A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, szóval? pontos dátumra gondoltam...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Philippe Senderos a mai napon megérkezett Milanellóba. A játékos a nap során átesik a kötelezõ orvosi vizsgálatokon, holnaptól pedig együtt készül a csapat többi tagjával.
Adriano Galliani : "Olyan középsõ védõt kerestünk, akinek erõs a fejjátéka, határozott a magas labdáknál. Sokfelé keresgéltünk, végül pedig a kora, illetve a fizikia és technikai képességei miatt mellette döntöttünk."
Forrás: acmilan.com , channel4.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Jó lett a fejléc alatti köv. meccs 😉
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Remélem ma bejelentik hivatalosan is Senderost, és nem lesz sérült az elõzõ híresztelésekkel ellentétben.
Jó lenne egy ilyen kezdõ:
Abbiati-Zambrotta, Senderos, Kaladze, Janku-Gattuso,Pirlo,Flamini-Ronaldinho, Pato-Shevchenko
Ronaldinho lehetne a bal oldala fele, Pato pedig a jobb, Sheva meg elõl, kiváncsi lennék mit alkotnának így.
horpeti, basárnap kezdünk a Bolognával, és adja a sport tv szerencsére ^^
Sheva remélem kezdõ lesz, úgy sincs csatár...
Mikor is lesz??
(jó az egérmutató😄)
"Újra itthon vagyok. Nem akarok a múlttal foglalkozni, sokkal inkább elõre tekintenék. " nyilatkozta tegnapi megérkezése után a Milan Channelen
"Az elõzõ két év során mindvégig éreztem, hogy itt várnak rám. Most megadatott a lehetõség számomra, hogy minél több góllal kárpótoljam a Milant. Bármit megadnék azért, hogy rögtön gólt szerezzek. Úgy érzem ez egy újrakezdés. Keményen fogok dolgozni. Bízom benne, hogy elkerülnek az olyan sérülések, amiket Londoban szenvedtem el. A Milannál minden körülmény biztosított a jó eredményhez, innen pedig már minden rajtam múlik."
Egy mondat erejéig kitért kedvenc 'áldozatára' az Interre is: "Mindig jól érzetem magam a városi rangadókon. Remélem ez a hagyomány folytatódik."
"Szeretném megnyerni az UEFA Kupát a csapattal Iszambulban, hiszen 2005-ben itt veszítettük el a BL döntõjét."
Forrás: goal.com
Tényleg jó Shevát boldognak látni végre! 😊
A Ligánál kijelölték az Olasz Kupa negyedik fordulójának idõpontjait. Az elsõ mérkõzések szeptember 18-án kerülnek megrendezésre, míg a visszavágók október 2-án lesznek.
A párosítás:
Bologna-Ascoli
Siena-Empoli
Reggina-Cagliari
Lazio-Atalanta
Torino-Livorno
Salernitana-Sassuolo
Catania-Padova
Ravenna-Genoa
A legjobb tizenhat között az AC Milan a Lazio-Atalanta párharc gyõztesével találkozik majd.
Forrás: acmilan.com

#acm
Akkor már a védelemben sem látok kifogásolni valót. 😊
Seria A szinten jó lesz, bízom benne.
Így már azért kemény lesz a bajnokság 😊
A védõrõl nem mernék nyilatkozni, azt nem látom annyira egységesnek... De az már egyéni szoc. probléma. Eddig sem a védelemmel volt a baj. 😊
senderos?? lool a vezetõség jól bealtatott minket az elején h mindenkit ingyen akarunk meg csórik vagyunk meg nem lesz semmi igazolás és a végére sztem mi igazoltunk a legtöbbet /legjobban a top klubok közül😄
remélem eredménye is lesz ennek, de sztem lesz...ilyen kerettel már rotálni is lehet pihentetni 1-2 nagy nevet és akkor meglehet a uefa is meg a scudetto is!😄 ámen
acm.hu/ ezzel én egyetértek 😄
#acm
Senderos meg jól jön, Simicnél biztosan jobb lesz szerintem...
don't give a fuck
A 23 éves Senderos hatvannégy alkalommal lépett pályára a Premier League-ben, és négy gólt is lõtt. 2002-tõl játszott az ágyúsok színeiben. A svájci válogatottban eddig harmincegy alkalommal szerepelt, részt vett a 2006-os vb-n és a 2008-as Eb-n is.
Ezzel minden bizonnyal lezárult a csapat számára az idei átigazolási piac,ahol a igen aktív volt idén többek között:Matthieu Flamini(24),Gianluca Zambrotta(31),Marco Borriello(26),Andriy Shevchenko(32),Ronaldinho(28),Luca Antonini(25) és Philppe Senderos(23) érkezett a csapathoz.
Jó néhányan távoztak is a csapattól:Alberto Gilardino(26-Fiorentina),Yoann Gourcuff(22-Bordeaux kölcsönbe),Ignazio Abate(21-Torino kölcsönbe),Dario Simic(33-Monaco),R.Oliveira(28-Zaragoza végleg),Ronaldo(32-szerzõdés lejárt),Cafú(38-visszavonult),Serginho(36-visszavonult).
Az igazolások nyomán a csapat nagyon megerõsõdõtt és komoly esélyel pályázik minden kupasorozatban a végsõ sikerre.
#acm
#acm
Yo, Bitch!
hát vegyes érzelmeim vannak, voltak jó meccsei is de elég sokat hibázott, remélem beválik
#acm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco