A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Gattuso ismét megsérült

Ma az edzõtáborban edzõmeccset játszottak és ott a gazzetta szerint elesett, beütötte a fejét és a bal csuklóját.... kórházba is szállították. asszem már meg is mûtötték .... :S

#acm

Nuno88
Borriello és Kaká is felépült

Marco Borriello a korábban jelzett idõpontnál hamarabb felépült térdsérülésébõl. A Milan saját nevelésû támadója a felkészülés elején szenvedett súlyosnak látszó sérülést. A klub orvosi stábja akkor nagyjából két hónapos pihenõt jósolt a csatárnak.

A jól megválasztott rehabilitációs programnak köszönhetõen azonban Borriello szerdán már pályára léphet a Lugano elleni edzõmeccsen, és ha ott minden rendben lesz, akkor egy hét múlva akár már játszhat is Genoában. Érdekesség, hogy pont innen igazolta vissza a nyáron a Milan, miután 19 bajnoki gólt szerzett.

Ugyancsak felépült Kaká, akit a nyár elején operáltak meg, szintén a térdével. A brazil játszott a felkészülés elején, de mûtött testrésze begyulladt, így újra pihenõre kényszerült. Most már azonban teljes értékû edzésmunkát végez a csapattal, így minden bizonnyal a következõ bajnokin õ is bevethetõ lesz.

Ancelotti tehát két újabb támadót 'kapott', így még nagyobb fejtörést okozhat számára, hogy kit állítson a csapatba.

Forrás: goal.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Shevchenko tizijével nyertek az ukránok.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Kiváncsi leszek h lesz megoldva a támadó szekció 😊

LasCar16
Yulcsa
igen, én Seedorf miatt aggódom, valahogy nekem õ lógott ki a keretbõl a Bologna ellen.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Csak nálunk nincs így 😊

LasCar16
Gianluca Zambrotta a Milan új jobb/balhátvédje beszélt a Spanyolországból való visszatérése után:"Most, hogy játszottam hivatalos tétmeccsen a Milanban elmondhatom, a Milan olyan csapat mint a Juventus, sõt a légkör és a minõség is jobb.Olaszország és Spanyolország közt az a nagy különbség, hogy Itáliában, ha nem jönnek az eredmények a menedzserek könnyen utcára kerülhetnek"-fejezte be.

forrás: transfermarketweb.com

#acm

LasCar16
A két klub jótékonysági mérkõzést szervez Stefano Borgonovo gyógyulása érdekében.

Stefano Borgonovo a nyolcvanas évek végén a Milant és a Fiorentinát is szolgálta, a két nagycsapaton kívül azonban több olasz élvonalbeli klubban is szerepelt, sõt, az olasz válogatott mezét is magára ölthette. A játékos súlyos betegségben szenved, az egykori csatár a motoros idegsejtek sorvadása miatt már fel sem tud kelni, sõt, lélegzését is gépek végzik helyette. Borgonovo két egykori klubja, a Milan és a Fiorentina jótékonysági mérkõzést szervez, amelynek bevételét a játékos gyógyítására, illetve a betegség elleni harcra kívánják fordítani.

"A Milan és a Fiorentina október 8-án jótékonysági mérkõzést rendez Stefano Borgonovóért, aki mindkét klubban játszott korábban, jelenleg pedig súlyos betegsége ellen küzd"szól a két klub közös közleménye.

#acm

LasCar16
A Milan brazil védekezõ középpályása, Emerson beszélt a saját állapotáról, illetve mondott egy-két szót Ronaldinho és Pato teljesítményérõl.

"Igaz nem játszottam sokat a Bologna ellen, de már az is fontos számomra, hogy részese lehetek a csapatnak." -kezdte mondanivalóját Emerson.

"Még mindig azon kell dolgoznom, hogy egyhuzamban le tudjak játszani 90 percet. De mondom, már az is örömteli, hogy visszatérhettem a normális kerékvágásba."

"Rengeteg helyzetünk volt, míg a Bolognának csak 3 vagy 4 és mégis õk gyõztek."-mondta a múlt vasárnapi, Bologna elleni vereségrõl.

"Nem mindig az a csapat gyõz, aki jobban játszik. Reménykedjünk benne, hogy a következõ meccsen több szerencsénk lesz."

Emerson a két honfitársáról, Ronaldinhóról és Patóról is kifejtette a véleményét.

"Ronaldinho abszolút kiszámíthatatlan, egyszerûen nem tudod, hogy legközelebb milyen cselt fog csinálni. Ahhoz, hogy megismerd a játékát figyelned kell õt az edzés alatt."

"Pato egy fiatal kölyök. Türelmesnek kell lennünk vele. Õ teljesen egyedül jött Olaszországba, és ezért szüksége van emberekre, akik közel vannak hozzá. Még idõre van szüksége."

Forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Mathieu Flamini a Milan új játékosa egyáltalán nem bánja, hogy a Milanba igazolt és BL helyett csak UEFA-ban léphet pályára.

Az Arsenalból három idény után távozott, úgy, hogy az "ágyúsok" legyõzték az FC Twente csapatát amivel biztosították a csoportba kerülést, ott pedig nem is nehéz csoportba kerültek, hisz az ellenfelek a Porto, Fenerbache és a Dynamo Kyiv lesznek.

Ezzel szemben a Milan nagyon pocsékul játszott az elõzõ idényben és csak az ötödik helyet tudták elcsípni a Serie A-ban az Inter, Roma, Juve és a Fiorentina mögött.Ez azt is jelentette, hogy a Milan idén csak az UEFA Cupban léphet pályára.

Mindennek ellenére a francia így is örül és nem bánkódik döntése miatt, sõt ha még egyszer tehetné akkor is ezt az utat választaná.

"Nem bántam meg, hogy csatlakoztam a klubhoz.Mielõtt ide igazoltam volna figyeltem a bajnokság történéseit és tudtam arról, hogy a csapat ötödik lett"-mondta a sajtónak."Megtudjuk nyerni az UEFA kupát."

Flamini a negyedik olyan játékos Lasana Diarra, Gilberto Silva és Aleksandr Hleb után, aki elhagyta az Arsenal csapatát a nyáron.

A londoni klub Stephen Appiah személyében látta a megoldást, ajánlatot is tettek érte de a játékos nem fogadta el.

"Én úgy érzem, hogy az Arsenal nélkülem is megmutatja Európában, hogy hogyan is tudnak játszani.Én idén a BL-ben az Arsenalnak és a Marseillenek fogok szurkolni"-mondta a 24 éves francia.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Adriano Galliani a napokban azzal viccelõdött, hogy már elõre látja, hogy jövõ nyáron nagy harc lesz Kakáért, a Manchester City és a Chelsea közt.Azt is várja, hogy vajon melyik klub ajánl hamarabb 110 millió eurót a játékosért.

A Kaka-saga egész nyáron ment, és a legközelebb a Chelsea volt a játékos megszerzéséhez.

Júliusban azok a hírek láttak napvilágot, hogy a "kékek" 100 millió eurót ajánlottak, igaz, ez a hír hivatalosan nem lett megerõsítve de utána pár nappal a Milan alelnöke Adriano Galliani felfedte, a klub hatalmas összeget utasított vissza a brazilért.

Azóta több hír is volt a brazilról, például az, hogy a londoni klub 150 millió eurót fizetett volna a játékosért.

Aztán jött egy óriási átigazolás ami többekközt az egész világot megdöbbentette.

Dr Sulaiman Al-Fahim arab milliárdos és vezetõ társa felvásárolta a Manchester City csapatát és már most több milliót öltek bele a klubba, és megszerezték a Real Madrid brazilját, Robinhot.

Dr Sulaiman azon dolgozik, hogy a Manchester City legyen a világ legjobb csapata és képes akár milliárdokat is áldozni rá.A legutóbbi név, akivel szóbahozták a klubbot a Milan karmestere Ricky Kaká volt és a jövõ nyáron tárgyalnának is Adriano Gallianival.

A kopasz azzal viccelõdött, hogy kiváncsi rá, hogy melyik klub teszi le neki hamarabb a kért 110 millió eurót.A Chelsea vagy a City.

A 2007-es aranylabdás középpályásnak 2008-ban volt egy kisebb sérülése és forma ingadozása és emiatt szinte biztos, hogy nem védi meg címét a szavazáson.

forrás: goal.com

😄DDDD

#acm

LasCar16
azok a játékosok akik a válogatott meccseken vannak mégjobb formában lesznek, reméljük nem lesz sérülés, nem tudom h észrevettétek a javulást a múltkor Pirlon de szerintem, futott szerelt, jól passzolt és volt egy csomó finom csele is 😄, kezd magára találni õ is, az a biztató h szerintem Rino,Kaká és Senderos is felépül, Borriello is szépen gyógyulgat, Nesta szerintem egy hónapon belül elkezdheti a komolyabb edzésmunkát, Patonak,Sevának,Senderosnak pedig két hete van/volt (mosmár csak egy) arra h felvegyék a ritmust és formába lendüljenek, Carlonak pedig arra h összecsiszolja mégjobban a csapatot, jövõ vasárnap kiderül h ez mennyire sikerült

#acm

Nuno88
Egyre több olyan cikket olvasok h így nem kellett volna Sheva meg úgy nem kellett volna Sheva. Remélem Andrij mester megmutatja hogy igenis nagyon kellett és magára talál ismét!!!

Forza Milan!!! Forza Sheva!!!

Nuno88
Pontosabban:

Genoa-Milan
2008-09-14

Nuno88
Jövõhét szombaton vagy vasárnap lesz a következõ bajnokink.

szucsy89
na látom míg távol voltam történtek dolgok😊 fõsuli mellett mostmár nem igazán lesz idõm de azért bebenézek majd ide mindig😄

a rajt nem sikerült valami jól, de jól játszottunk és ez azért bíztató jel...2.fordulót mikor játsza a csapat?
Yulcsa
<#worship><#eljen><#taps>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Az AC Milan brazil sztárja, Ricky Kaká felépült a krónikus térdsérülésébõl, és már teljes értékû edzésmunkát végezhet a csapattal.

Kaká kénytelen volt kihagyni szinte az egész nyári felkészülési idõszakot, de térdproblémái úgy látszik, hogy véget értek.

Carlo Ancelottit lenyûgözte Kaká edzésmunkája, és valószínûleg a jövõ hétvégi Genoa elleni meccsen Ricky mellett Pato is a pályára lép, miután a "Kacsa" is felépült egy kisebb sérülésébõl.

A Marassiban tehát újra összeállhat a Ka-Pa-Ro támadótrió, de a szurkolók akármennyire örülnek Kaká visszatérésének, mindenképp hiányozni fog nekik Andrij Shevcsenko és Filippo Inzaghi kimaradása a kezdõcsapatból.

De ismerve az ukrán és az olasz csatár akaratát, elképzelhetõ hogy mégis beharcolják magukat a kezdõ 11-be.

Kaká biztosan ki fogja hagyni a brazilok elsõ világbajnoki selejtezõjét, szeptember 12-én, Bolívia ellen. Ronaldinho viszont valószínûleg ott is játszani fog.

#acm

Nuno88
Válságértekezlet a Milannál

Válságülést hívott össze Adriano Galliani, a Milan alelnöke. A labdarúgóklub vezetõi arra keresik a választ, miért nem sikerült gyõzelemmel kezdenie az együttesnek a szezont és hogy milyen újításokra, frissítésre van szüksége a csapatnak.

Hiába játszott jól, és sokszor ötletesen a Bologna elleni bajnoki nyitányon a Milan, az együttes 2-1-re kikapott hazai pályán. A Corriere Dello Sport úgy tudja, Galliani alelnök válságértekezletre hívta Carlo Ancelotti edzõt és a szakmai stáb tagjait, hogy átbeszéljék a meccs tanulságait. A Milannál nem ritkák az ilyen értekezletek, korábban a felkészülési szezonban is tartottak hasonló csúcstalálkozót.

A Milan története során elõször az UEFA-kupa megnyerését tûzte ki célul, az alaposan megerõsített csapat természetesen az olasz bajnoki serlegnek is szorítana helyet a vitrinben, ehhez azonban nemcsak jó, eredményes játék is kell a jövõben.

forrás: samsungsport.hu

LasCar16
16.10 Galliani kiborult a gyenge bajnoki rajt miatt.

A Milan hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az újonc Bolognától: erre az eredményre gyakorlatilag senki sem számított a Ronaldinhóval és Sevcsenkóval megerõsített piros-feketéknél.
A klub alelnöke, Adriano Galliani éppen ezért válságértekezletet hívott össze, amin részt vett Carlo Ancelotti vezetõedzõ is. A megbeszélésen Galliani a csapat problémáinak megoldását kérte a szakvezetõtõl.
Ez egyébként nem az elsõ alkalom, hogy Galliani az asztalra csap, már a felkészülési idõszak során is többször beszélgetett Ancelottival a csapat gyenge teljesítményét látva.

#acm

Yulcsa
Válogatottak: 8 Milan játékost hívtak be

Összesen 8 Milan játékos kapott meghívót hazája válogatottjába.

RINO GATTUSO, ANDREA PIRLO, és GIANLUCA ZAMBROTTA:

Szeptember 6. - szombat: Ciprus-Olaszország,
Idõpont: 21.15, (Larnaca)

Szeptember 10. - szerda: Olaszország-Grúzia
Idõpont: 20.50 (Udine)

RONALDINHO:

Szeptember 6 . - szombat: Chile-Brazília (Santiago de Chile)

Szeptember 10. - szerda: Brazil-Bolívia (Rio de Janeiro)

KALADZE:

Szeptember 6. - szombat: Grúzia-Írország (Mainz - Németország)

Szeptember 10. - szerda: Olaszország-Grúzia
Idõpont: 20.50, (Udine)

ANDRIY SHEVCHENKO:

Szeptember 6. - szombat: Ukrajna-Fehéroroszország (Lviv)

Szeptember 10. - szerda: Kazahsztán-Ukrajna (Almaty)

MAREK JANKULOVSKI:

Szeptember 10. - szerda: Észak-Írország - Csehország (Belfast)

MATHIEU FLAMINI:

Szeptember 6. - szombat: Ausztria-Franciaország (Bécs)

Szeptember 10. - szerda: Franciaország-Szerbia (Paris-Saint Denis)

Forrás: acmilan.com

Nuno88
A mai edzés elõtt Alexandre Pato nyilatkozott a Milan Channelnek.

"A tegnapi egy fontos nap volt az életemben, betöltöttem a 19. életévemet. Nagyon boldog vagyok, mert itt ünnepelhettem Olaszországban a Milannál, és még boldogabb, hogy egy ilyen nagy klubnál játszhatok."

"Sok minden változott az életemben azóta, hogy 17 évesen idejöttem. Most már tudom, hogy fontos tapasztalatot, élményeket szerezhetek itt. Egy nagy családban érzem magam. Minden szurkolónak köszönöm a jókívánságokat, és megígérem, hogy továbbra is megpróbálom a tõlem telhetõ legjobbat nyújtani a klubnak.
Sajnáljuk a Bologna elleni vereséget, de az csak ez elsõ mérkõzés volt. Még sok forduló van hátra, hosszú a bajnokság, és meggyõzõdésem, hogy ez a csapat jól fog teljesíteni.
Most csak arra koncentrálunk, hogy az elõttünk álló napokban megfelelõen felkészüljünk a következõ bajnokira. A Genoa ellen feltétlenül nyernünk kell."

Ford: Fata

acmilan.com

LasCar16
A két szurkoló tábor ellenségeskedése miatt,az olasz hatóságok úgy döntöttek,hogy a Rossoneri-szurkolók nem válthatnak jegyet a genovai mérkõzésre.(ez majd valószinûleg a San Siro-beli meccsen is így lesz a genovaiak számára - a szerk.).Az ügy egy Genoa-szurkoló meggyilkolására vezethetõ vissza,miszerint õt egy Milan-szurkoló késelte meg még 1991-ben.

forrás:transfermarketweb.com

#acm

Nuno88
Hát remélem Nesta mihamarabb felépül, nagyon kellene a védelem közepére!!!

horpeti
Mindig vannak ellentmondásos hírek... Kinek lehet hinni? Melyik az igaz?? Tudja a fene... Remélhetõleg minél hamarabb a pályán lesz.

LasCar16
annyira mégsem komoly:

Nesta egy kisebb hátsérüléssel bajlódik, ám az orvosok szerint csak rövid ideig nem állhat Carlo Ancelotti rendelkezésére, a vezetõedzõ azonban úgy határozott, hogy ha már a soros meccseken a védõ nem játszhat, akkor õt hagyja ki a keretbõl.

#acm

LasCar16
Alexnadre Pato ma ünnepli 19. születésnapját. A fiatal támadó tavaly nyáron igazolt a Milan csapatához, a brazil Internacional együttesétõl.

A klub színeiben eddig 9 gólt szerzett tétmeccsen.

Boldog születésnapot!

#acm

LasCar16
na ez nagyon nem jó hír...

#acm

LasCar16
Ma a Milan hivatalosan is megerõsítette, hogy a klub olasz hátvédje Alessandro Nesta nem lesz ott az elsõ UEFA Kupa meccsen.

A világbajnok játékos a nyár elején szenvedett egy hátsérülést amirõl az orvosok nem hitték volna, hogy ilyen komoly, de mint kiderült szinte biztos, hogy ezt a szezont kihagyja de a pályafutása is veszélybe került.

A Milan egész nyáron hangsúlyoztatta, hogy nincs gond a védelemben de most ezzel a sérüléssel igen komolyak a gondok.

Ancelotti továbbra is szemeli azokat a kiöregedett játékosokat akiket nyugdíjba lehetne küldeni mint Paolo Maldini és Giuseppe Favalli.

#acm

Palinko
nem tudom nem hallottunk nestárol semmit mostanában 😞 valamiért nagyon hallgatnak
LasCar16
Uefa kupára nevezett keret:

PORTIERI: Dida, Abbiati, Kalac;

DIFENSORI: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini;

CENTROCAMPISTI: Emerson, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini;

ATTACCANTI: Pato, Inzaghi, Seedorf, Borriello, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho

na most azért aggódok mert Nesta nincs nevezve :SSS
remélem nem ez a végleges keret hanem mondjuk a csoportbeosztásokig még lehet változtatni
<#shakehead>

#acm

Nuno88
Na most 2 hét pihenõ a válogatott meccsek miatt, remélem hogy a csapat összeszedi ezalatt magát. Kaká remélem visszatér és varázsol majd Dinhoval. Seedorf nem kell a kezdõbe...

horpeti
Jáj.. Pedig nem lett volna nehéz ellen. Na majd köv. forduló!

Yulcsa
Szerintem igaza van, gondoljunk csak bele... Nem az Olasz bajnokságból igazoltunk, hanem az Angolból és a Spanyolból, így idõre van szükség, amire összeszoknak. Ráadásul Sheva és Ronnie nem sokat játszott az elmúlt szezonban, így nekik még plusz idõ kell mire egyáltalán visszaszoknak a "sorozatterheléshez". Jók leszünk, csak idõ kérdése... FORZA MILAN!!!!

LasCar16
Carlo Ancelotti optimista marad a nyitómeccs kudarca ellenére, és szerinte még idõre van szükség, hogy összeszokjon a csapat. A Milan mestere külön kiemelte Ronaldinho teljesítményét.

Ma nagyon nagy volt a nyomás a Milanon, miután bombaerõs csapattal vágtak neki az új szezonnak. A csapat azonban nem bírta az esélyesség terhét, és 2-1 arányban kikapott a Bolognától, hazai pályán.

A meccsen debütált a Milanban Flamini, Shevcsenko, Zambrotta és természetesen Ronaldinho.

"Ez egy különös, mondhatni furcsa mérkõzés volt." -mondta Ancelotti.

"De úgy gondolom ezzel nem vagyunk egyedül, hisz más nagy csapatok is meglepõen roszul kezdték a bajnokságot. Nem gondolom, hogy rosszul játszottunk volna, ugyanis végig támadtuk a 90 percet, és a Bologna kihasználta a két gólszerzési lehetõségét."

"Világos, hogy a taktikánk még nincs kész, és az új játékosoknak is be kell olvadniuk a csapatba. De az elsõ benyomásom az, hogy ez a csapat nagyon nagy dolgokat fog végrehajtani."

Ronaldinho kimagaslóan játszott, ahhoz képest, hogy még mindig nincs hozzászokva a sorozatterheléshez. Adott egy gólpasszt, és rendkívül jól mozgatta a csapat támadórészlegét.

A második félidõben a Milan átállt egy amolyan Roma-féle felállásra, azaz 4-2-3-1-et játszottak. A három támadó középpályás Ronaldinho, Seedorf és Shevcsenko volt, elõl pedig Pippo Inzaghi próbált gólt szerezni.

A támadásokban nem sok hiba volt a helyzetkihasználást eltekintve, de a probléma megint az volt, mint a tavalyi idényben: gyors kontrákból kapták a gólokat.

"A második félidõt remekül kezdtük. Optimista vagyok továbbra is, akkoris, ha ezért még ki is fognak nevetni. Az optimizmusom fõként Ronaldinho teljesítményébõl fakad."

"A 4-2-3-1-es felállást még gyakorolnunk kell, fõleg a védekezésbe átállást. Egyébként nem volt túl sok szerencsék a mai meccsen, a Bologna második gólja pedig végleg kettétörte a lelkesedésünk."

"Shevcsenko nem sokat játszott ez elmúlt két évben, és még vissza kell nyernie a régen elhagyott formáját." -fejezte be mondanivalóját Carletto.

A következõ mérkõzése Ancelotti fiainak szeptember 14.-én, a Genoa otthonában lesz.

Forrás: channel4.com

#acm

Palinko
nem volt szép tõlem...

de várom ezt mivel tudják magyarázni, és remélem a jövõben nem ilyen foyltatás lesz
limperatore
de mondom csak poénkodtam 😄 tõlem aztán faszozhatsz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Palinko
hirtelen felindulás bocsánat, érdekes azért ezt pont tõled hallani 😄
Nuno88
nem baj, nem kell le "faszozni" egy csapatot sem, kikaptunk sajnos, ez van, megint nem volt szerencsénk....

limperatore
de én csak poénkodtam he 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
kultúráltan is lehet hozzászólni

limperatore
légyszíves ne sértsd meg más ember kedvencét
köszönöm

Nuno88
komolyan, hogy mindig ellenünk rúgnak olyan gólt amilyet többé soha sem fognak -.-

LasCar16
hát basszameg most nem tudok mit írni, játékkal nem volt baj helyzeteink is megvoltak, csak be kellett volna rúgnunk õket, eldönthettük volna a meccset a 2. félidõ elején, két védelmi hiba, két gól, de nem voltunk rosszak, ennyi a pozitívum

#acm

Yulcsa
vége 😞

ne már:-(

Matthew Prosac
1-2 <#zavart2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasCar16
bazzeg ennyi helyzetet, dinnyó nagyon nyomja 5 ziccerünk volt 10 perc alatt.. hajrá!!!!!

#acm

kössz szépen😊