36664
-
bassza meg, Pirlo 16ról nem lő hanem előreível-.-, közben Senderost lefutották Dida meg nézte azt ahogy a kapu mellett elgurul a bogyó -
Chievo: Sorrentino; Sardo, Morero, Yepes, Mantovani, Luciano, Rigoni, Marcolini; Pinzi; Pellissier, Bogdani.
Milan: Dida; Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski; Pato, Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Kakà; Inzaghi.
Seedorf és Ambro viszont továbbra is Carlo haverjai, See szvsz ellötyög ma is amíg Ambro átlagban 1 ütemet késik, szegény Flaminit sajnálom... Dinnyo meg remélem bizonyít ha beáll , Sheva is egyre jobb majd meglátjuk.. -
tőle szokatlan módon - legalább is a gazzetta szerint - carlo megkeveri ma kicsit a kártyákat: Pato a bal szélen kezd majd, Kaká és Pippo lesz a két csatár.
-
Én meg dolgozok!:( -
Holnap sajnos nem látom a meccset, mert fél 4-től nekem is meccsem lesz, de győzni kell mindenáron! FORZA MILAN!!! -
Meccs előtt: Ancelotti
CHIEVO-MILAN
“A Chievo a kiesés ellen küzdő csapatok egyike. Az elmúlt pár meccsükön sok pontot szereztek. A holnapi mérkőzés számunkra fontos lesz, ahogy most már minden találkozó az, a bajnokság végéig.”
“A csapat rendben van, egész héten megfelelő edzésmunkát tudtunk végezni. A fizikai állapotunk is javult.
Kaká is remek hetet tud maga mögött, végig együtt készült a többiekkel, az erőállapota is sokkal jobb lett.
Shevchenko a Lecce ellen már bizonyította, hogy lehet rá számítani. Az erőnléte jó, a motivációja hatalmas. Vele kapcsolatban azt hiszem újra kell gondolnom az eddigi álláspontomat, mert a hozzáállása miatt számolni kell a játékával.
Nem tudom, hogy Ronaldinho kezdő lesz-e, meg kell küzdenie a helyéért. Majd holnap a meccs előtt döntök.”
Amiben biztos vagyok, az a kapus és a védelem. ezeken a posztokon nincsenek kétségeim a kezdőt illetően. A középpályások és a csatárok személye egyelőre bizonytalan.
A védelemben - miután Maldini nem bevethető- Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski négyes kap lehetőséget.”
ÁTIGAZOLÁSOK
“Galliani mindent elmondott ezzel kapcsolatban a héten, így ezzel én most nem is foglalkoznék.”
ABRUZZÓI FÖLDRENGÉS
"A mai nap különleges Olaszország és azok számára, akik áldozatai a tragédiának. A futball világa is segíteni fog a rászorulóknak. A Serie A nem áll meg, de nem feledkezünk meg a szenvedőkről.”
ADRIANO
“Vele kapcsolatban az a leglényegesebb, hogy olyan emberek vegyék körül, akik a helyes irányba tudják terelni, mint a család vagy a barátok. Egy kis szünet, majd aztán a visszatérés akár egy új kezdet is lehet.”
ALLEGRI
“Allegri egy fiatal edző, ez az első éve az élvonalban. Remek munkát végez a Cagliari csapatánál. Azt hiszem bármely klubnál megállná a helyét, legyen az a Chelsea vagy a Milan, de egyelőre ezzel még várnia kell egy kicsit.”
acmilan.com -
A Cagliari edzője válthatja Ancelottit a Milan padján
A legnagyobb olasz sportlap, a La Gazzetta dello Sport szerint Carlo Ancelotti nyári távozása esetén a Cagliarival idén UEFA-kupás helyekért küzdő Massimiliano Allegri ülhet a Milan kispadjára. Az előjelek nagy változásokat sugallnak a Rossoneri keretében a nyári átigazolási szezonban, hiszen Maldini visszavonul, Kakát a Real Madrid vinné, mellettük pedig többen biztosan távoznának, s jó páran érkeznének, az új csapatot pedig valószínűleg már nem Ancelottinak kellene felkészítenie. Egyrészt a Chelsea és a Real is új edzővel kezdené meg az új idényt, s egyik célpontjuk az olasz mester, másrészt a milánói megújulásnak alapfeltétele lenne az, hogy új edző dirigálna a csapatot. A Cagliari részéről ráadásul az elnök kijelentette, nem állnának edzőjük útjába, amennyiben távozni szeretne a Milanhoz, így jelenleg jó esély mutatkozik arra, hogy a Rossoneri vele kezdje meg szereplését az új idényben, jól lehet persze az is, hogy Ancelotti távozása esetén biztosan nem Allegri lenne egy egyetlen utódjelölt.
----------------------------------------------------------------------
Bár csak ott tartanánk már, hogy ki jön a helyére... -
Kaká: "döntöttem, maradok."
A Gazzetta Dello Sport hosszabb beszélgetést közölt a Milan legnagyobb kincsével, Kakával. A napokban megszellőztetett hírek szerint a Real egyenesen Zidane legendás ötös számú mezével csábítgatja a Milan brazil zsenijét. Maga az érintett végre megtöri a csendet, hogy elmondja saját igazát.
A Fata által fordított exkluzív interjúban a brazil világbajnok minden olyan kérdésről beszél, ami az elmúlt időszakban a szurkolók "szívét" nyomta.
Így szól a sérüléséről, a Milanlab munkájáról és természetesen a jövőjéről is. Kaká újra leszögezte: már döntött, a Milan játékosa marad.
Világbajnokunk az interjúban szól Patóról és Ronaldinhóról is, míg Ancelotti kapcsán azt mondja, hogy "nagyon szorosan kötődik ehhez a csapathoz".
--- Kaka’, ez a szezon másképp sült el, mint ahogy azt eltervezted…
--- Igen, sok sérülés hátráltatott, és így nem találtam folytonosságra, még most sem vagyok száz százalékos állapotban, de remélem, hogy hozzásegíthetem a Milant a Bajnokok Ligáját érő helyezéshez.
--- Mint búcsúajándék?
--- Úgy gondolom, az utóbbi időben túl sokan beszéltek, most én jövök. Nem volt semmiféle kontraktusom a Real Madriddal, senki nem keresett föl, és mint már többször kinyilvánítottam: maradni szeretnék.
--- Egyszer azt mondtad, jó érzés, ha nagy klubok érdeklődnek irántad. Most már kezd zavarni?
--- Mi több, kezd unalmassá válni, nem csak nekem. Úgy vélem, van hitelem a szurkolók előtt, mert megmutattam, hogy maradni szeretnék. Én már döntöttem.
--- Milyen nyomott hagyott benned a Manchester City féle történet?
--- Hatalmas élményekkel gazdagodtam és sokkal erősebbé váltam. A családom elmondta nekem, mik lehetnek az ebből fakadó előnyök és a hátrányok, de a végén én döntöttem, senki nem kényszerített. Megrendített a szurkolók ragaszkodása, ahogy a Fiorentina elleni meccsen végig énekelték, hogy „Kaká nem eladó”. Fantasztikus volt. Emiatt maradtam és azokért az emlékekért, amiket átéltem és át fogok élni ezzel a klubbal.
--- Ibrahimovic viccelődött veled; azt mondta, hogy ha megkeresi a City, ő is Istentől kérdi majd meg, mit tegyen…
--- Nem ő az egyetlen. Ugyanakkor számtalan olyan élményben volt részem életem során, ami miatt hiszek. Elfogadom, hogy vannak, akik ezt nem értik meg.
--- Ha már a hitnél tartunk, szomorú húsvét ez Itáliának…
--- Hatalmas csapás. Ezúton is szeretném kinyilvánítani őszinte részvétem az áldozatok családjainak. Biztosítom őket, hogy amit mi megtehetünk, megtesszük.
--- Földrengések nélkül is elszomorító a helyzet: a hatalmas gazdasági világválságot a futballban is érezni?
--- Logikus, hogy lesznek következményei, készen kell állnunk.
--- Tartasz a Milan átalakításától?
--- Úgy gondolom, a vezetőség minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy egy győztes csapatot alakítsanak ki, tekintve, hogy mindig is erre törekedtek.
--- Úgy tűnik, Ancelotti is az átigazolási piac része… Mit gondolsz, marad?
--- Nagyon szorosan kötődik ehhez a csapathoz. Természetesen annyi év után meglehet benne a vágy, hogy váltson, ugyanakkor ha marad, megdönti Rocco rekordját. Ezzel történelmet írhat, ami nem kis dolog.
--- Ha új edző jön, mennyire tartanál megfelelőnek egy olyan edzőt, mint Allegri?
--- Ő fiatal, más mentalitással, új ötletekkel. Ha váltanunk kell, jó megoldás lehet.
--- Gattuso nemrég azt nyilatkozta, hogy kész a fizetéscsökkentésre. És te?
--- A válságra való tekintettel úgy vélem, ezen a kérdésen mindannyian komolyan el kell gondolkozzunk.
--- Meg lehet kérdezni, mi volt ez a kis közjáték, amikor a Milan Labot azzal bíráltad, hogy öt hét alatt nem tudtak úgy helyre hozni, mint mások egy alatt Brazíliában?
--- Mindössze meg akartam köszönni azoknak az embereknek, akik kezeltek, annak ellenére, hogy sérülten utaztam el. A brazil válogatottért is kész vagyok áldozatot hozni; remélem, hogy ezt a szurkolók is megértik.
--- Míg Pato érinthetetlenné vált, úgy tűnik, Ronaldinho helyzete bizonytalan…
--- Ő is keményen dolgozik velünk, de nehéz az átállás az olasz focira, türelemre van szükség. Ami Patot illeti, egy hatalmas tehetség, amit bizonyít is.
--- Azt mondják, ő a következő Ronaldo…
--- Én nem szeretem az ehhez hasonló párhuzamokat. Patónak minden képessége megvan ahhoz, hogy nagy játékos legyen, és nem hinném, hogy ezek a kijelentések segítenék őt.
--- Mit gondolsz Adrianoról?
--- Nehéz helyzet, de ragaszkodni kell hozzá, még ha komplikált is. Ő egy nagyon ügyes srác, sok minden adatott neki. Remélem, megoldódnak a problémák.
--- Az olasz csapatok BL szereplése után felvetődött a kérdés: Olaszországban a túlkoros játékosoké a szerep?
--- Mondjuk úgy, hogy Brazíliában másképp számítanak az évek: 17-18 éves játékosokban is megbíznak. A kluboknak nincs elég pénzük, nem tudnak megfelelő játékosokat venni, ezért igyekeznek házon belül megtalálni a tehetségeket. Ez egy teljesen eltérő modell.
--- Európában is vannak kifejezetten fiatalokra építő csapatok.
--- Valóban, azonban ha kizárólag a fiatalokra építesz, nem nyerhetsz. A titok a helyes ötvözésben rejlik. Amikor 2003-ban idejöttem, a Milan a tökéletesen vegyítette a tapasztalatot a fiatalsággal.
--- És most?
--- Néhány játékos kiöregedett. Újításokra van szükség, hogy javítsunk a csapat átlagéletkorán.
--- Kaká, milyen ígéretet tennél a szurkolóknak?
--- Azt üzenem nekik, hogy mi ugyanolyan éhesek vagyunk a sikerre, mint ők. Tenni is fogunk érte!
acmilan.hu -
Hát fiúk lányok én feladom ezt a jegyrendelősdit...Nekem ez nem megy...
-
köszönöm szépen! -
örülnék... -
www.jegyelado.hu
aszem most még csak itt lehet... -
én még nem tudom... -
Majd addig variálok, amíg elfogy az összes jegy...Télleg! Hol lehet jegyet venni? -
Én is mennék, de még nem tudom mi lesz... -
Én mek :) -
Sziasztok!
Mindenki megy a meccsre 22.én? -
Ancelotti igent mondott a Chelsea felkérésére!
A SunSport értesülései szerint Carlo Ancelotti igent mondott Roman Abramovich felkérésére, így nyártól az olasz mester veszi át a távozó Guus Hiddink helyét a Chelsea kispadján.
Ancelotti-t már tavaly is vitte volna az orosz tulaj, de akkor még nemet mondott a felkérésre, így kerülhetett Luiz Felipe Scolari a londoni csapat kispadjára.
Olasz lapok is erről cikkeztek, hogy megállapodás született edző ügyben és nyártól Ancelotti lesz a kékek mestere. A szerződést majd júniusban kötik meg a felek, ami három évre köti majd az itáliai mestert a Chelsea-hez. Az átigazolás díja pedig 5,8 millió font lesz.
A Real Madird is kinézte magának a piros-feketék jelenlegi trénerét, azonban több lap egyértelműen állítja, hogy Abramovich egy lépéssel a blancók előtt jár. A londoniak levesébe már csak maga az AC Milan vezetősége köphet bele, mivel vissza utasíthatják az ajánlatot, hiszen az 52 éves edzőt még szerződés köti csapatához, amiből hátra van még egy év.
Ancelotti viszont korábban elmondta, hogy megállapodott a Milan tulajdonosával Silvio Berlusconi-val, hogy a nyáron elhagyhatja a San Siro-t, ha úgy szeretné.
Forrás:www.thesun.co.uk -
AS... no comment, végülis valamivel el kell adni azt a szart amit újságnak neveznek a spanyolok -
laca70 #21385 Ha jól emlékszem nálunk most kb 8 milliót kap. Nem hiszem, hogy egyért elmenne.
-
Milan: Kaká 9 millió eurós fizetésért menne a Real Madridba?
A spanyol As napilap értesülései szerint Kaká ügynöke, aki egyben édesapja, tárgyalt Florentino Pérezzel a játékos Real Madridba igazolásáról a spanyol üzletember elnökké választása esetén. -
18.000-es kellene.. :S -
laca70 #21382 Szerintem mindre, talán a VIP-re nem :)
-
laca70 #21381 Nekem öt óra előtt sikerült, ezredik próbálkozásra. Bombáztam a bejelentkezéssel,egyszer csak bejött.
4800-as jegyből még volt bőven.
-
"Gyermekeknek 5 éves kor alatt ölben ülve a belépés ingyenes!"
Ez minden jegyre érvényes, vagy csak a 48.000 Ft-osra? -
Magyar Liga Válogatott - A.C. MILAN
Jegyek április 7-én 10 órától kaphatók!
Jegyárak:
4800 Ft - A, B, C, U, T, S, szektorok
8800 Ft - 10, 11, 26, 27, szekorok
9800 Ft - 12, 13, 14, 23, 24, 25, szektorok
12.800 Ft - 15 - 22 között, D, E, R, P, X, I, szektorok
14.800 Ft - F, G, N, O, IX, II, szektorok
16.800 Ft - VIII, III, H, M, szektorok
18.800 Ft - VII, J, L, szektorok
SZEKTOROK
VIP jegyek:
1. Gold VIP jegy - 25.000 Ft - IV. szekt. - Fedett lelátó
Csomag:
- 2 db jegyhez 1 Stadionon belüli parkolójegy
- Állófogadás, korlátlan étel-ital fogyasztással
- Ajándék exclusív műsorfüzet
2. Platina VIP jegy - 48.000 Ft - fedett, üveges, zárt belső VIP szektor
Csomag:
- VIP parkoló 2 db jegyhez 1 db parkolójegy
- Welcome drink
- Exclusív állófogadás korlátlan étel-ital fogyasztással
- Ajándék exclusív műsorfüzet
- Mérkőzés emlékajándék
Gyermekeknek 5 éves kor alatt ölben ülve a belépés ingyenes! -
Hihetetlen... dél óta próbálok jegyet venni, de nem enged bejelentkezni.... -
Sheva maradni szeretne
Andriy Shevchenko számára nem úgy alakult a szezon, ahogy azt előzetesen várta, ám ő ennek ellenére bizakodó és szeretne jövőre is a Milanban maradni. Hétközben gólt szerzett az ukrán válogatottban Anglia ellen, vasárnap pedig gólpasszt adott Inzaghinak.
“Remélem, hogy maradhatok a Milanban, de egyelőre erről még nem született döntés. Jó formában vagyok, jól ment a játék a válogatottban is, és a Lecce ellen is hasznára voltam a csapatnak. Szeretnék ezen az úton továbbmenni és a szezon végéig a maximumot nyújtani. Még többet akarok tenni a szurkolókért, és ha ők elégedettek velem, akkor én is boldog vagyok."
channel4.com -
laca70 #21376 Sikerült valakinek jegyet venni?
Nálam állandóan túlterhelt üzenet jön, pedig az oldal gyorsan betöltődik.
Elképzelhetőnek tartom, hogy ideiglenesen leállították az értékesítést.
-
Adriano Galliani:
"Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy az első meccsünkön a Lecce ellen az utolsó percekben kaptunk egy gólt. Ha akkor megússzuk gólt nélkül, egészen biztos, hogy másképpen állnánk a tabellán, hiszen akkor mi voltunk az első helyen, és lerázhattuk volna az üldözőket. Ma este ennek pont az ellenkezője történt meg, és úgy gondolom, hogy 4 pont két meccsen a Leccével szemben abszolút megérdemelt. A győzelmet egyértelműen az edzőnknek, Ancelottinak köszönhetjük. Jól olvasta a meccs történéseit, és a félidőben rendbe rakta a csapatot. Jól ismerte fel, hogy be kell cserélnie Ronaldinhót, így ő és Pato játszhatott a két szélen, középen pedig két csatárral, Inzaghival és később Shevával támadott a Milan. Ez a fura négyszög segített hozzá a győzelemhez. A meccs végén lehetett látni Shevcsenko és Inzaghi átlagon felüli összjátékának az eredményét. Ne felejtsük, ezzel a két csodás csatárral nyertünk két Bajnokok Ligáját. Sheva jól teljesít az edzéseken, és látszik rajta, hogy megint boldog. Sajnos nem játszhatunk mindig öt támadóval, de Sheva mindig egy szimbólu marad számunkra. Ő az a játékos, aki a klub közel 110 éves történetében a legtöbb gólt szerezte. Persze aki emlékszik még Nordahlra, annak lehet más véleménye...Szeretném még kiemelni Giuseppe Favallit, aki Costacurtát idézi azzal, hogy olvassa az ellenfél gondolatait. Kár, hogy nem változtathatjuk meg a születési évszámát, mert még sok évig ő lehetne az egyik belső védőnk."
Carlo Ancelotti:
"Akik ma este eljöttek, fantasztikusan biztatták a csapatot. A Lecce ellen nagyot harcoltunk, de kevésbé voltunk éberek, és alacsony fordulatszámon játszottunk. A második félidőben már sokkal motiváltabban, jobb szellemmel játszottunk, fontos volt váltani, és kockázatot vállalni. A Lecce kevés emberrel támadott, ez pedig lehetőséget adott nekünk arra, hogy nagyobb súlyt fektessünk a támadásokba. Most van egy kis előnyünk az üldözőinkkel szemben, amivel okosan kell bánnunk, hiszen innentől minden meccs keménynek ígérkezik. Sheva nagyon sokat dolgozik, és teljes mértékben tiszteljük őt. Komolyan veszi az edzéseket, és ma nagy köszönet jár neki a gólpasszáért, amit Inzaghi értékesített. Ronaldinho abszolút motivált volt, és tisztán látszik, hogy fejlődik. Remélem, hogy fizikailag is sikerül még fejlődnie. Most egy nagyon nehéz meccs következik idegenben. A Chievo nagyon jól játszik, kemény meccsre számítok. Pótolhatatlan játékosok a csapatban? Rengeteg van belőlük, ám ez nem azt jelenti, hogy mindig játszaniuk kell. Pato egyedi, kivételes tehetséggel rendelkezik, de néha ideges vagyok miatta, mert szeretném, ha kiegyensúlyozottab lenne. Mindazonáltal ma nincs hozzá fogható játékos az ő korában.
Forrás: acmilan.com -
Gennaro Gattuso, a Milan motorja figyelmeztette a klub vezetőit, hogy nyáron mindenképp frissíteni kell a védelmen, de Rino több más témáról is kifejtette véleményét.
A Rossoneri védelme Alessandro Nesta, Kakha Kaladze és Daniele Bonera sérülése után eléggé vérszegény lett, ráadásul a tegnapi Lecce elleni bajnokin, az idény végén visszavonuló Paolo Maldinit is le kellett cserélni.
"Mindenképp kell erősíteni a védelmünkön:" -mondta Gattuso."Senderos egy nagyszerű srác, és boldog vagyok, amiért tegnap este döntőnek bizonyult a beállítása."
"Ebben az idényben eddig hét komolyabb sérültet tudhatott a keretében a Milan, az összes posztot figyelembe véve. Az egész csapat szenved a sérülésektől. A védelem erősítésre szorul a nyáron." - ismételte magát Gatta.
Jose Mourinho nemrég érthetetlen okokból kritizálta Ancelottit és a Milant. Ki, ha nem Gattuso válaszolna az efféle sértésekre.
"Nem akarok vitatkozni vele, mint ahogy senki mással. De csukd be a szemed, és képzeld el milyen érzés öt BL döntőn főszerepet vállalni." -utalta Rino edzőjére, Ancelottira.
A Milan "pitbullja" a klub orvosait is megvédte, akiket nemrég Kaká kritizált, miután Brazíliában ötször kevesebb idő alatt épült fel, mint a Milannál.
"Az egész vita a sérülésével kapcsolatban Dungától ered, nem Kakától. Egyébként ismerek néhány játékost, akik nem nálunk játszanak, és mégis a Milan Lab orvosai segítségével épülnek fel."
Gattuso még mindig a 2008 december 7.-én elszenvedett súlyos térdszalag-szakadása miatt nézi a partvonalon túlról a Milan meccseit, ám ha minden a terv szerint alakul, akár már az idény utolsó mérkőzésein újra a pályán lehet.
Forrás: channel4.com -
A Marca értesülései szerint Ricky Kaká igent mondott Florentino Pereznek, így a nyáron valószínűleg a Real Madridba igazol, de ez persze korántsem biztos.
A Marca mai címoldalán azt olvashatták az emberek, hogy Kaká igent mondott Pereznek.Ezek alapján jól sikerült a múlt hónapi Galliani-Perez találkozó, persze csak a madridi klubnak.
Meglepő azonban, hogy a spanyol klub "csak" 60 millió eurót ad a brazilért, cserében Kaká négy évig szolgálná a királyi gárdát.Ez azért is nevetséges, mert gondoljunk csak vissza, hogy januárban a Manchester City 120 milliójának mondtak a vezetők nemet, akkor miért mondanának igent kétszer kevesebb pénzért?
Mindenestre ha a hír kacsa lenne, akkor is maradna kérője Kakának, hisz a Chelsea és a Manchester City is azon fáradozik egy ideje, hogy ő oda igazoljon.
A Milan részéről még senki nem válaszolt.
forrás: goal.com
:DDDDDDDDDD -
remélem jövőre nem fogtok ennyi meccset bemákolni.. -
tévedsz, én neked örültem, h épp amikor benyögted, h be fog érni a Genoa, vágtunk 2-t XD -
Üzenet Carlonak:
Több tiszteletet Shevanak!
-
csak sajnálom h megint nincs egy izgalmas bajnokság
remélem jövőre már lesz vmi értelmes edzőtök meg normális védőtök :D -
elég szégyen az h itt vered állandóan a nyálad :asdasd -
hogy örülsz h nem ér be a genoa :D:D:D:D görcs elég szégyen h ennek kell örülni :D -
ja, igaz XD -
omg 90.percben kettőt:D