36664
-
rossz mesében élsz aladin ;) bajnokságra már nem kell koncentrálni, megnyertük -
Rudee #19321 Tanulmányozd ezt. -
szalag -
a legnagyobb poén az,hogy szalakszakadásnál melyik csontot szeretnék elvágni?:D -
laca70 #19318 Ez nagyon poén:
Gattuso csontozata erősebb volt a késnél
-
nekik a BL búcsú fájna a legjobban, Juve - Chelsea se egyszerű :] -
régóta nem futott ilyen szar szezont a Bréma, semmi gond februárban nem lehet gond a továbbjutás, németek ellen jól ment eddig is :P -
Kérdés, hogy ez jó-e nekünk... Mert ha kiesik, akkor nem kell tartalékolnia a bajnokságban a BL meccsekre, és csak a bajnokságra koncentrálhatnak :S -
úgy legyen
az inter ahogy elnézem hamar kipottyan a blből:) -
Ha pedig tobblépünk akkor az Olympiakos - St. Etienne győztesével játszunk.
Szerintem meglesz a továbbjutás mind a Werder mind a következő ellenféllel szemben.
-
Werder Bremen - AC MILAN
fasza... -
Na megy a sorsolás suliból nézem neten, remélem nem kapunk vmi "izom" ellenfelet :) -
Rangers-Milan februárban
A Milan és a Rangers megállapodott egymással, hogy február 4-én barátságos mérkőzést játszanak a skót klub otthonában.
Ezen a találkozón pályára lép majd David Beckham is. Martin Bain, a Ranges általános igazgatója szerint emiatt is teltház várható.
A jegyeket ma kezdik árusítani. -
Holnap mutatják be Beckhamet
A klub közleménye szerint szombaton lesz David Beckham hivatalos bemutatása.
A San Siro sajtórészlegében este 19:00 órakor kezdődik a rendezvény.
Az eseményt a Sky Sport és a Milan Channel is élőben közvetíti.
Beckham januárban, a dubai edzőtárborban csatlakozik a többiekhez.
acmilan.com -
Appiah lehet a megoldás
Átigazolási hírekA hírek szerint a Milan tovább keresi a sérült Gennaro Gattusót pótolni képes játékost, akit szezon közben leigazolhatnának.
Több név is felmerült már, köztük Angelo Palombo, Matteo Brighi, Manuele Blasi és Stephane M'Bia is.
A legújabb jelölt a Juventus korábbi középpályása, Stephen Appiah, aki jelenleg klub nélküli, így ingyen igazolható.
A ghánai válogatott játékosa jelenleg a Serie B-ben szereplő Brescia csapatánál edz, a hírek szerint a Milan vezetői már felvették vele a kapcsolatot.
Appiah azért is lehet jó választás, mert rutinos, az olasz bajnokságot jól ismerő, sokat dolgozó középpályás, pont amilyenre a Milannak szüksége lenne.
Egyetlen problémát a nem EU-s helyek jelentik. Itt lép a képbe a Chievo együttese, mely kisegítheti a milánóiakat. Náluk még maradt egy szabad hely, így leigazolva a játékost egyből kölcsönbe adhatják a Milannak.
Appiah december 24-én lesz 28 éves.
goal.com -
Hétvégén győzelemmel kell zárni az évet.
Sok lesz a hiányzó megint de bízom a srácokban... -
azt hallottátok hogy Cafu az angol 8. osztályban folytatja? vagy csak kacsa?:D -
Thx! -
laca70 #19304 1 órakor.
-
laca70 #19303 Holnap délben. -
Goal.com szerinti osztályzatok -
Reakció: Játékosok
SHEVCHENKO
“A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, de nagyon sajnálom az eredményt."
“Kétszer is vezettünk, de végül ismét elmaradt a győzelem. Mindannyian akartuk a sikert, sok helyzetet dolgoztunk ki, de ez sem volt elég"
“Ez egy olyan periódus, amikor egyszerűen minden rosszul alakul. Mi mindig együtt nyerünk és együtt veszítünk. Össze kell fognunk, közösen megoldást találni és keményen dolgozni tovább."
“Minden találkozó fontos a csapatnak, együtt kell javulnunk, edzeni és bízni abban, hogy a dolgok pozitív irányba változnak, és egy kicsit több szerencse sem ártana."
ZAMBROTTA
“Balszerencsések voltunk, mert Senderos már öt perc után megsérült.”
"Nehéz időszakon megyünk keresztül, de minden hátráltató tényező ellenére, úgy érzem, képesek vagyunk a saját játékunkat játszani."
“A lehetőségeinkhez mérten minden tőlünk telhetőt elkövetünk a sikerért, de a szerencse sem akar mellénk állni."
“A Wolfsburg ellen a középpályán kaptam lehetőséget, azonban korábban nem volt alkalmam ezt a játékot gyakorolni. Mindenesetre hasznos volt, mert most így tudtam segíteni a csapatot."
“Az Udinese ellen lesz az idei utolsó mérkőzésünk. Győzni szeretnénk, és talán az Interrel szemben is sikerül faragni a hátrányból."
AMBROSINI
“Sajnos mostanában túl könnyen kapunk túl sok gólt. Jogos a kritika, hogy védekezésben problémáink vannak, az ellenfelek ezt pedig igyekeznek kihasználni."
"Gattuso megérzi a csapat, mert a jelenléte sokszor döntő tényező egy nehezebb mérkőzésen."
PATO
“Nagy szerencséjük volt a második gólnál, ami megkönnyítette számukra az utolsó perceket."
“Második helyen végeztünk a csoportban, de annak azért örülünk, hogy a meccsen jól játszottunk. Magabiztosan várjuk a sorsolást, nem számít kit kapunk ellenfélnek."
acmilan.hu -
Ancelotti a döntetlent magyarázza
Az AC Milan 2-2-es döntetlent játszott a Wolfsburg ellen az UEFA-kupa utolsó csoportkörében, és az eredmény miatt Carlo Ancelotti együttese így "csak" csoport másodikként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.
A San Siróban megrendezett találkozó nem a továbbjutásról, hanem az elsőség megszerzéséről szólt. A rossonerik magabiztosak voltak a találkozó előtt, és úgy gondolták: nem lehet kérdéses, kihez kerül a három pont. A Wolfsburg azonban kétszer is egyenlíteni tudott, így a német gárda egy pontot szerezett a San Siróban.
Carlo Ancelotti, a piros-feketék vezetőedzője a meccset követően hangsúlyozta: az állandó jó forma megtartásával akadnak problémák a csapatnál, és az újévben sok mindenen változtatni kell majd.
- Túl sok problémánk van jelenleg, ideértem a sérülteket és a hiányzókat. Az edzéseken mindent megteszünk, mennek a taktikailag megbeszéltek is, de - többek között a sérültek miatt - a pályán nem tudjuk ugyanezt hozni. Az együttes és a klub körüli segítők is kevesen vannak, így nem tudunk hatékonyan futballozni. Ezúttal a 4-4-2-es felállást választottam, mert ez volt jelenleg a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás. Kaká hiányzása is rányomta a bélyegét a csapat teljesíményére. Megkönnyebülés azért, hogy az Udinese ellen már ismét pályára léphet - mondta Ancelotti.
A Milan hétvégén az Udinese ellen lép pályára a San Siróban, és az őszi idénytől győzelemmel szeretne búcsúzni a milánói gárda.
samsungsport.hu -
Gattuso a Beckham-ellenesek táborát erősíti
A térdműtéten átesett Milan játékos különösnek nevezte David Beckham érkezését az olasz klubhoz, de nem hiszi, hogy a Los Angeles Galaxy klasszisa átveszi helyét a rossoneriknél.
Beckham az észak-amerikai liga téli szünetében érkezik Európába a Milanhoz annak érdekében, hogy formában tartsa magát. A 33 éves angol klasszist szombaton mutatják be ideiglenes csapatánál. A keresztszalag-műtéten átesett Gennaro Gattuso különösnek titulálta Beckham érkezését.
- Kicsit furcsa, hogy aláírt egy szerződést, és csak másfél-két hónapig marad Milánóban. Talán ésszerűbb lett volna, ha mondjuk egy egész évre itt marad - mondta Gattuso.
A sok maródival rendelkező AC Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint az általában szélen játszó Beckham helyettesíthetné a fél évig pihenőre kényszerűlő Gattusót is. A játékos azonban ezzel nem ért egyet.
- Beckham nem állhat be a helyemre. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy a Milan nézelődik, de nem tudom, hogy valóban leigazolnak-e valakit addig, amíg felépülök, de ez a klub dolga - nyilatkozta Gattuso.
samsungsport.hu -
Remélem az Aalborg-ot kapjuk, de mikor lesz a sorsolás? Holnap? -
laca70 #19297 Következő ellen kaphatjuk:
Aalborg, Fiorentina, Dinamo Kijev, Zenit, Bordeaux, Werder Bremen, Sahtar Doneck,Marseille.
-
Nevetséges hogy nem tudunk elsőként továbbmenni egy UEFA csoportból -.- -
hát mostanában jobb nem meccset nézni... -
-sok sérült, szar kondi--> meccs végére már a fél csapat a seggén vette a levegőt---> koncentrációhiány, nincs motiváció, "tartalékolás a 7végi meccsre, szar védelem kb ennyit találtam úgy nagy hirtelenjében
de a legnagyobb baj az az a duma amit a Juve elleni találkozó óta mondogatnak, mi vagyunka legeredményesebb klub, tavalyilyenkor klub VB győzelem, bla-bla-bla.. -
nyugi...mondjuk én sem értem miért nem lehet hazai pályán megverni egy wolfsburgot....S -
rumkola #19292 az isten bassza már meg -
én már csak abban bízom amit Lascar mond hogy a téli alapozás sikeres lesz és erőnlétileg visszajövünk formába... -
fáradtság és dekoncentráltság... télen venni kell két embert...ez vicc, Didának ezt megköszönhetjük -
óóóóóóóóóó 2-2 :(( -
Komolyan ez a védelem ááá... -
a faszomat má a védelembe, bazzeg minden pontrúgás életveszélyes 2-2
-
vagyis ha nem lesz:P:D -
Oh Bakker 2-1re tettem tippmixet, és nyerhetek 4000ft-ot 500-ból ha lesz több gól! XP -
egy perc se kellett a vezetéshez:) -
2-1