A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van még 40 perc, hajrá!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Schevchenko, Kakà
A csapat erõnlétérõl, és a holnapi meccsrõl:
"Ez egy újjászületett Milan. Ugyanakkor még szükságünk van egy kis idõre, hogy a csapat összes tagja átérezze, hogy milyen felelõsséggel jár elveszííteni akár egy barátságos meccset is. Most csak arra szabad koncentrálni, hogy minél eredményesebben és szebben játsszunk. Holnap egy rendkívül fontos meccs lesz, és egyben egy alkalom, hogy végre új idõszámítás vegye kezdetét nálunk. Határozottan kell kezdenünk, és csak a meccsre kell koncentrálnunk holnap. Az esélyünk meg volt a felkészülésre, viszont most már egy más idõszakba léptünk. Ezek már komoly tétmeccsek."
"Milito egy nagyon jó csatár. A Genoa is egy masszív csapat, jó erõkbõl állnak. Milito érkezése tovább erõsítette a csapatot."
"Sajnos még nem beszélhetünk egy egész csapatról, mert túl sok a hiányzónk. Az edzéseken is sok játékost kellett hiányolnunk."
"Akik a héten alattam edzettek, holnap biztosan javuló formát fognak mutatni. Tudom, hogy mi a dolgom a csapat edzõjeként, és szívbõl remélem, hogy egy versenyképes alakulat lesz belõlünk. Sajnálom, amiért nem tudtam megtalálni a megfelelõ mérleget az elmúlt idõben. De bizakodó vagyok, mert tudom, hogy a csapat vissza fog találni a helyes útra."
A játékosokról:
Kaká képes végigjátszani a meccset, míg Ronaldinho és Shevcsenko végigjátszotta a saját válogatott meccsét, és pontosan még nem tudom, hogy mennyit tudnak játszani holnap. Ronaldinho a tegnapi edzésen jó benyomást keltett, jól van. Sõt, Borriello is játszhat egy keveset. Abbiati lesz a kezdõ a kapuban, és Dida ül a kispadra."
"Pato tudja, hogy többet kell mutatnia. Tavasszal sokkal erõteljesebb, aktívabb és motiváltabb volt. Most vissza kell nyernie a formáját. A braziloknak eltér a futballkultúrájuk a miénktõl. Többet mókáznak kevesebb koncentrációval. De miután megérkeznek Olaszországba, megértik a mi filozófiánkat, és hozzá szoknak a kemény munkához. Példa erre Cafú, Emerson és Dida esete. Patónak is meg kell szoknia az edzésmódszereket, és tovább kell fejlõdnie. Remélem vasárnap mutat valamit."
"Shevcsenko mindössze csak három alkalommal edzett velünk. Láttam rajta, hogy rendkívül motivált és mindenáron vissza akar térni. Rengeteg lelkesedést hozott a csapathoz a visszatérésével. De ez a Sheva más játékos, mint aki két évvel elhagyott bennünket. Augusztus elején beszéltem vele, és elondta mindenképp vissza akar térni, méghozzá a legjobb formájában."
Forrás: acmilan.com
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Shevchenko gólt a népnek ^^
A csapat egy 2:1-es vereséggel kezdte a bajnokságot az újonc Bologna ellen, de ekkor még nem volt vége a kudarc sorozatnak, hisz a múlt héten egy Lugano elleni barátságos mérkõzésen is botlott a klub.
Carlo Ancelotti a piros-feketék vezetõedzõje kitalált egy új edzés módszert amire a klub sokkal jobban oda fog figyelni a meccseken.
Az Il Corrierro dello Sports értesülései szerint mindez azért vol jó, hogy összerázza a játékosokat az edzõ.
Állítólag még arra is megkérte õket, hogy ma éjjel korán feküdjenek le, hogy kipihenjék magukat holnap délutánra.
Ma reggel volt egy megbeszélés a tréner és játékosai közt, miután ez megvolt megtartották a mai edzést.
Az edzõn a napokban megnõtt a nyomás, hisz a csapat gondjait egytõl egyig az õ nyakába varják a vezetõk.
A holnap délutáni meccsen eldõl, hogy vajon bejön-e az edzõ új taktikája vagy sem.
Abban az esetben ha a csapat ismét kikap, az edzõt menesztik.
forrás: goal.com
#acm
#acm
De nem kaphatunk ki szóval maradnia kell.
Ez a szezonközben való edzõváltás nem tesz jót egy csapatnak sztem.
"Most már tényleg elegem van. Itt futni kell"- mondta játékosainak.
Az olasz lapok szerint a Genoa elleni mérkõzés dönteni fog jövõjérõl.
A jelöltek Donadoni és Rijkaard
gazzetta.it
remélem marad Carlo, Rijkaardnak azért nem örülök mert nem volt jó viszonya Dinnyóval, Carlot megértem h kifakadt, mert amit õ kért azt nem teljesítette a csapat, így nehéz bizonyítani, remélem a 7vége után megnyugothat
#acm
INZAGHI: "Ma egy rutintesztet végzett el, és megbizonyosodtunk róla, hogy meghúzódott a jobb-feszítõ izma. Ez egy elsõfokú sérülés. Napról napra végig kell haladni a gyógytornákon. A visszatérésének pontos idõpontját még nem tudom megmondani."
NESTA: "A rehabilitációja mindenféle probléma nélül zajlik. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan felépül, de leghamarabb csak október közepére."
GATTUSO: "A válogatott orvosának, Castellacci úrnak sokat köszönhetünk, Gattuso gyógyulása jól halad. Már futóedzéseket is végez, hiszen a sérülése ezt nem akadályozza meg. Ismerve Gattuso eltökéltségét hamar vissza fog térni a pályára."
VIUDEZ: "Õ jelenleg fizikoterápián van, ugyanis neki is problémái merültek fel a hajlító izmával kapcsolatban."
KAKÁ, BORRIELLO, DIDA: "Elégedettek vagyunk a teljesítményükkel. A tesztek azt mutatják, hogy felépültek. Innentõl az edzõ dolga, hogy mikor játszhatnak újra."
Forrás: acmilan.com
#acm
http://www.youtube.com/watch?v=KGwN36Yk874
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Az ex-Arsenal játékos tegnap este mutatkozott be új klubjában, és most tért is vissza sérülését követõen.
A dolgok azonban nem mentek valami jól, ám Senderos ragaszkodik hozzá, hogy ennél már csak jobb lehet a szezon hátralévõ része.
"Jobban örültem volna egy gyõzelemnek, de az a lényeg, hogy végre elkezdhettem játszani"-mondta a svájci a hivatalos honlapnak.
"Összhangban vagyok a csapat minden játékosával, de ez az összhang idõvel csak szorosabb lesz"
"Lejöttem a második félidõben mert a lábam elfáradt a nehéz felkészülés miatt"-fejezte be.
Nagy valószínûséggel Senderos vasárnap debütálni fog a Serie A-ban a Genoa csapata ellen.
A Rossoneri elég rosszul kezdte a szezont, kapásból egy vereséggel de Carlo Ancelotti fiainak össze kell szednie magukat ha még ebben az évben Scudettot akarnak nyerni.
forrás: goal.com
#acm
Kaká kihagyni kényszerült a nyári felkészülés utolsó pár hetét, de térdszalag-sérülése már a múlté, és lehet, hogy már a mai Lugano elleni barátságos meccsen pályára is lép.
Ricky a meccs elõtt a Sky Sport Italianak még mondott pár szót a csapat idei céljairól.
"Természetesen a Scudetto meszerzése lesz az elsõszámú célunk idén, de az UEFA kupában is szeretnénk nagyot alkotni."
"Ugyan nem egyenértékû a Bajnokok Ligájával, de az UEFA kupa serleg még hiányzik a gyûjteményünkbõl."
Kaká ezek után beszélt az egyéni céljairól is, és szeretne 21 gólt szerezni az idényben, ezzel a teljesítménnyel pedig századossá léphet elõ a lõtt gólok számát tekintve.
"Szeretnék idén jubilálni a Milannal." -mondta a brazil irányító.
"Jelenleg 79 gólt szereztem Milan-mezben, de remélem a szezon végére meg lesz a jubileumi 100.-ik találatom is."
Az Ancelotti-csapatnak pedig el kell Kaká segítsége, hiszen a Bologna elleni nyitómeccsen a helyzetkihasználás volt a Milan egyik leggyengébb pontja.
#acm
Pippo nem sokat játszott a meccsen, mert sajnos hamar összeszedte azt a bizonyos sérülést.
Az IL Corrierro dello Sports szerint a csatár lábában egy izom sérült meg, és a hétvégi meccsre biztosan nem lesz bevethetõ.
Ez a meccs tulajdonképpen arról szólt, hogy a klub sérültjei sikeresen visszatérjenek a klubhoz mint Philippe Senderos vagy Ricky Kaká.
Így már csak Alexandre Pato teljesen fitt a Milan támadói közül.
Ami viszont jó hír a Milan szimpatizánsainak, hogy Ricky Kaká teljes mértékben felépült.
A nyár folyamán szedett össze valami térd sérülést és még a nyáron megoperáltatták.
A Genoa ellen már pályára is léphet.
#acm
forrás: acmilan.com
Ricky azé ennyire szerényen nem kellene😄 naná h játszol 😛
#acm
ezen lehet vitatkozni sokáig, lényeg én értem h te hogy látod 😊
Forza Milan, innen csak felfelé léphetünk...
#acm