• LasCar16
    én úgy látom, hogy Borriello felépülésével és Adebayor érkezésével picit kemény lenne a támadószekciónk, Blanc nyilatkozata alapján Guffi is visszatérne, Dinnyónak is több bizalom kellene, csak ezt nem tudom eldönteni h Carlo maradása vagy távozása lenne a legjobb, megfelelő játékosok érkezése esetén felrázná-e a csapatot erre vagyok kíváncsi , h meg tudna-e újulni, ellene pedig az szól h inkább bratyizna Seedorffal mint h Guffit esetleg a kezdőbe tegye, túlságosan családias,bratyizós tekintélye már nem sok maradt, pár posztra kell a versengés, plusz olyan játékosok akik harapnak mert pár meccs kivételével csak lötyögtek a pályán... Pirloról is kezdtem azt hinni h felébredt de csak két meccses csodát láthattunk tőle, aki nem fut annak nincs helye a csapatban, ezért nyert az Udinese szombaton, ezért nem bírjuk felőrölni a kiscsapatokat plusz ehhez hozzájön Carlo labdajáratós taktikája is, nekem nagyon hiányoznak azok a váratlan megoldások amiket a régebbi youtube-os videókon láthatunk szépen összegyűjtve, a csapat sem mozog annyira tökletesen mint anno, a beíveléseknél továbbra is szenvedünk, és nekem a sok sérült sem magyarázat, Carlo állandóan Kaká hiányával magyarázkodott de januárban még ő nyilatkozta h Ricky nélkül is erős a csapat, beigazolódott h nem, új szemlélet kell, és motivált játékosok olyanok akik meghalnak a pályán, aztán jövőre lehet mutogatni a zero titulikat a merdának....