A Kacsa is hozzászólt a Kaká átigazolási saga-hoz, miközben kijelentette, hogy boldog itt.
Az Olasz és a Spanyol médiák már tényként kezelik, hogy a Milan és a Real Madrid megegyezett egy bizonyos összegben. Kaká honfitársa, Alexandre Pato csak jók kíván mindenkinek, miközben a feladatát teljesíti a Brazil válogatottban.
-"Remélem, hogy végül mindenki boldog lesz, Kaká, a Milan és a Real Madrid is."-nyilatkozta Pato a La Gazzettának.
-"Vagy úgyszintén a Chelsea, hisz õk is bejelentkeztek Rickyért."
A tegnap esti pletykák szerint a Chelsea borsot törhet a Chelsea orra alá, hisz amikor már csak a kézfogás hiányzott, Bosco Leite (Kaká édesapja) kapott egy telefonhívást Ancelottitol, a mester azt mondta, hogy õk is beszállnak az üzletbe, 80 milliót ajánlanak. Ennek ellenére olyan hírek is elõkerültek, hogyha nem sikerül a Kékeknek Kaká megszerzése, akkor ajánlatot tesznek Patoért.
-"Biztos vagyok abban, hogy Kaká a úgy dönt, hogy az jó legyen neki és a Milannak is."
-"Ami engem illet, olvastam az újságokba, hogy elég sokszor kapcsolatba hoznak a Chelseavel, de majd a klub és az ügynököm kezei ezeket a dolgokat. A Milannal mindent meg akarok nyerni."
Hétfõn, vagyis tegnapelõtt hivatalossá vállt, hogy Ancelotti feláll a kispadról és a brazil Leonardo veszi át a helyét a csapat élén.
-"Nagyon örvendek neki, az elsõ edzésen tárt karokkal fogom üdvözölni."-fejezte be a 19 éves csatár.