ANDRIY SHEVCHENKO
"Mindig örömteli gólokat szerezni, nem is beszélve arról, hogy ismét viselhettem a kapitányi karszalagot. A két góltól eltekintve se gondolnám, hogy Carlonak kételkedni-e kellene bennem.
Nem hiszem, hogy ez a szezon csalódás lenne számomra, hiszen lehetőséget adott, hogy újra labdarúgó legyek és bármit is dönt a klub év végén én már elmondtam mit is szeretnék: maradni a Milanban.
Mindig jó érzés a szurkolók szeretetét átélni, nemcsak Olaszországban, de szerte az egész világon. Ez egy különleges érzés, ami boldoggá tesz."
CLARENCE SEEDORF
"Élvezetes este volt. Ez a meccs, eltekintve attól, hogy jó gyakorlás, nagyon is jó mulatság volt. Mindig boldog vagyok, ha gólokat szerezhetek, de fontosabb, hogy a csapat hogy teljesít. Örülök, hogy sikerült 5 gólt szereznünk. Az egyetlen negatívum, hogy a pálya kemény és csúszós volt."
ADRIANO GALLIANI
"Élvezetes barátságos meccsen vagyun túl. Tetszett a fiatalok játéka és örültem, hogy ismét Sheván láttam a kapitányi karszalagot és emelett lőtt még két gólt is.
Magyarországon meleg fogadtatásban részesültünk, ami bizonyítja, hogy a Milan név elismert "márka" nemcsak Olaszországban, de az egész világon.
Nagyon-nagyon szeretik a Milan csapatát, alig tudunk eleget tenni a rengeteg meghívásnak. Előfordulhat, hogy Május 14-én (az Olasz kupa napján) ismét beiktatunk egy barátságos mérkőzést."
CARLO ANCELOTTI
"Ez a meccs nagyon is jó megmérettetés volt. Voltak problémáink meccs közben, de a csapat jól helyt állt, különösen a második félidőben. Ezek a barátságos meccsek nagyon hasznosak, főleg azoknak, akik kevesebb lehetőséghez jutnak év közben. Tetszett az "újoncok" lelkesedése.
Most azonban már a következő ellenféllel foglalkozunk. Vasárnap egy nehéz meccs vár ránk a Palermo ellen odahaza. Jó kis csapat, szervezettek, mindenképpen oda kell figyelnünk."