36664
  • LasCar16
    Az olimpiai arany egyik esélyese, a brazil labdarúgó válogatott eddig Új-Zéland ellen játszott a legmeggyőzőbben, de a brazilok közül is kiemelkedett az AC Milan ásza, Ronaldinho, aki érthetően nagyon örül a mai napon történteknek.

Ronaldinho nagyon jó napot fogott ki, és megmutatta az összes kételkedőnek, hogy újra a régi. Nagyszerű mezőnyjátéka mellett rúgott két gólt is.

"Ez egy különleges nap volt." -mondta a Milan sztárja a Reuters-nek Qinhuangdao-ban.

Hogy pontosan minek is örül azt is kifejtette: "Örülök a mai napon történteknek, a saját teljesítményemnek, és a továbbjutásunknak."

"Nagyszerű a légkör, ez nagyon sokat segít nekünk." Shenyangban, a Brazília-Új-Zéland mérkőzésen közel 45 ezer ember látogatott ki az olimpiai stadionba, hogy lássa játszani Dinhóékat.

A Brazíliai Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint Ronaldinho azért nem tud többet mondani a mai napról, mert elérzékenyült.

Lucas, a brazilok középpályása azonban tudott még beszélni az örömök közepette, nem másról mint Ronaldinhóról.

"Nagyszerű játékos, és egyben nagyszerű ember. Megérdemli a sok dícséretet."
  • limperatore
    nem tetszik nekem h elbrazilosodtok :s
  • horpeti
    Én csak azt kívánom, hogy az a tűz, ami most benne van a brazilokban, maradjon meg Milánóban is. :)
  • LasCar16
    legalább már Dunga is gyakoroltatja vele az 1 támadós feladatokat :P, csak Ricky lenne már 100%-os, Dinnyo kezd formába lendülni, még jöhet Ivanovic és meg is leszünk, többi már a csapat dolga, keményen készülni kell a rajtra és formába lendülni, kedden Berlusconi kupa , Pippo elvileg játszhat kíváncsi leszek
  • Nuno88
    igen, kölcsön...
  • szucsy89
    igaz ő csak kölcsönbe van?
  • szucsy89
    omg dinho, pato micsoda játék jók leszünk mi ha ők megjönnek érzem:) pato fejese kifejezetten tetszik:D
  • Nuno88
    Sz Pato fejes és szép Ronaldinho megmozdulások, ennek örülök :)
    Gourcuff is nagyon szép gólt rúgott, így tovább!
  • horpeti
    Rég láttam már Ronaldinhot ennyire felszabadultnak, és agilisnak.. :)
    Pato is király, élnek nagyon most...
  • LasCar16
    francia bajnokság 1. forduló:
    Bordeaux - Caen 2-1

Guffi beindult :)

és itt egy gólpassz is tőle :)
  • LasCar16
    Ronaldinho kis extra :D
    Ronaldinho szabija
    Ronaldinho 11-ese
    Pato fejese
  • Nuno88
  • LasCar16
    Dinnyó 2x, Pató 1x a vége 5-0
  • LasCar16
    Daniele Bonera a Milan védője is mondott 1-2 szót a tegnapi meccs után:"A City biztosan előrébb jár a felkészülésben mint mi.Ez szerintem a meccsen is látszódott.Ami fontos most, hogy minnél hamarabb vissza nyerjük jó formánkat és elkezdjünk végre focizni."

forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Mathieu Flamini a Milan középpályása nyilatkozott a tegnapi meccs után:"Amikor tavaly játszottam az Arsenalban rájöttem, hogy nekem elkell igazolnom a Milanba!Ekkor meg is történt a transfer.Most itt vagyok, csak az a baj, hogy nem tudom a középpálya melyik részén érzem jól magam..."

• Nuno88
    CA és Seedorf reakció:

Carlo Ancelotti a következőképpen nyilatkozott a tegnap esti mérkőzést követően:

"Láttam a fejlődés jeleit a csapaton, bár még messze nem vagyunk jó formában. Szeretném, ha inkább a szezonra készülnénk fel, és nem ezekre a barátságos mérkőzésekre fókuszálnánk. Egyértelmű, hogy a Manchester City előrébb tart a felkészülésben, mivel nekik előbb kezdődik a bajnoki pontvadászat. A hiányzóink ellenére megpróbáltuk megoldani a problémákat azzal, hogy Ambrosinit egy előretoltabb pozícióba helyeztük, kihasználva jó fejelőkészségét. Viudez jól mozgott, csinált szép dolgokat és azt hiszem számolhatunk vele a jövőben."

Clarence Seedorf ennél sokkal szűkszavúbb volt:

"Le kell szűrnünk a pozitívumokat. Nelson Dida jobb formában van, mint tavaly. Fizikálisan készen áll."

Forrás: acmilan.hu
  • leho94
    jövünk felfele mint a talajvíz
  • shad0w
    ádehogy, most egész jók voltunk, ez alkalommal csak 1-0ra kaptunk ki egy középszerű csapattól
  • Nuno88
    Nem láttam a meccset, mert nekem is meccsem vlt. Tesóm szerint szarok voltunk ismét csak :S
  • LasCar16
    10 perc van hátra, eltelt a 2. félidő, mezőnyjáték volt inkább kevés helyzettel, Broki megin mit keres a pályán?:S
  • LasCar16
    Mcity - Milan 1-0 Bojinov 37. percben... de szép gól volt :OO
  • LasCar16
    MC eladta a labdát félpályán Seedorfhoz került, ő lepasszolta Pirlonak, Paloschi megint jól mozgott védők között, területre futott 16osnál, labda nála megint lő, megint bravur a kapustól Smile
    2jó labdát kapott, mind2őnél gólhelyzet , kapus hihetetleneket véd.

valamint Zambrotta a gólvonalról rúgta ki Bojinov labdáját, túlaldalt Seedorf pöckölt a kapu mellé

28 perc telt el eddig, izgalmas, hajtós meccs...már nem vakációznak a fiúk
  • LasCar16
    Manchester City - AC Milan 18:15kor, streamek itt
  • LasCar16
    Ma délután játszik egymással a Manchester City és a Milan.A vendégek edzője Carlo Ancelotti reméli, hogy csapata elkerüli az újabb kudarcot.

Egy héttel ezelőtt a Milan óriási meglepetésre 5:0 arányban kapott ki a Chelsea ellen.Ma egy újabb angol csapat az ellenfél a Manchester City.

A Milan edzője Carlo Ancelotti még mindig sok játékost nélkülöz de ennek ellenére reméli, hogy csapata elkerüli az újabb kudarcot.

"Jó úton haladunk, hogy elkerüljük az újabb botlást.A moszkvai meccset ráfoghattuk a védelemre, de ma nem lesz mentségünk.Nyerni kell!"

A Rossonerok minden támadójukat nélkülözik kivéve a 17 éves Alberto Paloschit.Illetve a két friss igazolást a két uruguayi játékost Mathias Cardacciot és Tabaré Viudezt akik a mai napon fognak pályára lépni először piros-fekete mezben.

"Paloschi lesz az egyedüli csatár.Aztán a félidőben lehet leváltja Viudez.Ő nagyon gyors és robbanékony.Cardaccio egy középpályás és neki már van némi tapasztalata.Egy olyan sokoldalú középályás aki három poszton is bevethető.Egy kis idő után mindketten remekelni fognak Milánóban"-fejezte be carlo.

Manchester City-Milan ma helyi idő szerint 17:15 perckor.

forrás: goal.com
  • ForzaInter
    de egy Milan ellen akkor is pesten lenne, mert min 30-40 ezren kiváncsiak lennének egy nagy csapatra, Deprecenbe meg befér 10 ezer néző:d lol
  • LasCar16
    Olaszországból való jelentések szerint a Chelsea szerb védője Branislav Ivanovic meggyőzte a Milant és akár már ma bejelenthetik hivatalosan a leigazolását.

A Gazzetta szerint a Milan illetékesei tegnap Londonban jártak és maga Ivanovic kérte meg klubját, hogy had igazoljon az olasz klubhoz.

Azonban a Gazzetta mai számában az is szerepelt, hogy a védőnek várnia kell a mindenható Peter Kenyon engedélyére is.Az igazgató hétfőn tér vissza a Stamford Bridgere.

Korábban a Juventust is szóba hozták a játékossal de a Milannak nagyobb szüksége lenne a szolgálataira, hiszen sérült Alessandro Nesta és Kakha Kaladze is.

Carlo Ancelotti a Milan edzője még mindig nyugtalan a védelmet illetően de ő is tolerálja a transzfert!

Ivanovic még nem is debütált tét-meccsen a Chelsea színeiben amióta januárban a Lokomotív Moszkvától érkezett, mintegy 13 millió euróért.

Azt azonban még senki nem tudja, hogy a Milannak mik a szándékai, vajon végleg megveszik, vagy csak 1 évre kölcsönbe opciós joggal.

• LasCar16
    Ma ünnepli a Milan olasz csatárja az éppen sérült Filippo Inzaghi a 35. születésnapját.Gyors felépülést és boldog szülinapot kívánunk neki!!
  • LasCar16
    Carlo Ancelottit jelenleg nem izgatja a Mourinho-Ranieri szópárbaj, neki más problámai is vannak:Nesta és Kaká.Ancelotti nem bújik el a problémák elől és beszélt az átigazolásokról is:"Nesta és Kaladze is sérült.Ezért a Milan lehet, hogy leigazolja Branislav Ivanovicot.De sorban állunk Alex Silvaért is.Hogy melyik játékost szeretném leigazolni jobban?Nem teszek kivételt"-fejezte be.

forrás: transfermarketweb.com
  • Grove4
    Azt én is néztem!Kaladze,majd jövőre esetleg,gondolom még szezon vége előtt készülhetett!
  • horpeti
    M1 reklámon BL reklám.. Drogba, Park Ji Sung, Kaladze...Nem játszhatnának együtt, ha nincs a BL, blabla..
    Nemtom mikor csinálhatták a reklámot... :o
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti reméli, hogy a Milan nem bukik meg az újabb teszten és a meccs előestéjén nyilatkozott.

Manchester City-Milan?

"Jól dolgozunk és csak remélni tudom, hogy kitudjuk küszöbölni a csorbát."

"Dida sokáig nem játszott de most lehetőséget kap.A holnapi meccsen tud bizonyítani és ha úgy döntünk, hogy szükségünk van rá akkor maradhat a csapatban.

"Paloschi lesz a kezdő de a szünetben beáll Viudez is.A moszkvai kudarc után rájöttem, minnél több variációt ki kell próbálni"

A sérültekről mit tud?

"Nos, Nesta sérülése jobban aggaszt Kakáénál.Az olasz több ideje harcképtelen de még nem tudni ki mikor tud visszatérni.Egyenlőre kilátástalan a helyzet.Kaká térde begyulladt míg Nestanak a hátával van probléma.Nem vagyok orvos tehát nem tudhatom a probléma okát, de még nem beszéltünk sebésszel."

"Kaladze sem teljesen egészséges de ami jó, hogy Pippo a Juve ellen visszatér!"

A két uruguayival mi a helyzet?

"Ők két fiatal srác.Cardaccio több tapasztalattal rendelkezik de Viudez gyorsabb."

"Cardaccio egy középpályás és mind a három poszton bevethető.Viudez fiatalabb és gyorsabb,rugalmasabb.Ő csatár.Nagy álom lesz nekik bemutatkozni a klubban."

Ronaldinho és Pato?

"A Belga csapat ellen volt szerencsém látni a munkájukat.Pato jóval többet mozgott Dinhonál, de Ronaldinho jól mozgott össze Diegoval."

Érkezik új védő?

"Hallottam én is az Ivanovic ügyről.Nem kommentálnám a helyzetet.Remélem Nesta és Kaladze mihamarabb visszatér."

• szucsy89
    úgy hallottam megfelelne
  • Nuno88
    Szerintem Pesten lenne :)
  • LasCar16
    loki stadionja megfelelne, vagy pesten lenne a meccs? :D
  • szucsy89
    remélem a debrecen továbbjut és a milant kapja

tuti kimennék:d
  • Nuno88
    A Manchester City elleni keret:

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;

DEFENDERS: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Maldini, Oddo, Simic, Zambrotta;

MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Cardacio, Flamini, Gattuso, Pirlo;

ATTACKERS: Paloschi, Seedorf, Viudez.
  • Nuno88
    Szerintem elférne a védelemben, inkább ő mint Simic vagy Digao -.-
  • LasCar16
    Hír a gazzettáról:

Braida állítólag szerdán Londonban járt, méghozzá Marko Naletilic társaságában, aki a Chelsea egyik játékosának, Ivanovicnak a menedzsere. Az olaszok értesülései szerint a szerb védő már igent mondott, a Chelsea válaszát hétfőre várja a Milan. Ivanovic a hírek szerint kölcsönbe jönne, opciós joggal a kölcsönterminus végére.
    Ivanovic idén januárban érkezett a londoni klubhoz, azonban egyszer sem lépett pályára és mivel ilyen nevek vannak előtte mint Terry, Carvalho és Alex, ezért sok játéklehetőségre idén sem nagyon számíthat.

A moszkvai torna ideje alatt a Chelsea és a Milan egy szállodában lakott és a szerb védőt gyakran látták Kala társaságában, oroszul beszélgetve.

Az új szabályok, miszerint évente 2 EU-n kívüli játékos érkezhet (ha távozik is 2) lehetővé tennék hogy Viudez után még Ivanovicot is megvegye a Milan.

• LasCar16
    Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Milan leigazolja Branislav Ivanovicot. A szerb játékos szívesen igazolna a Milanba, ahol rendszeres játéklehetőséget kapna, azonban a transzfer egyedül a Chelsea-n múlik. A jövő héten tárgyalnak hivatalosan Ivanovicról a felek, bár egyenlőre csak a kölcsönadás tűnik valószínűnek. Ivanovicot a Chelsea 13 millió €-ért vásárolta a Lokomotiv Moszkvától.
    A Milan mellett a Juventus is szeretné soraiban tudni a szerb védőt, de a milánóiak tűnnek esélyesebbnek mostmár, így Flamini után Ivanovicot is sikerülhet elvinni a torinóiak orra elől.
  • LasCar16
    A Rossonerok gárdája csatlakozik a Juventushoz és állítólag igen közel kerültek ahhoz, hogy a szerb játékost leigazolják.

A Milan jelenleg kevés védekező játékossal rendelkezik.

A szerb Branislov Ivanovics pedig pont kapóra jönne, hisz napjai megvannak számlálva a Stamford Bridgen.

A játékos ha érkezne akkor jó lenne arr, hogy helyetesítse a sérült Alessandro Nestat.

A védő leigazolása ellenben nem lesz olyan egyszerű mint azt gondolták.Hisz a rivális Juventus gárdájával kell megküzdenie a klubnak.

A Rossonerok megpróbálják rávenni a "kékek" vezetőségét, hogy először adják csak kölcsönbe opciós joggal és 2 millió euró előleggel.

Egyenlőre ismeretlen, hogy mikor tér vissza a klubhoz Alessandro Nesta, de sérülése aggasztja a vezetést ezért kell minnél hamarabb védőt találnia a klubnak.