A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a családnak!!!
Forrás: acmilan.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A piros-feketék egykori hõe javasolta Adriano Gallianinak és Ariedo Braidanak, hogy tartsák szemmel a Shakhtar középpályását, Fernandinhot, és csatárát Olexandr Gladkiyt.
Gladkiy még csak 20 éves, de már az ukrán válogatott tagja, míg a 22 éves Fernandinhot 2004-ben jelölték az Év Fiatal Brazil Játékosa díjra.
Forrás: tribalfootball.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA MILAN!!!
#acm
remélem ronaldo beáll azért jó lenne már végre játékban látni
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
1. hullámzó teljesítményünk alapján most rúgunk sok gólt
2. idegenben játszunk
3.Shaktar ha úgy játszik mint a múltkor akkor az kedvez a kontra játékunknak
4. Ronaldo <#nevetes2>#nevetes2>
#acm
"Jól felkészültünk a mai találkozóra, mert fontos hogy jó eredményt érjünk el. A mérkõzéseket általában azok döntik el, akik úgy mennek ki a pályára hogy játszani akarnak. Természetesen a közönség az õ oldalukon áll majd, de nem hiszem, hogy ez ránk hatással lenne. Ronaldo egészséges és bevethetõ, de azt nem tudom mennyi lehetõséget kap majd."
"Ami a középpályánkat illeti, egyes meccseken az extra középpályás elõnyt jelent számunkra. Néha Kaká megy fel támadónak. Egyelõre nem tudom megmondani melyik variációt alkalmazzuk majd."
Kakha Kaladze:
"Nem gondolom, hogy Oddo és Favalli rosszul játszottak volna az elsõ találkozón. A csapat jól teljesített, 4-1-re nyertünk és még több gólt is szerezhettünk volna. Készen állunk az összecsapásra, mindkét csapat számára érdekes mérkõzés lesz. Mindent megteszünk a gyõzelemért."
A Shakhtar egy erõs együttes, remek támadójátékkal. Azt tesszük majd, amit az edzõnk kér tõlünk, mert õ tudja a legjobban mire van szükségünk a jó játékhoz. Legutóbb mikor itt jártunk, sikerült nyernünk Seedorfnak köszönhetõen, de egyáltalán nem volt egyszerû meccs."
Forrás: acmilan.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Nyolcvanöt éves korában elhunyt a svéd labdarúgó-válogatott és az AC Milan egykori legendás játékosa, Nils Liedholm.
A gólerõs támadó csapatkapitánya volt a skandináv nemzeti együttesnek, amely 1958-ban egészen a döntõig menetelt a világbajnokságon. A fináléban a brazilok állták a svédek útját.
Az AC Milannal játékosként négy trófeát nyert, majd pályafutása befejeztével sikeres karriert futott be edzõként is.
Liedholm óriási játékos volt, a legendás Gre-No-Li (Gren-Nordahl-Liedholm) svéd trió tagja. Õk voltak azok, akikkel a Milan 44 év után újra bajnok lett 1951-ben. 1949-ben érkezett a Milanhoz, a legendás svéd hármasból õ játszott a legtovább a Milanban. 359 bajnokin 81 gólt szerzett (a támadóposztból egyre inkább került hátrébb, inkább a támadás építéssel, mintsem a befejezéssel foglalkozott). A szurkolók imádták a Liddasnak becézett svédet, aki valósággal fürdött a népszerûségben, a legenda szerint olyan ritkán hibázott, hogy a San Siroban egyszer öt percen át felállva tapsoltak, amikor rosszul passzolt. Liedholm fantasztikus fizikummal és csodálatos technikával rendelkezett, õ volt a csapat agya. 1961-ben, 39 évesen fejezte be a pályafutását játékosként, azonban egybõl elvégezte a covercianói edzõképzõt, majd edzõként és a nagycsapat segédedzõjeként tért vissza imádott Milanjához. 1963-1966-ig, majd késõbb az 1977-78-as szezonban, végül 1984-1987-ig volt edzõ a Milanban. 1966-tól volt a Verona, a Monza, a Varese és a Fiorentina edzõje volt. 1977-ben, amikor visszatért a Milan kispadjára, megszerezte a csapat 10. bajnoki címét! (tehát neki is köszönhetjük a csillagot a címer fölött!) Ezután a Roma-val is nyert egy bajnokágot (Ancelottival a pályán) 1983-ban, egy évvel késõbb pedig BEK döntõt játszottak a Liverpool ellen, ahol 11-esekkel vesztettek. 1984-ben visszatért a Milanhoz, õ volt a Farina-korszak utolsó és a Berlusconi-éra elsõ edzõje.
#acm
#acm
A piros-feketék vezetõi, Adriano Galliani és Ariedo Braida figyelemmel kíséri a Hamburg belga védõjét, Vincent Kompany-t, valamint a Werder Bremen hátvédjét, Per Mertesackert.
Forrás: tribalfootball.com
#acm
na nem basztatlak titeket, húz az ág is,
vásároljatok a télen ti is...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(mivel olaszoknak szurkolok ott is, a játékostemetõ kilõve, Roma sosem volt szimpatikus, Lazio meg nem bírja az igát, maradtok ti)
majd jövõre mást mondok(remélem)
#acm
ha beértek akkor minden elismerésem a tiétek
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam