• LasCar16
    Ancelotti csapata kész visszavágni a Juventus előző 3-2-es győzelméért.

Ezen a hétvégén csap össze a Juventus és a Milan, a vendég csapat edzője Carlo Ancelotti figyelmeztette a Juve-fanokat, hogy ne vegyék lazára csapatát, és ne legyenek biztosak szeretett csapatuk győzelmében.

Emlékezhetünk az utolsó Juve-Milan derbyre, ami a nyáron volt a Trofeo Berlusconi Kupa.Azt a Milan 4-1-re magabiztosan nyerte, de a Juve ultrák kihozták a csapat edzőjéből az állatot, és kénytelen volt a közönség felé mutatni középső újját.

"A harag még bennem van, épp ezért szeretném ha a csapatom nyerne.Egy bizonyos szintig még elfogadható ez a provokáció, de amit ott műveltek a szurkolók, több a soknál"-mondta Ancelotti a Sky Sport Italianak.

"Mindenesetre annak örülök, hogy a szurkolók kisebb része tette ezt velem, nem a többség."

"Az országban 11 millió Juventus szurkoló van, ennek többségével jóban vagyok.Csak ez a kisebbség csinálta ezt velem."

"Bár páran még utálnak, csak mert edzősködtem a Juvéban, a Milanban és a Romaban, de szerintem ezért nem kell utálni egy edzőt"-fejezte be.

Az előző Juve-Milan meccs Carlito számára tehát a szurkolók provokációja miatt maga volt a pokol, de reméljük, hogy a vasárnapi derby után, a Kánaánban érezhetjük magunkat.