A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
mit gyenge??? milyen meccset néznek azok?? komolyan zsigerbõl ennyire nem kellene szidni pár játékost, jól játszik mindenki , egyszer hibáztunk hátul, ez még belefér, középpályánk ötletes, kidolgozzák a helyzeteket, csak más kérdés h nem rúgjuk be õket..értem ezalatt Pato két ziccerét

#acm

Nuno88
Oddo kezdhetet volna, igaz õ se jobb de õ sokkal jobb focista annál mint amenyit mutat, Bonera meg középen jobb mint a szélen szvsz

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
nem tudom, hogy csak én látom-e így, de Bonera nekem nagyon kilóg a csapatból...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
mivel lemaradtam a félidõ elsõ 30 percérõl, a milan.hu fórumon elolvastam mi történt eddig, és mit látok? azt írják Seedorf gyenge mert megakaszt minden támadást... látom nem csak én látok rosszul egy ideje akkor

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
a bíró is egy fasz-.- minden szart befúj....

#acm

LasCar16
az a poén h eddig nem is hibázott senki, erre Langella egy csellel megszopatja a két bekkünket-.- , na meglesz ez Forza!

#acm

LasCar16
hát wazze 1-1 csak begyötörték

#acm

Nuno88
1:1 nem hiszem el -.-

Yulcsa
1-1 :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
nagy helyzet volt kár érte, de majd a másodikat belövi 😊

LasCar16
gólokkal kellene vezetnünk, kicsit pontosabban srácok...simán verjük a bergamóiakat

#acm

LasCar16
na mosmeg ha jól veszi át :o

#acm

Yulcsa
hú de ká ezért! Pato kihagyta, na sebaj...

LasCar16
Patoooooo, ezt kihagyni

#acm

Nuno88
királyság 😄

na feltettem ezt a TVU-t remélem menni fog...

LasCar16
szöglet után a kipattanó labdát kb 8 méterrõl beemelte😛

#acm

Nuno88
Gatta milyen gólt vert? 😄

LasCar16
én is azzal nézem, elmegy a minõsége😛

#acm

LasCar16
0-1 Rino😄

#acm

Yulcsa
én TVUPlayerrel nézem, azzal megy. Elég gyenge a minõsége, de jobb, mint a semmi.

Nuno88
nekem egyik se jött be -.-

Yulcsa
viszont! FORZA MILAN ! ! !

LasCar16
jó meccs nézést mindenkinek! Forza Milan!<#pias><#ravasz1>

#acm

Kaplartom
bwin-en is megy

LasCar16

#acm

LasCar16
mégis a jelenlegi felállás szerint ki helyére tennéd be???

#acm

Nuno88
és Gourcuff már megint csak a padon -.-

gabber_saviola
Atalanta-Milan: Le probabili formazioni
Nel recupero della dodicesima giornata, l’Atalanta, un punto nelle ultime cinque giornate, ospita il Milan reduce da due vittorie consecutive. Queste le probabili formazioni:

ATALANTA (4-4-1-1): Coppola; Rivalta, Carrozzieri, Capelli, Bellini; Ferreira Pinto, Tissone, De Ascentis, Langella; Doni; Floccari.
A disposizione: Ivan, Belleri, Pellegrino, Guarente, Padoin, S. Inzahi, Muslimovic.
All.: Del Neri

MILAN (4-3-1-2); Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Pato, Gilardino.
A disposizione: Fiori, Bonera, Simic, Emerson, Brocchi, Gourcuff, Ronaldo.
All.: Ancelotti

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Yulcsa
hát, ma marad a netes meccsnézés... sajnos nem közvetítik élõben 😞

Gunnersboy
Digao<#smile>
(egyik kedvence innen e 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
Janku vasárnap játszhat csak, de legalább Pirlo tud ívelni😛
Bonera-Nesta-Kala-Favalli
Gattuso-Pirlo-Seedorf
Kaká
Gila-Pato kezdõt várok

#acm

Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte az Atalanta elleni mérkõzésre készülõ keretét.

KAPUSOK: Kalac, Fiori, Offredi

VÉDÕK: Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Kakà, Pato, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
---------------------------------------
Jankulovszki még mindig sehol :||||

eladja nyóckerbe 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

szucsy89
grat neki, hova teszi már ezt a sokat:o
Nuno88
a holnapi meccsünk zártkapus lesz ha jól tudom igaz? :S

Nuno88
Kaká és az újabb díj

LasCar16
Az IFFHS nemzetközi szervezet rangsorában 2007 legjobb edzõje Carlo Ancelotti. A díj nem meglepõ, hiszen a szakember az elmúlt évben három nemzetközi trófeát nyert a csapattal.

Az elsõ három sorrendje:

Carlo Ancleotti (Milan) 193pont

Sir Alex Ferguson (Manchester U.) 134pont

Juande Ramos (Sevilla-Tottenham) 104pont

#acm

LasCar16
Kaká újabb elimerésben részesült, ugyanis a horvát Sportske Novorski napilap õt választotta 2007 legjobb játékosának. A díjat hetedik éve ítélik oda, tavaly például Thierry Henry kapta.

Az átadó ünnepség külön érdekessége, hogy a korábbi kiváló Milan játékos, Zvonimir Boban nyújtotta át a díjat a brazilnak.

#acm

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Palinko
videjóóót! 😄
Yulcsa
ezzel én is egyetértek... sebaj, a lényeg, hogy Gila most jókor, jó helyen volt. De azért nem volt semmi Kaká sarkazása sem! Meg persze Pato csele.
FORZA MILAN!

LasCar16
na végre valaki aki vágja a dolgokat😄DDd köszi:dd

#acm

szucsy89
igen az tény h nagyon betömörültek, el tudom képzelni h ilyen csapat ellen milyen idegesítõ játszani, épp néztem milan támadásnál egyszerûen mind a 10emberük a saját 16osuk körül volt...talán ezért sem volt annyira ötletes és látványos a játék...és Pato is ezért nem tudott villogni most
LasCar16
akkor is az Udinese deffenzív taktikája miatt lett ilyen a meccs, beszartak tõlünk és folyamatosan védekeztek 8-9emberrel-.- aztán bumm elõre a Kvajjarellá,Di Natale kettõsnek és ennyi-.- egyszer hibáztak Obodo révén és kihasználtuk-.- ebben rejlik a nagyság-.-

#acm

Csabesz6
eztakartam _SD_D_S:

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nuno88
Az udine is szar volt de mi még szarabbak voltunk...

Gunnersboy
KaPaRo :ASD_

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
csak én látom azt h az Udinese nyomta jól és nem mi voltunk a szarok?-.- ...............

#acm

Kaplartom
am. a meccsel kapcsolatban: nagyon rosz mecs volt sztem :S

Kaplartom
Na, kijavították😛 😄