• LasCar16
    A Milan legendája letette utolsó Milanos sajtótájékoztatóját, amiben kifejtette véleményét a múltról, a jelenrõl és a jövõrõl is.

Paolo Maldini, egy nagy legenda a Milan történelmében a mai nap során hivatalosan is véget ér a pályafutása, hisz lejár a szerzõdése a Milannal.

-"Az vagyok és mindig is Milan szurkoló leszek, mindig a tõlem telhetõ legjobbat nyújtottam és érzem, hogy megérdemeltem mind azt, amit elértem ennél a klubnál."

A FC Barcelona edzõje, Pep Guardiola megmondta neki, hogy bármilyen szerepet szeretne betölteni még a Labdarúgásban, õ szívesen látja a Katalán együttesben.

-"Nagyon tisztelõ számomra mindaz, amit Guardiola mondott, de nem gondolom, hogy a jövõm kapcsolatba lesz a Barcelonával."

-"Kaká? Az eladása egy hatalmas változást fog eredményezni a Milannál. Õ az egyetlen nagy szintû játékos, akit nagy pénzért eladott, a Rossonerik ilyent soha nem tettek volna meg ezelõtt, tudom, hogy ez egy nagy ütés a klubra és a rajongókra nézve egyaránt."

-"Õ az egyik legjobb játékos szerte a világon. Milan hanyatlásban? Nem hiszem. Szerintem ez egy logikus döntés volt, és ez egy nagy kihívás, hogy egy olyan játékos nélkül kell Bajnokok Ligáját nyerjen a Milan, mint Kaká."

Maldini az "örök kapitány" többet nem kapitány. Szerinte Massimo Ambrosini az, aki most leginkább megérdemelné a csapatkapitányi karszalagot.

-"Szerintem, Ambrosini lesz az új kapitány, de ez Leonardotól függ. Ami Pirlót illeti, azt gondolom, hogy maradni fog Olaszországban. Szerintem maradnia kellene Milanóban"