• Palinko
    hát félig vagyok elégedett az olvasottak alapján. ronnieben több van, most építgetik fel azért is nem játszik, mint volt egyik nyilatkozatban ez szerintem okés, patoról felesleges is lenne beszélnem :D kaká úgy tűnik lassan kijön az átigazolási mizériából és jobban tud koncentrálni, lazio ellen hagyott ki olyasmit amit más esetben nem szokott, gondolom még nem volt toppon fejben. viszont a védelem, hááát nem bántom őket, gondolom nem voltak nagy színvonalon, de ahogy olvastam az ifjú szerzeményeket játszatták, nekik még kell idő hogy belejöjjönek, de így olvasgatva a neveket rájöttem hogy lassan összeszedték azért a tehetséges védőket igazán nem panaszkodhatunk. akkor válhat csak igazán érdekessé a bajnokság, ha az inter hétvégén kikap, de inkább döntetlenre tippelnék ha szerencsénk van, mi meg nyerünk ezen és a következő hétvégén is az inter ellen (ha jól tudom akkor lesz a nagy rangadó). ha ez így nagyából bejön tényleg érdekes hajrára számíthatunk ha még messze van a bajnokság vége akkor is, remélem a juve sem hagy alább én örülnék egy minnél izgalmasabb végjátéknak.