-
Reakciók: A játékosok nyilatkozatai
GIANLUCA ZAMBROTTA
"Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, egy nehéz talajú pályán. Talán hamarabb eldönthettük volna a mérkőzést, mert sok lehetőségünk akadt, amiket sajnos rendre elhibáztunk. Összességében rászolgáltunk az egy pontra, amivel már továbbjutottunk.
Örülök, hogy gólpasszt adtam Pippónak. Ő egy igazi klasszis, a tizenhatoson belül a legjobb a világon."
EMERSON
"Elégedett vagyok a teljesítményemmel. A meccs után beszélgettem a csapattársaimmal, és elmondtam neki, hogy nem egyszerű egy ilyen találkozót végig játszani, ha nem szerepelsz rendszeresen. Talán a tapasztalatom segített.
Ronaldinho fantasztikus gólt szerzett. A Torino elleni mérkőzés előtt viccelődtem vele, hogy még nem lőtt gólt szabadrúgásból, azóta pedig már kétszer is betalált. Jól érzi magát, otthonának tekinti a klubot. Jelenleg ő jelenti a különbséget a meccseinken, mert oda rúgja a labdát, ahova akarja."
FILIPPO INZAGHI
"Azt hittem, hogy ez egy elátkozott találkozó, miután háromszor is a kapufát találtam el. Persze az utolsó pillanatig hittem a képességeimben, mert fizikálisan tökéletes állapotban éreztem magam. Végül a futball istene megengedte, hogy betaláljak az utolsó percben, ráadásul mindezt csapatkapitányi karszalagot viselve. Ezenkívül a találatommal ismét Európa legeredményesebb gólszerzője vagyok és még a csapat is továbbjutott a csoportból."
ANDRIY SHEVCHENKO
"Ma este egy jó eredményt értünk el. Tisztában vagyunk vele, hogy ha a csapat tele van kiváló játékosokkal, az eredmény pillanatok alatt megváltozhat. Ez a társaság sosem adja fel. Boldog vagyok, mert ismerem ezt a stadiont, és jól tudom, sok csapat távozott már innen üres kézzel. Nekem elhihetik, jó eredmény a döntetlen a Portsmouth otthonában. Az elején kialakítottunk pár helyzetet, és tetszetősen játszottunk. A második félidőben kaptunk két gólt, de örülünk, hogy mégis sikerült felállnunk, köszönhetően Ronaldinho és Pippo csodálatos találatának."
LUCA ANTONINI
"Közel voltam ahhoz, hogy gólt rúgjak. Bíztam benne, hogy örömet szerezhetek magamnak és a csapatnak is. Sikerült fontos pontot begyűjtenünk, ami elég a továbbjutáshoz. A Portsmouth sokszor variált a játékán és gyorsan vezette a támadásait. Nem volt könnyű tartani velük a lépést."
acmilan.hu