A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Kaladze<#idiota>

#acm

LasCar16
A Rossoneri jobbhátvédje elismeri, a meccs nagy részében, fõleg az elején az Atalanta jobban játszott a Milannál, de a gólra rászolgáltak, mert a végén jobban akarták a gyõzelmet a bergamói csapatnál.

A 8.-ik forduló eseményei leginkább a Milannak kedveztek ami a nagycsapatokat illeti, hiszen Ancelotti legénysége elég nagy szerencsével, de végül megnyerte aktuális mérkõzését, míg a fõrivális Inter, emberlõnyben is csak döntetlenre volt képes.

Zambrotta elismerte a meccs utáni nyilatkozatában, hogy a csapat megszenvedett, de a percek múlásával a végén jogosan rúgtak gólt.

"Az elsõ félidõben valóban sok problémával kellett megküzdenünk." -ismerte el Zambrotta, akit a Milan nyáron igazolt le a katalán Barcelonától.

"Mindig õk értek oda a labdához, és többet is futottak nálunk. De a második félidõ végére elvesztette a ritmust az Atalanta és mi ezt kihasználtuk. Nyugodtabbak voltunk, több terünk volt és ezt ki is használtuk."

"Végre elõkelõ helyen tanyázunk a bajnoki tabellán, és reméljük, hogy ennél is csak elõbbre fogunk jutni."

Forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Adriano Galliani a Milan elnöke, és Carlo Ancelotti a piros-feketék edzõje mondta el véleményét a tegnapi meccsrõl, a Milan Channel-nek.

ADRIANO GALLIANI:

"Megtettük ami kellett a gyõzelemhez.Nem játszottunk jól, de a lényeg a 3 pont.Csütörtökön meccseltünk a Heerenveennel, pénteken értünk haza, és vasárnap már újabb meccset játszottunk.Ez elég nehéz program.Nagyon féltem ettõl a meccstõl.Az Atalanta keményen játszott, és egy darabig meg voltam gyõzödve affelõl, hogy kikapunk.Nyertünk, és most csak egy pontra vagyunk az elsõtõl."

"A második félidõben egy sokkal magabiztosabb Milant láthattam.Ha értékelni kéne, akkor az elsõt egyértelmûen az Atalantának adnám, míg a másodikat a Milannak.A végére már az Atalanta is elfáradt ez érezhetõ volt.A gólnál egy remek összjátékot láthattunk.Pato lefejelte Borriellonak, aki elhúzta a védõ mellett, és Kakának adta, aki remekül fejezte be az akciót. Borriellot is kilehet emelni, mert sok csatár abból a szögbõl rábombázta volna, õ nem hanem inkább Kakánk gurította le.Egy nagyon nagyon szép gól volt.A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, de az elsõ körben a Bologna ellen is jobbak voltunk, mégis kikaptunk.Ilyen a foci."

"Gattuso?A meccs végén lementem a fiúkhoz az öltözõbe és láttam, hogy jegelve volt a térde.Tényleg csak remélni tudjuk, hogy nem lesz semmi baja, mert nélküle nem igazi a csapat."

"Végezetül a 8. fordulónak mi voltunk az igazi nyertese.Nyertünk nagy szerencsével, és csak egy pontra vagyunk az elsõtõl.Az elõzõ években oly sok dologban hibáztunk, hogy nem tudtunk a Scudettora hajtani, de reményeink szerint ebben az évben csak a bajnokság lesz a fõcélunk."

CARLO ANCELOTTI:

"Nem voltunk jobbak ellenfelünknél, de végül hazavittük a 3 pontot.Nem játszottunk szépen, de volt egyetlen egy akció, ahol büntettünk.Igazából, a helyzet magaslatán álltunk végig, és amikor rohamozott az ellenfél tudtuk, hogy mi az ellenszer.Ezt kihasználva nem kaptunk gólt, és ilyen tekintetben megérdemeltük a gyõzelmet.A mutatott játék alapján azonban több pontot kaptunk mint ahányat megérdemeltünk volna.Ez így van jól, hiszen a múltban több olyan meccs is volt amikor gyõzelmet érdemelt volna a csapat, ehelyett kikapott.Ez három nagyon fontos pont, mert nehezen szereztük meg õket.A végelszámolásban sok hasznát vesszük majd."

"A második félidõben az Atalanta visszavett a játékból, és ez nekünk kedvezett.Ekkor mi is jobban támadtunk.Nagyon fontos volt a végeredményt tekintve az, hogy az elsõ félidõt kihúztuk kapott gól nélkül."

"Pato?A gyorsaságát és a dinamikáját kihasználva passzolt Borriellonak, aki lekészítette Kakának.Számolunk vele, és ha csak a gyorsaságát nézzük, akkor megint fontos tagja lesz a csapatnak a szerdai meccsen."

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
Ricky Kaká, a Milan brazil középpályása a tegnap délutáni Atalanta elleni gyõzelem után nyilatkozott.

A Rossoneri nagyon rosszul kezdte a szezont, kapásból két vereséggel, de ahogy teltek a fordulók egyre jobban magára talált Carlo Ancelotti csapata, és tegnap délután az Atalantát verték 1-0 arányban.

Ez a gyõzelem azt jelentette, hogy a Milan 16 pontos lett, és csupán egy ponttal van lemaradva az Inter, Udinese, Napoli trió mögött.

"Erre a gyõzelemre nagy szükség volt"-mondta Kaká."A köszönet mégis Borriellot illeti, mert egy gyönyörû passzt adott nekem."

Sokan azt mondták, hogy a Milan két veresége amiatt volt, hogy túl kiszámítható lett a csapat, de Kaká óva int:"Új taktikát dolgoztunk ki.Így a csapat sokkal kiszámíthatatlanabb és veszélyesebb lesz.Az Atalantát megverni egyáltalán nem volt könnyû, de megtettünk.Lelkesek vagyunk."

Több szakértõ is egy Inter-Milan párharcot vár a Scudettotól, de az aranylabdás támadó errõl is kifejtette véleményét.

"Nem vagyunk anti-interisták, de nem látjuk a nagy riválist az Interben.Tartogat még 1-2 meglepetést ez a bajnokság"-fejezte be.

A Milan a hétközi fordulóban a Siena-t látja vendégül a San Siroban.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Marco Borriello a Milan olasz támadója be akar találni a kapuba vasárnap, amikor a Milan a Napolival játszik.

A Rossoneri csak egy ponttal van lemaradva az Inter, Udinese, Napoli mögött, és Borriello nem rejti el érzéseit, szerinte a következõ Atalanta elleni meccset nem nyerik meg 1:0-ra.

"Egy fontos ponthoz érkeztünk. Nyertünk, de nem érdemeltünk gyõzelmet"-mondta az ex-Genoa játékos.

"A Milan egy igen szívós csapat, és ezt vasárnp este is bebizonyítjuk."

Borriello beszélt az Atalanta elleni gólról is.

"Amikor Pato hozzám fejelte a labdát, kapásból ráakartam volna rúgni, de felnéztem és láttam, hogy Ricky sokkal jobb helyzetben volt, így inkább passzoltam."

"Pato tegnap hasznosabb tagja volt a csapatnak mint Dinho.Az Atalanta nagyon visszazárt, és különöse Ronnie-ra ügyeltek nagyon.Így nagyon nehéz labdába rúgni, még egy Ronaldinho szintû játékosnak is."

"Össze kell szednünk magunkat szerdára.Aznap a Siena jön ide hozzánk, és be kell bizonyítanunk minden kétkedõnek, hogy tudunk mi jól is játszani.Egy pozitív játékot várok, mellé plusz 3 pontot"-fejezte be.

forrás: goal.com

#acm

Nuno88
Annyit mondok h lényeg a 3 pont 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tep
Inter 10 ember ellen sem tudott gólt lõni 😊
...már csak 1 pont a különbség

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
Seedorf sérült, Flamini is összeszedett valamit,Gattuso is, Nesta,Senderos???????? kérdõjel, Kaladze,Pirlo sérült... Marek el lesz tiltva... így állunk

#acm

Palinko
tudták hogy ez nehéz mecs lesz, valszeg nem nyíltak ki támadni és azért érzed unalmasnak a meccset, fontos, hogy a 3 pont megvan, ez már nekem elég pozitívum.
LasCar16
hát bazzeg, mai napon csak a 3 pont a pozitív, na meg az h X-elt a merda, ja és Firenzébe mennekm Gila majd hazavágja õket<#mf2>

#acm

Palinko
lényeg, hogy kaká azért rúgott nekik 1 et 😊
limperatore
😄DD [] 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
rászabadúltam a hg laptopjára vhogy AS😄:ASD_:

#acm

limperatore
ja de én 2kor még bulizok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
az az ember :d Jong a Ping 😄😄D😄

LasCar16
az eddig látottakra csak nagyon csúnya jelzõket tudnék találni

#acm

LasCar16
ezek szerint akkor a kpályán felõröljük õket<#vigyor1>

#acm

LasCar16
ATALANTA: Coppola; Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin; Doni; Floccari.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Kakà, Ronaldinho; Borriello.

#acm

LasCar16
kemény lesz, de nyernünk kell mert az Inter sztem behúzza, aztán meg jön két hazai meccs...

#acm

Nuno88
Holnapi meccsünk nehéz lesz de törleszteni kell az Atalantának... Meg is tettem tippmixen a meccset...

FORZA MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Mindkét gólt Pipponak adták a csütörtöki meccsen 😊

#acm

LasCar16
MÉRKÕZÉS ELÕTT: ANCELOTTI

Nem hiszem, hogy egy fáradt Milan látogat holnap Bergamoba. Jelen pillanatban a csapatnak optimális a kondíciója.
Mivel az UEFA Kupa miatt nem történt változás, a sérültek ugyanazok: Kaladze, Pirlo, Senderos.
Az Atalanta szervezetten játszik, de mi is jól vagyunk, megtaláltuk a folytonosságot a játékban, amit holnap is igyekszünk bizonyítani.
A tavalyi év során a Milannak nehézségei voltak az Atalanta és a Samp ellen, de azon a rossz idõszakon már túl vagyunk.
Azok a játékosok fognak játszni, akik csütörtökön pihentek: Maldini, Jankulovski, Seedorf, Ambrosini, Borriello, Ronaldinho.
A rotáció szükséges, de azt nem lett megmondva, hogy az UEFA kupás meccseken mindig Inzaghi és Sheva fognak játszani, ez mindig az alkalomtól függ. Holnap például Borriello a megfelelõ ember az Atalanta ellen.
Ami Inzaghit illeti, nagy motiváció neki, hogy a legeredményesebb csatár az európai kupasorozatokban, mindig jól szerepel, ha megkapja rá az esélyt.
Ez egyetlen mérkõzés, amelyen a támadórészleg gyengén szerepelt, az a Cagliari elleni.
Ami Ronaldinhot illeti, nem akarom egy poszthoz kötni, támadó szerepe van, és õ dönt, hol érzi jobban magát ezen belül. Ez vonatkozik Kaka’ra is. Ami a legfontosabb, hogy mindenki készen álljon a játékra.
A játékosokat sosem az életkoruk alapján választom ki. Pato ebben a kérdésben speciális figyelmet kap, mivel nagyon fiatal, de nem garantálhatok neki biztos helyet a kezdõben, ahogy senkinek sem. Aki itt játszik, tudja, hogy a játékosok megbecsülik egymást. Pato egy nagy tehetség, szükségünk van a képességeire.
A támadók kondícióját javítani kell, a legjobb formában Pato és Kaka’ van jelenleg.
Nesta rendelkezésre áll, még ha nem is képes egyelõre a tõle megszokott dolgokra. A gyorsaságán még dolgoznia kell.
A tény, hogy Kaka’ több gólpasszt adott, mint ahány gólt lõtt, az annak is köszönhetõ, hogy tavaly elõrébb játszott, így lehetõsége volt befejezni az akciókat. Az, hogy sokan lõnek gólt, annak köszönhetõ, hogy nélkülöznünk kellett a támadókat a felkészülés alatt.
Holnap 2 védõ, 2 középpályás és 2 csatár fog padozni, nem lehet beáldozni egy középpályást egy csatárért. Ezt minden csatár elfogadja, hiszen tudatában vannak, hogy sok variációs lehetõségünk van a támadójátékban.
Beckham középen és jobb oldalon is bevethetõ. Hogy veszélyeztetheti-e Pirlo posztját? A képességei vitathatatlanok.
Érkezte lelkesedést hoz majd, hiszen egy fontos játékos. Ha rövid ideig is, de mindenképp hasznos lehet számunkra. Nem lesz nehéz beilleszkednie, a foci egy egyetemes nyelv, mindenki örül, hogy velünk lesz.
Régóta nem járt angol játékos Milanelloban, mert mi egy brazil utat választottunk. Sok értékes játékos található közöttük, Capellonak szép válogatottja van.
Hogy a Galaxy edzõje mérges? Ha egy játékos edzeni szeretne a szünetben, az szerintem nem egy negatív dolog. Beckham formába akar lendülni, hogy a válogatott tagja legyen.
Egy ekkora játékos érkezése nem akadály, hanem ösztönzés. Ugyanolyan bánásmódot fog kapni, mint a többi játékos. Én személy szerint szeretném, ha maradna. Neki is hasznos lenne, mert a többiekkel edzene, nekünk is, mert segítséget nyújtana.
Megéri a Milanhoz tartozni.

acmilan.com

#acm

szucsy89
nekem majd jövõ hét szombaton lesz k.o. mikor lemennek a zh-k😄
Nuno88
nekem is satu volt tegnap még jó h nem kerültem gép közelbe 😄

szucsy89
látom jó volt az este😄
LasCar16
-.-

#acm

LasCar16
nagyon be vok baszva 😄DDDDddddd matyi effektus roxbury nights 😄ddddddd

#acm

LasCar16
A Rossoneri fáradhatatlan középpályása óva int mindenkit, aki szerint az Atalanta elleni hétvégi mérkõzésük könnyû gyõzelemmel fog végzõdni. Rino emlékeztet, hogy a bergamói csapat ellen mindig megszenvedtek.

A Milan a hétközi UEFA Kupa csoportmeccsen tovább folytatta remek szériáját, és 3:1 arányban legyõzték a holland Heerenveen csapatát.

Ancelotti legénysége vasárnap Bergamóba látogat, az Atalanta otthonába, ahol nem számíthatnak könnyû meccsre az elmúlt évek tanulságából.

"10 éve vagyok itt, a Milannál, de egy alkalmat leszámítva, amikor 4:1-re gyõztünk, szinte mindig megszenvedtünk az Atalanta ellen. Az egész csapat tudatában van ennek." -mondta Gattuso.

"Tudjuk, hogy egy kemény csapattal lesz dolgunk, egy olyan stadionban, ahol mindig nehéz gyõzni. De reménykedjünk abban, hogy sikerül gyõznünk."

A hét fõtémája a milánói piros-feketék háza táján David Beckham januári érkezése. "Gatta" természetesen semmibõl sem maradhat ki, ezért meg is szólalt ezzel kapcsolatban.

"Adriano Galliani gondoskodik ezekrõl a dolgokról. De úgy gondolom, hogy ha a klub meg akar vásárolni egy játékost, az valóban fontos dolog, mert ez azt jelenti, hogy ennél is erõsebbé akarják tenni a csapatunkat." -fejezte be beszédét Rino.

Forrás: goal.com

#acm

szucsy89
bár pár év múlva már nem fog ráférni a sok évszám de hát nem baj az...<#hehe>
szucsy89
kéne egy ilyen😊

Yulcsa
már alig várom 😊 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
horpeti
GG. Gattuso mikor lõtt utoljára gólt? 😄D

LasCar16
A három játékos is nyilatkozott a meccset követõen.Ez a három játékos is megvan elégedve a tegnapi teljesítménnyel, és már várják az Atalanta elleni bajnokit.

ANDRIY SHEVCHENKO:

"Ravaszul tudtunk játszani és ez jó.Vártuk az alkalmat, hogy mikor szerzünk labdát, és ha megvan rohamoztuk az ellenfelet.Kicsit óvatosak is voltunk, mert tudtuk, hogy a Heerenveen egy nagyon jól támadó csapat, és a bajnokságban is sok gólt lõnek.Boldog vagyok a Milan gyõzelme miatt.Sokat dolgoztam az este, de nem játszottam csúcsformában.Majd az edzõ elönti, hogy mikor mnnyit játszok."

"Beckham?Ha valóban a csapatba igazolna akkor csak annyit mondanék neki, hogy Isten hozott nálunk!Õ egy remek focista, és biztos vagyok benne, hogy tud még formába lendülni, mert válogatott akar lenni."

FILIPPO INZAGHI:

"Boldog vagyok, hogy nyertünk.Egy európai rendezvényem szeretek egy nem olasz játékost támogatni a meccsen.Szívbõl reméltem, hogy nem én hanem Sheva lõ egy gólt, mert igazán megérdemelné.Fizikailga minden rendben, a Sampdoria ellen játszottam 15 percet, és tegnap a Heerenveen ellen 70-et, egyik meccsen sem éreztem fájdalmat!"

"A hétvégén az Atalanta ellen játszunk.Szeretnénk azt is megnyerni, mert az Atalanta jó csapat, és az elõzõ szezonban sikerült túl járniuk az eszünkön.Remélem azon a meccsen is pályára lépek, és persze gólt is lövök."

"Beckham?Ha érkezik biztosm hogy örülni fogok neki, mert egy remek játékos és személyiség egyben.Vele biztosan jobbak lennénk, de egyelõre még nem szabad rá gondolnunk, mert messze van még január."

EMERSON:

"Minden meccsen megpróbálom a legjobbamat nyújtani.Úgy érzem ezen a meccsen sikerült.Fõleg ha összehasonlítjuk a tavalyi évhez, amikor sajnos sokat voltam sérült, így nem tudtam formába lendülni.Úgy tudtunk játszani, ahogy az edzõ kérte.Mindnyájan kitettünk magunkért.Sok játékos nyerte vissza formáját, és áll készen a hétvégi meccsre.Már több játékos áll az edzõnk rendelkezésére, de a meccsen csak 11 játszhat."

"Rinora is büszkének kell lenni, hisz gólt szerzett, pedig neki nem ez az erõssége.Gatta egy csupaszív játékos.A pályán az igazi arcát mutatja.Kell a csapatba."

"Beckham?Az edzõ tudja miért igazoltuk le.Az angol válogatottban négy középpályás van, de nálunk csak három.Gondolom azért tudják, hogy miért vettük kölcsön."

"Vasárnap nehéz meccsünk lesz, de megpróbáljuk a legjobb játékunkat játszatni."

#acm

LasCar16
Elkészült Carlo Ancelotti nyilatkozata a tegnap esti meccs után.

CARLO ANCELOTTI:

"Jólt kezdtük a csoportunkat, és ez csak plusz erõt adhat a továbbiakban.Nem vártam ilyen arányú gyõzelmet, de természetesen örülök a gyõzelemnek.Emerson játéka számomra nagyon kecsegtetõ volt, hisz látszott rajta az akarás.A csapat nagyon koncentrált és kiegyensúlyozott volt a meccsen.Mindnyájan boldogok vagyunk."

"Beckham?Nem zavar az érkezése.Vele igazán csak nyerni lehet, hisz õ egy igazi klasszis.Azon dolgozunk, hogy ha Kaká és a többi sztárjátékosunk nélkül is tudjunk meccseket nyerni."

"Összeségében minden játékosommal megvagyok elégedve, és a következõ meccseken más csapat lesz, de nem baj, mert hosszú a szezon, és van bõven jó játékosunk.Például Seedorf is játszhatott volna a meccsen, de rá az Atalanta elleni bajnokin számítok.Az Atalanta az a csapat, amely nehézséget okozott nekünk a múltban, de most jó formában van a cspat, így nem ismerünk lehetetlent."

#acm

Nuno88
Maldini nem búcsúzik trófea nélkül

A nyáron visszavonuló Milan-legenda nyerte idén a Giacinto Facchettirõl elnevezett elismerést.

Paolo Maldini a harmadik gyõztese a díjnak, amelyet azért alapítottak, hogy külön díjazni tudják azokat a játékosokat, akik pályafutásuk során megfelelõ szellemben szolgálták a sportágat. A trófeát az Inter egykori legendás játékosáról, Giacinto Facchettirõl nevezték el, és eddig két alkalommal ítélték oda.

Tavaly elõtt a Vicenza játékosa, Julio Gonzalez érdemelte ki, aki egy autóbalesetben elvesztette karját, mégis a foci folytatása mellett döntött. Tavaly Younes Mahmoud Khalefnek ítélték az elismerést, aki iraki csapatával nyerte az Ázsia Kupát. Maldini október 27-én veszi át a bronzszobrot, az elismeréssel járó nyolcezer fontnyi összeget pedig a Maldini által megnevezett alapítvány kapja majd.

samsungsport.hu

Nuno88

tep
<#taps>

\"SLICE of LIFE\"

Yulcsa
sajnos az elsõ gólt öngólnak jegyzik, nem Pipponak adták. Sebaj, 3-1 akkor is 3-1.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
jaja persze papír forma, de akkor is minden gyõzelemnek örülök, és én személy szerint pippo formájának is 😊
szucsy89
grat a csapatnak!
Nuno88
Szép volt fiúk!!! 😊

Fabio Capello
na az pont jó, ezt tippeltem😄

Yulcsa
csak bejött a tippem, 1-3 ^^

Yulcsa
11-est kaptak a hollandok, be is lõtték, ezzel 1-3.
Favalli kapott sárgát.

Yulcsa
Pato kihagyott egy helyzetet.

Yulcsa
Dida védett egy nagyot!

Yulcsa
újabb csere: Janku jön Kaká helyett

Yulcsa
Pippo és Sheva le, Ronnie és Pato be