Carlo Ancelotti reméli, hogy a Milan nem bukik meg az újabb teszten és a meccs előestéjén nyilatkozott.
Manchester City-Milan?
"Jól dolgozunk és csak remélni tudom, hogy kitudjuk küszöbölni a csorbát."
"Dida sokáig nem játszott de most lehetőséget kap.A holnapi meccsen tud bizonyítani és ha úgy döntünk, hogy szükségünk van rá akkor maradhat a csapatban.
"Paloschi lesz a kezdő de a szünetben beáll Viudez is.A moszkvai kudarc után rájöttem, minnél több variációt ki kell próbálni"
A sérültekről mit tud?
"Nos, Nesta sérülése jobban aggaszt Kakáénál.Az olasz több ideje harcképtelen de még nem tudni ki mikor tud visszatérni.Egyenlőre kilátástalan a helyzet.Kaká térde begyulladt míg Nestanak a hátával van probléma.Nem vagyok orvos tehát nem tudhatom a probléma okát, de még nem beszéltünk sebésszel."
"Kaladze sem teljesen egészséges de ami jó, hogy Pippo a Juve ellen visszatér!"
A két uruguayival mi a helyzet?
"Ők két fiatal srác.Cardaccio több tapasztalattal rendelkezik de Viudez gyorsabb."
"Cardaccio egy középpályás és mind a három poszton bevethető.Viudez fiatalabb és gyorsabb,rugalmasabb.Ő csatár.Nagy álom lesz nekik bemutatkozni a klubban."
Ronaldinho és Pato?
"A Belga csapat ellen volt szerencsém látni a munkájukat.Pato jóval többet mozgott Dinhonál, de Ronaldinho jól mozgott össze Diegoval."
Érkezik új védő?
"Hallottam én is az Ivanovic ügyről.Nem kommentálnám a helyzetet.Remélem Nesta és Kaladze mihamarabb visszatér."