36663
-
#21765 hálistennek mi ezen túlvagyunk, kibaszták ranierit a francba -
#21764 Silvio Berlusconi ma reggel jelentette ki, hogy szeretné csapatában tudni a togói támadót, és ezért minden követ meg fog mozgatni. Az Arsenal játékosról már úgy nyilatkozott az elnök, hogy "szinte biztosan a Milan focistája lesz jövőre". Szintén nagyon dícsérte Philippe Mexést a Sportmediaset.it-nek.
A Rossoneri már hosszú ideje figyeli a 193 centiméter magas csatárt, de az érdeklődésük lanyhult, mert a londoni klub nem akart megválni tőle.
Nemrég azonban Wenger kijelentette, hogy bármelyik játékosuktól hajlandóak lennének megválni, bízva abban, hogy az értük kapott pénzből több új igazolást is nyélbe tudnak ütni.
A piros-fekete csapat pedig várhatóan kapva-kap az alkalmon, és a nyáron valószínűleg megszerzik a támadót. Silvio Berlusconi elnök nagy változást ígért ma reggel az átigazolási piacon is.
A védelemnek viszont nagyobb szüksége van az erősítésre, főleg mivel a nyáron visszavonul Paolo Maldini, akit valakinek pótolnia kell. Erre a célra Philippe Mexést nézte ki magának az olasz miniszterelnök.
Végül essék szó egy várható távozóról is. A Daily Star információ szerint a sérült Kakha Kaladze iránt több komolyabb csapat is érdeklődik, köztük a Portsmouth, Bayer Leverkusen és a Liverpool. A bulvárlap szerint Benítez csapata akár 8 millió eurót is áldozna a grúz védőre.
acmilan.hu -
#21763 Ronaldinho nem távozik a Milantól, akárki is lesz az edző. Erről ő maga nyilatkozott:
„Én maradok, attól függetlenül, hogy ki irányítja jövőre a csapatot. Igaz, hogy szomorú vagyok amiatt, hogy keveset játszom, de nincs semmi személyes problémám Ancelottival. Hogy Berlusconi sem örül a kevés játéklehetőségemnek? Akkor ezek szerint már ketten vagyunk…- mosolyog, majd így folytatja- Jól megvagyok a csapattársaimmal, a vezetőséggel és a szurkolókkal. Nem gondolkodom azon, hogy itt hagyom őket. Azt reméltem, hogy a Milannal olasz bajnok leszek, nagyon sajnálom, hogy nem értük el ezt a célt. Viszont megígérem a szurkolóknak, hogy jövőre megnyerjük a Scudettót és a BL-t is.”
ford: Fata
milannews.it -
#21762 a szombati vereseg utan a sajto most meg jobban ancelotti tavozasan csamcsog. egyesek szerint vegre kimondta az igent abramovichnak es szombaton utazik is londonba (mas kerdes, h vasarnap meccsunk lesz...).
kozben allitolag silvio is nyilatkozott (kinek, mikor?), miszerint van basten olyan neki, mintha a fia lenne, stb. marco viszont a tegnapi vacsora utan (tassotti ettermeben, galli es donadoni tarsasagaban) nem nyilatkozott a sajtonak. berlusconi egyebkent azt is mondta, h nagy az eselye adebayor erkezesenek.
origós Milan fórumról -
#21761 Van Basten alatt nem játszott Seedorf az Oranje-ban? -
#21760 sztem carlo maradni fog, van basten még fiatal lenne edzőnek, bl tapasztalata sincs annyi mint ancelottinak, közel sem biztos hogy jól járnánk vele. -
#21759 Van Bastennek örülnék. -
paly90 #21758 A Sunsport szerint Ancelotti nyártól a Chelseat irányítja, a helyét pedig Van Basten veszi át
bárcsak itt tartanánk már hogy hivatalos a távozása...
Van Basten nem lenne rossz. -
#21757 igen, én is ezzel értek egyet, és szerintem vagyunk még egy páran... -
#21756 Ancelotti menjen, és jöjjön egy új edző... jah és ne legyen bérelt helye senkinek! -
#21755 én úgy látom, hogy Borriello felépülésével és Adebayor érkezésével picit kemény lenne a támadószekciónk, Blanc nyilatkozata alapján Guffi is visszatérne, Dinnyónak is több bizalom kellene, csak ezt nem tudom eldönteni h Carlo maradása vagy távozása lenne a legjobb, megfelelő játékosok érkezése esetén felrázná-e a csapatot erre vagyok kíváncsi , h meg tudna-e újulni, ellene pedig az szól h inkább bratyizna Seedorffal mint h Guffit esetleg a kezdőbe tegye, túlságosan családias,bratyizós tekintélye már nem sok maradt, pár posztra kell a versengés, plusz olyan játékosok akik harapnak mert pár meccs kivételével csak lötyögtek a pályán... Pirloról is kezdtem azt hinni h felébredt de csak két meccses csodát láthattunk tőle, aki nem fut annak nincs helye a csapatban, ezért nyert az Udinese szombaton, ezért nem bírjuk felőrölni a kiscsapatokat plusz ehhez hozzájön Carlo labdajáratós taktikája is, nekem nagyon hiányoznak azok a váratlan megoldások amiket a régebbi youtube-os videókon láthatunk szépen összegyűjtve, a csapat sem mozog annyira tökletesen mint anno, a beíveléseknél továbbra is szenvedünk, és nekem a sok sérült sem magyarázat, Carlo állandóan Kaká hiányával magyarázkodott de januárban még ő nyilatkozta h Ricky nélkül is erős a csapat, beigazolódott h nem, új szemlélet kell, és motivált játékosok olyanok akik meghalnak a pályán, aztán jövőre lehet mutogatni a zero titulikat a merdának.... -
#21754 AC Milan: Berlusconi szerint jó esély van Adebayor leigazolására
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa szerint könnyen elképzelhető, hogy az olasz csapat a nyáron leigazolja az Arsenal togói csatárát, Emmanuel Adebayort.
„Igen jó esély van arra, hogy megszerezzük Adebayort. Majd a szezon végén meglátjuk, de még mindig úgy gondolom, hogy remek befektetés lenne” – mondta Berlusconi.
nso
------------------------------------------------------------------------
Nekem továbbra sem szimpi a fazon... -
#21753 Az Inter már rég bajnok grat nekik. Nekünk meg a 2. hely a tét, szal jó lenne nem elcseszni. -
#21752 2:1 lett végül, Ambrosini fejessel szépített. Ezzel bajnok lett az Inter... -
#21751 hát a meccs eddig elég siralmas... 2:0 az Udinenek... -
#21750 sosem a minőségi infóiról volt híres az az oldal :D -
#21749 sportgéza ennyire elkésett vagy mivan? :D
kaká aláírt a real madrithoz
támogatna dubaj -
paly90 #21748 Remélem behúzzuk, habár most az Udine egész jó formában van -
paly90 #21747 Várható kezdőcsapatok:
Udinese: Handanovic; Isla, Zapata, Domizzi, Pasquale; Inler, D’Agostino, Asamoah; Pepe, Quagliarella, Sanchez(4-3-3)
AC Milan: Dida; Zambrotta, Senderos, Maldini, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Kaka; Pato, Inzaghi(4-3-1-2)
goal.com -
#21746 Nekem tetszik, bár kétlem, mert a mezeket mindig nyáron mutatják be :) -
09/10 home? -
paly90 #21744 Nem hullatnék érte könnyeket...:) -
#21743 hagyjuk már ezeket a kamu cikkeket, a brit... értesülései szerint... :ASD -
#21742 csak ne vigye akiket akar...:S -
#21741 Mehet =) -
#21740 A Telegraph szerint Ancelotti előszerződést kötött a Chelsea-vel
A neves angol lap, a Telegraph értesülései szerint a jelenleg a Milant trenírozó Carlo Ancelotti előszerződést kötött a Chelsea-vel, és már a nyári új igazolásokról is tárgyalt a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.
Silvio Berlusconi kijelentései nagy vihart kavartak a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti ügyében. Mint beszámoltunk róla, az olasz klub tulajdonosa úgy nyilatkozott, egyedül a csapat trénere hibáztatható az elmaradt bajnoki cím és a sikertelen szezon miatt.
Ancelotti távozása már korábban is felvetődött a nemzetközi sajtóban, és most a megbízhatónak tekinthető angol Telegraph számolt be arról, hogy az olasz szakember előszerződést kötött a Chelsea-vel.
A lap értesülései szerint Ancelotti három évre szóló megállapodást köt majd a londoni klubbal, és az idény végén veszi át Guus Hiddink helyét. Az információk szerint a tárgyalások előrehaladottságát az is mutatja, hogy az olasz edző már a nyári igazolásokról egyeztet a kékek tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.
Ancelotti ugyanis nem egyedül szeretne a Milanból a Chelsea-hez igazolni, az együttes két ászát, Andra Pirlót és Kakát is vinné magával Mauro Tassotti másodedző mellett.
Abramovics azonban már nyilvánvalóvá tette Ancelotti előtt, hogy mindenképpen a csapatában akarja tudni a következő idénytől az Arsenal támadóját, Emmanuel Adebayort. Igaz, a togói csatárt az olasz tréner is szerette volna megszerezni a Milan vezetőedzőjeként. Az orosz milliárdos Adebayoron kívül a Manchester Unitedtól minden bizonnyal távozó Carlos Tévezt és a CSZKA Moszkva játékosát, Jurij Zsirkovot is át akarja igazolni.
nso.hu -
#21739 Sheva, Ronaldinho és Pippo szerezték a góljainkat. -
#21738 Albánia–Milan 3–3, 11-esekkel 7–8 -
#21737 * büntetők: 4:5 -
#21736 A vége 3-3 Ronaldinho melett Sheva és Inzaghi is betalált. 11-esekkel 4-3-ra nyertünk. :) -
#21735 Albánia-AC Milan félidőben 0-1 Ronaldinho góljával... -
#21734 azt is lesgóllal :D -
#21733 A 33 éves világbajnok minden piros-fekete szimpatizánst megnyugtatott a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatával,melyben egyertelművé tette szándékait a jövőjét illetően.Alessandro nemtetszését fejezte ki azon pletykákkal szemben,melyek a visszavonulását közölték,sőt a Milan védője beszélt azon szándékáról,miszerint még ebben a szezonban szeretne pályára lépni!
Alessandro Nesta már több,mint egy éve nem lépett pályára tétmérkőzésen,utoljára még a tavalyi szezonban, május 11.-én a Napoli - Milan találkozón volt a pályán a római születésű védő.Sok újságcikk jelent meg az elmúlt hetekben, melyek a védő visszavonulásáról szóltak,ám most maga a játékos biztosította a szurkolókat,hogy még a közel jövőben visszatér a pályára.
"Nagyon hiányzik a futball.Eltelt már egy év a legutóbbi mérkőzésem óta,de az elmúlt hónapban már elkezdtem a könnyített edzéseket a csapattal,így már látom az esélyt a visszatérésre."
A visszavonulásáról szoló cikkekről csak annyit mondott,hogy ezek csak szimpla kitalációk,mindössze azért jelentek meg,hogy az újságot könnyebben eltudják adni,hiszen a védőnek esze ágában sincs abbahagyni a futballt.
"Nem tudom,hogy ebben az szezonban vagy a következőben térhetek vissza.Most is megpróbálok visszatérni,de ha ez nem megy akkor a visszatérésem a következő szezonra csúszik át.Az olyan emberek szándékai,akik azokat cikkeket írták rólam,csak rosszindulatúak lehetnek."
Alessandro Nesta 2002 -ben érkezett a Laziotól a Rossonerihez és kulccsszerepet játszott abban,hogy a Milan 2003 -ban és 2007 -ben Bajnokok Ligáját tudott nyerni.
Forrás: goal.com -
#21732 A szurkolók a tegnapi Milan - Juve alatt transzparensen üzentek Shevának, akit kvázi a kezdőbe kívánnak:
"SHEVA: In campo o in società, il tuo posto è sempre qua"
"SHEVA: A pályán vagy a klubnál, de a te helyed mindig itt van (köztünk van)" -
#21731 Engem az idegesít, hogy ugye egy szezonban van 6 rangadó (Inter, Juve, Roma) és ebből 1-t tudtunk megnyerni ebben a szezonban eddig. Remélem a Romát megverjük otthon. -
#21730 nemláttam a meccset, mindenesetre az jön le a kommentekből, hogy ranieri ismét elkúrta a meccset, immáron sokadjára....
Lascar: hiába teszi oda magát a csapat 100%-osan, ha az edző egy balfasz... Sztem ne általánosíts a csapatra, hanem csak a vezetőségre. Ahol a minőségi igazolás az egy Poulsen, ott komoly zűrök vannak... -
#21729 ha Carlo kicsit tökösebb akkor már hamarabb eldönthettük volna a meccset, Juve meg saját magának köszönheti azt ha lecsúsznak pl a dobogóról,röhej amit műveltek -
#21728 na ja, itt most lehetne vitatkozni, hogy 11-es vagy kiállítás... szerintem nem rossz eredmény ez a döntetlen. -
#21727 Becks-Pato csere -
#21726 Favalli...