• LasCar16
    Mint Milan drukkerek nagyon jól ismerjük a fiatal tehetséget, és mindnyájan elismerhetjük, ha épp jó formában van a brazil, képes lenyügöző dolgokat véghez vinni.

A "kacsa" becenévre hallagtó ifjú, nagy rajongója az idősebbik brazil Ronaldonak, és többekközt Ronaldo megvételének köszönhető Alexandre Pato érkezése is.

Azóta Ronaldo már eligazolt, de Pato maradt a csapatban.Ez nem meglepő, hisz Milánóban a légkör és a hangulat egyszerűen fenomenális.Igaz, néha Carlo Ancelotti mester is elfelejti betenni a kezdőcsapatba.

Alexandre még mindig rajong Ronaldoért, és ragaszkodik hozzá, még mindig igazi klasszis.

"Hogy én leszek-e az új Ronaldo?Szerintem igen"-mondta a fifa.com-nak.

"Amikor vele játszhattam egy csapatban, mindig mondtam neki, mekkora rajongója vagyok.A távozása után, én maradtam, és nem bántam meg.Remélem én is olyan sikereket és karrierrt futhatok be, mint ő."

"Szeretnék Világbajnok is lenni a brazil válogatottal."

Ronaldo sajnos egy igen csúnya sérülést szenvedett, aminek következtében a Milan nem hosszabította meg a szerződését.De most felépült, és egyes hírek szerint készen áll vissza térni Milánóba.Ennek a legjobban természetesen Pato örülne.

forrás: goal.com