A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
helyes helyes csak tökösen<#vigyor>

#acm

Nuno88
Galliani: "Erõs Milanunk lesz"

"A 2015-ös Expo megrendezése, a város mellett a Milan számára is büszkeséget jelent, hiszen a klub neve az angolban megegyezik a város nevével. Ne felejtsük el, a 19. század végén angolok alapították az egyesületet."

"A hétvégén lezajlott fordulóban a különbségek köztünk és a riválisaink között nem változtak, ezért úgy gondolom, a következõ kör döntõ fontosságú lesz. A bajnoki címért és a negyedik helyért zajló versenyfutás szempontjából az Inter-Fiorentina és a Juventus-Milan is kulcsfontosságú találkozó lesz. Vasárnap megnéztem a Palermo-Juve meccset. Egy fantasztikus csapatot láttam, lenyûgöztek engem. Mindig jó volt a kapcsolatunk. Bármi is történt a múltban, a mi részünkrõl már el lett felejtve. Torinóban egy remek csapattal, egy nagyszerû klubbal találkozunk majd. Hazai porondon õk a legeredményesebbek, míg mi a nemzetközi színtéren vagyunk listavezetõk."

"Ami Nesta eltiltását illeti, az ügyet péntek délben tárgyalják majd. Van néhány korábbi ügy, ami bizakodásra adhat okot, de meg kell várnunk a pontos döntést. Jelenleg a védelmünkbõl Oddo éppen mûtéten esett át, Nesta és Kaladze eltiltásukat töltik, Favalli pedig sérült. Egy dolog biztos, tizenegy emberrel lépünk pályára szombaton."

"Ami a Ronaldinhoról szóló híreket illeti, folyamatosan kapok hívásokat spanyol újságíróktól, még késõ este is, de most is csak annyit mondhatok, mint máskor: Három-négy angol klub és és három-négy másik európai élcsapat verseng érte. Azok, akik általában ilyenkor számításba jöhetnek. Nem tudom, hogy érkezik-e Ronaldinho, de az biztos, hogy Kaká marad. Számos együttes akarta megszerezni, de mi sosem kívántuk eladni, és ezzel az ügy lezárult."

"Ami Shevchenkót illeti, õ továbbra is a Chelsea játékosa. A taktikánkat és az edzõnket sem fogjuk lecserélni jövõre."

"Silvio Berlsuconi mindig közel volt a csapathoz, lehetett épp kormányon vagy ellenzékben. Minden transzfer az õ beleegyezésével örtént. Csak egy Milan létezik, egy elnökkel. Ha õ mondd valamit, azt azért teszi, mert úgy is gondolja. Ha van õszinte és határozott ember, az Berlusconi."

"A következõ szezonban egy ütõképes, erõs Milanunk lesz, függetlenül attól, hogy a BL-ben vagy az UEFA kupában indulunk majd. Nem hiszem, hogy az igazolásoknál számítani fog, milyen sorozatban szereplünk. A játékosok és ügynökeik hosszútávra terveznek, hosszútávú szerzõdeéseket kötnek a klubokkal. A Milan patinás együttes, mely számos sikert ért már el. Nem hinném, hogy létezik olyan játékos, aki ne játszana szívesen nálunk."

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
nekem tetszik.
Nuno88
írtam e-mailt de semmi reakció 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Nuno hg-val mi a helyzet?😄

#acm

Nuno88
vhogy jobb lett mint az enyém 😄

sztem királyos!!!

Gunnersboy

joak lesz e?? mostanába csak ennyi tellik 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
Berlusconi nyilatkozat

Silvio Berlsuconi egy olasz rádióban beszélt Ancelottiról és a csapatról.

“Ancelotti a Milan család tagja, arra számítok, hogy a következõ években is õ ül majd a kispadon.” -mondta az elnök egy olasz rádióban

“Számos sérüléssel kellett megbírkóznunk ebben a szezonban, és a csapat nem erre készült. Azzal számoltunk, hogy a Kaká-Pato-Ronaldo hármas támadja majd az ellenfelek kapuját.”

“Még most is bajnokokkal teli a keretünk, még akkor is, ha kezdenek kicsit öregedni. Paolo Maldini valószínûleg befejezi a nyáron, de ennek ellenére sem mondanám, hogy kiöregszik a csapatunk. Szükségünk van néhány fiatalra, akikkel megerõsítjük az együttest.” -fejezte be Berlusconi.

Forrás: goal.com

Nuno88
Napi pletyka: Dida Lyonban folytatja?

Az Olympique Lyon erõteljesen érdeklõdik az AC Milan kapusa, Nelson Dida iránt. A Controcampo szerint a Lyon már megkezdte a tárgyalásokat a piros-feketék vezetõivel, hogy a brazil hálóõr a következõ szezont már Franciaországban kezdje meg.

Az ügyletet hátráltatja Dida 2.5 millió fontos fizetése, de a Milannál úgy döntöttek, átvállalják a felét, hogy ezzel is segítsék a megállapodás létrejöttét.

Dida a sokat bizonytalankodó Gregory Coupet helyére érkezne Lyonba.

Forrás: tribalfootball.com

tep
mármint ez

\"SLICE of LIFE\"

tep
jó lenne....

\"SLICE of LIFE\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Yulcsa
nade most F1, megyek 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
Képes lesz visszatérni? Ronaldo állapota a vártnál gyorsabban javul

A Bajnokok Ligája címvédõ (igaz már nem védheti meg) olasz AC Milan csatárának, Ronaldónak állapota a vártnál gyorsabban javul. Az aranylabdás zseni gyógytornásza szerint a játékos hamarabb visszatérhet a pályára, mint ahogyan azt korábban remélték.

Ronaldo februárban szenvedett súlyos sérülést, amely sajnos nem az elsõ volt a kiváló csatár életében. A szkeptikusok már az újabb sérülése elõtt temették a brazilt, s azóta a legtöbb futballrajongó közül is csak kevesen gondolták úgy, hogy Ronaldóból egyszer még ismét használható játékos lesz.

Az aranylabdás támadó mindenesetre a körülményekhez képest jó úton halad a visszatérés felé.

„Van egy pár jó hírem” - nyilatkozta a SportTV-nek adott interjújában Ronaldo gyógytornásza, aki talán most a legfontosabb személy a csatár életében.

„A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy Ronaldo gyógyulása a legjobb úton halad. Mindannyian reméljük, hogy a felépülés kevesebb idõt vesz igénybe, mint ahogyan azt korábban reméltük"

„Mindenesetre az elmondhatom, hogy Ronaldóban hatalmas tettvágy dolgozik, hogy ismét futballozhasson” – tette hozzá a szakember.

A kétszeres világbajnok klasszis február 13-án az AC Milan–Livorno olasz bajnoki mérkõzésen sérült meg súlyosan.

Ronaldo 1993-ban kezdõdött profi pályafutása során válogatott és klubszinten is szinte mindent megnyert, egyedül a Bajnokok Ligája-trófea hiányzik a vitrinjéból.

Tavaly ugyan már a Milan játékosa volt, amikor az olasz csapat megnyerte a legrangosabb európai sorozatot, de még a Real Madrid nevezte a BL-re, így nem volt tagja a Bajnokok Ligája-gyõztes gárdának.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Carlo reakciója a tegnapi mérkõzés után:

“Végre a megfelelõ tempóval és egységben kezdtünk egy mérkõzést. Végig irányításunk alatt tartottuk a játékot, mág akkor is, ha a végefelé volt pár fáradt emberünk a pályán. A legfontosabb, hogy újra rátaláltunk az igazi arcunkra. A csapat még mindig rendelkezik a megfelelõ büszkeséggel és a munkához szükséges motivációval. Ez egy nagyon nehéz szezon, de reméljük, hogy a vége jól sikerül majd.”

A mérkõzés két hõse a sérülésébõl visszatérõ Kaká Inzaghi volt.

“Amikor Kaká nincs a pályán, megérzed a hiányát. Ma este ismét a régi játékát láthattuk. Az igazi gondot az jelentette, hogy egy hónapig nélkülöznünk kellett Inzaghit.”

Végül az esetleges nyári érkezõkrõl is mondott pár szót Ancelotti

“Ronaldinho egy klasszis, akinek nehéz szezonja van. Ami képességeit illeti, azok megkérdõjelezhetetlenek.

“Shevchenko? A klub komoly összeget fektetett Patóba. Sheva hasonló karakterisztikájú játékos, ezért kockázatos lenne két egyforma típusú csatár használata. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának együtt játszani.”

Forrás: goal.com

szucsy89
én csak reménykedek hogy nem megy😊
Nuno88
Mourinho nem fog menni az Interbe és Drogba se, legalábbis ha engem kérdeztek, én azt mondom h nem megy 😊

Yulcsa
JÁTÉKOSSORS. Silvio Berlusconi kijelentette, mindent el fog követni, hogy megvásárolja a brazilt jelenlegi klubjától, a Barcelonától

Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplõ AC Milan elnöke kijelentette, hogy a nyáron mindenképpen megpróbálják megszerezni a Barcelona brazil játékosát, Ronaldinhót. Carlo Ancelotti, a csapat vezetõedzõje is megerõsítette: a klub fontolgatja a klasszis átigazolását.

Ronaldinho helyzete egyre bizonytalanabb a Barcelonában. Az utóbbi idõszakban régi formájához képest haloványan teljesítõ támadónak talán jót is tenne a váltás. Kérõ pedig akad rengeteg, köztük az AC Milan is.

„Igen, remélem, és hiszek is benne” – válaszolt a felvetésre Silvio Berlusconi, miszerint Ronaldinho a következõ szezonban már a Milanban játszana.

„Megpróbáljuk megvenni õt” – tette hozzá a sportvezetõ.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz csapat 20 millió euró körüli összeget szánna a Barca 28éves játékosára, akit még 2010-ig köt szerzõdés a katalánokhoz.

Persze az ügyletet meggátolhatja, ha a piros-feketéknek nem sikerül Bajnokok Ligája-indulást érõ helyen végezniük.

A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap szerint 60 százalék az esély arra, hogy Ronaldinho a Milanba igazol, 30 százalék, hogy az Internazionale lesz a brazil következõ állomáshelye, míg 10 százalék, hogy a katalánoknál marad.

A Barcelona támadója újabb sérülése miatt valószínûleg már nem lép pályára ebben az évadban, értelemszerûen csapata vasárnap nélküle fogadja a Getafét. Frank Rijkaard vezetõedzõ reméli, hogy így is sikerül közelebb kerülniük az éllovas Real Madridhoz, amely szombat késõ este játszott a Mallorca otthonában.

nso

Yulcsa
akkor hajrá Ferrari 13:00-kor 😉

na, szóval Ronaldinho biztosan erõsítés lenne.- Borriello, hát... szerintem inkább Drogba kellene! Róla is szó volt, csak az a gond, ha jön Mourinho az Interbe, tuti Drogba is oda fog igazolni, az meg gyilkos páros lenne :S

Nuno88
Jövõ héten megyünk Torinóba, a Juventus elleni rangadó következik! <#hawaii>

Nuno88

Nuno88
AC Milan - Cagliari

Nuno88
Ancelotti: Jöhet Ronaldinho, de kell még egy csatár!

Az AC Milan vezetõedzõje örülne, ha a vezetõknek sikerülne megszerezni Ronaldinhót, de a tréner kijelentette, a brazilon kívül még egy csatárt igazolnia kell a klubnak.

- Ronaldinho egy igazi bajnok, ráadásul csodásan bánik a labdával. Köztudott, hogy a Milannak már régóta fáj a foga a játékosra, de õ jelenleg a Barcelona alkalmazásában áll, ám amint lehetõség kínálkozik arra, hogy megszerezzük õt, megtesszük a szükséges lépéseket – jelentette ki Ancelotti. – Ezzel együtt továbbra is azt vallom, hogy nekünk egy igazi elõretolt ékre van szükségünk.

Hogy ki is lenne ez a bizonyos csatár, arról már nem volt hajlandó beszélni a szakvezetõ. Az olasz sajtó szerint komoly esély van arra, hogy a klubvezetõk Borriellót visszarendelik Genoából, ám a helyére kölcsönadják az ifjú Paloschit, aki már többször is kellemes benyomást tett a szakvezetésre és a drukkerekre is.

Ancelotti most elõször nyilatkozott arról, hogy a hónapok óta nem túl jól teljesítõ Gilardino-Gourcuff kettõs sorsa valóban bizonytalanná vált a csapatnál. A tréner ugyanakkor kijelentette, ha rajta múlik, mindkét játékost megtartja.

forrás: samsungsport.hu

Nuno88
AC Milan - Cagliari 3:1

Kétgólos gyõzelmet aratott az AC Milan csapata a Cagliari ellen az olasz bajnokság mai játéknapján. A piros-feketék Kaka révén már a 8. percben megszerezték a vezetést, amit a sérülésbõl visszatérõ Inzaghi egy szöglet után megduplázott. A fordulás után gyorsan szépítettek a vendégek, de Pippo második gólja eldöntötte a három pont sorsát.

MILAN-CAGLIARI 3-1 (2-0)
Helyszín: San Siro - 52.422 nézõ
Gólszerzõk: Kakà (8.), F. Inzaghi (31. és 69.); illetve Conti (49.)
Játékvezetõ: Rosetti
Sárga lap: Kaladze (22.), illetve Lopez (25.), Canini (37.), Agostini (45.), Parola (64.)
Piros lap: -

MILAN (4-4-2):
Kalac; Bonera, Maldini, Kaladze, Favalli (Cafu 61.); Gattuso (Brocchi 66.), Pirlo (Gourcuff 75.), Ambrosini, Seedorf; Kakà, F. Inzaghi

Nem léptek pályára: Dida, Simic, Gilardino, Paloschi
Vezetõedzõ: Ancelotti

CAGLIARI (4-3-1-2):
Storari; Pisano, Lopez, Canini, Agostini; Biondini, Conti (Acquafresca 74.), Fini (Parola 46.); Cossu (Jeda 46.); Matri, Foggia

Nem léptek pályára: Capecchi, Ferri, Del Grosso, Larrivey

Forrás: gazzetta.it

Nuno88
jó mérkõzés volt a tegnapi, szerencsére tudtam nézni, bár nem voltam otthon.

az elsõ félidõben az igazi Milant láthattuk, gyönyörû támadásokat vezettünk,é s a tamadásaink nem voltak lassúak, tették-vették a labdát, Seedorf se volt lassú, mindeni odatette magát. Ambrosini hihetetlen volt, minden letámadásánál, labdátszerzett. Kaká nagyon szép gólt lõtt, de az az érzésem h ha nem lett volna önzetlen akkor lõtt volna még egyet vagy kettõt is akár 😊
Pipporól meg nem tudok mit mondani, egyszerûen fantasztikus, visszatért és két góllal járult hozzá a sikerhez, remélem birni fogja a szezon hátralévõ részét és gólokkal visz minket a 4. helyre.
Kalácsot nem hibáztatom a gólért, hiába h becsusszant a hóna alatt és potya gól volt. A másik dlog meg az, hogy les volt, csak ugye a partjelzõ megint nem jelzett semmit. Január óta ez volt az elsõ bakija Kalacnak. Semmi gond, kövi meccsen is õ védjen.
A sérülteknek remélem nem lett komoly bajuk.
A másik pozitívuma a meccsnek h Gourcuff játszott végre és nem 5 percet hanem majdnem 25-t.

Na ennyi lett volna! 😊

FORZA MILAN!!!

szucsy89
jó reggelt!😊

ahogy elnézem jó meccs lehetett, grat a csapatnak a gyõzelemhez😊))
gercse
thx, én is hasonlóképp teszek,
csak most érzékeltem igazán, hogy a forma-1 ben legalább közös sikerért szorítunk 😊
(bár Schumacher távozása óta nincs bennem az a tûz mint régen, errõl is tudnék mesélni elég sokat, például amikor "nem tudom hányban" a belga futamon Coluthard miatt kiesett, kicsordult a könnyem, és volt még pár eset, amikor feszült a húr)
szia, jó éjt!

(bocs mindenkitõl az offért <#rolleyes>)

Palinko
áh Pippo, Pippo 😊 és még Kaká is megerõltette magát jó tudni hogy lehet rá számítani egészségét kockáztatva játszott és még gólt is rúgott. szép volt!
Yulcsa
én is így vagyok! néha, ha idõm engedi, megnézek mondjuk egy spanyol meccset, esetleg angolt, és persze, az egyik csapat mindig szimpatikusabb, mint a másik, de kedvenc csapat az más. Most is pl a BL-ben még van olasz, így a Romának szorítok.
Na, lassan elmegyek alduni... holnap futam lesz, drukkolni kell az olasz csapatnak 😊)
Jóéjt, és sok sikert a köv. meccshez 😉

gercse
hm...hát ilyenek lesznek mindig, ez van,
bár azt sosem értettem, hogy mi abban a jó, ha mindig másnak szurkol az ember..., mert mondjuk én is szoktam más meccset nézni, és mindig szurkolok vmelyik csapatnak a kettõ közül,
de egy csapatot (ami kettõ😊) sem tudok úgy szeretni, mint a jelenlegi(eke)t
másképp nem lehet rajongani/örülni/sírni, csak, ha szívbõl jön

Yulcsa
na, a sulit ne is említsd... nálunk is megy a harc. van pl 1 osztálytársam, aki Chelseasnek vallja magát, de azért C. Ronaldos mezbe jár... dehát... ahogy mondod, jó érzés kitartani! akkor nincs értelme semminek, ha mindig annak drukkolnánk, aki éppen a topon van!

gercse
így igaz...sajnos,
de szerencsére mindig találkozik az ember olyanokkal, akik nem hagyják cserben soha a csapatukat, és hûségesek maradnak
képzelheted miket kaptam a srácoktól a suliban meg máshonnan egy évvel ezelõtt...:S
de eszembe se jutott átpártolni
jó érzés kitartani

Yulcsa
köszi, remélem igazad lesz😊
amúgy igen, épp ez a sport lényege! sajnos manapság nagyon sok divatdrukkerrel találkozik az ember, akárcsak így forumokon keresztül is. tavaly hirtelen nagyon megnõtt a Milan 'drukkereinek' száma, most pedig már elvétve találkozni egy-kettõvel. hát igen, jóban rosszban 😊

gercse
jaja, fión is múlik mondjuk a dolog, de õk sem lesznek tökéletesek a végéig (szerintem)
szurkolok nektek 😉
(na jó még egy ok amiért utálom a lilákat, fradista vagyok...😊, bár ez manapság nem dicsõség, de kiállok a zöld-fehérek mellet is, bár pokolian teljesítenek, de nem offolok)

Yulcsa
remélem mindkét csapat jól fog szerepelni 😊
márha mi fogunk szerepelni egyáltalán a BL-ben, de remélem azért összeszedik magukat a srácok, és meglesz az a 4. hely! Ma már megtették az elsõ lépést, csak így tovább!

gercse
mintha csak magamat olvasnám...😊
idén nekem sem tetszett a bl, most már csak nagy csapatok vannak elvileg, de sok az angol, meg fener, schalke...inkább nem mondok semmit

Nagyon várom már én is, hogy újra európai kupában lássam a kedvenceimet

Yulcsa
szerintem tuti dobogósok lesztek 😉
amúgy tényleg úgy vagyok a BL-el, hogy egy bizonyos mértékig jó, ha jönnek az "új" csapatok, új arcok, de most pl ti sem vagytok, Bayern sincs, van helyette Schalke pl, de engem speciel nem hoz lázba egy Schalke - Barca meccs. Annál inkább egy Juve - Barca mondjuk. A BL nem az igazi a nagy ászok nélkül.

gercse
Mondjuk csak akkor egyezek bele, ha mi maradunk a dobogón(mininmum a legalján) 😄

Fiorentinát nem csípem..., inkább ti...
(több szinpatikus focista van nálatok mint náluk, pl.: Pirlo,Gila,Inzaghi,Pato,Gattuso,Nesta)

Yulcsa
azám, tényleg bámulatos!
hát igen, azt én is nagyon remélem 😊 jó lenne, ha jövõre is a BL-ben indulhatnánk.

gercse
Hihetetlen a srác, mondjuk régen nem volt ennyit sérült, de most is visszatér és máris gólokat lõ...
klasszis
grat a gyõzelemhez, fiót remélem letaszítjátok majdan a 4, helyrõl...

Yulcsa
Ismét betalált Inzaghi!! Vége a meccsnek, 3-1-re gyõztünk, vééégre! 😊)))
Pippo sérült volt eddig, azt hiszem a legutóbbi sérülése egy sérv volt. Szerencsére felépült 😊)
Gattusot és Favallit viszont le kellett cserélni sérülés miatt, remélhetõleg nem komolyak!

gercse
mi volt eddig Inzaghival?😊
Mert látom, jó az öreg a háznál...😊
(nagy fájdalmam még mindig, hogy annó elment tõlünk, Del Piero mellett õ volt a kedvencem, azt hittem ikonunk lesz õ is...sebaj)

Yulcsa
Pippo góljával 2-0! Szép fejes volt, amúgy félidõ van.

Yulcsa
Kakááááááááá 1-0 !!! mégiscsak játszik!!! 😄

Gunnersboy
neked õszintén miafaszombajod van? :|||||

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Yulcsa
neked is jó szórakozást 😉 hányan maradunk? 😛

Yulcsa
Carlo Ancelotti (a képen) csapata hazai pályán játszik, így nem a Milan a mérkõzés esélyese.

ez jó lol, sajnos igaz is... de azért remélem nyerünk. Most akkor Kaká mégsem játszhat? 😞(

szucsy89
ne barmold már szét a topikot pls-.-'

a meccsre meg sok sikert, én se fogom látni, megyünk partyba😄 majd onnan szurkolok!xD forza
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

17 x Olasz Bajnokság 1901, 1906, 1907, 1950/51, 1954/55, 1956/57, 1958/59, 1961/62, 1967/68, 1978/79, 1987/88, 1991/92, 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1998/99, 2003/04

5 x Olasz Kupa 1966/67, 1971/72, 1972/73, 1976/77, 2002/03

4 x Olasz Szuperkupa 1988, 1992, 1993, 1994

3 x Interkontinentális Kupa és 1 x Klub Világbajnokság (2007)
1969, 1989, 1990, 2007

5 x Európai Szuperkupa 1989, 1990, 1994, 2003, 2007

7 x Bajnokok Ligája / BEK 1962/63, 1968/69, 1988/89, 1989/90, 1993/94, 2002/03, 2006/07

2 x Kupagyõztesek Európa Kupája 1967/68, 1972/73
2 x Latin Kupa 1951, 1956
1 x Mitropa Kupa 1982
2 x Serie B Bajnokság