• LasCar16
    Kaká:

"Nem voltam a legjobb formában, de jól alakult az este. Most meg kell tartanunk a második helyet. Ez a bajnokság fontos szakasza, a csapat fejlődik és egyre jobb lesz a játékunk. iAz is igaz, hogy más mérkőzéseken teljesíthettünk volna jobban. Hallottam, ahogy a szurkolók azt éneklik, „Kaká nem eladó”. A jövőmről csak annyit szeretnék mondani, hogy én itt vagyok boldog.”

Inzaghi:

"Jól érzem magam és még mindig szórakoztat a játék. Örülök, hogy sokszor esik rám a választás és igyekszem mindig készen állni. A csapattársaimnak nagyon sokat köszönhetek, remekül kiszolgálnak. Örülök, hogy újra sikerült a mesterhármas, de még nem gondolok a VB-re.”

Ambrosini:

"Először is szeretném tisztázni, hogy semmiféle nézeteltérés nem volt köztem és a klub közt a szerződésem miatt. És szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szurkolóknak, éreztem a felém áradó szeretetüket. Van még idő a szerződésem meghosszabbításra. Boldog vagyok a tegnapi teljesítményem miatt, igyekszem megragadni a lehetőségeket.”

Fordította: Fata acmilan.hu