#22645Pato után Pirlo is hűségesküt tett a Milannak
Andrea Pirlo nem szeretné elhagyni a Milan labdarúgócsapatát. A világbajnok középpályás ezt a Corriere dello Sportnak adott interjújában jelentette ki.
A 30 esztendős klasszist hetek óta ostromolja Carlo Ancelotti és a Chelsea, de úgy fest, a Milantól az idény végén távozó trénernek más valaki után kell néznie, ha klasszis középpályást akar szerződtetni. Adriano Galliani alelnök sajnálná, ha a csapat motorja távozna, de a Milan alelnöke elárulta, ha egy, Kakáéhoz hasonló bombaajánlatot kapnak a játékosért, akkor el fognak gondolkodni a sztár eladásán.
Pirlo vasárnapig családjával nyaralt Forte dei Marmiban, de hétfőn már ő is jelentkezett a milanellói edzőtáborban. A Corriere dello Sportnak adott interjújában a világbajnok futballista elárulta, nem hagyja el a Milant.
- Amióta a Milanhoz szerződtem, egy pár ehhez hasonló nyarat már átéltem, de ez engem nem érdekel. Most is az lesz, ami mindig, azaz nem történik semmi. Maradni akarok, nem hagyom el a Milant! - mondta Pirlo.
A csapat drukkerei tehát megnyugodhatnak, a közelmúltban ugyanis a brazil Alexandre Pato is hűségesküt tett klubja mellett, most úgy fest, Pirlo is marad, így Kaká elvesztését követően nem kell újabb vezéráldozattal számolnia a szurkolóknak.