36663
-
#22005 "A tegnap esti pletykák szerint a Chelsea borsot törhet a Chelsea orra alá,"
Nekem ez a hír ennél a pontnál elvesztette minden igazságtartalmát :D:D:D -
#22004 A Kacsa is hozzászólt a Kaká átigazolási saga-hoz, miközben kijelentette, hogy boldog itt.
Az Olasz és a Spanyol médiák már tényként kezelik, hogy a Milan és a Real Madrid megegyezett egy bizonyos összegben. Kaká honfitársa, Alexandre Pato csak jók kíván mindenkinek, miközben a feladatát teljesíti a Brazil válogatottban.
-"Remélem, hogy végül mindenki boldog lesz, Kaká, a Milan és a Real Madrid is."-nyilatkozta Pato a La Gazzettának.
-"Vagy úgyszintén a Chelsea, hisz õk is bejelentkeztek Rickyért."
A tegnap esti pletykák szerint a Chelsea borsot törhet a Chelsea orra alá, hisz amikor már csak a kézfogás hiányzott, Bosco Leite (Kaká édesapja) kapott egy telefonhívást Ancelottitol, a mester azt mondta, hogy õk is beszállnak az üzletbe, 80 milliót ajánlanak. Ennek ellenére olyan hírek is elõkerültek, hogyha nem sikerül a Kékeknek Kaká megszerzése, akkor ajánlatot tesznek Patoért.
-"Biztos vagyok abban, hogy Kaká a úgy dönt, hogy az jó legyen neki és a Milannak is."
-"Ami engem illet, olvastam az újságokba, hogy elég sokszor kapcsolatba hoznak a Chelseavel, de majd a klub és az ügynököm kezei ezeket a dolgokat. A Milannal mindent meg akarok nyerni."
Hétfõn, vagyis tegnapelõtt hivatalossá vállt, hogy Ancelotti feláll a kispadról és a brazil Leonardo veszi át a helyét a csapat élén.
-"Nagyon örvendek neki, az elsõ edzésen tárt karokkal fogom üdvözölni."-fejezte be a 19 éves csatár. -
#22003 Ez az 400 milla 40%-ért, inkább ez minthogy Rickyt eladjuk, plusz Barone beszélt még Kakával is telefonon aki továbbra is azt mondta h maradni akar. Olyat is olvastam h a Realos bemutatása a jövő7en lenne, mert Silvio nem akar szavazatokat veszíteni vasárnap az EP képviselőválasztáson. Az a baj h nagy a káosz , hivatalos bejelentés nincs, Kaká mást nyilatkoznak mint ami az interneten kering mostmár az olasz lapokban is. Mindenesetre ha ezt a transzfert megmerik húzni akkor számolniuk kell a népharaggal, de a legjobban attól félek h nem lesz megfelelő pótlás, és máshová folyik el a pénz, mindenesetre én várok a hivatalos nyilatkozatokkal, de addig Kaká szavára adok. -
#22002 mekkora ték volt:D -
#22001 hmm... talán kis százléknyi részesedés nem lenen a világ vége, és az állítólagos adósságainkat is megoldhatja... -
#22000 A Curva Sud álláspontja: nem hisznek a transzferben.
Ezt maga a Barone nyilatkozta, arra a kérdésre, hogy terveznek-e valamiféle megmozdulást. Mint mondta, egyelőre nem, de amennyiben konkrét előrelépések lesznek, komoly megtorlások várhatóak: "Nem fogjuk tétlenül nézni, ha eladják".
A maguk részéről felszólítják Berlusconit, hogy adjon el részt a Milanból az araboknak- szerintük ezzel tudna a legtöbbet segíteni. -
#21999 kene a tokomnek -
#21998 haggyadmármagad, teal'c messze nem mondja olyan jól mint Todd SGA-ban :D -
#21997 igen, már láttam a mi topikunkban is, vicces gyerek ez a Leonardo... :D -
Monoton #21996 -
#21995 na ne :O
Milan: Leonardo első nyári szerzeménye Amauri lehet a Juvétól
Az olasz Gazzetta dello Sport napilap értesülései szerint Leonardo, a Milan vezetőedzője Amaurit szeretné megszerezni a Juventustól.
Az értesülések szerint a milánóiaknak nem okozna gondot megvenni Amaurit a Kaká egyre valószínűbbnek tűnő eladásából befolyó összegből. -
#21994 Monokám, azt úgy hívják píár menedzser ^^ :D -
Monoton #21993 Ezt nem Kaká mondta hanem a sajtófőnöke vagy minek nevezik mostanság. (szóvivő talán)
A játékos állítólag azt mondta, hogy addig nem nyilatkozik amíg nem hivatalos. -
#21992 "az átigazolást maga Kaká is tényként kezeli" Loooool :D Ezt meg honnan szedték? -
laca70 #21991 Nagyon nem örülnék ha eladnák Kakát, de az EU választás előtt biztosan nem fogják bejelenteni. Aban az esetben Berlusconi megnézheti magát. Az ultrák is komoly akciókat helyeztek kilátásba.
-
Monoton #21990 Wikipediat barki szerkeszthet, egy erdekesseg van a lapon, az utolso szerkesztesi nap. -
#21989 innen is látszik, hogy wikipédia nem mindég megbízható forrás :) -
-
#21987 ne legyen már igaz -
#21986 esetleg mégiscsak:)
szerda, 00:01 - A Corriere Dello Sport legfrisebb hírei szerint Kaká végül egy 70 millió euró körüli összegért a Chelsea ajánlata ellenére a Real Madridhoz igazolt. A hivatalos bejelentés időpontjáról Berlusconi dönt, de a játékost legkésőbb a jövő héten bemutatják a spanyol fővárosban.Az olasz Sportmediaset szerint olyan hírek szivárogtak ki Brazíliából, hogy Kaká szóvivője, Diogo Kotschko megerősítette: a Real Madriddal a megállapodás teljes, és lényegében már csak a hivatalos bejelentés van hátra.
-
#21985 Na megint beizzított a spanyol bulvársajtó.
Egyértelmű, hogy Kaká nem megy sehova a nyáron, de azért jót szórakozok a nagy felhajtáson.
1. Ő azt mondta marad
2. Brazil edző érkezett a csapathoz
3. Újra BL-ben vagyunk
4. Galliani és Berlusconi nem merné ezt meghúzni, a szurkolók kivégeznék őket
ezekkel maximálisan egyetértek -
#21984 nem ugyanez volt januárban?:D -
#21983 sztem a jövőben amúgy az ilyen híreket ne is linekljük be, csak ha hivatalosan megerősítette mind2 fél.. -
#21982 KOMOLYAN MONDOM FELBASZ ÁÁÁ -
#21981 -
#21980 Az már egyszer biztos, hogy Adriano Galliani és Bosco Leite Madridban járnak, ám a Cadena Ser Rádió, amely nagyon jól értesült madridi szempontból azt mondja, hogy csak várost látogatnak.Elvileg a Romagna tengerhez is ellátogatnak.
A lap szerint azonban a Real tudja, hogy ott vannak, és körülbelül egyből Kakáért tettek egy ajánlatot, ami 60-70 millió euró körül mozog.
Közben Kotscho Diego egy sajtó-ügynök nyilatkozott.
"Van Real ajánlat, de sokkal kevesebb, mint amennyit a Manchester City ajánlott januárban.Nehéz ügy lesz."
És persze ami számunkra a legjobb, hogy maga Perez is nyilatkozott.
"Nem igazak a hírek, hogy megegyeztünk volna Kakával.Az sem igaz, hogy baráti állapotot ápolok Gallianival.Nem szeretném, ha hamis illúziókat kergetnének az emberek.A nyár elején mindig el mondom, hogy kikkel akarok együtt dolgozni, de azt nem mindig tudom biztosan elérni.Minden csapatnak vannak céljai, és mindennek meg van az ára!"
-ezt a 59 segundo-nak nyilatkozta -
#21979 sztem senki sem dőlt ennek be, én az első kettőnél ilyedtem meg, meg a man citynél, most biztos nem hagy itt minket. -
#21978 nem igaz h ti még mindig bedőltök ezeknek a spanyol híreknek :) -
#21977 Galliani nyaralni van , nem kell parázni :
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=153545
Telefonon beszélt a gazzetta-val és azt mondta a hír a spanyol média kitalációja .
-
#21976 mondtam mondtam megmondtam :D -
#21975 remélem elég lesz az összes innentől megjelenő ilyesmi pletykára 1 mondat az érintettől: "Kaká: Maradok a Milanban!" -
#21974 Kaká édesapja és Galliani Madridban tárgyal Florentino Pérezzel
REAL MADRID. A Milan középpályása 60 millió euróért válthat klubot, évi 9.2 milliót tehet zsebre Spanyolországban. -
#21973 Berlusconi nem adja el a Milan-t
Alemilan 2009.06.02. 12:51
Olasz jelentések szerint egy arab cég jelezte érdeklődését a klub felé.
Egy Rashid Al Maktoum nevezetű arab cég jelezte érdeklődését a klub megvétele felé, amely állítólag a csapat 40 százelékát vásárolná meg, kezdeti 400 millió euróért, ám tervei szerint most még csak 40 százalék, de két év múlva szeretné megvásárolni az egész csapatot.
A hírek szerint a cég egyik embere Adriano Galliani-val együtt nézte meg a Milan-Palermo hazai meccset, és a felek annyiban állapodtak meg, hogy az utolsó meccs után mindent eldöntenek.Vége az utolsó meccsnek is, és az arab befektető várja a klub válaszát az ajánlatra.
Egyenlőre csak egy ember reagált a hírre, mindjárt a legfontosabb személy, a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi beszélt a Telelombardia-nak.
"Hallottam azokat a híreket, hogy eladom a csapatot arab befektetőknek.Ez a hír teljesen hamis.Egészen biztos, hogy ez csak a média kitalációja.Nem adom el a csapatomat!"
Forrás: goal.com, transfermarketweb.com -
#21972 jó kérdés :D
amúgy igen, még a championship manager 03/04-el kezdtem anno :D -
#21971 Ha FMezel, miért nem látlak a topikomban? :D::D:D -
#21970 Hát Fabregas, Adebayor, Clichy hármast szivesen látnám :D -
#21969 ja, igaz! :) -
#21968 + Senderos... :) -
#21967 jó lenne ha Clichy jönne. Football managerbe az egyik legjobb a posztján :P
Lassan már a fél Arsenalt megvesszük :D tavaly Flamini, lehet jön Adebayor meg most Clichy :D Fabregas esetleg? :D -
#21966 Gael Clichy
Hírek szerint a francia balszélső szívesen elhagyná Londont a Milan kedvéért.Leonardo-nak, és Galliani-nak is tetszik a játéka, és a két szakember vele kívánná megfiatalítani a csapat egyre öregedő védelmét.A kivásárlási ára 10 millió euró.
Bruno Alves
Leonardo, a klub ujdonsült edzője neveket írt, akikkel a klub védelmét kívánja megfiatalítani.A listán szerepel a Porto védőjének, Bruno Alvesnek a neve is, akit Európában óriási becsben tartanak.A játékosért még a Real Madrid is bejelentkezett.
Dejan Lovren
A Milan már igazolt egy fiatal védőt, akivel több évig is számolhatnak, nevezetesen Thiago Silva-ról van szó.De ennyi még nem elég, hisz a csapat szeretne még egy ilyen védőt leigazolni a nyáron, és erre a kiszemelt a Dinamo Zagreb 20 éves védője, Dejan Lovren.A védő iránt eddig a Manchester United, a Chelsea, a Tottenham, a Juventus és most a Milan is jelezte felé érdeklődését.Fiatal kora ellenére nagyon masszív, ruganyos, erős védőnek tartják, és már 3 éve oszlopos tagja csapata hátsó alakzatának.
Frederic Kanouté
A klub egy erős védőn kívűl keres még egy erős, gólérzékeny csatárt is.Neveket már természetesen lehetett hallani, de most újabb név került fel a listára, a Sevilla-ban játszó Frederic Kanouté a legújabb kiszemelt.
Forrás: ilcalciomercatoweb.it