36663
  • Nuno88
    Inzaghi nyilatkozott a Gazzettanak:

„Ha 28 éves lennék, a Milannak most nem kéne támadót igazolnia. Mivel azonban sajnos 36 leszek, tudom, hogy ez a helyes lépés.
    A Juventus már sokkal erősebb a tavalyihoz képest, ahogy az Inter is, ha nem veszítik el Ibrát és Maicont. Az, hogy a Milan nem számít favoritnak, csak még nagyobb motiváció: igyekszem készen állni. Egyébként aki a Milanban játszik, sosem indul vert helyzetből.
    Amikor találkoztam Berettaval, magázott. Nem tudtam nem arra gondolni, hogy az apja lehetnék… Ők jelentik a jövőt, mi pedig segítünk nekik, átadva tapasztalatainkat.
    Leonardot jól ismerjük, mindenki felnéz rá. Új edzésmódszereivel lelkesedést hozott és kedvet csinált az edzésekhez.”
  • Nuno88
    A szezon menetrendje

A 2009-10-es Serie A első fordulójára augusztus 23-án kerül sor, míg a sorozat utolsó felvonása május 16-án lesz.

A Lega Calcio véglegesítette az időpontokat, melyek között négy hétközi forduló is szerepel: szeptember 23, október 28, január 6 és március 24.

A téli szünetre december 27 és január 3 között kerül sor, ezenkívül a válogatott szereplése miatt szeptember 6-án, október 11-én és november 1-én nem rendeznek fordulót..

Az Olasz Kupa augusztus 2-án indul, a döntőre május 5-én kerül sor.

A Szurpekupát ezúttal Kínában, Pekingben rendezik, augusztus 8-án. A két résztvevő az Inter és a Lazio.

channel4.com
  • Nuno88
    Luis Fabiano - A Milan őt, ő pedig a Milan akarja

"A Milan egyetlen kiszemeltje Luis Fabiano" - mondta Galliani - " aztán számunkra véget ért az átigazolási szezon."

“A nyári jövés-menés nálunk tulajdonképpen befejeződött, mindössze még egy csatárt szeretnénk megszerezni.”

Korábban a Milan célpontjaként Huntelaart is emlegették, de az ő megszerzésére anyagi okok miatt nem kerül sor, ahogy Edin Dzeko sem lesz a klub játékosa.

“Huntelaar Stuttgartba igazol. A Real megfelelően bánt vele, de ha elegendő pénzt kapnak érte, minden bizonnyal eladják."

“Luis Fabiano az egyetlen játékos, akit szeretnénk még megszerezni, még akkor is, ha jelenleg néhány milliónyi különbség van a mi ajánlatunk és a Sevilla által kért összeg között. Egyszerű a dolog: meg kell egyeznünk a spanyol klubbal." - fejezte be Galliani

Nem késett soká a játékos ügynökének reagálása sem, aki megerősítette, ügyfele a Milanhoz akar igazolni.

"Luis Fabiano a Milanban akar játszani"- nyilatkozta Jose Fuentes a Radio Radiónak ma délután

"Boldog vagyok Galliani szavait hallva és bízunk benne, hogy az üzlet hamarosan pozitív befejezéssel zárul. A kivásárlási ár 30m euró, de egy kis nyomással a két fél megegyezhet egymással."

A 28 éves brazil kiváló mérleggel rendelkezik a válogatottban, a Milan figyelmét a Konföderációs Kupán vívta ki, ahol gólkirály lett. A csapat új edzője, Leonardo is kifejezetten őt szeretné a csapatában látni, Huntelaarral szemben.

“Az előző szezonban 30 gólt szerzett annak ellenére, hogy három és fél hónapot ki kellett hagynia sérülés miatt. Az azt megelőzve idényben 33 találatig jutott, beleértve a bajnokságot, az UEFA Kupát és a Spanyol Kupát. Nem mondhatjuk róla, hogy ne lenne állandóság a teljesítményében.” - magasztalta ügyfelét Fuentes.

channel4.com
  • Nuno88
    Pato esküvői képek:

Sok boldogságot nekik!
  • Nuno88
    Edzés képek:

• Nuno88
    Abbiati ma 32 éves! Isten éltesse sokáig!
  • Fabio Capello
    Serie A: Marcos Diniz a Milanból egy évre a Livornóhoz megy

Az AC Milan labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy egy évre kölcsönadja a brazil Marcos Dinizt a Livornónak.
    A védő 2005 óta a Milan játékosa, de még egyszer sem kapott lehetőséget bajnokin az első csapatban. A legutóbbi szezonban Livornóban és a Crotonéban szerepelt.
  • Nuno88
    Én még a bal oldalra vettem volna valakit, de ha nem vesznek akkor nem vesznek. Nesta legyen egészséges egész szezonban ezért imádkozok most.
    Fabiano érkezzen és engem nem érdekel ha nem veszünk mást :)
  • Yulcsa
    Nem veszünk több védőt
  • Fabio Capello
    a Kaká transzferből még a jóatyaúristent is ki tudnátok fizetni, az más kérdés hogy aki a pénzt kezeli, egy sóher geci :D
  • szucsy89
    egyetértek mindenben:)
  • Nuno88
    Altafini véleménye

A korábbi Milan sztár, jelenleg a Sky csatorna szakkommentátora, Jose Altafini elmondta véleményét a klub helyzetéről.

Altafini szerint a Milan kerete már most is elég erős, de egy világklasszis csatárral és Nesta teljes felépülésével lenne igazán versenyképes a csapat.

"Leonardo jó edző lesz, sikeresen fogja vezetni a csapatot." - nyilatkozta a tuttomercatoweb.it-nek.

"Kaká eladása ellenére a Milan képes lesz a jó szereplésre, de ehhez szükségük van még egy klasszis támadóra és egy teljesen egészséges Nestára."

"Ami a brazilokat illeti, Ronaldinho számára ez lesz az utolsó esély: a világbajnokságot felvezető szezonban vagy ismét régi fényében csillog, vagy elfelejtheti Dél-Afrikát.

"Thiago Silva nagyon jó játékos, de ezt majd bizonyítania is kell egy erős bajnokságban. Neki is fontos idénye lesz."

goal.com
  • Nuno88
    Huntelaar szerintem már felejtős, bár bármi lehetséges. Onyewuról sem tudtunk semmit, csak itt termett :D
    Fabiano jöhet...
  • Yulcsa
    Már a Stuttgart is tett ajánlatot Huntelaarért. Egyre valószínűbbnek tűnik Fabiano... Ha ki tudjuk fizetni persze...
  • DONGUBA
    csak azt nem ertrem minek meg kozepso vedo??Marmint pl miranda?Szegeny onyewu aki kurva jo vedo nem fog jatszani a vegen
  • szucsy89
    "Ingyen igazolásnak ne nézd a fogát!!!" :DASDASDASDASDFASDFASDfasFASDFasfAS_fADSF?DS.fadsöfsadfadsF
  • LasCar16
    A Milan világbajnok olasz védője, Alessandro Nesta magabiztos, s úgy érzi, hogy sérülése már a múlté, ez elősegíheti azt, hogy a következő idény pozitív legyen számára.

Fény van az alagút végén. Vagy talán már ki is értünk az alagútból?! Alessandro Nesta a tavalyi szezonban hát-problémákkal küzködött, s csak az utolsó, Fiorentina elleni meccsen tudott pályára lépni. Ám Sandro mostmár a csapattal edz, s nem érez fájdalmakat!

Alessandro a Milan Channelnek adott nyilatkozatot, melyben elmondta, hogy pozitívan áll neki a következő idénynek.

"Ma először teljesértékű munkát végeztem az edzésen, úgy gondolom és remélem, hogy kihevertem a sérülésem. Sikerült folytonosságot találni a munkában, sokat dolgoztam és az igazi tesztet az jelenti majd, amikor elindulunk az Egyesült Államokba egy barátságos mérkőzést játszani. A fájdalmaim elmúltak, és magabiztos vagyok" -mondta Nesta.

"Ez az év nagyon fontos a számomra. Meg kell értenem hogy mi a helyzet velem, és hogy mit tartogatt a jövőm. Magabiztos vagyok és úgy gondolom, hogy pozitív év elé nézünk."

Végül arról kérdezték a hátvédet, hogy mi volt igaz azokból a pletykákból, hogy a visszavonulását fontolgatja. "Eleinte engem is foglalkoztatott a visszavonulás kérdése, de szerencsém lett. A pályafutásom során sok sérüléssel bajlódtam már, de mindig sikerült visszatérnem. Most is ez történt" -fejezte be Alessandro.

forrás: goal.com
  • Nuno88
    Fabianot hozhatná magával Miánóba =)
  • Yulcsa
    Na a Juve leigazolta Felipe Melot állítólag 20m+Marchionni
    Már a 2. nagy igazolásuk, ha igaz a hír.
    + még 1 hír:
    Az Inter is vitte volna az amerikait
  • LasCar16

remélem hogy Dinnyó is formában lesz mint Gooch :D
  • LasCar16
    A Milan a tettek mezejére lép
    2009. július 7. 22:45

Olasz lapértesülések szerint a Milan igazgatója, Ariedo Braida jelenleg Brazíliában tartózkodik, hogy a csapat lehetséges erősítéseiről egyeztessen.

A legfőbb célpont a nyaralásán tartózkodó Luis Fabiano, akiért húszmillió eurót kér klubja, a Sevilla. Emellett viszont a hírek szerint Braida tárgyalni fog a Sao Paulo képviselőivel is, a védő Miranda és a középpályás Hernanes átigazolásának ügyében.

Ifjú tehetséget igazol a Milan
    2009. július 7. 22:10

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Milan együttese leigazolta Matteo Barbinit.

A mindössze tizennyolc éves támadó a Treviso együttesétől érkezik.
  • LasCar16
    Gooch :)
  • paly90
    nem ugy akartam:) sorry:)
    am sztem most h itt van Onyewu, nincs szukseg Mirandara.....
  • WuFraZselic
    40 milla? és ki is ez a játékos amúgy? 40 millánál többet kb 20-30 játékos ér (de lehet kevesebb, sőt), és ő szerintem a közelébe nincs, de még a 10 millás kategóriának sem
  • Yulcsa
    Mirandára "csak" 15-öt írtak azt hiszem
  • LasCar16
    ezt úgy írtad mintha adnának érte annyit :DD
  • paly90
    Ha negyven akkor inkább felejtsük el!!:S
  • szucsy89
    a mezre remélem végig ki lesz írva
  • Forza Italia
    pöttyet az. Onyewunak durva neve van:d
  • Yulcsa
    Huhh, "Hernanes is valued at around €40m." Nem sok az egy kicsit? :S
  • vasznpszvotsz
    Úgy van! :D:D
  • LasCar16
    Isten hozott Oguchialu Chijioke Goma Lambu "Oguchi" Onyewu!

• LasCar16
    ekkora faszokat, nem mind1 akkor nekik, hogy mikor adják meg érte azt a 20 millát???
  • Nuno88
    Hmmm... akkor ebből lehet hogy Fabiano lesz.
  • Yulcsa
    Dzekoról is lemondhatunk, új szerződést írt alá, de 1 év múlva 20 milliós ajánlat esetén távozhat
    goal.com
  • Nuno88
    kedd, 14:43 - Leonardo elvetette annak a lehetőségét, hogy Klaas-Jan Huntelaarral erősítse meg csapata támadó szekcióját. Helyette inkább honfitársát, Luis Fabianót látná szívesen a Milanban.
  • paly90
    Hát Onyevu meglepett de semmi bajom nincs vele...
    Remélem h bizonyít, sok sikert neki!!!
  • Nuno88
    Tegnapról pár kép:

• Yulcsa
    Hernanesnek örülnék a legjobban, ő pótolhatná Kakát. a több nem is jöhet sajnos
  • LasCar16
    Braida Brazíliába utazott

Miranda :San Paolo,
    Juan Maldonado : Flamengo
    Hernanes:Sao Paulo
    Neymar: Santos
    Walter:Internacional