagút végén. Vagy talán már ki is értünk az alagútból?! Alessandro Nesta a tavalyi szezonban hát-problémákkal küzködött, s csak az utolsó, Fiorentina elleni meccsen tudott pályára lépni. Ám Sandro mostmár a csapattal edz, s nem érez fájdalmakat!

Alessandro a Milan Channelnek adott nyilatkozatot, melyben elmondta, hogy pozitívan áll neki a következő idénynek.

"Ma először teljesértékű munkát végeztem az edzésen, úgy gondolom és remélem, hogy kihevertem a sérülésem. Sikerült folytonosságot találni a munkában, sokat dolgoztam és az igazi tesztet az jelenti majd, amikor elindulunk az Egyesült Államokba egy barátságos mérkőzést játszani. A fájdalmaim elmúltak, és magabiztos vagyok" -mondta Nesta.

"Ez az év nagyon fontos a számomra. Meg kell értenem hogy mi a helyzet velem, és hogy mit tartogatt a jövőm. Magabiztos vagyok és úgy gondolom, hogy pozitív év elé nézünk."

Végül arról kérdezték a hátvédet, hogy mi volt igaz azokból a pletykákból, hogy a visszavonulását fontolgatja. "Eleinte engem is foglalkoztatott a visszavonulás kérdése, de szerencsém lett. A pályafutásom során sok sérüléssel bajlódtam már, de mindig sikerült visszatérnem. Most is ez történt" -fejezte be Alessandro.

forrás: goal.com