36663
  • szucsy89
    mert haverral vesztük most össze, h szerinte a real a legsikeresebb klub, pedig sztem nagyon nem..
  • szucsy89
    amúgy látom különböző honlapokon a milan logo alatt hogy the most sucessfull club...ez milyen listából is jön?
  • Yulcsa
    goal.com szerint 22 millió eurót + Dida vagy Kaladze játékjogát adnánk Dzekoért
    Azonban ezt az ajánlatot a Wolfsburg visszautasította, nekik 30 milla kell kpban. Erre a Milan - most az egyszer talán okosan - kijelentette, hogy ha tovább alkudozik a német csapat, más cél felé fordulunk (aki Luca Toni lenne vagy esetleg Eto'o)
  • Yulcsa
    ne mondd, h épp a városi riválisét akarod lekoppintani? :D
  • LasCar16
    Rino ügynöke azt nyilatkozta, h a játékost érzékenyen érintette Ancelotti távozása és a Mercatoval kapcsolatban 'sohase mond, h soha'.
  • Nuno88
    Dzeko-ügy: Megy a kötélhúzás

Ahogy tegnapi hírünkben is megjelent, a Milan elismerte, hogy érdeklődik Edin Dzeko iránt, és a játékos is szívesen igazolna Milánóba. A Wolfsburg azonban elutasította a lombard klub érdeklődését.

A német klub alelnöke, Stephan Gruehsem tegnap azt nyilatkozta, hogy a játékos nem eladó, még akkor sem, ha idézzük: "a Galactica Football Club jelentkezik érte.”

Adriano Galliani, aki állítólag a hétvégén már beszélt a játékossal és megállapodásra is jutottak, figyelmeztette a Wolfsburgot:

“Ha nem változtatnak a hozzáállásukon, a Milan más célpont után néz.” - mondta a kopasz vezető a Sky Italiának.

A sajtóban megjelent találgatások szerint egyszerű alkudozásról van szó. A németek szeretnének magas összeget kapni a csatárért, ezért hangoztatják, hogy Dzeko nem eladó.

A pletykák szerint a Milan €22m-t ajánlott a bosnyák támadóért, de hajlandó egy játékoscserére is, bevonva Didát vagy Kaladzét az üzletbe. A Wolfsburg €30m-t szeretne kapni.

acmilan.hu
  • Nuno88
    Pato 42 millióért érkezhet, Drogba marad

Didier Drogba maradna a Stamford Bridge-en, ezért visszautasította a Manchester City ajánlatát – olvasható a brit lapokban.

A City már a januári átigazolási időszakban is tett egy 18 millió fontos ajánlatot az elefántcsontparti támadóért. Abban az időszakban még úgy tűnt, hogy Drogba is hajlandó lenne a távozásra, de Carlo Ancelotti érkezése után meggondolta magát.

- A City mindig is érdeklődött Drogba iránt, de úgy tűnik, hogy a csatár maradni szeretne Londonban. A Chelsea indul a Bajnokok Ligájában, ilyesmit a City nem tud kínálni, és ez fontos lehet egy idősebb játékosnak – nyilatkozta egy manchesteri illetékes a 31 éves csatárról.

Mindeközben a londoni kékek továbbra sem tettek le Alexandre Pato megszerzéséről. Az AC Milan a napokban bejelentette ugyan, hogy a brazil nem eladó, ennek ellenére könnyen lehet, hogy 42 millió fontért mégis megválna tőle a klub – ez az összeg négy millióval több, mint a korábbi Chelsea-ajánlat.

samsungsport.hu
  • Nuno88
    ...és ha olyan stílusú bannerünk lenne mint az Inter topicban? Azon is több játékos szerepel, a meghatározóbbak.
  • Yulcsa
    jó lett az avatarod!

Kaplartom: nekem is az egyedüli Patos verzió tetszik a legjobban, középen Milan feirattal.

Megpróbáltam összerakni a sok kis képet, de szerintem annyira picik, hogy alig vehető ki, hogy ki kicsoda rajta :S
  • LasCar16
    Leonardo telefonon beszélt a jelenleg Brazíliában tartózkodó fiatal játékossal. Pato nyilatkozott nagy port kavart interjújával kapcsolatban, melyben jövőjéről szólt. Elmondása szerint szavait „helytelenül tálalták”.

milannews.it

• LasCar16
    -Leonardo új tagot szerződtetne az orvosi stábba, Rodolofo Tavana személyében, akit vezető beosztásban alkalmazna.

-A Milan utánpótlásának, azaz a Primavera csapatának is új edzője lett, Giovanni Stroppa személyében.

-Galliani arról panaszkodott Platininek, hogy az olasz bajnokság Spanyolország és Anglia átigazolási piacává vált, ahonnan bárkit probléma nélkül megszerezhetnek.

milannews.it
  • Kaplartom
    Én a bal oldalt csak Pato, és AC MIlan felirat középen képre szavazok :P
  • szucsy89
    ehh:\ hát igen
  • szucsy89
    jóak:) nyárra sztem mind2 verzió tökéletes, ha kezdődik a szezon akkor meg majd csere vmi komplexebbre:D
  • Nuno88
    Na még egy utolsó mondat Kakának egy másik fórumról:

"Before you make more promises, you better learn the definition of " FOREVER".
  • Nuno88
  • LasCar16
    szerintem elhagyhatnánk a feliratot
  • Yulcsa
    áhh, nem tudom miért tiltják itt az imageshackot (is)
    talán most:
  • szucsy89
    kösz:)

sajna 2.bannerből csak békákat látok:(
  • Nuno88
    Köszi mindenki :D
    A mozi elég gyenge volt...
  • Yulcsa
    na csináltam egy olyant először is, ahol a Milan felirat lent van a sarokban, illetve Pato van egyedül bal oldalon:
    banner2

nem tudom, szerintem a felirat így elveszik a sarokban, valahogy az olyan domináns, ha középen van, de majd ezt is megbeszéljük, kinek mi tetszik jobban.
    a mozaikon még majd gondolkozom, hogy hogy lenne jó
  • LasCar16
    jó az aláírásod :D high5!
  • leho94
    az mekkora ték volt :D
  • szucsy89
  • LasCar16
    grat nyunyesz :P

Yulcsának: igen a feliratot a sarokba

Pato, ez egyedül jól mutatna a jobb oldalon :D
    itt egy Nesta
    Dinnyó
    Gattuso

itt van pár kép :P
  • Yulcsa
    grat! jó mozizást!

LasCar köszi! a több kisebb képen én is gondolkodtam, lehet linkelni, hogy melyikek legyenek benne, aztán megpróbálok valamit összehozni.
    A feliratnál az "A.C. Milan" feliratra gondolsz, hogy ezt próbáljuk meg áttenni Inzaghi sarkához?
  • Nuno88
    háhá sikeres vizsga után vagyok =)
    go moziba terminátor 4re ^^
  • LasCar16
    nagyon király lett :)
    lenne egy ötletem: a jobb oldali kép helyett mi lenne ha több kisebbet is bevágnánk: Gattuso,Dinnyó,Pato,Pirlo
    és mondjuk a középső képről a bal alsó sarokba lekicsinyítve tennénk át az AC Milan feliratot(mert a címer nagyon karakteres:P)

riszpekt Yulcsa
  • Yulcsa
    csináltam egy bannert, majd véleményezzétek :)
    a 2 kép könnyen cserélhető a szélén, találtam 2 jó háttérképet a neten és azt vágtam oda be.
  • LasCar16
    úgy tűnik az Internél is lesznek változások :S Ibra,Maicon is távozóban..
  • LasCar16
    A Milan legendája letette utolsó Milanos sajtótájékoztatóját, amiben kifejtette véleményét a múltról, a jelenrõl és a jövõrõl is.

Paolo Maldini, egy nagy legenda a Milan történelmében a mai nap során hivatalosan is véget ér a pályafutása, hisz lejár a szerzõdése a Milannal.

-"Az vagyok és mindig is Milan szurkoló leszek, mindig a tõlem telhetõ legjobbat nyújtottam és érzem, hogy megérdemeltem mind azt, amit elértem ennél a klubnál."

A FC Barcelona edzõje, Pep Guardiola megmondta neki, hogy bármilyen szerepet szeretne betölteni még a Labdarúgásban, õ szívesen látja a Katalán együttesben.

-"Nagyon tisztelõ számomra mindaz, amit Guardiola mondott, de nem gondolom, hogy a jövõm kapcsolatba lesz a Barcelonával."

-"Kaká? Az eladása egy hatalmas változást fog eredményezni a Milannál. Õ az egyetlen nagy szintû játékos, akit nagy pénzért eladott, a Rossonerik ilyent soha nem tettek volna meg ezelõtt, tudom, hogy ez egy nagy ütés a klubra és a rajongókra nézve egyaránt."

-"Õ az egyik legjobb játékos szerte a világon. Milan hanyatlásban? Nem hiszem. Szerintem ez egy logikus döntés volt, és ez egy nagy kihívás, hogy egy olyan játékos nélkül kell Bajnokok Ligáját nyerjen a Milan, mint Kaká."

Maldini az "örök kapitány" többet nem kapitány. Szerinte Massimo Ambrosini az, aki most leginkább megérdemelné a csapatkapitányi karszalagot.

-"Szerintem, Ambrosini lesz az új kapitány, de ez Leonardotól függ. Ami Pirlót illeti, azt gondolom, hogy maradni fog Olaszországban. Szerintem maradnia kellene Milanóban"
  • Gunnersboy
    Clichy? ugyanmár :) nemrég hosszabított szerződést
  • Palinko
    eddig ami legjobb volt olvastam ezzel kapcsolatban:
    "Az új mez bemutatásánál Paolo meg Kaká már off,remlem Seedorf érti a poént"
  • Yulcsa
    ok, Bonera még kaphat egy esélyt, de Favalli semmiképp!
  • Attila 007
    Silvio Berlusconi panaszkodott amiatt, hogy bár pártja fölényesen nyerte az EP választást, néhány szavazatot azért így is elvesztett. A Lovagnak becézett médiacézár szerint többen is a nem létező "Kaká nem eladó!" pártra szavaztak ahelyett, hogy pártjára tették volna az ikszet. Kapjon ez is sziv rohamot mikor a csirkeszivet beszúrná egy 17 éves hamvas baracknak
  • Attila 007
    nem lesz itt nagy igazolás, az is ellentmondás lenne.......elvileg tartozás kifizetésére megy a lé, akkor meg ha nincs lové mit vártok?
  • Attila 007
    Itt egy idézet a madridista.hu ról: Florentino Perez: "Adriano Galliani a hiteles szavak embere, s végig fenntartotta az álláspontját más ajánlatok ellenére. A tárgyalások nehezebbek voltak, mint ahogyan kívülről tűntek. A Real Madridnak köszönetet kell mondania Gallianinak Ricardo Kaká leigazolásáért." Dögöljön meg, erre példa az életbe nem volt, egy klub megköszöni az ok, de ennek a patkánynak, remélem leszedi valaki ezt a tetvet, itt össze-vissza mennek a dolgok, hogy a játékos döntött stbstb, tudom lefutott ügy, de nem szeretem ha teljesen hülyének néznek.....Vezérkarba kell a változás először, aztán lehet tovább menni, leszarom, még ha bajnok is lesz a Milan jövőre, akkor is a Galliani egy hazug patkány állat marad a szememben. Amúgy Kaka is......
  • LasCar16
    Bonera most hosszabbított, ha nincs ennyi problémája a sérülésekkel akkor azért nem olyan rossz bekk-ként, lényeg h a fizetéseket csökkenteni kell és fiatalítani plusz kell egy megfelelő igazolás Kaká pótlására(Ribéry), ha Leonardo Barca szerű taktikát akar akkor abban Pirlonak és Seedorfnak nincs helye, univerzális játékosok kellenek (Hernanes,Essien,Fabregas..) Gattuso,Flamini,Ambro pedig csak a romboláshoz ért
  • Yulcsa
    köszi a videot, hát jobb lenne, mint egy 30 éves kiégett támadó, szóval ha jó a vélemény róla, nem bánom, jöjjön!

viszont védőt MINDENKÉPP kell igazolni, Favalli-Bonera páros mehet a kukába, semmit nem érnek, Zambrotta-Nesta jó, Senderos szerintem is mehet vissza, és remélem Thiago Silva beválik.

De Silvestrinek is örülnék, fiatal, tehetséges védő, épp most vettem meg 10m euroért Fmbe :D
  • LasCar16
    Edin Dzeko

az előbb lemaradt :)