Mint azt már előre sejtettük Rino nem fogja félvállról venni a rehabilitációt.A mai nap adott nyilatkozatával sem hazudtolta meg önmagát a csupaszív milánói 8-as.
Gennaro az elmúlt bajnoki mérkőzésen sérült meg a Catania ellen,egy rosszul sikerült szerelési kísérletet követően még az első félidőben,már akkor is látszott hogy nincs rendben valami,hiszen Rino is ápolást kért,de rögtön az ápolás után visszatért a pályára.Mi szurkolók nem gondolhattunk komolyabb sérülésre,hiszen Gennaro a világ talán legnagyobb türőképpeségű játékosa,így nem volt meglepő a visszatérése,sőt a meccset végig tudta játszani!
Azonban a tegnapi nap a klub hivatalos oldalán egy lehangoló közleményt adtak ki,miszerint Gattuso jobb lábában a szalagok elszakadtak és az orvosok szerint legkevesebb 6 hónapot vesz igénybe a felépülés.
Gattusot nem nagyon aggasztják az előzetes adatok,azaz hogy a szezon ki kell hagynia,ő sokkal optimistább ennél,sőt az egész sérülést egy harcnak képzeli el,mindenki Ringhioja.
"A sérülés számomra csak egy újabb harcot jelent.Egy kicsit ugyan csalódott vagyok,de inkább előre nézek.Azt hiszem hamarabb is fel tudok épülni,mint az előzetesen jelzett fél év,hisz mindent maximális lelkesedéssel csinálok.Vannak ennél sokkal rosszabb dolgok az életben,így felesleges kétségbeesni."
"Nem vagyok én abban biztos,hogy azok a szalagok tényleg leszakadtak-e,abár vizsgálat szerint igen,de még várunk kell és majd akkor meglátjuk."