Andrei Sevcsenko: "Tisztelem az Ascoli csapatát, és úgy gondolom, hogy maximálisan koncentrálnunk kell a nyitómérkőzésünkre, mivel a jó rajt kulcsfontosságú a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A Milan jó munkát végzett a nyáron, és a kulcsfontosságú posztokon erősített. A BL csoportunk nem könnyű, kiegyensúlyozott lesz, de a Milan megbírkózik a feladattal. A múltat teljesen ki kell törölnünk, mivel ez egy úl szezon és alig várjuk, hogy elkezdődjön. Itt az ideje a jövővel foglalkozni, és hiba lenne úgy vélekedni, hogy nem nyerhetünk. Ez egy nagyszerű csapat. Négy nagyszerű csatárunk van, akik képesek sok gólt szerezni, de nincs igazi rivalizálás, mivel megférünk egymás mellett. Az én posztom nem változott, mivel mindig mélyebb pozícióban szoktam kezdeni, minden játékosnak megvannak a maga egyéni tulajdonságai. Ancelotti? A kapcsoltunk tökéletes, és a rosszindulatú pletykák csak megerősítik a köteléket közöttünk. Nevetnem kell, amikor olyanokat írnak, hogy egymás torkának ugrunk. Négy éves munkakapcsolat után elkerülhetetlenek a véleménykülömbségek, de ez nem változtatja meg a kapcsolatunk alapjait. Mindannyian egy közös célért dolgozunk. Berlusconi? Már akkor eldöntöttem, hogy megkérem, hogy legyen a gyermekem keresztapja, amikor még meg sem született a fiam, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy elfogadta a felkérésemet. Ami Roman Abramovicsot illeti, érdeklődött irántam, de azonnal kijelentettem, hogy a Milannál akarok maradni."