A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Ambrosini piroson meg se lepõdtem volna így hirtelen :|

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ez csunya volt ambrosinitol

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
Palacio is így szerzett gólt csak õ fejelte de körülötte volt 5 védõ -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
bassza meg, mérnem lehet kilépni Cruzra????!! ilyennel cseszik el a meccset....áhhhh

#acm

hát ez Crúz xDDD
minden meccsen gólt lõ

Nuno88
geci már megint ilyen gólt kapunk... 5-6 védõ közt megcsinálja a csatár és belövi -.-

Nuno88
jó meccs télleg Kaká most kicsit focizott de nem volt tizi bár elsõránézésre azt hittem h az de nem volt az

fúúú szegény támadóitok :D jön materazzi

kemeny a meccs :D esnek kellnek az emberek

Nuno88
mekkora gólt vert te jó ég :D

LasCar16
Pirloooooooooo, nah fel kell kötni a gatyát a továbbiakban! mert az Inter bármikor képes fordítani

#acm

szucsy89
pirlo:)
Gunnersboy
ennemvót csunyA :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csabesz6
sok sikert.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nuno88
ez egy szép gesztus volt az Intertõl!

Na de HAJRÁ MILAN!!! GOGOGOGOGOGO!!!

LasCar16
kezdõdik!!!! FORZA MILAN!!! adjunk a kuzinoknak!!

#acm

LasCar16
fuss két háztömböt avagy gabber szavaival élve mennyé oszt csapjad ki:ASD:asd

#acm

kell a feszültség a derby elõtt :D:D

jogot kéne tanulnom de egyszerûen nemtok
nem is tom miért :D

Nuno88
na még egy laza óra ^^

LasCar16
most télleg ezen akarsz vitatkozni?:P

#acm

LasCar16
Gazetta dello Sport: 32 bajnoki cím, 25 nemzetközi kupagyõzelem és 82m EUR fizetés a pályán "beharangozó"

#acm

honnan tudod h innen fog? Figo is Barcában maradt. Ja meg Ronaldo is miután a legjobb játékos volt

LasCar16
ezt viszont sajnálom... ilyen rangadón nagy csend:( se egy zászló...

#acm

LasCar16
bocs, de ez 1 év termése:) és innen fog:)

#acm

Nuno88
Hírek

Az Internél Patrick Vieira, Luis Figo, Olivier Dacourt, Dejan Stankovic, és a kapus Francesco Toldo is sérült.

A Milannal Ancelotti számára a teljes keret rendelkezsre áll, kivéve a sérült Ronaldot, valamint Pato még nem léphet pályára.

Akikre figyelni kell:

Zlatan Ibrahimovic (Inter)

A svéd tündököl az Interben mióta a Calciopoli néven elhíresült bundabotrány után 2006-ban a Juventusból eligazolt a kék-feketékhez. Kiforrott játékos, aki gyakorlatilag bármire képes a labdával, és ha sikerül neki az Intert nemzetközi trófeához juttatni a közeljövõben akkor az Aranylabda elnyerésére is nagy esélye van. A Milannak rajta kell tartania a szemét, fõleg azután, hogy a tavalyi szezon mindkét Derbyjén beköszönt Dida kapujába.

Kaká (Milan)

A brazil játékmester mióta 2003-ban Olaszországba szerzõdött, fantasztikus teljesítményével - fõként a Bajnokok Ligájában -, teljesen jogosan érdemelte ki az idei Aranylabdát és a Fifa Év Játékosa díjakat is. Bár nem teljesen olyan kiszámíthatatlan, mint Ibrahimovic, de a fontos meccseken mindig képes kiemelkedõ játékra.

Várható kezdõk:

Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Chivu; Jimenez; Cruz, Ibrahimovic.

Milan (4-3-2-1): Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kaká, Seedorf; Inzaghi.

Forrás: goal.com

Nuno88
Az Inter és a Milan fanatikusai összefogtak, hogy együtt tiltakozzanak a készülõ anti-huligán törvény ellen. Nem lesz koreográfia, se pirotechnikai bemutató, se hangorkán.

A milánói rangadó évtizedek óta híres fantasztikus hangulatáról, a Milan és az Inter minden összecsapása igazi kuriózumnak számít. A mérkõzés különlegességét nemcsak a két világklasszis klub városi rivalizálása adja, hanem a milánói ultrák megunhatatlan koreográfiái is. Az Inter és a Milan szurkolói fantasztikus látványt teremtenek évrõl évre a San Siróba, ma azonban egyetlen zászlóval sem készülnek. A két milánói klub szimpatizánsai összefogtak, és együtt tiltakoznak a készülõ anti-huligán törvény ellen, amely szerintük több betarthatatlan passzust is tartalmazna. Egyes politikusok támogatják, hogy a szurkolók csak központilag szervezett keretek között utazhassanak az idegenbeli mérkõzésekre, míg mások köteleznék az utazó szurkolókat, hogy nevüket két nappal a mérkõzés elõtt adják le a rendõrségen.

A milánói ultráknak nem tetszik a készülõ törvény, ezért úgy döntöttek, hogy a vasárnap délutáni rangadón csendben maradnak. A két legnagyobb szurkolókat tömörítõ tábor közleményben jelezte, hogy egyetlen koreográfiával sem készülnek, nem lesz pirotechnikai bemutató, sõt, még a kórusok szokásos versengése is elmarad.

szep kis gyujtemeny, menyi is? ......3 ev alat europaban( mert szerintem nem a Milanbol megy nyugdijba)
LasCar16
:DDDddd tele a vitrin?

#acm

Palinko
Õ mindent kommentál :D
Nuno88
A két edzõ kijelölte a mai rangadóra készülõ keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà

Az Inter kerete:

KAPUSOK: Julio Cesar, Orlandoni

VÉDÕK: Cordoba, Zanetti, Maxwell, Maicon, Burdisso, Materazzi, Rivas, Samuel, Chivu

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Jimenez, Cambiasso, Solari, Pelè, Cesar

CSATÁROK: Ibrahimovic, Cruz, Crespo, Suazo

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Sheva: a milánói serby-k hiányoznak a legjobban!

Az ukrán csatár hét nagyszerû évet töltött el az AC Milanban és a városi rangadókon remek egyéni eredményt ért el, hiszen 10 ilyen meccsén 13 gólt szerzett.

"A milánói derbi az egyik legjobb dolog, amit láttam karrierem során. Londonban mindig arról beszélek a barátaimnak, hogy micsoda készülõdés folyik ilyenkor Milánóban már hónapokkal a meccs elõtt. Nagyon különleges a légköre egy ilyen meccsnek." mondta Sheva.

"Ilyenkor pszichikailag mindkét gárda hozzáállása megváltozik, hiszen egy rangadó mindig ragadó. Szerintem a gyõztes kiléta azon múlik, hogy ki van jobb fizikai állapotban."

"Carlo Ancelotti már sokat bizonyított menedzseri karrierje során, nem csak Olaszországban, hanem az egész világon. Roberto Mancini remek stratéga és a jó úton halad, de még bizonyítania kell az európai porondon."

Shevchenkót arról is megkérdezték, hogy szerinte melyik Milan játékos jelenléte lehet döntõ a holnapi (vasárnapi) meccsen.

"A Milan legveszélyesebb játékosa Kaká, de nem hinném, hogy a csapatok sok figyelmet fordítanának majd az egyéni teljesítményekre, komoly csapatmunka folyik majd a pályán."

Nuno88
A 2007-s év + Kaká :)

Nuno88
mert egy pökhendi f@sz...

Megnéztem a FIFA Év Játékosa díjátadást.
Hogy ez a Cristiano Ronaldo milyen paraszt! Miután Kaká megkapta a díjat, õt és Messit is felhívták a pódiumra. Erre õ mindkét mûsorvezetõvel, Pelével és Blatterrel is kezet fogott, de Kakának nem gratulált volna...

LasCar16
sokan írták azt h lendületesebbek gyorsabbak vagytok mint mi:P(nehéz lesz labda nélkül:)))) ... mellettünk pedig a rutin szól:) izgalmas párharc lesz... tuti TV-s meccs:)

#acm

Gunnersboy
ezigyvan, Cesc a legjobb :)
remelem jó meccseink lesznek majd a BL-ben, és a jobbik jut tovább :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
pont ma néztem a szériábant, Materazzi,Ibrahimovic is nyilatkoztak:DD_ASD_ kibszott nagy arc mind a kettõ:D
riszpekt az megvan, de télleg nyernünk kell aztán egy remek tavaszt produkálni-.-

#acm

igaza van
<#wink>

de most nézem hogy Inter - Milan lesz nem fordítva
én meg azt hittem eh

Nuno88
Ancelotti: Most vagy soha!
Külföldi labdarúgás

A Milan vezetõedzõje szerint csapatának az Inter elleni derbin lehetõsége lesz megkezdeni a felzárkózást az élbolyhoz.

A Bajnokok Ligája-gyõztese mindössze a 12. helyen várja a milánói derbit, amely Carlo Ancelotti szerint kulcsfontosságú lesz a csapat szezonja szempontjából. A Milan nem engedheti meg magának, hogy veszít, akkor ugyanis városi riválisának elõnye 25 pontra nõne (az olasz bajnok három mérkõzéssel többet játszott a Milannál, a klubvilágbajnokság miatt kihagyott bajnokikat a piros-feketék januárban pótolják majd).

A hatalmas hátrány ellenére Carlo Ancelotti még nem temeti a bajnokságot, a mester szerint éppen egy derbin aratott gyõzelem hozhatja lendületbe a Milant.

- Közelítenünk kell, márpedig ehhez vasárnap tökéletes produkciót kell nyújtanunk. Az Inter nagyon erõs, ha nem hozod ki magadból a maximumot, akkor van mitõl tartanod. Ugyanakkor a középpályán sok a sérültjük, amelyet viszont remekül ellensúlyoznak védõik és csatáraik. Nagyon sokat jelent, hogy megnyertük a klubvilágbajnokságot, egy ilyen siker magabiztosságot ad – jelentette ki Ancelotti.

Nuno88
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy Paolo Maldini 3-as számú mezét visszavonultatják, amikor viselõje a szezon végén szögre akasztja a futballcipõjét.

”A legendás 3-as számú mezt visszavonultatjuk, de nem örökre, hanem csak addig, amíg Paolo egyik gyermeke nem lesz a Milan játékosa.”

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
Az Arsenal mestere, Arsène Wenger nyilatkozott a sorsolás után.

”Csak akkor tudunk továbbjutni, ha a legjobb formánkat hozzuk. Mi egy fiatal csapat vagyunk, ezért fel kell nõnünk a feladathoz. Ebbõl a szempontból ez a párharc egy kiváló teszt lesz. A Bajnokok Ligája egyike a célkitûzéseinknek.”

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Elképzelhetõ, hogy az AC Milan védõje, Dario Simic akkor is Olaszországban marad, ha januárban elhagyja a San Sirot.

A horvát válogatott játékos már kapott ajánlatokat Oroszországból, és Angliából, de ezen kívül érdeklõdik utána a Genoa, a Lazio, és a Parma is.

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
A Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti szerint az Arsenal veszélyes ellenfél.

A milnánói piros-feketék elkerülték a Liverpoolt, de cserébe kaptak egy igen nehéz angol ellenfelet.

“Õk az egyik legfélelmetesebb csapat a nyolcaddöntõben.” -reagált újságíróknak Ancelotti

“Technikailag sokkal jobbak, mint a Liverpool, de nincs annyi tapasztalatuk ebben a sorozatban.”

“Ez a Milan keret még sosem találkozott londoni együttessel. Az Arsenal egy nagyon fiatal csapat, tele ígérettel és minõséggel.”

“Jelenleg is vezetik az angol bajnokságot, de egy remek rajt után, az utóbbi idõben kissé visszaestek.”

Ancelotti megnevezte az ellenfél legveszélyesebb emberét is.

“Nagy tisztelettel vagyok Cesc Fabregas iránt, aki szerintem jelenleg a világ egyik legjobb középpályása.”

Forrás: channel4.com

Nuno88
télleg isten kép... :)

LasCar16

mijóképmár:)))

#acm

LasCar16
cdkulcsot
www.serials.ws --> itt keress rá a photoshopra, majd a legnagyob %-t írd be

#acm

Kaplartom
na jó, megnyitottam, de nem tudom használni XD

Kaplartom
Letöltöttem a photoshop cs2-t. Feltöltöttem, és megnyitottam kiadott ien ablakot, ahova számokat kell beírbnno, és az van elé írva,m h. serial: mitkell oda írni? :D

Palinko
jaa most látkm csak mi nem számol :D hát kcisit komplikált a dolgom, nem részletezném. kérek türelmet remélem sikerül egyedül ha nem akkor kérek segítséget, de meglesz akkoris :D
Nem lesz könnyû az biztos, de egy példát azért felhoznék. 2003-2004ben veretlenül nyerték meg az angol bajnokságot, a BL-ben mégis a kieséses szakasz elsõ fordulójában búcsúztatta õket a Bayern, most is ennek kell bekövetkeznie, nincs apelláta :) Lehet, hogy a SerieA-ban nem tudunk felpörögni egy Catania, Livorno ellen, de ha nagyobb tét van(EU szuperkupa, Világkupa) ott nincs probléma.
A rutinnak el kell döntenie a meccset, fiatalság-bolondság nem lesz elég, a sebesség meg pláne:)
Egy dolog azonban még aggaszt kicsit, és ez a meccsbeosztás, 52nap 17 meccs, hát, elég húzós....
Ronie visszatérhetne, a Kacsára meg nagyon kiváncsi vagyok, remélem nem lesz túl nagy teher rajta/Maldini és Cafú a mentorai lesznek
FORZA MILAN PER SEMPRE!!