Marco Borriello a szezon hátralévő részében újra magára öltené a Rossoneri mezét, és játszana az utolsó bajnoki meccseken.
A Milant ebben a szezonban a sérülések hátráltatják a legjobban, így nem is csoda, hogy az átlagon alul teljesít a gárda.
Az ex-Genoa játékos Borriello az utóbbi napokban felfedte, hogy szándékában áll az utolsó bajnokikon játszani.
"Már nagyon várom, hogy újra pályára léphessek.Tudom, hogy ezzel a sérüléssel nem szabad játszani, de én készen állok rá.Legkésőbb májusban az utolsó bajnoki meccseken mindenképp pályára lépnék" -mondta a Sportmediaset-nek Marco.
"Már nem érzek fájdalmat, így akár a Lecce ellen bevethető lennék, de a jövőhéten még csak futni fogok."
"Már látom a fényt az alagút végén - mosoly - és ha egy nap 6 órát edzek, talán jó lesz, hogy az utolsó néhány meccsen játszani tudjak" -folytatta.
"Elégedett vagyok az állapotom javulásával, hisz jó úton járok."
A csatár elmondta, hogy ebben a szezonban mit tart a legnagyobb hibájának.
"Az, hogy nem tudtam magamnak kezdő helyet szerezni szerintem egyértelműen a sérülésekre fogható.Ezenkívűl nagyon sajnálom, hogy nem tudok egy csapatban játszani David Beckhammel."
"Azonban azt hadd fűzzem hozzá, hogy ebbe a csapatba nagyon nehéz bekerülni, és boldog vagyok, hogy az edző és a csapattársak még így is bíznak bennem" -fejezte be.