“A Chievo a kiesés ellen küzdő csapatok egyike. Az elmúlt pár meccsükön sok pontot szereztek. A holnapi mérkőzés számunkra fontos lesz, ahogy most már minden találkozó az, a bajnokság végéig.”
“A csapat rendben van, egész héten megfelelő edzésmunkát tudtunk végezni. A fizikai állapotunk is javult.
Kaká is remek hetet tud maga mögött, végig együtt készült a többiekkel, az erőállapota is sokkal jobb lett.
Shevchenko a Lecce ellen már bizonyította, hogy lehet rá számítani. Az erőnléte jó, a motivációja hatalmas. Vele kapcsolatban azt hiszem újra kell gondolnom az eddigi álláspontomat, mert a hozzáállása miatt számolni kell a játékával.
Nem tudom, hogy Ronaldinho kezdő lesz-e, meg kell küzdenie a helyéért. Majd holnap a meccs előtt döntök.”
Amiben biztos vagyok, az a kapus és a védelem. ezeken a posztokon nincsenek kétségeim a kezdőt illetően. A középpályások és a csatárok személye egyelőre bizonytalan.
A védelemben - miután Maldini nem bevethető- Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski négyes kap lehetőséget.”
ÁTIGAZOLÁSOK
“Galliani mindent elmondott ezzel kapcsolatban a héten, így ezzel én most nem is foglalkoznék.”
ABRUZZÓI FÖLDRENGÉS
"A mai nap különleges Olaszország és azok számára, akik áldozatai a tragédiának. A futball világa is segíteni fog a rászorulóknak. A Serie A nem áll meg, de nem feledkezünk meg a szenvedőkről.”
ADRIANO
“Vele kapcsolatban az a leglényegesebb, hogy olyan emberek vegyék körül, akik a helyes irányba tudják terelni, mint a család vagy a barátok. Egy kis szünet, majd aztán a visszatérés akár egy új kezdet is lehet.”
ALLEGRI
“Allegri egy fiatal edző, ez az első éve az élvonalban. Remek munkát végez a Cagliari csapatánál. Azt hiszem bármely klubnál megállná a helyét, legyen az a Chelsea vagy a Milan, de egyelőre ezzel még várnia kell egy kicsit.”