36664
  • LasCar16

Berlu meggyőzte Abramovicot
  • Nuno88
    Sztem mindkettő jön, vagyis remélem =)
    De Sheva-nak örülök nagyon, de még nem akarom elkiíbálni :)
  • LasCar16
    és Ivanovic??? Sheva derült égből a villám, de örölök neki...
  • bonebeni
    hát sajnálom hogy a Chelseaben ennyire visszaesett a csúcsról:(...én már régebben visszaengedtem volna mert látszik szeritnem hogy nem boldog londonban hiába is mondja...örülnék neki ha visszamenne és a régi formáját tudná megint nyújtani. nagy szenzáció lenne az biztos:)
  • Nuno88
    Pssszt... Jön mindkettő.
  • Palinko
    Hát inkább Ivanovicot engednék...
  • Nuno88
    Újabb fejezetéhez érkezett Sevcsenko pályafutása. Olasz lapértesülések szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan és Roman Abramovics, a Chelsea első embere megegyezett egymással Andrij Sevcsenko jövőjéről, tehát az ukrán támadó - 2006 után - visszatérhet korábbi sikerei helyszínére, a milánói klubhoz. Az aranylabdás csatár kölcsönbe érkezik Milánóba, amiért nem kell a Chelsea-nek fizetni. A játékos fizetését a Milan állja majd (Londonban Sevcsenkónak 131 ezer fontos csúcsgázsija volt).
    A La Gazzetta dello Sport információi szerint holnap, de légkésőbb pénteken hivatalosan is bejelentik Seva visszatérését.
  • gabber_saviola
  • Nuno88
    SHEVCHENKOOOOOOOOOOO!!!
  • gabber_saviola
    [center]

Sheva al Milan
  • LasCar16
    bár ha jobban meggondolom akkor nyugodtan hazarendelhetné őket a klub, 1 hetet csúsznának így a felkészüléssel, Napoli ,Juve ellen a Trofeo Birra Morettin már játszhatnának is, mondjuk... Dinnyora meg ráférne még az a pár plusz edzés...(ja nem 21.-én lesz a kupa :S)
  • LasCar16
    ja még jön egy bronzmeccs-.-
  • LasCar16
    hát asszem jönnek haza Dinnyóék :D
  • horpeti
    hát már nem lesz 1gólos meccs
  • limperatore
    technikai zsenisége lofaszt nem ér kb a meccsen :D
  • LasCar16
    0-0 egygólos meccsnek tűnik, de Pato megin a padon van, Sobis nem csinál semmit ... Dinnyo technikailag még mindig zseni, de bassza má meg azé futhatna :D Argentínok vannak kicsit fölényben, nem merek tippelni h mi lesz
  • horpeti
    Állás?? (melóban rohadok:S) :D
  • limperatore
    :DD
  • LasCar16
    matyi azér szeretünk mer te nem vagy unalmas
  • Nuno88
    Áhhh kell néha egy kis "csetepaté" :D
  • LasCar16
    Nuno ne kíméld matyit:D töröld ki máskor a francba :DD
  • Nuno88
    Olasz drukker vagyok, de ők nyerjék már az olimpiát, ha már az olaszok kiestek.
  • LasCar16

• limperatore
    nemáááá
    te olasz drukker vagy vazze, nem akarunk divatokat a braziloknál :D
  • Nuno88
    Hajrá Brazilok! Kötelező nézni! :)
  • LasCar16
    15:00 LABDARÚGÁS férfi elődöntő, Argentína–Brazília
  • LasCar16
    lehet azé baszakodnak mer, nem akarunk Kakáról tárgyalni
  • szucsy89
    engedje már el a Chelsea...
  • Nuno88
    Ivanovic a Milan-ban...

A 24 éves játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket aki még januárban érkezett a Lokomotiv Moszkva gárdájától 10 milió fontért.

Ivanovic ügynöke, Vlado Borozan szerint kölcsönszerződés, vagy átigazolás keretében fog létrejönni a megállapodás a San Siro-i klubbal.

A Chelsea-nél nem örülnek, mivel 4 középső hátvéddel szeretnének nekivágni a szezonnak, de Borozan szerint közel a megállapodás.

"Branislav a Milan-t válaszotta és elmondta, hogy a "pirosfeketék" mezét akarja felhúzni magára a szezon során."

"Ő boldogtalan, hogy nem játszhat, ezért máshol szeretné kipróbálni magát. A legfőbb probléma az, hogy a Chelsea 4 középső bekket szeretne a keretében tudni, de Ivanovic viszont nem akar folyamatosan padozni. Ez hátráltatja az átigazolást." -fejezte be Borozan.

Forrás: www.skysports.com
  • horpeti
    van még ideje Patonak, bár minél előbb szeretnénk látni a szárnyalást:)) Fog még emberesedni. :)
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti, a Milan mestere nem aggodalmaskodik, amiért Carlos Dunga nincs megelégedve Pato teljesítményével az olimpián.

Alexandre Pato fiatal kora ellenére a brazil olimpiai válogatott egyik legnagyobb sztárja, de eddig gyengécske teljesítménye miatt egyre többen kezdték el kritizálni őt, többek közt a szövetségi kapitány Carlos Dunga is.

A Milan mestere azonban nyugodtan és pozitívan beszélt Patóval kapcsolatban.

"Nem kell minden meccsen játszania, mert az káros következményekkel is járhat. Ő egy bajnok, akinek nyugodtan kell tovább nőnie és fejlődnie." -mondta Carletto.

"Patóra nagy szüksége lesz idén is a Milannak, de ez nem jelenti azt, hogy minden mérkőzésen játszani fog."

"Ugyan nem játszott Kamerun ellen, de remélem, hogy az Argentína elleni elődöntőn szóhoz fog jutni." -tette hozzá Ancelotti.

• Nuno88
    Én is olvastam ezt a Pato kritizálást, és igaza van Dungának, Patonak nem nagyon ment eddig. Remélem összekapja magát és bizonyítja ha beáll hogy igenis kell vele számolni :)
  • LasCar16
    na itt a bizonyíték h kemény dolga lesz Carlonak is, de Pato képes rá :) még ha ez a centerezés nem is fekszik "még" neki
  • LasCar16
    Dunga Patot kritizálja

Pato tehetséges, de nagyon sokat kell fejlődnie és tanulnia. Sokat tartózkodik lesen és nem tud elszakadni követő emberfogásnál a védőktől. A következő mérkőzéseken Sobis lesz az olimpiai csapat támadója, mivel ő ezeket a dolgoga meg tudja oldani.

/forrás: Globo.com/

Pato a Kamerun ellei mérkőzésen nem kapott lehetőséget és úgy néz ki, hogy elvesztette Dunga bizalmát a csapatnál. Nagy valószínűséggel a nagycsapatál sem számol vele a kapitány a továbbiakban kezdőként. - Ezt az újságíró jegyezte meg a riport lezárásaként.

:SSS
  • LasCar16
    Christian Abbiati

"Próbálom megragadni a lehetőséget, amikor bekerülök a csapatba. Nagyon sokat fejlődöm az edzéseken, és remélem így folytathatom a továbbiakban is .Ezen a mérkőzésen úgy éreztem, szíves fogadtatásra találtam a szurkolók részéről. Személy szerint igyekszem továbbra is a maximumot nyújtani."

Filippo Inzaghi

"Jól felkészültem, még ha hiányzik is a mérkőzés ritmusa. Csak egy edzésen vettem részt a csapattal, de érzékeltem, hogy milyen sokan szeretnének pályán látni. Boldog vagyok, hogy kaptam 45 percnyi lehetőséget.
    A célom az, hogy jól felkészüljek az első, Bologna elleni bajnoki találkozóra és hogy jól kezdjek a San Siróban a szurkolók előtt."

Massimo Ambrosini

"Egy olyan mérkőzés volt, ahol egy lépést kellett tennünk előre. Minden jól alakult, az hozzáállást és az akaraterőnket illetően is.
    A második találatom szép volt, egy szép akcióból. Ezentúl azonban kevésbé szép, de hasznos gólokat is kell szereznünk a fontos mérkőzéseken.
    Ami a válogatottból való kimaradásomat illeti, elismerem, keserű szájízzel vettem tudomásul, de a játékosok kiválasztása a foci része és én ezt elfogadom."
  • Nuno88
    Pár kép még:

• LasCar16

Adriano Galliani a Berlusconi Kupa előtt beszélt a védőhelyzetről: "Továbbra is tartom, hogy vészhelyzet esetén Ambrosini képes középhátvédet játszani, de mi még továbbra is egy minőségi hátvédet keresünk. Már találtunk egy kellően jó és erős játékost, Branislav Ivanovic személyében, de a tárgyalások sajnos nem nagyon haladnak. Nehéz egy minőségi középhátvédet találni, mert nem mindegy, hogy kit veszünk meg. Ha valaki csak 10 percet játszik egy idényben, az kidobott pénznek számít."

Forrás: transfermarketweb.com
  • LasCar16

A Juventus elleni 4-1-re megnyert mérkőzésről, és az átigazolási piacról is beszélt Carlo Ancelotti a Berlusconi kupa utáni sajtótájékoztatón.

"Ez egy jó meccs volt, jól álltunk hozzá." -kezdte mondanivalóját Ancelotti.

"Ki akartuk javítani az eddigi rossz eredményeket, és sikerrel jártunk. A csapat sokat javult fizikálisan, és a megfelelő szellemben játszottak, ennek köszönhető a győzelem."

"A védelem jól szerepelt. Bonera és Favalli megfelelően játszott középen, és a két szélsőhátvéd is hozzátette a magáét. Abbiati? Jelenleg ő a legfelkészültebb kapusunk, de Didára és Kalacra is számítunk. Megvárjuk, amíg visszanyerik formájukat, és a szezon kezdete előtt újra átbeszéljük a dolgot."

"Inzaghi visszatérése nagyon fontos volt számunkra, és Paloschi számára is, aki végre kipihenheti magát. Szép lassan felépül az összes sérültünk, de nem vagyunk sietősek ezügyben, hiszen még két hét van a bajnoki rajtig. Flamini? Nagyon boldog vagyok az érkezése miatt, már a Milan egyik kiválósága, és az aktvitására sem lehet panasz. Az egyik leghasznosabb igazolásunk."

Carletto végül kitért egy esetleges középhátvéd érkezésére.

"Ha Nesta és Maldini állapota nem javul, akkor szó lehet egy új védő leigazolásáról. Most azonban az előbb említett játékosok felépülésére koncentrálunk."
  • LasCar16
    A meccs után El Presidente szólalt meg a látottakkal kapcsolatban.

"Ez egy remek este volt;ezúton szeretnék köszönetet mondani a Juventusnak aki ismét részt vett ezen a hagyományörző kupán.A Juventus rendkivűl erős csapat mind fizikálisan mind mentálisan is - és előbbre járnak a felkészülésben mint mi - számtalan gólhelyzetet dolgozott ki.A Milannak számtalan játékost nélkülőznie kellett az első csapatból,de ennek ellenére a csonka csapat jól játszott és az eredmény már önmagáért beszél.Boldog vagyok, hogy megnyertük Berlusconi kupat,hisz a kupa az édesapámról kapta a nevét.

Flamini az a játékos, aki egyenletes teljesítményt nyújt,nagyon elszánt,de ugyanakkor rendkivűl technikás is.

A Milan mindigis az egyik főszereplője volt történelmünknek.Ebben a szezonban jól kell szerepelnunk,hogy megint a miénk legyen Európa trónja.Ma este Inzaghi is gólt szerzett,ő benne sohasem kell csalódnóm."-fejezte be El Presindente.
  • LasCar16
    több bérletesünk van mint tavaly, de tuti sokszor lesz telt ház vagy akár 60 ezer néző még a kisebb csapatok ellen is, ha Dinnyo varázsol Rickyékkel akkor arra sokan kíváncsiak lesznek