A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Francesco Gattuso a Milan család új tagja. Gennaro Gattuso és feleségeMonica második gyermeke csütörtökön délelõtt látta meg a napvilágot. A legifjabb "ördög" 3.5kg súllyal született.

Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a családnak!!!

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Az ukrán Andrij Shevchenko felhívta az AC Milan vezetõinek figyelmét a Shakhtar Doneck legígéretesebb fiataljaira.

A piros-feketék egykori hõe javasolta Adriano Gallianinak és Ariedo Braidanak, hogy tartsák szemmel a Shakhtar középpályását, Fernandinhot, és csatárát Olexandr Gladkiyt.

Gladkiy még csak 20 éves, de már az ukrán válogatott tagja, míg a 22 éves Fernandinhot 2004-ben jelölték az Év Fiatal Brazil Játékosa díjra.

Forrás: tribalfootball.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
az elsõ félidõ azért gyenge volt azt néztem a másodikat már nem láttam, de grat a fiúknak szép volt, sajnálom h Ronaldo nem állt be de majd a hétvégi bajnokin :)

FORZA MILAN!!!

tep
Pippo<#worship>

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
ez így már nagyon jó. na akkor lesz még a csoportban mecs? mert ahogy gondolom mostmár ígyis úgyis bennleszünk a leggjobb 16 ban... érdekelne hogy ez már hanyadik zsinórban hogy bekerültünk a 16 ba? szerintem ezt is vezetjük
LasCar16
Inzaghi pályafutása 62. európai kupagóljánál tart, s beállította a legendás Gerd Müller csúcsát. ha már sporttörténelem<#eljen><#vigyor>

#acm

LasCar16
0-3 Pippo kaká önzetlen volt :)

#acm

LasCar16
kapufa most vele volt:D

#acm

LasCar16
0-2 kaká :)

#acm

LasCar16
innentõl lesz érdekes vége a Shakter bunker védelmének;) jöhet a kontrajáték

#acm

LasCar16
Pippo beállt 0-1 :D (ezt mondtuk a múltkor fontos meccsen megy neki:DD)

#acm

LasCar16
Seedorf fejpántban:ADas

#acm

LasCar16
minjá kezdõdik Forza Milan! forza sud! verjük meg õket:)

#acm

LasCar16
remélem later nem fog szaggatni:S

#acm

LasCar16
én sopcasttal nézem, és megy a csatorna

#acm

LasCar16
Palinko
ezt mi közvetíti? a neten múltkor nem sikerült élvezhetõe meccset néznem sajna kár hogy kincs kis sebességûeknek valami megoldás.
Nuno88
45 se lesz max 15-20 perc sztem, sõt azt is eltudom képzelni h be se áll

LasCar16
tuti játszik de 45percnél ne várjatok többet:P

#acm

Nuno88
köszi, szükség lesz rá :)

remélem ronaldo beáll azért jó lenne már végre játékban látni

Csabesz6
sok sikert nektek(nahjo föleg R9nek:) az örök kedvencem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nuno88
nem vonok le és remélem h nem adjuk meg az újságoknak azt az örömet h hülyeségeket írkáljanak holnap, szóval nyerni kell!!!

LasCar16
1 idegenbeli meccsbõl ne vonj le túl sok tanulságot:D

#acm

Nuno88
jah de a BL-ben csak otthon tudunk nyerni :D

LasCar16
több okból is nyernünk kell:
1. hullámzó teljesítményünk alapján most rúgunk sok gólt
2. idegenben játszunk
3.Shaktar ha úgy játszik mint a múltkor akkor az kedvez a kontra játékunknak
4. Ronaldo <#nevetes2>

#acm

Nuno88
nyerni kell ma fiúk, mindentbele, remélem Ronaldo kap majd lehetõséget! FORZA AC MILAN!!!

Nuno88
Carlo Ancelotti:

"Jól felkészültünk a mai találkozóra, mert fontos hogy jó eredményt érjünk el. A mérkõzéseket általában azok döntik el, akik úgy mennek ki a pályára hogy játszani akarnak. Természetesen a közönség az õ oldalukon áll majd, de nem hiszem, hogy ez ránk hatással lenne. Ronaldo egészséges és bevethetõ, de azt nem tudom mennyi lehetõséget kap majd."

"Ami a középpályánkat illeti, egyes meccseken az extra középpályás elõnyt jelent számunkra. Néha Kaká megy fel támadónak. Egyelõre nem tudom megmondani melyik variációt alkalmazzuk majd."

Kakha Kaladze:

"Nem gondolom, hogy Oddo és Favalli rosszul játszottak volna az elsõ találkozón. A csapat jól teljesített, 4-1-re nyertünk és még több gólt is szerezhettünk volna. Készen állunk az összecsapásra, mindkét csapat számára érdekes mérkõzés lesz. Mindent megteszünk a gyõzelemért."

A Shakhtar egy erõs együttes, remek támadójátékkal. Azt tesszük majd, amit az edzõnk kér tõlünk, mert õ tudja a legjobban mire van szükségünk a jó játékhoz. Legutóbb mikor itt jártunk, sikerült nyernünk Seedorfnak köszönhetõen, de egyáltalán nem volt egyszerû meccs."

Forrás: acmilan.com

Palinko
hülye kérdés de meg kell kérdeznem,hogy lehet-e kérni mailben kakától autogrammot? mert örülnék egynek :)
Nuno88
fekete karszalagot fogunk viselni, a milan.com-on Barlu, Galliani és CA is elismerõ szavakkal nyilatkozott róla! Sajnos én nem láttam játszani...

Palinko
nyugodjon békében sajns én nem láttam játszani :(
gabber_saviola
Nyugodjon Békében

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Nuno88
Nyugodjon Békében!!!

LasCar16

Nyolcvanöt éves korában elhunyt a svéd labdarúgó-válogatott és az AC Milan egykori legendás játékosa, Nils Liedholm.

A gólerõs támadó csapatkapitánya volt a skandináv nemzeti együttesnek, amely 1958-ban egészen a döntõig menetelt a világbajnokságon. A fináléban a brazilok állták a svédek útját.

Az AC Milannal játékosként négy trófeát nyert, majd pályafutása befejeztével sikeres karriert futott be edzõként is.

Liedholm óriási játékos volt, a legendás Gre-No-Li (Gren-Nordahl-Liedholm) svéd trió tagja. Õk voltak azok, akikkel a Milan 44 év után újra bajnok lett 1951-ben. 1949-ben érkezett a Milanhoz, a legendás svéd hármasból õ játszott a legtovább a Milanban. 359 bajnokin 81 gólt szerzett (a támadóposztból egyre inkább került hátrébb, inkább a támadás építéssel, mintsem a befejezéssel foglalkozott). A szurkolók imádták a Liddasnak becézett svédet, aki valósággal fürdött a népszerûségben, a legenda szerint olyan ritkán hibázott, hogy a San Siroban egyszer öt percen át felállva tapsoltak, amikor rosszul passzolt. Liedholm fantasztikus fizikummal és csodálatos technikával rendelkezett, õ volt a csapat agya. 1961-ben, 39 évesen fejezte be a pályafutását játékosként, azonban egybõl elvégezte a covercianói edzõképzõt, majd edzõként és a nagycsapat segédedzõjeként tért vissza imádott Milanjához. 1963-1966-ig, majd késõbb az 1977-78-as szezonban, végül 1984-1987-ig volt edzõ a Milanban. 1966-tól volt a Verona, a Monza, a Varese és a Fiorentina edzõje volt. 1977-ben, amikor visszatért a Milan kispadjára, megszerezte a csapat 10. bajnoki címét! (tehát neki is köszönhetjük a csillagot a címer fölött!) Ezután a Roma-val is nyert egy bajnokágot (Ancelottival a pályán) 1983-ban, egy évvel késõbb pedig BEK döntõt játszottak a Liverpool ellen, ahol 11-esekkel vesztettek. 1984-ben visszatért a Milanhoz, õ volt a Farina-korszak utolsó és a Berlusconi-éra elsõ edzõje.

#acm

LasCar16
Mertesacker jöhetne elkéne vmi kemény csávó hátra-.-, Per tökéletes lenne erõs,fiatal csak drága:S

#acm

Nuno88
Az AC Milan a Bundesligában keres új védõtehetséget.

A piros-feketék vezetõi, Adriano Galliani és Ariedo Braida figyelemmel kíséri a Hamburg belga védõjét, Vincent Kompany-t, valamint a Werder Bremen hátvédjét, Per Mertesackert.

Forrás: tribalfootball.com

LasCar16
csak a helyzeteket be kellene rúgni akkor nem lenne baj de ez nem megy sajna a "bajnokságban".."hazai pályán" abban én is reménykedem h veszünk egy-két pléját... nah jócak

#acm

Palinko
ahogy elnézem nem vagy mérges és én örülök hogy legalább fellendül a topic :)
gercse
hát ha nyernétek otthon, akkor lehetne mirõl beszélni...:D
na nem basztatlak titeket, húz az ág is,
vásároljatok a télen ti is...

LasCar16
fülbevalós offolás után jön a szimpatizálós :DD :) mi jöhet még:?:D

#acm

gercse
:) egy évig amikor valakinek kellet szurkolni a Seria A-ban, akkor nekik szurkoltam, meg úgy rajtunk kivûl mindig nekik, de mióta szétszedték a csapatot nem igazán csipázom õket, bár kétség kívûl mondjuk Pandev nem lenne rossz nálunk :), ha jönne egyáltalán, ill. a Di Canio-s két évkor figyeltem õket, meg korábban a bl-ben, mindig szimpatikus csapat voltak számomra...

9csöves9
úgy tudtam te lazios is vagy...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
nyerjétek is meg a bl-t...
(mivel olaszoknak szurkolok ott is, a játékostemetõ kilõve, Roma sosem volt szimpatikus, Lazio meg nem bírja az igát, maradtok ti)
majd jövõre mást mondok(remélem)

Palinko
ha mi idén a bajnokságot megnyerjük komolyan írok Ancelottinak egy elismerõ levelet.... bár én a mostani teljesítmény alapján elörülnék egy BL el meg egy klubbvilágbajnoksággal is oszt jóccakát :D
gercse
értem, de akkor sincs benne logika, ha még mindig a bajnoki címre pályáztok, ha nem, akkor persze...

LasCar16
akkor úgy írom h senki nem lépett meg a kettõtök közül tõlünk, ha esetleg ez segítene rájönnöd h mire értettem

#acm

ok
ha beértek akkor minden elismerésem a tiétek

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gercse
de ha a Juve nyer akkor egyel csökken...matematika?
mindegy

nem mindenki anti Inter .D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
de legalább nem nõtt a különbség:p

#acm

LasCar16
ja azt

#acm