• LasCar16
    Mathieu Flamini a Milan új játékosa egyáltalán nem bánja, hogy a Milanba igazolt és BL helyett csak UEFA-ban léphet pályára.

Az Arsenalból három idény után távozott, úgy, hogy az "ágyúsok" legyőzték az FC Twente csapatát amivel biztosították a csoportba kerülést, ott pedig nem is nehéz csoportba kerültek, hisz az ellenfelek a Porto, Fenerbache és a Dynamo Kyiv lesznek.

Ezzel szemben a Milan nagyon pocsékul játszott az előző idényben és csak az ötödik helyet tudták elcsípni a Serie A-ban az Inter, Roma, Juve és a Fiorentina mögött.Ez azt is jelentette, hogy a Milan idén csak az UEFA Cupban léphet pályára.

Mindennek ellenére a francia így is örül és nem bánkódik döntése miatt, sőt ha még egyszer tehetné akkor is ezt az utat választaná.

"Nem bántam meg, hogy csatlakoztam a klubhoz.Mielőtt ide igazoltam volna figyeltem a bajnokság történéseit és tudtam arról, hogy a csapat ötödik lett"-mondta a sajtónak."Megtudjuk nyerni az UEFA kupát."

Flamini a negyedik olyan játékos Lasana Diarra, Gilberto Silva és Aleksandr Hleb után, aki elhagyta az Arsenal csapatát a nyáron.

A londoni klub Stephen Appiah személyében látta a megoldást, ajánlatot is tettek érte de a játékos nem fogadta el.

"Én úgy érzem, hogy az Arsenal nélkülem is megmutatja Európában, hogy hogyan is tudnak játszani.Én idén a BL-ben az Arsenalnak és a Marseillenek fogok szurkolni"-mondta a 24 éves francia.

forrás: goal.com