A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Bonera sérült így van, helyén tuti Kaladze kezd majd Maldinivel ketten a védelem közepén.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Rudee
Bonera sérült a Gazzetta szerint.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasCar16
Abbiati-Zambrotta-Bonera-Maldini-Jankulovski-Flamini-Gattuso-Emerson-Kaká-Pato-Sheva

kezdõt tippelek

#acm

Nuno88
Pato akkor a keretben.
Kaká - Pato és Shevchenko támadoszekció lesz sztem.

de a középpálya karcsú :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Milan-Catania: A keret

KAPUSOK: Abbiati, Dida

VÉDÕK: Antonini, De Vito (n.53), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Pedrocchi (n.52)

TÁMADÓK: Kakà, Pato, Shevchenko, Viudez (n.20)

KIMARADTAK: Bonera, Nesta, Ambrosini, Pirlo, Borriello, Inzaghi, Seedorf, Ronaldinho

Forrás: acmilan.hu

Nuno88
Na ha minden igaz akkor ronaldinho, Seedorf és Pippo is sérült a támadószekcióból. Pato játéka is kérdéses még, szóval a Kaká, Shevchenko támadsor eddig a biztos a holnap meccsre nézve. Remélem Sheva betalál bajnokin is végre! 😊

LasCar16

Sony konferencia, remélem azért a holnapi meccs után is ilyen elégedettek leszünk

#acm

Palinko
szerintem gallas jönni fog.
LasCar16

ADRIANO GALLIANI E IL CAPITANO DEGLI ALL BLACKS

#acm

LasCar16

A Milan és a rögbi

A héten az új-zélandi rögbiválogatott látogatott el Milanellóba, ahol az Adidas szervezett találkozót a Milannal közösen. Gennaro Gattuso szerint a Milan sokat tanulhat az új-zélandi rögbisektõl.

Az "All Blacks", azaz Új-Zéland büszkesége, a nemzeti rögbiválogatott a héten tiszteletét tette a Rossoneri sportközpontjában, Milanellóban, hogy találkozzanak Kakáékkal egy Adidas-szervezésû programon.

A találkozó jó ötletnek bizonyult, hiszen mindkét csapatnak tetszett egymás játéka. Mint ismeretes, a Milan rossz passzban van, hiszen nemrég vesztették el 16 meccses veretlenségi sorozatukat, és sorozatban kétszer is kikaptak.

Épp ezért volt jó ötlet ez a találkozó Gattuso szerint, mert az All Blacks segítségével újra önbizalom szállhat a Rossonerókba.

"Igaz, hogy technikailag hatalmas különbség van a két csapat közt, de sokat tanulhatnánk tõlük, hogy mennyire szenvedélyesen kell játszani egy sportot." -mondta Gatta.

Richard Kahui, az All Blacks centere szerint a Milan hamaorsan újra a legjobb formájába fog lendülni. "Mi sem vagyunk hozzászokva a vereségekhez, és ennyi bajnokkal a csapatukban, biztos vagyok benne, hogy tudja a Milan mit kell tennie, ahhoz, hogy újra a toppon legyenek."

Ricky Kaká, a Rossoneri irányítója most kipróbálhatta milyen érzés nem kerek labdába rúgni...

"Nagyon nehéz dolog volt elõször eltalálni az ovális labdát, de többszöri próbálkozás után már tudtam kontrollálni a rúgásaimat. Csak akkor kezdtem érdeklõdni egyébként a rögbi iránt, amikor átkerültem Olaszországba, hiszen Brazíliában nincs túl sok hagyománya ennnek a sportnak." -mondta Kaká.

A Milan vasárnap hasznosíthatja az új-zélandiaktól tanult szenvedélyt, hiszen a Catania fog a San Siróban vendégeskedni.

#acm

LasCar16
Gallassal azért kiegyeznék...

inkább õ üljön szeptembertõl a kispadon mint Favalli...

#acm

szucsy89
nem megy neki a játék persze hogy nincs megelégedve a helyével...nem tudom, egyszer ki kéne próbálni valami köztes megoldást ami Dinnyónak is és Kakának is kedvezõ lenne, de fogalmam sincs h mi lenne a jó:S...védõ téren sztem inkább fiatal érkezzen mint tapasztalt, az van sok😊
LasCar16
A csapatban betöltött szerepérõl elmondta, h sokszor hátrébb kell játszania mint szeretné, és ez nem tetszik neki. De ez a taktika, ehhez kell alkalmazkodnia. Tudja hogy sokat várnak tõle és ha nem teljesíti, kritizálják. De õ szíve szerint elõrébb játszana, de mindent a csapatért. Arra is gondoltak h mint ék játszana Kaká, kis is próbálták a Genoa elleni meccsen a második fordulóban aztán visszament Kaká hátrébb. Fura neki a helyzet h nem õ a döntõ már a játékban, nem a megszokott kedvenc helyén játszik.

Dinhoról: alkalmazkodott és beilleszkedett szerinte a csapatba. Eddig automatikus játékot játszottunk See-vel és Pippoval mint ékkel. De most h jött Dinnye, új automatizmusokat kell keresnünk. Elmondta, h sose játszotta azt ami Dinnye játszik, õ mindig középrõl lépett a játékba. Megjegyezte, hogy szerinte Dinnye korlátozza õt a játékban, mert így mindig ki kell lépnie bal oldalra, és az nem az õ pozíciója. A válogatottban sokszor játszottak együtt, de az teljesen más - mondta. Új erõket, új megoldásokat kell keresni a taktikában ahhoz, h jobbak legyünk.

#acm

LasCar16
Kaká már nagyon várja az angol David Beckham érkezését.

Az ex-Manchester United középpályása január 4-én érkezik meg hivatalosan Milánóba, és 10 hétig, azaz három hónapra marad a klubnál.

Kaká:"Sokan úgy vélik, hogy az érkezése fölösleges, de itt mindenki tárt karokkal várja."

"Becks remélhetõleg minden tudását magával hozza.Nagyon nagy értéke lesz a Milannak, mégha csak 3 hónapra is.Vele könnyebb lesz Scudettot és UEFA Kupát nyerni.Aztán remélem meghosszabítja szerzõdését, és még évekig marad nálunk."

forrás: tribalfootball.com

#acm

LasCar16
A Rossoneri csapata három tagúra szûkítette le a karácsonyi listáját, de a mind a három játékos legalább védõ.

A Milan készen áll újabb nevekkel megerõsítenie csapatát, pont a szezon felénél.

Ahhoz. hogy tudják tartani a rivális Interrel az iramot, a sérültek ellen is kell tenni valamit, hisz a védelembõl több kulcsjátékos is kidõlt.

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Milan háromtagú listájában az Arsenal francia védõje William Gallas, a Liverpool dánja Daniel Agger valamint egy újabb dán, Simon Kjaer a Palermoból.

A három közül legalább 1 mindenképp csatlakozna a klubhoz januárban, de a kérdés, hogy a Milan mire hajt, hisz ha a rutinra, akkor a 31 éves Gallas kell, ha a fiatalságra akkor Agger vagy Kjaer.

A következõ bajnoki meccsen a Milan a San Siroban fogadja vendégül a Cataniát, és a múltheti 3-1-es Palermoi vereséget mindenképp kikell javítani.

#acm

LasCar16
A 2007-es aranylabda gyõztes Ricky Kaká elárulta, neki nem tetszik a Milan taktikája, és az ahol õ játszik.

A Milan már elért pár borzasztó eredményt a Serie A-ban, ennek köszönhetõen már 6 ponttal vannak lemaradva a városi rivális Interrel szemben.A Catania ellen már tudatta taktikáját a csapattal Carlo Ancelotti, és ez Ricky Kakának nagyon nem tetszik.

Az ANSA-nak nyilatkozott Ricky, és úgy tûnik, hogy õ inkább ebben a Ronaldinho-Kaká-és egy csatár pozícióban érzi magát jól.

"Van pár probléma ezzel a mostani felállással"-mondta."Én személy szerint ebben a rendszerben érzem magam jól.Mellettem például Seedorf, elõtünk pedig általában Inzaghi."

"Ronaldinho?Kell a csapatba, ez tény.A támadásokat nagyon jól tudja segíteni, de én most boldogtalan vagyok ezen a poszton."

Kaká, még a kedve szerint focizhatott a Palermo ellen, Ronaldinho mentén, de a csapat kikapott.

#acm

Nuno88
Beckham nagyon várja a milánói hónapokat

Az angol válogatottságért küzdõ középpályás nagyon várja, hogy a Milanban szerepeljen, reméli, hogy ezzel a válogatottban is képes lesz helyet biztosítani magának.

David Beckham januárban csatlakozik a piros-feketékhez, a Los Angeles Galaxy szélsõje kölcsönben szerepelhet az olasz gárdában. Az angol játékos azt reméli, hogy Európában könnyebben tud bizonyítani Fabio Capello szövetségi kapitánynak, és nagyobb esélye lesz helyet biztosítani magának a háromoroszlánosok csapatában.

- Nagyon fontos, hogy folyamatosan játékban legyél, hogy megtarthasd a formádat. Ez az egyik oka annak, hogy a Milan mellett döntöttem – mondta Beckham. – A világ egyik legjobb csapatában szerepelhetek, és ezzel egy idõben a válogatottban is bizonyíthatok, ami a legfontosabb dolog egy labdarúgónak.

Az angol kitért Fabio Capello munkásságára is, Beckham szerint az olasz szakember kiváló munkát végez az angol válogatottnál.

- Csapatot épít, és ez nagyon fontos azok után, hogy a gárda nem jutott ki az Eb-re. A fontos, hogy tovább folytassuk a megkezdett munkát, és az eddig mutatott játékot, és akkor biztosan kijutunk a 2010-es világbajnokságra – mondta Beckham.

samsungsport.hu

Nuno88
Fabregas a Milant választaná, ha elhagyná az Arsenalt

Ha Olaszországba igazolna, akkor a Milan lenne az egyetlen csapat, amely szóba jöhet Cesc Fabregas számára. Azonban egyelõre nem akarja elhagyni az Arsenalt.

Cesc Fabregas már szezonok óta a londoniak legjobbja, a spanyol válogatott játékos az elmúlt hetekben ráadásul megörökölte William Gallastól a csapatkapitányi karszalagot. Az ágyúsok meghatározó játékosát korábban több klub is csábította, ám Fabregas eddig kitartott az Arsenal mellett.

- Nagyon büszke vagyok rá, hogy én viselhetem az Arsenal csapatkapitányi karszalagját, száz százalékig kötõdöm ehhez a gárdához. A jövõm ide köt – mondta Fabregas, aki azt viszont elismerte, hogy a Milan vonzó klub a számára: - Valóban, már korábban is nyilatkoztam, hogy a Milan nagyon szimpatikus együttes, gazdag az eredménysora és a legjobb focit játssza az olasz élvonalban.

samsungsport.hu

Yulcsa
köszi az infot!
rémlett valami ilyesmi, csak nem emlékeztem pontosan, hogy ez biztos vagy csak én tudom így.
Sok sikert, remélem megveritek a Barcát ^^

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rudee
Meg közbe még ott a Zenit.
Kössz és viszont!

Nuno88
Hát nektek sem lesz könnyû.
Sevilla, Barca, Valencia, Villarreal ha jól tudom.
Sok sikert nektek! 😊
És persze nekünk is...

LasCar16
fizikálisan Gattuso,Zambrotta és Janku vannak toppon a csapatból... elfáradtunk... januári edzõtábor majd helyre teszi a csapatot... most isszuk meg annak a levét h nem volt nyári alapozás...

#acm

Rudee
Végre van még egy csapat, akinek nem lesz sétagalopp a decembere 😊 Nekünk is hasonló kvalitású ellenfelek jutottak erre az idõszakra.

Rudee
Az aranygólt még a 2006os VB után eltörölték.

Kaplartom
Sevcsenko találata öröm az ürömben

Carlo Ancelotti, a Milan szakvezetõje szerint a kupakiesés ellenére csapata jól teljesített a Lazio ellen.

A Milan hosszabbításos meccsen 2-1-re kikapott a Laziótól hazai pályán az Olasz Kupa nyolcaddöntõjében, így az már biztos, hogy ezt a trófeát nem nyerheti meg a szezonban. A találkozó 78. percében Sevcsenko még a piros-feketéket juttatta elõnyhöz, ám a Milan nem sokáig örülhetett, a 87. percben a Lazio egyenlített, majd a 93. minutumban a gyõztes gólt is megszerezte.

A mérkõzés krónikájához hozzátartozik, hogy Carlo Ancelotti csapata a 66. perctõl emberhátrányban játszott, és a szakvezetõ szerint éppen ez volt az a momentum, ami megpecsételte együttese sorsát. Ronaldinhóék ugyanis elfáradtak a meccs végére, és a hosszabbításban ezt már nem lehetett ellensúlyozni a lelkesedéssel.

- Az összecsapás kulcsfontosságú periódusában történt a kiállítás, és végül ennek fizettük meg az árát, túl sok energiát emésztett fel a hajrá, és nem bírtuk a tempót. Elfogadjuk a vereséget, mert mindent egybevetve jól játszottunk, és egy erõs csapat ellen kellett megküzdenünk - jelentette ki Ancelotti.

A szakvezetõ a szezon elején jött "krízisbõl" ügyesen kivezette csapatát, de sokak szerint máris itt a második, hiszen a gárda az elõzõ négy mérkõzésén egyetlen gyõzelmet sem ünnepelhetett, sõt azt megelõzõen is csak egy vitatott büntetõvel verte meg a Chievót. Az egyedüli jó hír, hogy Andrij Sevcsenko a kupameccsen megvillantott valamit régi fényébõl, és egy remek góllal bizonyította, hogy alkalomadtán még nagy segítségére lehet a gárdának.

- Fáj a vereség és a kiesés, de hiszem, hogy képesek leszünk összeszedni magunkat a Catania elleni vasárnapi találkozóra. A kupameccsnek ráadásul volt egy pozitívuma is, nagyon fontosnak tartom, hogy Sevcsenko bevette az ellenfél kapuját - fogalmazott a tréner.

szucsy89
nyilatkozatok nincsenek még?
szucsy89
😮

omg..

háát ezt pozitívan zárni egyúttal azt is jelentené hogy jó formába lendülünk ismét😊 bízok én is benne...a juve elleni derby sorsdöntõ lehet remélem arra felszívjuk magunkat és nyerünk😊
Nuno88
Jó kis sorozat lesz, remélem pozitívan zárjuk.

Kaplartom
08.12.07. Milan – Catania -Serie A
08.12.14. Juventus – Milan -Serie A
08.12.17. Milan – Wolfsburg -Uefa Cup
08.12.21. Milan – Udinese -Serie A
09.01.11. Roma – Milan -Serie A
09.01.18. Milan – Fiorentina -Serie A

Palinko
akárki akármit is nyilatkozik, én valószínûnek tartom, vagy inkáb bízok benne, hogy télen jönni fog védõ.
szucsy89
basszus most értem haza de ahogy elnézem nem maradtam le semmirõl....ahogy olvastam lentrõl felfelé a kommenteket és láttam hogy 1-0ra vezetünk tudtam hogy kapni fogunk még 1gólt-.- mindig összehozza a védelem valahogy...nem kéne ezt a formát megszokni éreztem én hogy 2 iksz és 1 vereség után nem lesz könnyû nyerni erre tessék...nem mondom hogy olasz kupa milyen fontos de akkor is jó lett volna továbbmenni ráadásul télen nem jön senki, akor meg ezt a csapatot kell összerázni vhogy CAnak de hogy hogy fogja fogalmam sincs:s köv meccs mikor és ki ellen is lesz?
Yulcsa
köszönöm szépen! 😊 hát nem kaptam szép ajándékot a csapattól most sajnos 😞 se vasárnap...
Remélem a hétvégén végre összejön már egy gyõzelem!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
nem baj szerintem nem olyan negatív ez a találkozó. kaká mint írta nuno nem tündököl ezért is mondtam nem kéne erõltetni inkább kicsit pihentetni, kifog lábalni a rossz idõszakból.

dinhotól nem várhatjuk el hogy mindég mindenhol, számomra a kupa nem számít, gyakorlásnak jó.

shevának nem az utolsó gólját láthattuk, reméljük bele fog õ is jönni hamarosan, didát is kiemeltétek nem jön rosszul, ha abbiati mellett van.

a védelmünk meg nem tudom hol van, télen mindenképpen kell valaki középre.

de a legfontosabb, hogy boldog szülinapot Yulcsa!
Yulcsa
most már feladhatjátok, vége 😞

Yulcsa
ja, még lesz 15 perc, ne adjátok fel!!!

LasCar16
nem is néztem a meccset de számítottam erre, kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra

#acm

Yulcsa
köszönöm! ^^ 😊

Yulcsa
lejátsszák még a másik 15 percet, vagy ez a gól döntött?:S

LasCar16
BSZ YULCSA!!!! 😄

#acm

LasCar16
<#levele><#levele><#levele>

#acm

Nuno88
Ronaldinho szabadrúgás kapufa.

Yulcsa
:'((((

Nuno88
Amikor szükség lenne Kakára akkor sem játszik jól. Nagy gödörben van.

Közben vezet a Lazio, ez biztos volt.
Kaká és Ronaldinho ezen az este egy nagy NULLA volt a szememben. Phöööj...
Na megyek aludni.
Szép volt Sheva! Remélem ez a gól rátett a helyes útra!

Na jóccakát!

Palinko
hát ha nem is fölényes legalább dida és sheva teljesítményére büszkék lehetünk 😊 kaká, dinhot én nem vittem volna fel persze, hogy nem játszanak rájuk nem most van szükség.
Nuno88
Nincs elsõ meccs, ez az elsõ találkozó, és ezen kell döntésnek lennie.
Vége a rendes játékidõnek, jöhet a hosszabbítás, és ha nem lesz döntés akkor tizik jönnek.

Yulcsa
ja bocsi, ez már egyenes kieséses, ha jól nézem

Yulcsa
mennyi volt az elsõ meccs?

Nuno88
Félek hogy kapunk még egy gólt, nagyon nyom a Lazio :S
Mi már nem fogunk a kapujuk közelébe jutni úgy érzem.
Pedig de szép is lett volna Sheva góljával nyerni °°

Yulcsa
ajj, Favallit rúgjuk már ki!!!!!!!!

Nuno88
Zarate könnyedén, nem hiszem el. Favalli megcsinálta a tizit, nem tudtuk kihúzni. Áááá...