36663
-
#22645 Pato után Pirlo is hűségesküt tett a Milannak
Andrea Pirlo nem szeretné elhagyni a Milan labdarúgócsapatát. A világbajnok középpályás ezt a Corriere dello Sportnak adott interjújában jelentette ki.
A 30 esztendős klasszist hetek óta ostromolja Carlo Ancelotti és a Chelsea, de úgy fest, a Milantól az idény végén távozó trénernek más valaki után kell néznie, ha klasszis középpályást akar szerződtetni. Adriano Galliani alelnök sajnálná, ha a csapat motorja távozna, de a Milan alelnöke elárulta, ha egy, Kakáéhoz hasonló bombaajánlatot kapnak a játékosért, akkor el fognak gondolkodni a sztár eladásán.
Pirlo vasárnapig családjával nyaralt Forte dei Marmiban, de hétfőn már ő is jelentkezett a milanellói edzőtáborban. A Corriere dello Sportnak adott interjújában a világbajnok futballista elárulta, nem hagyja el a Milant.
- Amióta a Milanhoz szerződtem, egy pár ehhez hasonló nyarat már átéltem, de ez engem nem érdekel. Most is az lesz, ami mindig, azaz nem történik semmi. Maradni akarok, nem hagyom el a Milant! - mondta Pirlo.
A csapat drukkerei tehát megnyugodhatnak, a közelmúltban ugyanis a brazil Alexandre Pato is hűségesküt tett klubja mellett, most úgy fest, Pirlo is marad, így Kaká elvesztését követően nem kell újabb vezéráldozattal számolnia a szurkolóknak.
samsungsport.hu -
#22644 Videó Milanelloból... -
#22643 Tegyétek, amit tennetek kell! :D -
#22642 cristiano ronaldo mire fel kapott meghívást? vagy az ronaldo akart lenni?:D -
#22641 -
Már az ITALIA 1 is beszámolt arról, hogy a helyzet Milanelloban
nagyon, de nagyon fenyegető. A játékosok az edzőtáborból ijedten
tekintgetnek kifelé, bár nem nekik van félnivalójuk!
Több ultrast láttam "CURVA SUD - ZERO CONDOTTA" felirattal a
trikója hátoldalán. Ez magyarosan fordítva talán azt jelentheti, hogy
tőlük senki se várjon jó magatartást!
-
#22639 szép is lenne :D
a szurkolókkal meg teljesen egyetértek, meg kell mutatni a főnököknek, hogy a Milan szurkolói nem fogják ölbe tett kézzel nézni, ahogy a csapat leamortizálódik! -
#22638 Várható volt hogy nem fogják tétlenül hagyni az ultrák a jelenlegi helyzetet. Érzésem szerint nem fognak elérni vele semmit, úgyis nyilatkozik majd valamelyik okostojás vezetőnk, hogy "semmi értelme tiltakozni, jó csapatunk van, jön majd egy sztár, bla bla bla...". -
#22637 Számíthattak rá, mert kettőzött rendőri felügyeletet rendeltek el mára, lezárták a székházhoz vezető utakat és Galliani valószínűleg helikopterrel fog érkezni, hogy elkerülje a már 200 fős tömeget.
A legnagyobb transzparensek, főleg Berlusconinak szólnak: "Első a Milan, nincs kompromisszum", "Elő a milliókkal", "Tele a f...unk a vezetőséggel" -
#22636 Nem a legszebben alakult a Milan első munkanapja a nyári szünetet követően, ugyanis ebédidőben több száz dühös Ultra kezdett tüntetésbe a klub edzőközpontja előtt. A szurkolók üvegeket és petárdákat dobáltak a klub épületeire, még az újságíróknak is fedezéket kellett keresniük.
Az Ultrák a klubvezetés elleni érzéseiknek adtak hangot igencsak aggresszív tónusban, nehezményezve, hogy a Real Madridnak eladott Kaká pótlására még nem igazoltak senkit. Az inzultusokat személy szerint Silvio Berlusconi tulajdonosnak és Adriano Galliani elnöknek címezték. Berlusconi ma reggel megjelent nyilatkozata, mely szerint a Milan erősebb az Internél, különösképpen feldühítette az Ultrákat.
A rendőrség gyorsan megérkezett és felügyeli a helyzetet, de az Ultrák továbbra is válaszokat követelnek.
Az előzetes bejelentés szerint Leonardo és Galliani a mai napon sajtótájékoztatót tartanak.
Forrás: goal.com -
#22635 3-kor hivatalos bemutatkozas milanelloban a sajtonak, 1-kor galliani meg nem volt sehol. az ultrak mar tuntetnek a klub vezetosege ellen. a vedelem megerositve.
az alabbi keret kezdi meg ma delutan az alapozast:
Portieri: Christian Abbiati, Dida, Marco Storari e Zeljko Kalac.
Difensori: Michele Albertazzi, Luca Antonini, Daniele Bonera, Matteo Darmian, Giuseppe Favalli, Marek Jankulovski, Kakhaber Kaladze, Alessandro Nesta, Massimo Oddo e Thiago Silva.
Centrocampisti: Massimo Ambrosini, Mathias Cardacio, Davide Di Gennaro, Mathieu Flamini, Clarence Seedorf e Rodney Strasser.
Attaccanti: Giacomo Beretta, Marco Borriello, Filippo Inzaghi, Ronaldinho, Harmony Ikande, Nnami Odumandi, Tabare Viudez e Gianmarco Zigoni.
zambrotta, pirlo, gattuso 14-en jonnek, mig pato kozvetlenul az allamokban csatlakozik a kerethez majd. -
#22634 hátja, magyar celebeset, jön majd benkő meg máunika meg a postás jóóózsi :D -
#22633 Azért ez nagyon durva, eddig még csak a tavalyi bérletesek újíthatják meg a bérletüket, és 43 ezer tavalyi bérletesből mindössze 1000 ujította meg! És már alig van pár nap hátra, csak hogy pár példát említsek, az Internél eddig közel 22 ezren ujították meg, ez 15%-os növekedés, de a Genoánál is már 17 ezren. Ugy látszik a drukkerek ezt a fajta tiltakozást választották a tüntetések helyett, és ezek nem a divatdrukkerek akik Kaká miatt nem vesznek bérletet.. Durván megszopatják Berlusconiékat, azt hitték majd a drukkerkek 1-2 tüntetéssel elintézik amit csináltak.. -
#22632 nem baj majd te is cölöbös lagzit csinász
Yulcsa asszem már férjnél van :D -
#22631 19 évesen? asszem le vagyok maradva a magam húsz évével... :D -
#22630 Rio de Janeiro, július 6., 9.20 Berlusconit is meghívja a nősülő Pato.
Alexandre Pato, az AC Milan brazil labdarúgója nagy esküvői lakomát kíván rendezni, amelyre szinte mindenkit meghívott, aki "számít" Brazíliában.
A mindössze 19 éves válogatott csatár kedden fogad örök hűséget Sthefany Brito színésznőnek és a meghívandók terjedelmes listáján szerepel Luiz Inácio Lula da Silva brazil államfő és Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, a milánói klub elnöke.
A futballistatársak közül David Beckham, Ronaldinho, Kaká és Cristiano Ronaldo is meghívást kapott. Rajtuk kívül számos régi és új-gazdag, továbbá színészek, modellek és más hírességek is mulatnak majd alkonyattól pirkadatig a bazi nagy brazil lagzin.
(MTI) -
#22629 Apropó, a Zhirkov-sztori kb ennyi volt, hivatalosan is a Chelsea játékosa lett -
#22628 szerinte ezzel megvan magyarázva az hogy mérnem tudnak egy 20 millás igazolást nyélbe ütni -
#22627 Inter és Juve jelenleg jobb a milannál, két rivális erősödött tovább, ameddig a milan gyengült, és eddig sem voltak jobbak előző kettőnél, gallianéknak belekell húzniuk, mert ha nem akkor majd a fioval és a romával lesznek harcban a 3-4 helyért. -
#22626 Ez hülye? -
#22625 hát őszinte leszek, a jelen kerettel nemhogy az interrel, de még a fiorentinával is alig-alig vagytok partiba... :(
berlusconit meg rég el kellett volna zavarni a jóbüdösbe, dehát egy egész ország van mögötte... :D -
#22624 “Our coach will have at least six offensive players at his disposal: [Clarence] Seedorf; [Filippo] Inzaghi; [Marco] Borriello; [Alexandre] Pato; Ronaldinho; and Gianmarco Zigoni. Yes, our young recruit will get into the first team, just like it happened with [Alberto] Paloschi.”
Ezek szerint Zigonira, mint az lső csapat tagjára számít Galliani... Ajjajj... Nem minthabaj lenne a fiatalítás, de azért... Ennyi erővel miért nem Paloschit hívtuk haza? Ő legalább már bizonyított valamelyest... -
#22623 Bonerával semmi bajom nincs.
A gondok ott kezdődnek hogy a goal.com a lehetséges kezdőbe teszi Favallit. Nem kellett volna hosszabbítani vele, de hosszabbítottak. remélem nem fog sokat játszani, és Nesta nem lesz sérült visszatér és Thiago Silvával megoldják a közepét egész évben. -
#22622 most miért is? :P Favallival és Bonerával abszolút a topon vagyunk védő-kérdésben :D
-
#22621 Berlut meg Gallianit kellene már eladni, jó lenne ha náluk is lenne Bosman szabály, lejárna a szerződésük és Asztala Viszlát lenne! -
#22620 nem csak te...bár én inkább sírógörcsöt -
#22619 -
#22618 Megértem, ilyenekkel járatják le a klubbot, meg saját magukat is. A védelembe is elkélne még egy-két igazolás illetve előre is a csatársorba. -
#22617 már megbocsássatok, de röhögőgörcsöt kaptam ettől a nyilatkozattól :D -
#22616 Berlusconi nyilatkozat
A Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi szerint a csapat van olyan erős, mint a bajnok Inter.
A klub harmadik helyen végzett a bajnokságban, aztán egy héten belül 'elveszítette' Paolo Maldinit és Kakát is.
“Úgy döntöttünk, előre tekintünk, a megújulást szem előtt tartva. Ettől függetlenül a csapat versenyképes marad, ezért jó szezonra számítok. ” - nyilatkozta Berlusconi a La Gazzetta dello Sport-nak.
“A szurkolóknak nyugodtnak kell maradniuk. A Milan nem lesz vereségre ítélve. Senki, még a Inter sem rendelkezik jobb potenciállal a következő szezonra, mint mi. Nagy bajnokaink vannak, mint Alexandre Pato, Ronaldinho és Andrea Pirlo, hozzájuk pedig fiatal tehetségek csatlakoznak. Ami a technikai képességeket illeti, egyetlen olasz csapat sem veheti fel velünk a versenyt. Ahogy mindig, a klub most is úgy kezdi el a szezont, hogy mindenhol nyerni akar.”
Kaká eladása óta eltelt egy hónap, a Milan pedig még nem igazolt egyetlen komoly játékost sem.
“Nem a nevekkel van a probléma. Ha lesz megfelelő jelölt a piacon, akkor érkezik valaki, de ha nem, mi akkor is jók vagyunk a jelenlegi kerettel. Nem kell mindenáron igazolnunk."
A Milan szurkolói világszerte csalódottan figyelik a csapat átigazolási poltikáját, Berlusconi szerint azonban nincs ok a kesergésre:
“Az igazi milanos megérti a helyzetet és tudja, hogy bíznia kell a vezetőségben, mert már eddig is rengeteg örömet okozott számára. Nem hiszem, hogy aki eddig Milan szurkoló volt, az most hirtelen az Interhez pártol majd.” - zárta mondandóját a tulajdonos.
acmilan.hu -
#22615 Chelsea Target Andrea Pirlo: I Want To Stay At Milan
Milan Don't Need To Buy Any Players – Silvio Berlusconi
Beszarok Berlun is...
-
#22614 Istenem nem veszik észre hogy csak kiröhögtetik magukat meg a csapatot? Engem már nagyon idegesítenek ezek a nyilatkozatok. -
#22613 1 motivált játékosunk már van :P
Thiago Silva történelmet akar írni a Milannál
Ezen viszont nevetnem kell :D :D :D
"From a technical point of view, no one in Italy has a strong squad like ours."
Ezek Berlu szavai :D
Teljes cikk -
#22612 én nem azt mondtam, h szar játékos csak arra világítottam rá,hogy a forma nagyon is számít egy átigazolásnál... ennyinél nem érnek többet, jelenleg. -
#22611 VDV a Hamburgban minden évben átlagon felüli teljesítményt nyújtott, csak a Realban nem kapott elég lehetőséget, viszont a szezon elején 3 meccs / 4 gól volt az átlaga ha jól emlékszem és jól is játszott.....
-
#22610 komolyan mintha a fehérvári vezetés nyilatkozatait hallanám, mikor a te kommentjeidet olvasom :)
mondjuk a milannak egyelőre legalább edzője van... :P -
#22609 maldinit tudtuk, hogy elmegy, kaká meglepetés volt, az elmúlt években is az utolsó pillanatokban hoztak valakit, hogy alaposan kiszúrják a szemünk, legalább most mondták hogy ne számítsunk semmi extrémre, hoztak pár fiatalt, ami pozitív, de még aligha játékra foghatók. szerintem is kellene még ember és ezt ők is tudják, sztem jönni fog mint előre, mint hátra sőt még középre is. én bízok a vezetőségben eddig is jól vezették a klubbot, most is mindent megtesznek, hogy a legjobb döntések szülessenek, szerintem kár aggódni. -
#22608 sajnos én is hasonlóképpen látom a helyzetet, semmi remény. ha nem igazolunk, kis túlzással jó, ha nem a másodosztályban kötünk ki jövőre :S -
#22607 Nem gázos?? elment két ikonunk, zéró erősítés a felkészülésig, csak a duma megy plusz a pletykák, meg a bizakodás... bizakodás abban h Dinnyó összeszedi magát, bizakodás h Pirlo és See újra futni fognak, bizakodás hogy Nesta nem sérül le, plusz Galliani folyamatos szenvedése 1 hónap alatt, egy kibaszott játékost nem tudunk igazolni..., nem is húzom tovább magam... -
#22606 na már várom a holnapi nyilatkozatát