36663
-
#22605 Nagyszerű, nem is számítottam másra... -
#22604 Galliani üres kézzel tért haza Spanyolhonból -
#22603 ki venné meg seet, meg pirlot, főleg ha nem akarnak menni, nekik nagyon jó ez a mostani helyzet itt... nagy csapatba nem kellenek, kis csapatba meg nem kapnának ennyi lóvét menni sem akarnak... pirlora emígy is szükség lesz, kevés az ember... én nem aggódom egyáltalán, sztem nem annyira gázos a helyzet. -
#22602 nem, de az alapján ítélik mégis...jelenlegi forma számít semmi más -
#22601 a formában nagyban közrejátszik az hogy mennyi lehetőséget kap, lásd VdV... Talán karrierje legszarabb húzása volt madridba igazolni, meg is lett az ára, a fél szezont a padon töltötte, és ez megis látszik rajta -
Rudee #22600 Nem egy szezon alapján kell megítélni valaki értékét. -
#22599 Marseille 13 milliót ajánl Hunterért
ne már, hogy az meg sok nekünk!!!!!????
LasCar jó neked, hogy te még csak most kezdesz ideges lenni, én már Kaká eladása óta padlón vagyok Milan-téren :'( -
paly90 #22598 sztem sem érnek sokkal többet mondjuk én mind a kettöt feleslegesnek tartanám.....
Robben se lenne rossz csak lekéne szoktatni az önzőségről:) -
#22597 VDV, Sneijder mióta érne 15-18 millánál többet?? formájuk alapján? na ne röhögtess már -
#22596 azért írtalak titeket külön mert ti a közvetlen riválisaink vagytok :) picit rosszabb lenne ha hozzátok igazolna ezek után, remélem érthető mosmár -
Rudee #22595 "a Kakáért kapott pénzből simán megvehető lett volna egy Snejder -Van der Vaart - Robben hármas"
Ebben nem lennék olyan biztos, nagyon nem. -
#22594 mármint 45 mil kakáért + sneijder / vdv * -
#22593 "ki nem köt egy nagy csapatnál vagy esetleg az Internél" hé, mi nagycsapat vagyunk :D
amugy viccet félretéve, miért nem kötött galliani valamilyen megállapodást madriddal? mondjuk 45 mil + sneijder / vdv vagy opciós jog néhány hollandra vmi olcsó pénzért stb... simán kilehetett volna hozni egy ilyet szerintem -
#22592 Favallival nem kellett volna hosszabbítani, Pirlo meg See is mehetett volna, valamint a Kakáért kapott pénzből simán megvehető lett volna egy Snejder -Van der Vaart - Robben hármas( jójó anyagi gondok miatt kellett eladni) de így meg lehetett volna oldani a középpályát simán...Pirlo meg See eladásából is jött volna lóvé, +még 1-2 játékost eladtunk volna és vissza lehetett ovlna fizetni az adósságot is...előre meg Dzeko hátul Cissokho azt meg is van oldva minden..ehelyett lemaradunk kb mindenkiről :\ -
paly90 #22591 Azt olvastam h 20 milliot + Flaminit ajanlottuk Adebayorért...
Az azér fura lenne h Flamini 1 év után visszamenne az ágyusokhoz..
Meg ennyit sztem nem ér Adebayor -
paly90 #22590 Úgynézki h Zsirkov nem hozzánk jön hanem a Chelseabe, állítólag már Londonban van h részt vegyen az orvosi vizsgálaton.
a vételár 18 millio font -
#22589 Kezdek ideges lenni a következő szezon miatt, a Fiorentina meccs után + változás történt, Carlo elment, mindenki szimpatikusan nyilatkozott a csapat jövőbeli terveit illetően, Leonardo szavai tetszettek a legjobban, aztán azóta mi történt az elmúlt bő hónapban? elment Beckham,Kaká,Maldini,hosszabbítunk Favallival, miközben a csapat tovább gyengül, itt lesz lassan július közepe és egy épkézláb erősítés nem történt( megjegyzem, nemsoká indul a felkészülésünk, tehát minél hamarabb ki kellene alakítani a keretet, és összerázni a csapatot Leoval..., nem hiába mondta Murinnyó a túloldalt h Ibra addig dönthet amíg el nem kezdik a felkészülést.. egy + példa) Cissokho lehetett volna az első, de ez a herce-hurca szerintem addig fog tartani amíg ki nem köt egy nagy csapatnál vagy esetleg az Internél, oszt' majd mosolyog jövőre egy scudettoval a kezében... Dzeko ügy: én személy szerint őt vártam a legjobban, Patoval királyak lettek volna elől, de nem értem h miért nem tettünk le egy 25 millás ajánlatot??? szvsz belementek volna a farkasok, most meg megy a duma h Dzeko szerette volna de ... másodszor szopatnak meg minket eddig... Fabiano: 13 millás ajánlat??? nem lep meg h itt is szivatnak minket, tudom h taktikázni kell de nem ennyire 20ért sztem ő is elhozható... miközben Zhirkov-ról is cikkeztek, ő már Londonban van orvosi vizsgálaton... Hernanest a Juve vinni 22 millió euróért, tőlünk meg 40et kért a São Paulo... semmi tekintélyünk nincs , magunkat égetjük miközben mindenki tisztában van azzal h nekünk mire van szükségünk, többet szeretnének mi meg nem adunk, ilyenkor szokott vki két szék között a pad alá esni...
A folyamatos cikkezéekről már nem is beszélek, annyi név felmerült, de ezek közül szinte semmi nem igaz, én mint fan elvárom h megfelelően pótoljuk Kakát, és megfelelően erősíték meg a csapatot, még ha jövőre nem is leszünk bajnokok, de azt útálom amikor hülyének néznek és sértődötten, olykor magabiztosan nyilatkozik a kopasz olyanokat h minden rendben van a jelenlegi kerettel, nem nincs rendben... Pirlo,See nem fog futni..., Dinnyónak még van egy esélye, remélem nem szúrja el!
A bérleteseket megértem, nem lehet ezt büntetlenül csinálni...
-
#22588 sztem ő fog jönni nem Dzeko vagy Ade...sztem elég botisz támadó, engem eddig nem győzött meg de hátha majd a milanban:) -
#22587 A Sevilla brazil támadójának az ügynöke reméli, hogy a jelenlegi gazdasági válságra való tekintettel az andalúz klub vezetői engednek Luis Fabiano árából, aki továbbra a Milanról álmodik.
Luis Fabiano a Milan egyik kiszemeltje a csatárposztra, ám a Sevilla által megszabott kivásárlási ár (ami 30 millió euró körül van - a szerk.) könnyen elriaszthatja a Milant a Konföderációs Kupa gólkirályának a megszerzésétől. Fabiano ügynöke beszélt a helyzetről.
"Nem vehetjük alapul a Real Madrid által elköltött pénzeket. Azok mind abnormális összegek, de a valóság az, hogy gazdasági világválság van." -mondta Fabiano ügynöke az AS-nek.
"Badarság lenne a Sevilla részéről ugyanolyan ajánlatokat várni, mint amelyeket régebben Sergio Ramosért, vagy Daniel Alvesért kaptak. Luis Fabiano már 29 éves."
"Remélem, hogy Jose Maria del Nido [a Sevilla elnöke] megérti a játékos akaratát, miszerint Luis Fabiano a Milant választotta. Nem kérhet őrülten nagy összegeket érte. A Sevilla egyébként nagyon olcsón szerezte meg őt, tehát mindenképp profitálhatnak az eladásából."
Forrás: goal.com -
#22586 Így van várható volt, remélem a Kopaszék kitalálnak valamit. -
paly90 #22585 Azzal egyet kell értenem h Zsirkovot 10 milláért biztos nem adják oda, szerintem min 20 milliotol kezdene el a CSZKA tárgyalni....
A bérletes ügy......várható volt:S -
#22584 AC Milan: egyelőre negatív rekord a bérletértékesítésben
Eddig alig ezer bérletet sikerült eladnia az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő AC Milannak, ami ebben az időszakban negatív csúcsnak számít. Valószínűleg Kaká távozása is hatással van az eladásokra.
Egy évvel ezelőtt összesen 43 ezer éves belépő talált gazdára.
nso
Csodálkoznunk kéne? ... -
pinnacle #22583 Chelsea kb. a duplájáért venné és nekik se nagyon akarják eladni, pedig ottvan Abrapapa.
Ez a 10 misi sántít. -
#22582 AC Milan: Cissokho helyett Zsirkovot szerződtetné a klub
A hírek szerint az olasz labdarúgó-bajnokság bronzérmese, az AC Milan, miután úgy tűnik, hogy véglegesen letett a Porto francia játékosának, Aly Cissokhónak szerződtetéséről, a Chelsea által már korábban kiszemelt, jelenleg a CSZKA Moszkában játszó Jurij Zsirkovval erősítené meg keretét.
A 25 éves orosz játékost sokoldalúsága is előtérbe helyezi, hiszen a bal oldalon gyakorlatilag bármelyik posztot be tudja tölteni.
A forrás szerint a játékos ára nagyjából 10 millió font környékén mozog, amennyit a milánóiak még hajlandóak lennének áldozni rá.
nso -
paly90 #22581 Hát már nem ártana!!
Elegem van mar ebből a huzavonaból, hozzuk és kész!!!! -
#22580 igazoljuk már le! :S -
#22579 Hírek : Cissokho: "A fogaim jól vannak, választ akarok!"
Aly Cissokho elmondása szerint belefáradt az átigazolási mizériájába, és konkrét válaszokat akar hallani. A francia szélsőhátvéd szerint egyébként nincsenek problémái a fogával, ez csak egy kifogás volt a Milan részéről, hogy valamiért megakadályozzák a transzfer létrejöttét.
Sokáig nagyon úgy tűnt, hogy Aly Cissokho lesz a Milan első nyári szerzeménye, ám június 17.-én, az orvosi vizsgálatokon állítólagos rendellenességet találtak a Milan orvosai a francia fogában, ami izomproblémákra vezethető vissza.
"Jól vagyok, és nincsenek problémáim a fogaimmal. Jó állapotban vannak, mint mindig." -árulta el a Porto balhátvédje a La Gazzetta dello Sportnak.
"Sohasem akadt ilyesmi problémám a karrierem eddigi részében, ahogyan az izomzatomra sem volt panasz az elmúlt években."
"Nem tudom miért mondogatja ezt a Milan, de nem tetszik a dolog. Alig volt időm a vizsgálat után. Tíz napra Szenegálba mentem nyaralni, és amikor vsszatértem közölték velem, hogy problémák vannak az átigazolásommal kapcsolatban."
A Rossoneri a játékos egészségügyi állapota miatt csökkenteni akarta a kivárlási árát, sőt, később csak kölcsön szerették volna venni Cissokhót, ám a Porto már nem egyezett bele a feltételekbe. A tárgyalások azóta is húzódnak.
"Két orvosi vizsgálatom volt - egy a Milannak, és egy az Olasz Labdarúgó Szövetségnek -, de senki sem mondta nekem, hogy bármi szokatlant találtak volna. Szerintem ez az egész csak egy kifogás volt, hogy megállítsák az átigazolást."
"Már belefáradtam a szituációba. Egyszer azt mondják, hogy a Milanba megyek, egyszer meg azt, hogy maradok a Portónál, de arra is volt példa, hogy teljesen máshová fogok szerződni. Választ akarok!"
"A Porto arra kötelezett, hogy ne beszéljek az ügyről a nyilvánosság előtt, de szerintem az igazi probléma nem a fogammal, hanem a pénzzel van." -fejezte be Cissokho.
Forrás: channel4.com
-
#22578 konkrétan azt jelentette ki tudtommal, hogy nem igazol el (mert a klubja nem engedi)ha ezek után a CFC leigazolja, akkor mérges leszek! -
#22577 dzeko már kijelentette hogy nem jön a milanba, ha jól rémlik -
Monoton #22576 Állítólag Galliani Huntelaarról tárgyal Perezzel. -
#22575 köszi szépen! :))
Na ez azért már sok Ancelottitól...
goal.com - miszerint 23 millió eurós ajánlatot tett a Chelsea Dzekoért... Ancelottiban egy csepp tisztelet sincs az előző klubja iránt? Vinné Pirlot, Patot és Gattusot, és elvinné az orrunk elől Dzekot... Mi maradna így a Milanból? :'(
-
#22574 Regeltem, innentől oda is járok majd -
Rudee #22573 Sevilla-ba jól nyomta, bár kicsit nehezen lendült bele. Ha nem lett volna a sérülése, biztos nem 17 góllal zárja az idényt. -
#22572 nem csoda... 25-30 alatt szerintem sem válnak meg tőle, főleg így a Konföderációs kupán nyújtott teljesítménye után... A Sevillában is ilyen jó szezonja volt? Nem szeretném, ha úgy járnánk vele, mint anno Ricardo Oliveirával...
ha van kedvetek,csatlakozzatok! Jó lenne beindítani :)
http://forzamilan.freeforums.org/index.php -
Rudee #22571 15m €-t vissza is dobták. -
#22570 Manchester megvette Owent szóval ők nem hiszem h ujabb csatárt vennének. -
Monoton #22569 Állítólag Fabiano után is :) -
#22568 Pirlo és az Athletico Madrid
érdekes felvetés, erről nem is volt szó eddig... A CFC-t valószínűbbnek tartom... -
#22567 háát remélem sok sok év fog eltelni mire megkapja a klubbot és addig berlu felkészíti, mert se nyilatkozni nem tud, se nincs valami jó véleménye sztem :D -
#22566 Ifjabb Berlusconi: "fordulóponthoz érkeztünk"
Tegnap Silvio Berlusconi fia, Piersilvio Berlusconi nyilatkozott a Gazzetta Dello Sportnak. Az interjút Fata fordításában adjuk közre.
--- Sokan kételkednek abban, hogy a Milan megfelelő helyettest tud igazolni Kaká helyére.
--- Én mint mindig, most is egy szurkoló nevében beszélek. Nem tudom határozottan kijelenteni, hogy helyes döntés volt eladni Kakát. Amennyiben valóra válnak a fiatalokba fektetett igazolások, megváltozik a véleményem. Természetesen sajnálom a veszteséget, de a klub új irányt választott, fordulóponthoz érkeztünk.
--- Mi a véleménye a Milan új edzőjéről?
--- Leonardo kinevezése nagyon pozitív. Hiszek benne, ő egy intelligens és ambiciózus személy.
--- Dzeko, Luis Fabiano, Adebayor: kit választana?
--- Dzekot kedvelem, és ő jönne is, de klubja nem engedi el. Fontos szerepet kapnak a fiatalok: Beretta, Zigoni... de ők nem azok a játékosok, akik a különbséget jelentik. A sikeres évek után sok mindent újra kell kezdeni: ehhez türelemre van szükség, nehéz lesz.
--- Azt mondják, ön sosem kedvelte Ronaldinhot...
--- Bevallom, nem szerettem volna, hogy ő jöjjön, ahogy nem voltam meggyőződve Shevchenko visszatérésével kapcsolatban sem. Meglátjuk.
--- Egy olyan játékos, akiről álmodik?
--- Van. Mindenképp meg kell nevezzem? Ibrahimovic. Egy álom...
--- Felmerült, hogy a klubot eladják?
--- Több, mint húsz év alatt egyszer sem láttam apámon a Milannal szembeni érzéseinek elbizonytalanodását. Továbbá sem én, sem testvérem, Marina soha nem avatkoztunk bele a klub dolgaiba.
--- Ön lesz a Milan következő elnöke?
--- Sose lehet tudni, de jobban vonz a klub igazgatása.
--- Hogy éli meg az Inter sikereit?
--- Mourinhonak igaza van, mi cím nélküliek vagyunk, ők erősek. De ez csak átmeneti állapot.
acmilan.hu