36663
-
#21525 Köszike! -
#21524 utólag is boldog szülinapot! :D
és jó szórakozást a ma meccsre látogatóknak! hozzatok ám képeket majd! :)
sajnálom, hogy Pato nem jön... és remélem, Sheva betalál :) mondjuk, hogy mi lövünk gólt Kalacnak... hát :D szerintem nem véletlenül hozták őt :D -
#21523 Várható összeállítások:
Milan: Kalac – Darmian, Senderos, Thiago, Jankulovski – Beckham, Seedorf, Ambrosini – Kaká, Ronaldinho – Sevcsenko
Ligaválogatott: Németh G. – Miskolczi, Mészáros, Horváth G., Laczkó – Bori, Horváth I. A. Farkas B. Tisza – Kabát, Rajczi -
#21522 Ha jól tudom 11 gólos, Kaká 12, és Pato 14. -
#21521 pippo hany golnal jar a bajnoksagban? -
#21519 nehogy azt hidd, nem megy a kettő egyszerre :D -
#21518 Emerson mehet a fasorba fátvágni!XD -
#21517 köszönöm szépen!Én monnyuk a 21.et töltöm,nem tudom a "társam"mennyit!:de asszem én kjekllőképen oltottam a szomjam,szal bocs a helyesírási hibákért,ha vannak!XD -
Taibi #21516 Biztos megegyezett a Fradival (ha már itt járnak Pesten). :) -
#21515 mennyé inkább inni :DDDD -
#21514 az ott mezszám, vagy életkor? :D:D:D -
#21513 se Pato,Pippo,Pirlo,Maldini =/ -
#21512 ????? tyű :D -
#21511 A holnapi keret:
Kalac, Perucchini (50), Darmian, Jankulovski, Senderos, Thiago Silva, Mattioni, Pasini (53), Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini, Strasser (51), Furlan (52), Osuji (54), Kakà, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.
Az Emersonos hír pedig 100%-ig igaz, az acmilan.com-on is fent van. -
#21510 A Milannal kapcsolatos hír, hogy Emersonnal – személyes okok miatt – azonnali hatállyal szerződést bontottak a piros-feketék.
-
#21509 Gattuso újra edz!
A Milan világbajnok középpályása, Gennaro Gattuso újra edzésbe állt. Ma már a többiekkel készült Milanellóban. Legfontosabb számára most az, hogy fizikálisan utolérje csapattársait.
Gattuso még decemberben szenvedett térdsérülést, az orvosok akkor azt jósolták, hogy a szezonban már nem léphet pályára. A műtét után négy hónappal azonban Rhino újra ott van a többiekkel és lázasan készül a visszatérésre.
Ha minden jól alakul, még játszhat az idei bajnokságban.
acmilan.com -
#21508 puskás -
lac556 #21507 melyik stadionba fog játszani holnap a milán?? -
#21506 boldogat renike ;P -
Monoton #21505 Boldog Szülinapot! -
#21504 nem áll szándékomban :D Csak az a baj hogy nem engedhetem el teljesen magam, holnap nyolckor bikém ZH :D Na de a hétvégén.... -
#21503 akkor ma nehogy szomjas maradj:) -
#21502 Köszi mindenki
sztem egyidősek vagyunk, ma léptem be a bűvös második ikszbe :) -
#21501 Boldogat Renike! =)
Capello neked is =) -
laca70 #21500 Az ilyen haknikon csak a meccsek számítanak. Inkább készüljenek a hétvégi bajnokira.
-
#21499 Köszike! -
#21498 akkor boldogot mindkettőtöknek:) -
#21497 Nem!:DDDD
Hát akkor neked is Boldog Szülinapot! És én meg köszönöm szépen!:DDD
És hányéves lettél, ha nem titok? -
#21496 Boldog szülinapot :)
[egynapon van mindkettőnknek, tudode :D] -
#21495 Nem valami nagy program...Szerintem őket nem érdekli ez a város... -
#21494 semmi városnézés? legalább egy napot maradhatnának még :D -
#21493 Kezdő:
Dida - Zambrotta, Maldini, Thiago Silva, Jankulovski - Beckham, Pirlo - Kaká, Ronaldinho, Seedorf - Pato
a csapat menetrendje pedig a következő lesz:
10.00 - indulás a malpensaról
12.00 - érkezés ferihegyre
13.00 - ebéd es pihenés
17.00 - indulás a stadionba
19.00 - meccs
22.30 - indulás haza
00.00 - erkezés malpensara
-
#21492 -
Monoton #21491 Amerikában tanult pankrátorkodni :) -
rumkola #21490 és hogy én pont ezt a meccset nem láttam baszki..... -
#21489 Kaká:
"Nem voltam a legjobb formában, de jól alakult az este. Most meg kell tartanunk a második helyet. Ez a bajnokság fontos szakasza, a csapat fejlődik és egyre jobb lesz a játékunk. iAz is igaz, hogy más mérkőzéseken teljesíthettünk volna jobban. Hallottam, ahogy a szurkolók azt éneklik, „Kaká nem eladó”. A jövőmről csak annyit szeretnék mondani, hogy én itt vagyok boldog.”
Inzaghi:
"Jól érzem magam és még mindig szórakoztat a játék. Örülök, hogy sokszor esik rám a választás és igyekszem mindig készen állni. A csapattársaimnak nagyon sokat köszönhetek, remekül kiszolgálnak. Örülök, hogy újra sikerült a mesterhármas, de még nem gondolok a VB-re.”
Ambrosini:
"Először is szeretném tisztázni, hogy semmiféle nézeteltérés nem volt köztem és a klub közt a szerződésem miatt. És szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szurkolóknak, éreztem a felém áradó szeretetüket. Van még idő a szerződésem meghosszabbításra. Boldog vagyok a tegnapi teljesítményem miatt, igyekszem megragadni a lehetőségeket.”
Fordította: Fata acmilan.hu -
#21488 Carlo Ancelotti a mérkőzés után elmondta, mi Filippo Inzaghi titka és beszélt arról is, miért nincs versenyben csapata a bajnoki címért.
“Már tíz éve dolgozom együtt Inzaghival. Jó látni őt ilyen formában játszani. Lehet, hogy 36 éves, de egy gyermek lelkesedésével lép pályára, ez az ő igazi titka.”
Inzaghi mesterhármasának is köszönhetően a Milan 5-1-es győzelmet aratott a Torino felett és ezzel jobb gólarányának köszönhetően megelőzte a Juventust a tabellán.
“Ebben a csapatban még mindig sok a rejtet tartalék. Ez a szezon nem úgy alakult, ahogy terveztük, a teljesítményünk nem volt kiegyensúlyozott. Ma este sikerült az eredményhez látványos, szép futballt is hozzátenni. Erre az utóbbi hetekben nem igazán volt példa."
“A legnagyobb meglepetés számomra Flamini játéka volt, aki kiválóan játszotta be a felfutó hátvéd posztot. Sokat dolgozott, segítette a támadásokat ás pontosan passzolt. A teljesítményét még tovább növeli, hogy egy éve nem játszott ebben a szerepkörben."
A Milan jelenleg tehát második a tabellán, a legjobb csapat a hazai teljesítményt nézve, illetve a legtöbb gólt szerezte az élvonal összes csapata közül. Ennek ellenére már februárban kiszállt a bajnoki aranyért folytatott harcból. Ancelotti szerint erre megvan a magyarázat.
“Azt hiszem, a klub jól szerepelt az átigazolási piacon, hasznos játékosokat szerződtettünk. A problémát az okozta, hogy sok játékost nem tudtunk bevetni a rengeteg sérülésnek köszönhetően. A szezon fontos részénél pontokat veszítettünk amiatt, hogy számos emberünk nem tudott pályára lépni."
“Az összképhez az is hozzátartozik, hogy idegenbeli meccseken párszor képtelenek voltunk megtartani az előnyünket, mint a Torino vagy a Lecce ellen.” - tette hozzá Ancelotti.
“A csapat hozzáállásával sosem volt gond, talán csak annyi különbség volt egy-egy mérkőzés között, hogy tapasztalt, rutinos játékosok kiválását nem tudtuk megfelelően kezelni. Ez leginkább a védelmünkön érződött, főleg idegenben, amikor a hazai csapat nagy erőkkel támadott."
“Most a legfontosabb, hogy az első háromban végezzünk. Az, hogy második vagy harmadik helyen fejezzük be a bajnokságot, nem különösebben számít. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a másodiknak lenni jobban hangzik, mint harmadiknak. Most, hogy a mögöttünk állók kissé leszakadtak, könnyebben tekinthetünk előre, és kevesebbet kell visszafele néznünk."
Ancelotti reagált arra a hírre is, mely szerint Fabio Cannavaro a nyáron visszatér a Juventushoz.
“Nem lepett meg a dolog, hiszen jövőre világbajnokságot rendeznek, Fabio pedig egy olyan nagy olasz klubban szeretne játszani, amit már jól ismer.”
channel4.com -
:DD -
#21486 köszi, nem a jeggyel lenne a baj, hanem az időponttal :( -
#21485 AC MILAN - Torino 5:1