A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
értem. és most szaladnak rendesen? legalább 0~0 kellett volna kihozni, mert gólt nem tudom így hogy fogunk rúgni, mint írtad is kaká most tért vissza, sheva szinte most jött vissza, tõle sem várhatunk sokat, dinho is új, én talán patot becserélném, igaz olimpián nem volt túl jó, de most õt kéne behozni szerintem sheva helyére, hátha ér valamit hogy dinho, kaká és pato a válogatottba van együtt.

van még 40 perc, hajrá!
limperatore
csak annyit akarok mondani hogy: _SDA:SDAASD_A:SD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
nehéz is véleményt írni az elsõ félidõrõl, néha csak kergetjük a labdát, Genoa nagyon motiváltan játszik és okosan, középpályánk lemarad, néha lyukas, Kaká-n látszik h most tért vissza, Dinnyótól és Sevától is több kell, sokat gondolkodtam h mi lehet a probléma de nem tudok rájönni, Favallit azonnal le mert nincs bal oldalunk , belsõ védõtengely sem mûködik... a hátsó alakzatunk eddig a legaggasztóbb számomra lényeg h hiányzik az összhang és az ötlet a Genoa taktikája ellen, ha az elsõ 15 percben szerzünk egy gólt akkor nyerünk ha nem akkor nem... én így látom

#acm

Palinko
hajjaj, na szerencse hogy van még 1 félidõ, még nem mondok semmit inkább szurkolok, sajna (vagy szerencsére) nem látom a meccset.
LasCar16
remélem Carlo rendet tesz a fejekben, mer ez halovány volt

#acm

Nuno88
nem 1:0 a genoának

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
ugye a hivatalos oldalra kiírt eredmény téves? :S
Nuno88
egy tetves helyzetünk nem volt még...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
* be fog állni -.-

#acm

LasCar16
See 2. félidõben tuti benn fog maradni, de Carlo nyilatkozatából látszott az h mennyire feszült 😛

#acm

Nuno88
sztem is pihen, de végre See kimaradt, csak megmerte húzni h leteszi a padra...

LasCar16
Kaká és Dinnyó <#worship> védelem meg nem a legacélosabb, sztem Janku pihen

#acm

Nuno88
GENOA: Rubinho; Biava, Ferrari, Criscito; Mesto, Milanetto, Juric, Modesto; Sculli; Milito, Gasbarroni.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Schevchenko, Kakà

banok
most csütörtökön magyar tv-k nem közvetítenek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
Carlo Ancelotti a Genoa-Milan elõtt egy nappal tartott sajtótájékoztatót, ahol beszélt a csapatról, és a holnapi meccsrõl.

A csapat erõnlétérõl, és a holnapi meccsrõl:

"Ez egy újjászületett Milan. Ugyanakkor még szükságünk van egy kis idõre, hogy a csapat összes tagja átérezze, hogy milyen felelõsséggel jár elveszííteni akár egy barátságos meccset is. Most csak arra szabad koncentrálni, hogy minél eredményesebben és szebben játsszunk. Holnap egy rendkívül fontos meccs lesz, és egyben egy alkalom, hogy végre új idõszámítás vegye kezdetét nálunk. Határozottan kell kezdenünk, és csak a meccsre kell koncentrálnunk holnap. Az esélyünk meg volt a felkészülésre, viszont most már egy más idõszakba léptünk. Ezek már komoly tétmeccsek."

"Milito egy nagyon jó csatár. A Genoa is egy masszív csapat, jó erõkbõl állnak. Milito érkezése tovább erõsítette a csapatot."

"Sajnos még nem beszélhetünk egy egész csapatról, mert túl sok a hiányzónk. Az edzéseken is sok játékost kellett hiányolnunk."

"Akik a héten alattam edzettek, holnap biztosan javuló formát fognak mutatni. Tudom, hogy mi a dolgom a csapat edzõjeként, és szívbõl remélem, hogy egy versenyképes alakulat lesz belõlünk. Sajnálom, amiért nem tudtam megtalálni a megfelelõ mérleget az elmúlt idõben. De bizakodó vagyok, mert tudom, hogy a csapat vissza fog találni a helyes útra."

A játékosokról:

Kaká képes végigjátszani a meccset, míg Ronaldinho és Shevcsenko végigjátszotta a saját válogatott meccsét, és pontosan még nem tudom, hogy mennyit tudnak játszani holnap. Ronaldinho a tegnapi edzésen jó benyomást keltett, jól van. Sõt, Borriello is játszhat egy keveset. Abbiati lesz a kezdõ a kapuban, és Dida ül a kispadra."

"Pato tudja, hogy többet kell mutatnia. Tavasszal sokkal erõteljesebb, aktívabb és motiváltabb volt. Most vissza kell nyernie a formáját. A braziloknak eltér a futballkultúrájuk a miénktõl. Többet mókáznak kevesebb koncentrációval. De miután megérkeznek Olaszországba, megértik a mi filozófiánkat, és hozzá szoknak a kemény munkához. Példa erre Cafú, Emerson és Dida esete. Patónak is meg kell szoknia az edzésmódszereket, és tovább kell fejlõdnie. Remélem vasárnap mutat valamit."

"Shevcsenko mindössze csak három alkalommal edzett velünk. Láttam rajta, hogy rendkívül motivált és mindenáron vissza akar térni. Rengeteg lelkesedést hozott a csapathoz a visszatérésével. De ez a Sheva más játékos, mint aki két évvel elhagyott bennünket. Augusztus elején beszéltem vele, és elondta mindenképp vissza akar térni, méghozzá a legjobb formájában."

Forrás: acmilan.com

#acm

Yulcsa
de akkor az UEFA-t csak a csoportköröktõl adják, igaz? Mert most csütörtökre nem látok semmilyen élõ közvetítést, marad a stream.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
UEFA Kupa meccsek tavaly is a Sport tv-n mentek meg az eurosporton is nekem úgy rémlik :|

LasCar16
UEFA kupa szerintem a sport tvn lesz

#acm

Yulcsa
tv6? :S ajjaj, olyanom nincs... és UEFA kupa?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

bubu13
tv6-on,és m1-en

EEE 1899

Yulcsa
hol fogják adni a BL és az UEFA kupa meccseket? Mert se m1-en, se Viasat3-on, se Sport1-2-n nincs, legalábbis a port.hu-n nem látom sehol <#conf>

Nuno88
Alig várom a meccset, gyõzni kell!!!
Shevchenko gólt a népnek ^^

horpeti
Köszi!

Hát mindent bele..

LasCar16
Genoa-Milan

2008-09-14 15:00

Sport1

#acm

LasCar16
Carlo Ancelotti a Milan edzõje tudja, hogy a munkájával játszik és ezért egy keményebb edzés módszert talált ki csapata számára.

A csapat egy 2:1-es vereséggel kezdte a bajnokságot az újonc Bologna ellen, de ekkor még nem volt vége a kudarc sorozatnak, hisz a múlt héten egy Lugano elleni barátságos mérkõzésen is botlott a klub.

Carlo Ancelotti a piros-feketék vezetõedzõje kitalált egy új edzés módszert amire a klub sokkal jobban oda fog figyelni a meccseken.

Az Il Corrierro dello Sports értesülései szerint mindez azért vol jó, hogy összerázza a játékosokat az edzõ.

Állítólag még arra is megkérte õket, hogy ma éjjel korán feküdjenek le, hogy kipihenjék magukat holnap délutánra.

Ma reggel volt egy megbeszélés a tréner és játékosai közt, miután ez megvolt megtartották a mai edzést.

Az edzõn a napokban megnõtt a nyomás, hisz a csapat gondjait egytõl egyig az õ nyakába varják a vezetõk.

A holnap délutáni meccsen eldõl, hogy vajon bejön-e az edzõ új taktikája vagy sem.

Abban az esetben ha a csapat ismét kikap, az edzõt menesztik.

forrás: goal.com

#acm

horpeti
Ja, és hol, adja valamelyik adó? 😊 steam?

horpeti
Mikor lesz a bajnoki meccs?

horpeti
Hat Rijkard sem kéne...

Palinko
szerintem nem lesz most edzõváltás lehet bármi a hétvégi eredmény (ajánljuk azért hogy gyõzelem legyen 😊 ) nem olyan a vezetõség sem (szerencsére) hogy most nagyhirtelen váltoson, jelen pillanatban én sem támogatom az ötletet mert tényleg szezon eleje van és nincs is elég jó alternatíva sztem. ez csak az olasz sajtó kitalációja lehet, remélem igazam van 😊
Nuno88
áhh Donadoni nem kell, vicc lenne... de nincs értelme errõl beszélni mert nyerni fogunk holnap!!!

LasCar16
Donadoni egy vicc lenne, bizonyított az EB-n, nem lenne jó ötlet mégjobban felforgatni a csapat körül a dolgokat, én cask azt mondom h teljesen átérzem Ancelotti helyzetét

#acm

Nuno88
Én nem tudom mi lenne a helyes, de úgyérzem ha kikapunk akkor CA távozik.
De nem kaphatunk ki szóval maradnia kell.
Ez a szezonközben való edzõváltás nem tesz jót egy csapatnak sztem.

Yulcsa
maradjon Carlo! Most (már) ki kell tartani mellette, nem lenne jó ez a nagy váltás.

LasCar16
Valami nem mûködik a Milan háza táján. A barátságos után Ancelotti kifakadt:
"Most már tényleg elegem van. Itt futni kell"- mondta játékosainak.
Az olasz lapok szerint a Genoa elleni mérkõzés dönteni fog jövõjérõl.
A jelöltek Donadoni és Rijkaard

gazzetta.it

remélem marad Carlo, Rijkaardnak azért nem örülök mert nem volt jó viszonya Dinnyóval, Carlot megértem h kifakadt, mert amit õ kért azt nem teljesítette a csapat, így nehéz bizonyítani, remélem a 7vége után megnyugothat

#acm

LasCar16
Massimo Manara, a klub fõorvosa ismét tájékoztatást adott a jelenleg sérült játékosokról.

INZAGHI: "Ma egy rutintesztet végzett el, és megbizonyosodtunk róla, hogy meghúzódott a jobb-feszítõ izma. Ez egy elsõfokú sérülés. Napról napra végig kell haladni a gyógytornákon. A visszatérésének pontos idõpontját még nem tudom megmondani."

NESTA: "A rehabilitációja mindenféle probléma nélül zajlik. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan felépül, de leghamarabb csak október közepére."

GATTUSO: "A válogatott orvosának, Castellacci úrnak sokat köszönhetünk, Gattuso gyógyulása jól halad. Már futóedzéseket is végez, hiszen a sérülése ezt nem akadályozza meg. Ismerve Gattuso eltökéltségét hamar vissza fog térni a pályára."

VIUDEZ: "Õ jelenleg fizikoterápián van, ugyanis neki is problémái merültek fel a hajlító izmával kapcsolatban."

KAKÁ, BORRIELLO, DIDA: "Elégedettek vagyunk a teljesítményükkel. A tesztek azt mutatják, hogy felépültek. Innentõl az edzõ dolga, hogy mikor játszhatnak újra."

Forrás: acmilan.com

#acm

horpeti
lol😄D

horpeti
Erre én is gondoltam, de aztán eszembe jutott, hogy mégis jobb egy ilyen meccs, mert akkor sokan együtt tudnak játszani, nem egymás ellen... 😊))

Yulcsa
á, értem már ezt a 2-0-t... arról nem szólt senki, hogy Kalac volt a kapuban XD
http://www.youtube.com/watch?v=KGwN36Yk874

limperatore
bammeg ti honnan szedtek ennyi hírt?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Philippe Senderos a Milan frissen leigazolt középhátvédje elárulta, roppant csalódott amiatt, hogy debütáló mérkõzésén 2:0 arányban vesztett csapata.

Az ex-Arsenal játékos tegnap este mutatkozott be új klubjában, és most tért is vissza sérülését követõen.

A dolgok azonban nem mentek valami jól, ám Senderos ragaszkodik hozzá, hogy ennél már csak jobb lehet a szezon hátralévõ része.

"Jobban örültem volna egy gyõzelemnek, de az a lényeg, hogy végre elkezdhettem játszani"-mondta a svájci a hivatalos honlapnak.

"Összhangban vagyok a csapat minden játékosával, de ez az összhang idõvel csak szorosabb lesz"

"Lejöttem a második félidõben mert a lábam elfáradt a nehéz felkészülés miatt"-fejezte be.

Nagy valószínûséggel Senderos vasárnap debütálni fog a Serie A-ban a Genoa csapata ellen.

A Rossoneri elég rosszul kezdte a szezont, kapásból egy vereséggel de Carlo Ancelotti fiainak össze kell szednie magukat ha még ebben az évben Scudettot akarnak nyerni.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Ricky Kaká, a Milan frissen felépült sztárja magas célokat tûzött ki az idei szezonra. A Scudetto és az UEFA kupa megnyerése mellett, szeretne jubilálni is, ami a góljai számát illeti.

Kaká kihagyni kényszerült a nyári felkészülés utolsó pár hetét, de térdszalag-sérülése már a múlté, és lehet, hogy már a mai Lugano elleni barátságos meccsen pályára is lép.

Ricky a meccs elõtt a Sky Sport Italianak még mondott pár szót a csapat idei céljairól.

"Természetesen a Scudetto meszerzése lesz az elsõszámú célunk idén, de az UEFA kupában is szeretnénk nagyot alkotni."

"Ugyan nem egyenértékû a Bajnokok Ligájával, de az UEFA kupa serleg még hiányzik a gyûjteményünkbõl."

Kaká ezek után beszélt az egyéni céljairól is, és szeretne 21 gólt szerezni az idényben, ezzel a teljesítménnyel pedig századossá léphet elõ a lõtt gólok számát tekintve.

"Szeretnék idén jubilálni a Milannal." -mondta a brazil irányító.

"Jelenleg 79 gólt szereztem Milan-mezben, de remélem a szezon végére meg lesz a jubileumi 100.-ik találatom is."

Az Ancelotti-csapatnak pedig el kell Kaká segítsége, hiszen a Bologna elleni nyitómeccsen a helyzetkihasználás volt a Milan egyik leggyengébb pontja.

#acm

LasCar16
Filippo Inzaghi a Milan veterán támadója nem lesz bevethetõ a vasárnapi Genoa-Milan meccsre, hisz ma este a Lugano elleni barátságos meccsen õ is megsérült.

Pippo nem sokat játszott a meccsen, mert sajnos hamar összeszedte azt a bizonyos sérülést.

Az IL Corrierro dello Sports szerint a csatár lábában egy izom sérült meg, és a hétvégi meccsre biztosan nem lesz bevethetõ.

Ez a meccs tulajdonképpen arról szólt, hogy a klub sérültjei sikeresen visszatérjenek a klubhoz mint Philippe Senderos vagy Ricky Kaká.

Így már csak Alexandre Pato teljesen fitt a Milan támadói közül.

Ami viszont jó hír a Milan szimpatizánsainak, hogy Ricky Kaká teljes mértékben felépült.

A nyár folyamán szedett össze valami térd sérülést és még a nyáron megoperáltatták.

A Genoa ellen már pályára is léphet.

#acm

LasCar16
A tegnap esti vesztes meccs után Ricky Kaká nyilatkozott:"Így nagyon fájó egy vereség.Személy szerint nyugodt vagyok, mert 45 percen keresztül játszottam ami büszkeséggel tölt el.Ez a meccs azért volt hasznos mert rájöttem, már nincsenek fájdalmaim.Vasárnap már Carlo Ancelotti rendelkezésére állok, bár az egy másik kérdés, hogy játszat-e engem, mivel a válogatott meccseken résztvevõ játékosok is vissza térnek."

forrás: acmilan.com

Ricky azé ennyire szerényen nem kellene😄 naná h játszol 😛

#acm

Palinko
jó de ezzel az erõvel nem kéne ilyen edzõmeccs! voltak álláspontok, mindenki szerint saját magának van igaza, és tényleg igaza van 😄 meglátjuk, ha genoa ellen nem tudunk egy magabiztos gyõzelmet hozni akkor tényleg ideges leszek.
horpeti
Szerintem Ancellotti sem azt várta a Milántól, hogy hajtsák szét magukat. 😄 Mondjuk nem sok értelme van így, valszegaz edzésen belüli edzõmeccseken jobban hajtanak. 😄

Yulcsa
persze, értem, én, hogy edzõmeccs, meg a fél csapat válogatott meccseken van, és nem is vagyok én mérges rájuk, de ha valaki meglátja az eredményt, Lugano megverte a Milan-t 2-0-ra, nem fogja érdekelni, hogy játszott-e Ronnie vagy Sheva vagy akárki. Egyszóval ha a Milan kikap, nem lehet mellette elmenni szó nélkül, akárki is az ellenfél.

Nuno88
ennyi erõvel nem edzek hétközben mert hétvégén fontos meccsem lesz 😊

ezen lehet vitatkozni sokáig, lényeg én értem h te hogy látod 😊

Forza Milan, innen csak felfelé léphetünk...

LasCar16
Nuno, See sem hülye, én sem pazarolnék a hét közepén feleslegesen energiát ha tudom h a 7végén fontos meccs vár rám...

#acm

Nuno88
itt kezdõdik a baj h Seedorf nem szakad meg egy ilyen meccsen, a mozgásnak is van határa, nem kocogni kell hanem kihajtani magunkból a maxot és ha nem megy több cserét kérni... alibi foci nem kell a Milanban!

horpeti
Nembaj ha a sok gyík leírja a Milánt, ha utána a bajnokságban elkenjük a szájukat. Csak kenjük is el! 😄