"Próbálom megragadni a lehetőséget, amikor bekerülök a csapatba. Nagyon sokat fejlődöm az edzéseken, és remélem így folytathatom a továbbiakban is .Ezen a mérkőzésen úgy éreztem, szíves fogadtatásra találtam a szurkolók részéről. Személy szerint igyekszem továbbra is a maximumot nyújtani."
Filippo Inzaghi
"Jól felkészültem, még ha hiányzik is a mérkőzés ritmusa. Csak egy edzésen vettem részt a csapattal, de érzékeltem, hogy milyen sokan szeretnének pályán látni. Boldog vagyok, hogy kaptam 45 percnyi lehetőséget.
A célom az, hogy jól felkészüljek az első, Bologna elleni bajnoki találkozóra és hogy jól kezdjek a San Siróban a szurkolók előtt."
Massimo Ambrosini
"Egy olyan mérkőzés volt, ahol egy lépést kellett tennünk előre. Minden jól alakult, az hozzáállást és az akaraterőnket illetően is.
A második találatom szép volt, egy szép akcióból. Ezentúl azonban kevésbé szép, de hasznos gólokat is kell szereznünk a fontos mérkőzéseken.
Ami a válogatottból való kimaradásomat illeti, elismerem, keserű szájízzel vettem tudomásul, de a játékosok kiválasztása a foci része és én ezt elfogadom."