A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16

Klárensz😄DDddd feje hasonlít a teknõsökére😛😄 szvsz😊)

#acm

LasCar16
na olyan nincs h ne verjük meg az Intert-.-

#acm

Nuno88
hát igen jó lenne ha nem szereznének nagyobb elõnyt, bár nekünk már mind1... nekünk maradt a BL meg az Olasz-Kupa, de az O-Kupa nem szokta érdekelni a vezetõséget, szal BL... 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gercse
jaja, ti, aztán mi, Roma és így tovább,
de dec. 23-án rajtatok a sor 😊, bár nem bánnám ha a Cagliari is bekavarna, aztán apadna az a nagy elõnyük

Nuno88
hidd el tõlünk jobban senki sem szeretné legyõzni az Intert 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gercse
Remélem a San Siro-beli átok az Inter ellen megtörik majd 😉 (hisz akkor is otthon lesztek, de mégsem😄), tudom soká lesz még, csak nézegettem a fordulókat

Nuno88
A hírek szerint az AC Milan nagyon közel került a Boca Juniors ifjú csillaga, Ever Banega megszerzéséhez. A 19 éves játékost Argentína egyik legígéretesebb középpályásának tartják, és a Kanadában megrendezett U20-as Világbajnokságon is csapata egyik legjobbja volt.

Banega még csak idén februárban debütált a Boca színeiben, de játékát már az elsõ meccsein többször jutalmazta a közönség ovációval. Az elmúlt hónapban a piros-feketék 10 millió eurót kínáltak az argentin klubnak, de a Boca elnöke, Mauricio Macri elutasította. Most azonban a milánóiak újra próbát tesznek, és nem sajnálnának 16 millió eurót áldozni a középpályásért.

A játékos, és a Boca Juniors csapata akár már a Klubvilágbajnokság döntõjében farkasszemet nézhet a Milan gárdájával. Így a megbeszéléseket már Japánban megtarthatják, és várhatóan a két klub megegyezik Banega januári, vagy nyári átigazolásáról.

Az olaszokat a közelmúltban számos fiatal játékossal hozták kapcsolatba, és állítólag kevés választja el õket a Borussia Monchengladbach szélsõjének megszerzésétõl. Marko Marint hazájában a ”német Cristiano Ronaldo’”-nak is nevezik.

Forrás: goal.com

Kaplartom
Tetszik a labda😛

Nuno88
Emerson ismét teljes edzésmunkát tud végezni, és a tréning után beszélt saját állapotáról:

”Boldog vagyok. Ismét minden fájdalom nélkül tudok edzeni. Lassan, de biztosan visszatértem. Az én döntésem volt, hogy leállok, amíg nem nyerem vissza a legjobb formámat, de most már számolhat velem az edzõ.”

Forrás: acmilan.com

Nuno88
az acmilan.com-on nagyon sok jó kép van fenn edzésrõl, sajtótéjékoztatóról meg mindenrõl 😊

LasCar16
tegnapi edzés:

#acm

Nuno88
Alexandre Pato a globoesporte.com-nak nyilatkozott:

"Boldog vagyok, mert minden jól alakul az életemben. Nyugodtan készülök és várom, hogy megkapjam a lehetõség a bizonyításra. Megmutathassam a tudásom abban, amiben a legjobb vagyok, a futballban.

"Olaszország? Egy olyan ország, amit imádok, ráadásul olyan nagy kluban lehetek, mint a Milan."

"Mindenkivel jól megértem magam. A pályán kívül Patónak szólítanak, fõleg a többi brazil. Mérkõzés közben a pályán csak 'Ale'-nak hívnak."

"A szüleim itt voltak velem az elsõ hónapban, aztán visszamentek Brazíliába. Csodás családom van, mely mindig jó tanácsokat ad és rengeteget segít."

Nuno88
December
20 Milan-Catania Coppa Italia
23 Inter-Milan

2008
Január
13 Milan-Napoli
16 Catania Milan Coppa Italia
20 Udinese-Milan
23 Atalanta-Milan
27 Milan-Genoa
30 Reggina-Milan

Február
3 Fiorentina-Milan
10 Milan-Siena
13 Milan-Livorno
16 v. 17 Parma-Milan
19 v. 20 Bajnokok Ligája L16
24 Milan-Palermo
27 Catania-Milan

Március
1 v. 2 Milan-Lazio
4 v. 5 Bajnokok Ligája L16
12 Coppa Italia

Nuno88
A Milan jövõ héten az elõdöntõk során kapcsolódik be a Japánban megrendezésre kerülõ FIFA klubvilágbajnokságba, Carlo Ancelotti csapata a biztonság kedvéért egy hetet ad magának az akklimatizálódásra. Az olaszokat nagy felhajtás fogadta a távol-keleti országban, a repülõtéren a friss aranylabdás Kakára voltak a leginkább kíváncsiak. A Milan jövõ csütörtökön Jokohamában lép pályára, jelen állás szerint a még mindig sérült Ronaldo nélkül.

A gárda brazil klasszisa szinte az egész szezont kihagyta rejtélyes combsérülése miatt, majd visszatérése után alig egy héttel újra harcképtelenné vált. Ronaldo a Benfica elleni BL-találkozó bemelegítésénél érzett szúró fájdalmat vádlijában, az eredetileg a kezdõbe szánt játékos végül nem tudta vállalni a játékot. Az újabb sérülés elsõre nem tûnt komolynak, de a Japánba utazó csapat mégsem lehet biztos benne, hogy Ronaldo játékra képes lesz jövõ csütörtökön.

Jó hír azonban a piros-fekete drukkereknek, hogy a szintén régóta maródi Marek Jankulovski teljes értékû munkát végezhet, így vélhetõen õ pályára léphet a klubvilágbajnokságon.

Nuno88
Akkor mégegyszer:

A klub megnevezte azt a 30 játékost, akik elutaznak a december 7-16 között Japánban zajló Klub Világbajnokságra.

Kapusok😄ida, Kalac, Fiori,Offredi

Védõk:Cafu, Maldini, Kaladze, Nesta, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Serginho, Digao, Darmian, Oddo

Középpályások:Emerson, Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Ambrosini, Brocchi, Caraglia, Ba

Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Kaka, Aubameyang, Ronaldo

LasCar16
Janku legalább jobban van(Y)

#acm

Nuno88
Út a Klub VB-re

Nuno88
Pippo Inzaghi a keddi Celtic ellen szerzett góljával immár egyedüliként vezeti az európai góllövõlistát 63 találattal, 1 egységgel megelõzve a legendás Gerd Müllert.

“A mérkõzés elején kis fejetlenség mutatkozott, aztán szerencsére minden a helyére került.” -mondta Inzaghi

“Nagyon hálás voltam amiért Gerd Müller barátian gratulált nekem. A szavai büszkeséggel töltenek el. Õ egy igazi befejezõ csatár volt, a társai passzait értékesítette, szóval mondhatjuk hogy van köztünk hasonlóság.”

Fura módon éppen egy olyan gólja a legemlékezetesebb, ami nincs is a 63 találat közt.

“A Liverpool elleni duplámat megelõzõen a szurkolók mindig az Ajax ellen szerzett gólt köszönték meg nekem, amivel az utolsó percben gyõztünk 3-2-re. Ezzel jutottunk a 2003-as döntõbe, amit végül megnyertünk. Az igazság az, hogy nem is én szereztem azt a gólt. Én emeltem át a kapuson a labdát, de Tomasson ért hozzá a gólvonal elõtt. Sokan nekem tulajdonítják a találatot. Szóval ez nincs a 63 közt, de a legtöbben erre emlékeznek.”

Inzaghinak nincs könnyû dolga, ha a kedvenc góljáról kérdezik.

“A döntõ mindig különleges. 2003-ban szereztem pár gólt a sorozatban, és végül mienk lett a trófea. Azt azonban nem lehet leírni, milyen érzés egy BL döntõben duplázni és nyerni. Késõbb voltak rémálmaim, amikor arra riadtam fel, hogy mindez csak álom volt.”

SuperPippo következõ célja a Klub Világbajnokság.

“Csodás lenne gólt szerezni Japánban is. A BL és a Szuperkupa után ez lenne a tökéletes lezárása az évnek.”

“Ez a trófea a legfontosabb idén. A mostani keret 2001-ben kezdett együtt dolgozni, azóta megnyertük kétszer a Bajnokok Ligáját és az Európai Szuperkupát, valamint egyszer a bajnokságot. Most már csak a Klub Vb hiányzik a gyûjteménybõl. Ha sikerül, elmondhatjuk hogy mindent megnyertünk.”

A Japánban rendezendõ torna azonban nem feledteti azt a tényt, hogy a klub szenved a bajnokságban.

“Tisztában kell lenni azzal, hogy vannak más csapatok is, és mi sem nyerhetünk mindig. Amint visszatérünk Olaszországba, minden erõnkkel a hazai pontvadászatra koncentrálunk majd.”

Forrás: channel4.com

Nuno88
Helyi idõ szerint 17:12-kor a Milan megérkezett a tokiói nemzetközi replüõtérre. A csapat meleg fogadtatásban részesült, sok szrukoló ment ki üdvözölni Európa legjobb együttesét és a friss aranylabdás Kakát.

Nuno88
az acmilan.com-on van fenn videó mikor Kakát ünneplik és mikor Kaká bemutatja az aranylasztit a közönségnek! Nagyon király!

szucsy89
megértem a Celtic edzõjét, megérdemelten jutottak tovább a 2.helyen, sok sikert nekik a továbbiakban!😊
Nuno88

Gordon Strachan, a Celtic menedzsere alig akarta elhinni a sikert. A tréner büszke játékosaira.

- Óriási és fantaszikus dolog, hogy bekerültünk a legjobb tizenhat közé. Nagyon fogjuk élvezni - dörzsölte tenyerét a Celtic trénere. - Nagyon erõs csoport volt a mienk, és a Milan mellett természetesen a "pénzeszsák" Shakhtar volt a favorit. Mi a Benficával mellékágon voltunk, így döbbenetes, hogy mi jutottunk tovább - mondta Strachan.

Carlo Ancelottinak volt oka az elégedettségre. A milánóiak szakvezetõje azonban elsõsorban játékosát, a Gerd Müller rekordját felállító, 63 nemzetközi kupagólos Filippo Inzaghit méltatta.

- Inzaghi nagyszerû eredményt ért el. Bebizonyította, hogy van még mit a tejbe aprítania. Az elsõ félidõben viszonylag nyugodtan tudtunk játszani, de a második játékrészben kénytelenek voltunk rálépni a gázra. Ez a gyõzelem jó lökést ad számunkra a jövõ heti Klub-világbajnokság elõtt - tette hozzá Ancelotti.

A legjobb tizenhat közötti párosításokra december 21-én derül fény, a nyon-i sorsolást követõen.

Nuno88

tep
Pippo megint jó helyen 😊

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16

#acm

LasCar16
végre tetszett a játékunk, volt benne egy kis lendület Cafúnak köszönhetõen is... megérdemlik a fiúk a gratulációkat!

#acm

Yulcsa
szép volt Fiúk!!! megvan a csoportelsõség! ez a lényeg! kíváncsi vagyok, kit kapunk ellenfélnek!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
a második félidõ jó volt... több góllal is nyerhettünk volna de sajnos csak egy ment be nem baj srácok csak így tovább Gourcuffot meg többet a csapatba!!! FORZA MILAN!!!

Nuno88
Kaká végig vitte és nem tudta berúgni kár megérdemelte volna 😞

LasCar16
kakáááááá áááá és kihagyja😞

#acm

Nuno88
nem értem ez a Gourcuff gyerek miért nem kezdett sztem jól nyomja akar és küzd

Nuno88
gecibe mit védett Boruc ráadásul kétszer!

Nuno88
Gourcuff majdnem nagy gólt lõtt kicsit lejjebb megy akkor gól 😊

Nuno88
Gattuso iszonyatosan pörög! 😄

LasCar16
5ösrõl már mer lõni😄

#acm

Nuno88
PIPPO VÉGRE!!! 1:0

LasCar16
pippooo nah végre 1-0

#acm

Yulcsa
szép volt Pippo!!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

dienesoft
Gól! 😊

Nuno88
na télleg érik a gól mert most nagyon nyomunk! FORZA FORZA FORZA MILAN!!!

LasCar16
mos nézem háromcsillagomvan😄Ddddddddddd

#acm

LasCar16
nah elkezdtünk nyomni elõbb utóbb beszopnak egy gólt

#acm

LasCar16
pippo bazmeg!!!!!! ááááá kezébefejeli

#acm

Relinho
Faxa a designja ennek a fórumnak<#nevetes1>gratula<#eljen>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Nuno88
ez akkora 0:0 mint a ház!!! ki lõ nálunk gólt? senki...

Palinko
legyen igazad
LasCar16
ja sztem is detto, de azért Pippo ma pihenhetett vna , többivel elégedett vok, nyerünk ma

#acm

dienesoft
Végig támadta a Milan az elsõ félidõt, szerintem ebbõl gyõzelem lesz számotokra, iszonyatosan erõs labtartási arány, okos foci, szerintem ez össze fog jönni.

Nuno88
Seedorf mekkora elefántpuszit kapott :S
remélem nem sérült meg komolyabban

Yulcsa
és miért fütyülik ennyire Kalacot? :S