A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
erre mindenki gondolt csak senki sem akarta írni, elcseszte Ancelotti Pippot kellett volna a végén talán 1-1 lett volna de az sem elég. lényegtelen és nem vagyok annyira ideges hogy kiestünk mert kell ez hogy talán kapcsoljon a vezetõség de amennyire elvakultak nem nagyon változtatnak vagy Oddókkal lesz kiszúrva a szemünk, de ha így lesz akkor lassan lejjebb süllyedünk. remélem a 4. hely sem lesz meg és lesz már valami drasztikus változtatás, mert most egy szedett vedett (jól szedték) csapat gyõzött fiatal rutintalan játékosokkal, nekünk is másképp kell csinálnunk... de úgy sem fogjuk sajna 😞
Yulcsa
hát 😞 ettõl féltem...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
tökéletesen egyet értek, változtatásra van szükség....nem jó szívvel mondom, de 4-5embert kiszórnék a csapatból....1-2klasszist is kéne igazolni....ha ez után a meccs után CA nem fog változtatni akkor a bajnokságban se fogunk elõrébb jutni és jövõre no bl....sajnos ez van😞 kinek van ilyenkor kedve tanulni?:S mert nekem nem
andaxxin
Nem akarlak bántani titeket(megjegyzem holnap mi is járhatunk így),de a jelenlegi Milán sz*r.A BL-ben szégyenvereség otthon,a bajnokságban messze az 1. négy hely,nem tom mi lesz.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

LasCar16
ezt nem hiszem el ekkora gólt kapni pont a legrosszabkor, 2. csak hab a tortán

#acm

leho94
Ennyi basszák meg..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

shad0w
0-2, meg is érdemeljük

don't give a fuck

shad0w
hát én abszolút fel voltam erre készülve. benéztem mikor tippelgettetek, de nem akartam kelteni a feszültséget. ha most ezek után nem lesz egy baromi komoly átalakítás, fiatalítás a milannal akkor azthiszem inkább elfeljetem az egész olasz focit egy idõre...

don't give a fuck

hát szívás...:S

FORZA INTER!

leho94
2 gól 2-3 perc alatt ?

Nuno88
sírni tudnék...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
szégyen és siralom :''(((
shad0w
na akkor errõl ennyit.

don't give a fuck

leho94
A kva életbe...ÁÁÁÁÁÁÁÁ

hajrá Milan <#wave>

FORZA INTER!

Nuno88
gyerünk már!!!
és ha az lesz mint tavaly a Celtic ellen? 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

leho94
Nagyon pontatlanul játszanak😞(

leho94
De ellenünk dumál most a kommentátor..^^

LasCar16
közönséggel meg mi van??? nem értem én ezt....

#acm

szucsy89
szart szállítottatok?😊 akkor azért ilyen szép zölt a gyep...a trágya megtette a hatását xDDD
Yulcsa
jah 😊
nem rossz a meccs, de rossz érzéseim vannak...
sebaj, FORZA MILAN!!!!
még lehet 2-0 😊
csak nehogy bekapjunk egy gólt, mert akkor gáz van... :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

leho94
Nyáron már jártam a Milán stadionban mert vmi szart szállítottunk pont oda..Itt a Lajosmizsei foci pálya ahhoz képest kutyaszar😄D

LasCar16
ha nem tudunk változtatni a játékon akkor kiestünk, amíg mi uraltuk a játékot addig közük nem volt a meccshez CA remélem felpörgeti a csapatot a szünetben...avanti

#acm

szucsy89
lol, hozass vele Milanos cuccokat😊))
szucsy89
ajajj ez így nem lesz jó...1.félidõ elején még jók voltunk hajtottunk, kicsit mintha nem lett volna akarat a vége fele...az Arsenalon látom h szívvel mennek odalépnek, nemtom talán a 2.félidõben felszívjuk magunkat mint eddig sokszor és egy-két Kaká villanást gólra váltunk😊
leho94
Apum Milánóba tart éppen kamionnal, beküldöm már szurkolni mert 15 perc és ott van 😄DD

LasCar16
nem igaz az elején jók vagyunk aztán meg hagyunk teret az Arsenalnak, lövõhelyzeteket a 16osnál, Pirlo adogassa el sorjában a labdákat, ívelgetünk csak, 25. percig voltunk pályán, köszönjük meg fortunának hogy az a kapufa nem ment be, nem tudom hogy mire van szükség ahhoz hogy elkezdjünk végre rendesen küzdeni

#acm

leho94
Kicsit uralja az Arsenal a dolgot de majd 2-3 kontra és már nyertünk is 😊

Nuno88
hát ez eddig karcsú sztem... másodfélidõ lesz a miénk!!! FORZA MILAN!!!

gabber_saviola
baznagy avanti van nektek, mutassátok meg az Olaszfocit a világnak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

leho94
1-0 Pato góljával nemlenne semmi 😊)

Palinko
én is 2-1 et mondok
Yulcsa
Milan-Arsenal: A hivatalos kezdõcsapatok

MILAN:
Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Inzaghi, Pato

ARSENAL:
Alumnia; Sagna, Senderos, Gallas, Clichy; Eboue, Fabregas, Flamini, Diaby; Hleb; Adebayor

Forrás: acmilan.com

Pato és Pippo! ezazz! 😄
FORZA MILAN!!!!!!!

leho94
3-1 sztem 😊

szucsy89
2-1lesz😊 csak h én is tippeljek😊 FORZA FORZAAA
LasCar16
ha már mindenki tippel akkor én sem maradok ki 😊
nyerünk 3-1re Pippo dupla és egy Pato góllal 😊 lekopogtam... jó szurkolást mindenkinek!!!!!<#pias><#integet2>

#acm

Nuno88
nem merek tippelni de kockáztatok... 2:1 lesz Kaká és Pato góljaival!

Yulcsa
akkor nem vagyok egyedül 😊
megérzésre 2-0 lesz, de egy 1-0-nak is örülnék!

Nuno88
a BL az Õ környezete ez nem kétséges! 😊
de én Pato gólt is szimatolok ma...

Yulcsa
én is! de abban mégjobban, hogy ez a Pato gyerek megmutatja magát a világnak. Sok olyan embert ismerek, aki még csak nem is hallott róla, hiszen bajnokikat nem néz... FORZA!

szucsy89
ha péntek lenne mi is mennénk haverokkal pubba egy sör mellett nézni ....sajna nem péntek van😞
LasCar16
nem tom h ti hogyan vagytok vele, de én ma nagyon bízom Pippoban 😊)) fontos meccseken mindig eredményes...

#acm

LasCar16
MILAN: Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.

ARSENAL: Almunia; Sagna, Senderos, Gallas, Clichy; Eboué, Flamini, Fabregas, Hleb, Diaby; Adebayor

(calciomercato.com)

lehetséges kezdõk, hivatalosak kb 20:00 körül

#acm

LasCar16
nagy izgalomban bedobtam 3 üveg Heinekent 😊 haverokkal nézem a meccset meg a bnõmmel 😛 nincs is ennél jobb aki teheti az menjen sportpubba vagy bárhová ahol tömeg van 😊

idei év legfontosabb meccse következik, mindenki magabiztos, lehetetlen tippelni, forza!!! per sempre!!!

#acm

szucsy89
ma meccs, nyerni kell, majd jövök elõtte forzázni xD
LasCar16
szedd le a sopcast nevû kliensprogit, majd menj vissza az oldalra és a sopcast melletti playre kattints, akkor betölti a progit... felbuffereli az adást, és nézheted is

#acm

nem tudja megjeleniteni, a playra kell rá menni nem?

LasCar16
engem nem zavar abban az esetben ha igazolunk normális csatárt....

#acm

Yulcsa
AC Milan: Ronaldo meghosszabbíthatja a szerzõdését, ha akarja
Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: amennyiben Ronaldo, az együttes brazil csillaga szeretne a klubnál maradni, úgy felajánlják neki a szerzõdéshosszabbítást.
Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: amennyiben Ronaldo, az együttes brazil csillaga szeretne a klubnál maradni, úgy felajánlják neki a szerzõdéshosszabbítást. A 31 éves támadó a február 13-i Livorno elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást, és várhatóan kilenc hónapot kell emiatt kihagynia.
"Remélem velünk marad. Úgy érzem, van még benne annyi erõ, hogy visszanyerje régi önmagát, csak rajta múlik" - mondta Berlusconi. A kétszeres aranylabdás játékos szerzõdése június 30-án jár le a milánóiakkal
nso

Yulcsa
van választék bõven:
válogass