A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Tegnap Kakát újra megvizsgálta Martens professzor, aki korábban is figyelemmel kísérte a játékos állapotát. A vizit során megállapította, hogy a mûtött térd még gyulladásban van, ezért további 15 napos pihenõt javasolt.

Ezzel biztos, hogy Kaká kihagyja az elsõ bajnokit.

Forrás: acmilan.com

#acm

Nuno88
Szerintem is jó lesz, bizonyítani fogja hogy nem felejtett el focizni :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Azért ezek a visszatérések is elég ritkák. Becsüljük meg.
Remélhetõleg örömmel fogadják a szurkolók is, nem pedig árulónak, stb...
Hajrá Sheva!! :)

Nuno88
Sheva nyilatkozata

Andriy Shevchenko elõször nyilatkozott, azt követõen, hogy hivatalosan is bejelentették visszatérését a Milanhoz.

"Olyan érzés, mint megnyerni a Bajnokok Ligáját."

“Annyira boldog vagyok.” -mondta a Milan Channelnek.

“Egy ideje már arra vágytam, hogy visszatérhessek. Tegnap már éreztem, hogy a tárgyalások pozitívan végzõdhetnek. Olyan ez számomra, mint megnyerni a Bajnokok Ligáját. Voltak nehézségek, de mostanra minden megoldódott és nagyon boldog vagyok."

Forrás: channel4.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
MILANELLO - 19 players have been called up by coach Carlo Ancelotti for the City of Gijon Trophy:

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;

DEFENDERS: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta;

MIDFIELDERS: Brocchi, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo;

STRIKERS: Paloschi, Seedorf, Viudez.

acmilan.com

#acm

Nuno88
Én is, de 6-kor még az volt a goal.com on h Sheva nem fog visszatérni, erre bekapcsolom a gépet, benézek a topicba és mit látok? Gabber hsz-ét... azt hittem kiszaladok a világból :D

LasCar16
még egy védõ érkezésében biztos vagyok :P

#acm

LasCar16
Galliani így nyilatkozott a bejelentés utána Milan Channelen:

“Igen, Andriy hazatért és rendkívül boldog. Az elmúlt három órában vagy 48-szor beszéltem vele. Számos elképesztõ telefonhívás után, végül sikerült egyezségre jutnunk.”

“Keddtõl Sheva már Ancelotti rendelkezésére áll. Olyan játékost hoztunk haza, akinél több gólt az elmúlt 50 évben senki sem szerzett Milan mezben."

“Silvio Berlusconi és jómagam is nagyon boldogok vagyunk, akárcsak Carlo Ancelotti. Azt várjuk, hogy a szurkolóink is így éreznek majd." ”

“Azt hiszem mi vagyunk az egyetlen klub a világon, aki három aranylabdást tudhat a keretében.” folytatta Galliani.

A két klub nem hajlandó elárulni a transzfer részleteit.

“A részleteket megõrizzük magunknak. Andriy elkövetett egy hibát, mikor elhagyott minket, de az elmúlt két évben rájött arra, hogy az igazi otthona itt van. Most anyagi áldozatokat hozott, hogy újra velünk lehessen. Jelenleg a legfontosabb, hogy újra köztünk van."

Forrás: channel4.com

tuti Berlu kipengetett vagy 10 millát

#acm

horpeti
Wehe, szóval hivatalos.

Kiváncsi leszek, hogy mit alkot, amióta nincs a Milánnál, árnyéka önmagának. Vajon képes lesz-e felpörögni újra? Vajon megdobban-e a Milán szív? :)))

Yulcsa
én mindenképp Shevát kezdetném, és Inzaghi-Pato meg harcolhat a kezdõért. Paloschi mehetne egy évre kölcsönbe ha akar, Borriello meg egy darabig sérült ha jól tudom. Ronnie helyettesítheti Kakát addig, amíg fel nem épül, aztán utána meglátjuk, mi lesz.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
<#worship><#worship><#worship>

#acm

LasCar16
megkérem a kedves Intereseket, h ne basszák má hülyeséggel tele a topikot, mer nem hülyeségbõl voltam kíváncsi a többiek véleményére...köszi

#acm

Yulcsa
EZAAAZ SHEVAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :D
pedig már veszett fejsze... jaj, de örülök!!! :D
Welcome back SHEVCHENKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Hivatalos: Sheva visszatér!

A Chelsea és a Milan megegyezett egymással, így Andriy Shevchenko két év után visszatér Milánóba. A megállapodás részleteit nem hozzák nyilvánosságra.

A játékosra még egy kötelezõ orvosi vizsgálat vár.

Forrás: acmilan.com, chelseafc.com

Nuno88
SHEVCHENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola

Ufficiale: Sheva al Milan

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ForzaInter
UFFICIALE: Shevchenko al Milan

Yo, Bitch!

limperatore
---------------Ronaldinho------------
RonaldinhoRonaldinhoRonaldinhoRonaldinho
----------Ronaldinho----Ronaldinho
-----------------Ronaldinho-----------------
----------Ronaldinho----Ronaldinho
-------------------PATO----------

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

seedorfot nem szeretitek hogy ki hagyjátok a kezdõböl?

ForzaInter
ez az én elképzelésem.

Yo, Bitch!

LasCar16
----Abbiati----

Zambrotta-Nesta-Kaladze-Jankulovski

Gattuso Flamini

Pirlo
Kaká Ronaldinho

Pato

#acm

LasCar16
tomikám ez marha vicces volt:P

#acm

ForzaInter
Kalac-Oddo,Maldini,Kaladze,Favalli-Brocchi,Ambrosini,Emerson-Aubameyang,Ronaldinho-Inzaghi

szvsz ez lenne a legütõsebb kezdõtök:)

Yo, Bitch!

Nuno88
Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Jankulovszki-Pirlo-Gattuso/Ambrosini,Flamini-Kaká,Ronaldinho-Pato

de ha jönne Shevchenko mégis csak akkor :P

Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Jankulovszki-Pirlo-Gattuso/Ambrosini,Flamini-Kaká,Ronaldinho-Shevchenko

és ha sérült lenne Kaká vagy Ronaldinho

Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Jankulovszki-Pirlo-Gattuso/Ambrosini,Flamini-Pato,Ronaldinho-Pippo

LasCar16
ti milyen felállásban küldenétek pályára a csapatot?, kis játék de feldobjuk a topicot :P

#acm

Yulcsa
jó lenne, ha érkezne, jobb, mint mondjuk Simic volt...

LasCar16
A la gazzetta dello sport szerint a Milan megtette az ajánlatát Senderosért.
2 millió euro a kölcsönvétel és +8 millio euro, ha a következõ szezon végén(gondolom) véglegesen leigazoljuk.
link

#acm

LasCar16
wlnézést rossz fordítást másoltam be....

Martens Professzor a Milan orvosa ma megnézte a brazil állapotát és csak jó hírrel tud szolgálni a fanatikusoknak.Kaká térde rendben van és már csak idõ kérdése, hogy teljesen meggyógyuljon.A doktor javaslatára még 15 napig fogja ezt az edzésmódszert alkalmazni és felépül.Van azonban egy rossz hír is:valószínû, hogy a Bologna elleni meccsre nem lesz teljes értékû harcos, tehát az elsõ fordulót kihagyja.

forrás: acmilan.com

#acm

Yulcsa
tudod, nyár volt/van :D

jajj Kaká :((((((((

LasCar16
MILANO - Il giocatore Kakà, nella giornata odierna, è stato sottoposto a visita di controllo dal professor Martens che lo aveva già visitato nei mesi scorsi. Lo stesso professor Martens ha confermato la gonalgia, uno stato di infiammazione del ginocchio del giocatore, e ha consigliato di proseguire ancora per 15 giorni il protocollo terapeutico in corso.

vagyis Ricky épphogy elkezdte a rehabilitációját, ismét kidõlt 15 napot pihennie kell :Ss <#gonosz3>

#acm

LasCar16
A tegnap kiemelkedõt nyújtó védõ nyilatkozott a Milan Chanelnek,akit tegnap Ancelotti mester mindkét szélen kipróbált.

Luca Antonini:"Tegnap mindkét meccsen játszottam,elõszõr a Napoli ellen a jobb oldalon,aztán a Juventus ellen a balon.Úgy érzem mind a két találkozón jól ment a játék.Talán a bianconeri ellen egy kissé már fáradt voltam,hiszen Cremona óta nem játszottam 90 percet.De végülis úgy gondolom, hogy ez egy pozitív teszt volt."

"A szélsõ védõ szerep igazából egy kettõs szerepkör,hiszen támogatnod kell a támadásokat,ugyanakkor a védekezõ fázisban a védekezésben is ki kell venni a részed.A 4-3-3 formáció az ami arra késztet hogy 50-szer fussak fel és le egy meccs alatt!"

"Nyugodtan edzem tovább,tudom hogy újra lehetõséghez fogok jutni.Most Gijonra gondolunk és aztán jöhet a bajnokság.A lehetõ legjobban akarunk kezdeni,meg van az a kellõ motiváció ami a jó játékra ösztönöz és hogy helyesen tekintsük az elõttünk álló szezonra."

"Azt látom hogy a csapat jól dolgozik,az erõnlétünk jó és ez jövõ vasárnapig csak fejlõdni fog.Készen fogunk állni a Bologna elleni elsõ bajnokira.Most még 2 napot edzünk Gijonig,aztán még egy teljes hetet a szezonkezdetig.Úgy gondolom hogy a csapat ideális kondcióban érkezik meg az elsõ tétmérkõzésre."-fejezte be Antonini.

#acm

Nuno88
Sheva nem fog menni a Romaba sztem, de lehetséges hogy a Chelsea csak vár, ha leigazolják Robinhot akkor Sheva jön, de ha nem akkor nem. Bár itt már csak akkor lehet biztosra menni ha a hivatalos oldalon látod hogy leigazolták....

LasCar16
Brazília-Belgium:3-0
Diego,Jó(2x)

A Milan zsenije igazi vezére volt csapatának, és akár már a 27. percben vezetéshez juttathatta volna a brazilokat, azonban helyette sárga lapot kapott, mert nehezen vette tudomásul, hogy nem kapott meg egy tizenegyest.
Ronaldinho hozta lövõhelyzetbe Ramirezt, az õ próbálkozását még hárította Bailly, ám a kipattanóra Jó ért oda leghamarabb, és a 45. percben már 2–0-ra vezettek a brazilok.
Erre jött Ronaldinho csodaszámba menõ lefordulása és löbbölt passza, de Marcelo elhibázta a lehetõséget.

NSO

#acm

limperatore
:DDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Yulcsám merre vótá?:D matyit valakinek féken kell tartania :PP

#acm

Yulcsa
na én is hazaértem végre, hát a híreket olvasgatva felemás érzésekkel... az a Chelsea elleni vereség szörnyû volt, nem hittem a szememnek, amikor a teletexten láttam az eredményt :S A Berlusconi kupagyõzelem viszont szép volt!

Egy hír:
A Milan Senderost akarja

ja és a másik, hogy Shevát a Romának ajánlotta fel a Chelsea! Ez azért nem egy fair lépés :S <#gonosz3>

Nuno88
Nos a Juve megvert minket tizikkel, Favalli kihagyta, no problem.

LasCar16
jöhet a 2. 45 perc a Juve ellen, 3 pontunk van míg a Juvénak 2

#acm

LasCar16
Paloschi góljával vezetünk a Napoli ellen

#acm

Nuno88
Remélem h csak altat...

LasCar16
jóvan kopasz altassá :D

#acm

LasCar16
Adriano Galliani a Trofeo Birra Moretti alatt nyilatkozott Shevchenkóról.

"Volt tárgyalás a Chelsea és köztünk, ami arról szólt, hogy kölcsön érkezik és jogot kapunk arra, hogy esetleg késõbb megvásároljuk. Aztán a Chelsea meggondolta magát. A Milan más megoldásba nem megy bele. Õk döntöttek így, mi csak a kölcsönvételt támogatjuk. Ezek után a jelenlegi kerettel folytatjuk."

#acm

LasCar16
Nuno88
Na tessék... beleéltem magam erre nme lesz belõle semmi :(

limperatore
Csak ne úgy mint Rivaldo :D
azért haragszok is a milanra :@

LasCar16
erre meg annyit h kár a vereséget Dinnyó nyakába varrni, másrészt itt lesz lehetõsége arra h megtalálja a formáját...

#acm

LasCar16
más: Rinonak 3 napot kell pihennie aztán eldöntik h kezdheti-e az edzéseket

#acm

limperatore
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=1229

limperatore
:DD

LasCar16
francé kellett megnéznem párszor a Maffiózók összes részét, tele vagyok ötletekkel :D

#acm