36663
  • Nuno88
    Ancelotti: ”Nem kell nagy pénz a jó igazoláshoz”

A holnapi Palermo elleni mérkőzés előtt Carlo Ancelotti kijelentette, hogy a nyáron nem várható teljes átalakítás a Milannál.

”Nem feltétlenül szükséges nagy pénzt kiadni, hogy megtaláld a megfelelő játékost a következő szezonra. Megfontolt választással el tudjuk kerülni az idei szezonban tapasztalt problémákat. Olyan játékosokra gondolok, mint Simon Kjaer (Palermo), és Davide Astori, aki jelenleg a Cagliari csapatának tagja. Kjaer egy nagyon fiatal védő, aki már megmutatta, hogy milyen remek képességekkel rendelkezik. Nagyon kedvelem a játékát. Rajta kívül figyeljük még Astorit is. Ő a Milan saját nevelésű játékosa, aki ebben a szezonban ugyan nem kapott sok játéklehetőséget, de tisztán látszik, hogy mennyit fejlődött.”

Az elmúlt napokban olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Manchester United leigazolná Kakát. Ezeket a hírek Ancelotti csak kitalációnak tartja.

”Kaka már visszautasította a City rendkívül előnyös ajánlatát, mert hozzánk is jó szerződés köti. Most megvan a lehetősége, hogy ezzel a csapattal újra a csúcsra érjen. Kaka nem érzi úgy, hogy egy új környezetért el kell hagynia minket.”

Forrás: goal.com
  • szucsy89
    :Dasdfasdfasdf
  • LasCar16
    Beckham nyilatkozata :

„Amikor megérkeztem a Milanba, Ancelotti már javában tanult angolul. Mindig megpróbálom kijavítani, de hibát hibára halmoz és így általában az egész röhögésbe fullad.
    Bevallom, én sem tettem valami sok előrelépést az olasz nyelv elsajátításában. Az első két szó, amit megtanultam: grazie és forza Milan. Ezen kívül tudok még gratulálni a bíróknak (nevet) valamint Inzaghinak, hogy „szép gól”.
    A játékosok tudnak angolul, bár Gennaro Gattuso külön nyelvet beszél, de őt is megértem (nevet).
    Egy dolog biztos: a világon rengeteg olyan játékos van, akik mindenüket odaadnák azért, hogy a Milanban játszhassanak. Ezért is tettem meg mindent annak érdekében, hogy maradhassak.”
  • renike0421
    egy Kispest szurkoló "ordította" le ma a fejem...
    lascar nézz fel az én fórumomra is, ha meg van még a cím...
  • Kaplartom
    *t=tv
  • Kaplartom
    :D hát azér annyira nem voltam benne a t-ben.. xD Csak nézőtérről:D
  • szucsy89
    asdasd
  • LasCar16
    te futottál be a pályára,mi?:DDDDd
  • Palinko
    tényleg nagyon jó meccs volt, örültem shevának, meg a fiatalok szereplésének is. de egyik félnek sincs oka szégyenkezni helytálltak a magyarok is.
  • paly90
    nem tudja valaki h honnan lehetne ltölteni a meccset mert nem tudtam nézni:s
    ekőre is köszi:)
  • Kaplartom
    Király volt a meccs élőben! ;) Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam le fényképezkedni a játékosokkal! :S De a TV-ben benne voltam xP Nagyon jó volt a meccs!:D
  • renike0421
    Jajj de jó! :DDDD
  • Nuno88
    Gattuso edzésben:

• Nuno88
    Nyilatkozatok:

ANDRIY SHEVCHENKO
    "Mindig örömteli gólokat szerezni, nem is beszélve arról, hogy ismét viselhettem a kapitányi karszalagot. A két góltól eltekintve se gondolnám, hogy Carlonak kételkedni-e kellene bennem.
    Nem hiszem, hogy ez a szezon csalódás lenne számomra, hiszen lehetőséget adott, hogy újra labdarúgó legyek és bármit is dönt a klub év végén én már elmondtam mit is szeretnék: maradni a Milanban.
    Mindig jó érzés a szurkolók szeretetét átélni, nemcsak Olaszországban, de szerte az egész világon. Ez egy különleges érzés, ami boldoggá tesz."

CLARENCE SEEDORF
    "Élvezetes este volt. Ez a meccs, eltekintve attól, hogy jó gyakorlás, nagyon is jó mulatság volt. Mindig boldog vagyok, ha gólokat szerezhetek, de fontosabb, hogy a csapat hogy teljesít. Örülök, hogy sikerült 5 gólt szereznünk. Az egyetlen negatívum, hogy a pálya kemény és csúszós volt."

ADRIANO GALLIANI
    "Élvezetes barátságos meccsen vagyun túl. Tetszett a fiatalok játéka és örültem, hogy ismét Sheván láttam a kapitányi karszalagot és emelett lőtt még két gólt is.
    Magyarországon meleg fogadtatásban részesültünk, ami bizonyítja, hogy a Milan név elismert "márka" nemcsak Olaszországban, de az egész világon.
    Nagyon-nagyon szeretik a Milan csapatát, alig tudunk eleget tenni a rengeteg meghívásnak. Előfordulhat, hogy Május 14-én (az Olasz kupa napján) ismét beiktatunk egy barátságos mérkőzést."

CARLO ANCELOTTI
    "Ez a meccs nagyon is jó megmérettetés volt. Voltak problémáink meccs közben, de a csapat jól helyt állt, különösen a második félidőben. Ezek a barátságos meccsek nagyon hasznosak, főleg azoknak, akik kevesebb lehetőséghez jutnak év közben. Tetszett az "újoncok" lelkesedése.
    Most azonban már a következő ellenféllel foglalkozunk. Vasárnap egy nehéz meccs vár ránk a Palermo ellen odahaza. Jó kis csapat, szervezettek, mindenképpen oda kell figyelnünk."

forrás: acmilan.com
  • Pipör
    én is kösz
  • Yulcsa
    igen, ezen én is kiakadtam...
  • Nuno88
    De az RTL se tudja leírni a csapat nevét nem Milán, hanem MILAN!!!
  • Yulcsa
    nincs mit :)
    azért a végén az az "ember a pályán" nem vet ránk túl jó fényt :S
  • renike0421
    szia!5-2!
  • Willenbrock
    Kösz
  • Yulcsa
    5-2 a Milannak
  • Willenbrock
    Mi lett a mai Milán-Magyar válogatott meccs eredménye?
  • szucsy89
    hát sok gól esett, igazából amire számítani is lehetett nem erőltették szét magukat a srácok:)

nem bánom annyira hogy nem voltam a helyszínen, bár biztos nagy élmény lett volna, majd inkább egy tétmeccsre megyek el...ez a gálameccs meg jó volt nagy kivetítőn egy(?) sör mellett a haverokkal:)
  • renike0421
    Csóri Dinho....Én most sajnálom!:D Szép kettő lett volna...
  • Yulcsa
    na már 5-2
    ki ez az új kapus? szépet védett!
  • Yulcsa
    Ronnie 2 kapufával :D
  • Nuno88
    Húúú Dinho bazze de nyál lett volna...
  • Nuno88
    Sheva 2-t betett =)
  • Yulcsa
    Shevaaaa :D
  • renike0421
    Pffff.......ez nem gyenge, azt hidtem látok egy jó verekedést! XD
    lascar hol vagy?
  • Yulcsa
    "felétek" - jelen esetben nem MO-ra, hanem konkrétan a Milanra irányult, nekem csupán ez nem tetszett.
    1-1 a meccs, Kaká betalált. Becks valóban felkapta a vizet picit...
  • Monoton
    [center]
  • Monoton
    Lol, Seedorfra 16on belül miért nem lépnek ki? :D
  • Fabio Capello
    Azért illene tudomásul venni a Milannak, hogy attól még hogy ők a Milan, nem fog a ligaválogatott a lábuk előtt heverni, főleg Beckham tartja most nagyra magát ahogy elnézem...
  • Fabio Capello
    hoppá, Rajczi góljával 1-0 a ligának :D
  • Mor3llo
    mit csináljunk ? sírjunk ? szánalmunkban lehet ezen nevetni...
  • Yulcsa
    haha de vicces, ez inkább MO-ra nézve szánalmas, nem kéne saját magukon röhögni...
  • leho94
    ezekután nem csodálom ha kikap a milán:DD
  • renike0421
    Na Forza Milan!!!!!!!!!!!!
  • Count Adyn
    :DDSADASA