Hírek : Cissokho: "A fogaim jól vannak, választ akarok!"
Aly Cissokho elmondása szerint belefáradt az átigazolási mizériájába, és konkrét válaszokat akar hallani. A francia szélsőhátvéd szerint egyébként nincsenek problémái a fogával, ez csak egy kifogás volt a Milan részéről, hogy valamiért megakadályozzák a transzfer létrejöttét.
Sokáig nagyon úgy tűnt, hogy Aly Cissokho lesz a Milan első nyári szerzeménye, ám június 17.-én, az orvosi vizsgálatokon állítólagos rendellenességet találtak a Milan orvosai a francia fogában, ami izomproblémákra vezethető vissza.
"Jól vagyok, és nincsenek problémáim a fogaimmal. Jó állapotban vannak, mint mindig." -árulta el a Porto balhátvédje a La Gazzetta dello Sportnak.
"Sohasem akadt ilyesmi problémám a karrierem eddigi részében, ahogyan az izomzatomra sem volt panasz az elmúlt években."
"Nem tudom miért mondogatja ezt a Milan, de nem tetszik a dolog. Alig volt időm a vizsgálat után. Tíz napra Szenegálba mentem nyaralni, és amikor vsszatértem közölték velem, hogy problémák vannak az átigazolásommal kapcsolatban."
A Rossoneri a játékos egészségügyi állapota miatt csökkenteni akarta a kivárlási árát, sőt, később csak kölcsön szerették volna venni Cissokhót, ám a Porto már nem egyezett bele a feltételekbe. A tárgyalások azóta is húzódnak.
"Két orvosi vizsgálatom volt - egy a Milannak, és egy az Olasz Labdarúgó Szövetségnek -, de senki sem mondta nekem, hogy bármi szokatlant találtak volna. Szerintem ez az egész csak egy kifogás volt, hogy megállítsák az átigazolást."
"Már belefáradtam a szituációba. Egyszer azt mondják, hogy a Milanba megyek, egyszer meg azt, hogy maradok a Portónál, de arra is volt példa, hogy teljesen máshová fogok szerződni. Választ akarok!"
"A Porto arra kötelezett, hogy ne beszéljek az ügyről a nyilvánosság előtt, de szerintem az igazi probléma nem a fogammal, hanem a pénzzel van." -fejezte be Cissokho.