“A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, de nagyon sajnálom az eredményt."
“Kétszer is vezettünk, de végül ismét elmaradt a győzelem. Mindannyian akartuk a sikert, sok helyzetet dolgoztunk ki, de ez sem volt elég"
“Ez egy olyan periódus, amikor egyszerűen minden rosszul alakul. Mi mindig együtt nyerünk és együtt veszítünk. Össze kell fognunk, közösen megoldást találni és keményen dolgozni tovább."
“Minden találkozó fontos a csapatnak, együtt kell javulnunk, edzeni és bízni abban, hogy a dolgok pozitív irányba változnak, és egy kicsit több szerencse sem ártana."
ZAMBROTTA
“Balszerencsések voltunk, mert Senderos már öt perc után megsérült.”
"Nehéz időszakon megyünk keresztül, de minden hátráltató tényező ellenére, úgy érzem, képesek vagyunk a saját játékunkat játszani."
“A lehetőségeinkhez mérten minden tőlünk telhetőt elkövetünk a sikerért, de a szerencse sem akar mellénk állni."
“A Wolfsburg ellen a középpályán kaptam lehetőséget, azonban korábban nem volt alkalmam ezt a játékot gyakorolni. Mindenesetre hasznos volt, mert most így tudtam segíteni a csapatot."
“Az Udinese ellen lesz az idei utolsó mérkőzésünk. Győzni szeretnénk, és talán az Interrel szemben is sikerül faragni a hátrányból."
AMBROSINI
“Sajnos mostanában túl könnyen kapunk túl sok gólt. Jogos a kritika, hogy védekezésben problémáink vannak, az ellenfelek ezt pedig igyekeznek kihasználni."
"Gattuso megérzi a csapat, mert a jelenléte sokszor döntő tényező egy nehezebb mérkőzésen."
PATO
“Nagy szerencséjük volt a második gólnál, ami megkönnyítette számukra az utolsó perceket."
“Második helyen végeztünk a csoportban, de annak azért örülünk, hogy a meccsen jól játszottunk. Magabiztosan várjuk a sorsolást, nem számít kit kapunk ellenfélnek."