• LasCar16
    Kezdek ideges lenni a következő szezon miatt, a Fiorentina meccs után + változás történt, Carlo elment, mindenki szimpatikusan nyilatkozott a csapat jövőbeli terveit illetően, Leonardo szavai tetszettek a legjobban, aztán azóta mi történt az elmúlt bő hónapban? elment Beckham,Kaká,Maldini,hosszabbítunk Favallival, miközben a csapat tovább gyengül, itt lesz lassan július közepe és egy épkézláb erősítés nem történt( megjegyzem, nemsoká indul a felkészülésünk, tehát minél hamarabb ki kellene alakítani a keretet, és összerázni a csapatot Leoval..., nem hiába mondta Murinnyó a túloldalt h Ibra addig dönthet amíg el nem kezdik a felkészülést.. egy + példa) Cissokho lehetett volna az első, de ez a herce-hurca szerintem addig fog tartani amíg ki nem köt egy nagy csapatnál vagy esetleg az Internél, oszt' majd mosolyog jövőre egy scudettoval a kezében... Dzeko ügy: én személy szerint őt vártam a legjobban, Patoval királyak lettek volna elől, de nem értem h miért nem tettünk le egy 25 millás ajánlatot??? szvsz belementek volna a farkasok, most meg megy a duma h Dzeko szerette volna de ... másodszor szopatnak meg minket eddig... Fabiano: 13 millás ajánlat??? nem lep meg h itt is szivatnak minket, tudom h taktikázni kell de nem ennyire 20ért sztem ő is elhozható... miközben Zhirkov-ról is cikkeztek, ő már Londonban van orvosi vizsgálaton... Hernanest a Juve vinni 22 millió euróért, tőlünk meg 40et kért a São Paulo... semmi tekintélyünk nincs , magunkat égetjük miközben mindenki tisztában van azzal h nekünk mire van szükségünk, többet szeretnének mi meg nem adunk, ilyenkor szokott vki két szék között a pad alá esni...
    A folyamatos cikkezéekről már nem is beszélek, annyi név felmerült, de ezek közül szinte semmi nem igaz, én mint fan elvárom h megfelelően pótoljuk Kakát, és megfelelően erősíték meg a csapatot, még ha jövőre nem is leszünk bajnokok, de azt útálom amikor hülyének néznek és sértődötten, olykor magabiztosan nyilatkozik a kopasz olyanokat h minden rendben van a jelenlegi kerettel, nem nincs rendben... Pirlo,See nem fog futni..., Dinnyónak még van egy esélye, remélem nem szúrja el!

A bérleteseket megértem, nem lehet ezt büntetlenül csinálni...