A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
bászki...Nuno szólj Silvionak h a szerdai meccs a tét... <#gun>
tehát vörös fekete kód: gabbernek bringástopánka kell:>

#acm

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Nuno88
mennyi rekesz sörért maradsz otthon? :DDD

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
jaj tényleg elbénáztam, szal a szerdára gondltam :Aasdasdasds

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

LasCar16
okés megbeszéltük, de akkor 7köznap még elverjük idegenben a Palermot:Ddd

#acm

Nuno88
hétvégén? nem hétközbe lesz a Palermo-Milan? :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
ha a sport1 Milan meccset ad ebben az éven, és én sunámnál nézem, akkor tuti az X. szal hétvégén alap, hogy ott nézem a meccset :Dddddd

Yulcsa
Már megint döntetlen... nem lesz ez így jó hosszútávon :(

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
én is sajnálnám de ne hagyja ki ezt a lehetõséget azt mondom

DjCooll
hoppá azért ez is lehetõség neki. De én is sajnálnám ha itt hagyná a milánt:S

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
Costacurta érdekes ajánlatot kapott
2007-09-23 13:05:37

Alessandro Costacurta túl a negyvenedik életévén befejezte eredményes játékos pályafutását, de még mindig az AC Milanhoz tartozik, már inkább csak mint Carlo Ancelotti vezetõedzõ asszisztenseként találkozhatunk a nevével a jövõben.
Az edzõként még csak kezdõ Costacurta érdekes ajánlatot kapott. Az angol Queens Park Rangers megvételével kacérkodó Formula 1 tulajdonos Bernie Ecclestone jobbkeze, Flavio Briattore ugyanis õt szeretné megnyerni a klub szakmai munkájának irányítására, ha a klub megvásárlása mellett döntenének.

"Még nem döntött, de lehet, hogy igent fog majd mondani!" - nyilatkozta Costacurta szándékairól Ancelotti. "Beszélgettünk a dologról, én sajnálnám, ha itt hagyna minket! A döntés rajta múlik!"

#acm

LasCar16
Október közepe elõtt nem léphet pályára Paolo Maldini, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának kapitánya.

A 39 éves hátvédlegenda augusztus 16-án szenvedett bokasérülést.

Az augusztus közepén elvégzett orvosi vizsgálatok szerint Maldini egy hónap kényszerpihenõ után újra pályán lehetett volna, de a sérülése egyelõre nem jött rendbe. A Milan orvosai szerint legkorábban október második hetében viselheti újra a piros-feketék kapitányi karszalagját.

A legvalószínûbb, hogy Maldini az október 21-i Empoli elleni bajnoki, vagy a 24-i Sahtar Donyeck elleni BL-mérkõzésen lép majd elõször pályára.

#acm

Kaplartom
Ez már szégyen.... 4 meccs, 6 pont...

Nuno88
nem hiszem el h megint 1:1

LasCar16
épp láttam a meccset... megint ráültünk az 1-0ra...leengedtünk és jött az egyenlítõ gól (nem hibáztatom Nestat...talán ha jobban helyezkedik Bonera... akkor nem kapjuk be), utána próbálkoztunk a lefújásig de még szerencsénk sem volt... ami ilyenkor jellemzõ...mindenesetre remélem holnap a rangadón X lesz..valamint a merda is döntetlent játszik..mert szerintem 4-5 ilyen meccs még bennünk van védekezésen javítanunk kell..és a befejezéseknél sem ártana... várom a nyilatkozatokat a csapattól... jó8

#acm

DjCooll
heh én már megtettem:):D nem is 1x:A

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
Mint azt sokan tudjátok, az olasz bajnokságban szerdán is rendeznek fordulót. A mérkõzések közül azonban csak egyet közvetít a tv, méghozzá azt amelyikre a legtöbben szavaznak.

Szükség van tehát minden milanos voksára, hogy hétközben élõben láthassuk kedvenc csapatunk palermói vendégjátékát.

Szavazni lehet:

sms: 06 30 30 30 001

e-mail: [email protected]

Ne legyél lusta, irány szavazni!

#acm

Palinko
énisénis :D
Nuno88
én látom szerencsére... most olvasom Di Natale kellene nekünk, én vele is kiegyeznék

LasCar16
mér szombat este játszunk=/ ... megint nem látom a meccset-.-

#acm

Nuno88
Drogbának én se mondanék nemet sztem :)

Nuno88
nagyon jó h akar meg minden, de bizonyítson is már könyörgöm!!!

Palinko
Carlo Ancelotti nyilatkozatában egyetértett Paolo ,Maldinivel aki a napokban kemény kritikával illette a San Siro közönségét. A Milan mestere leginkább Alberto Gilardino védelmében szólt, szerinte ugyanis a szurkolók igazságtalanul támadják a fiatal olasz csatárt.

"Paolónak igaza van, a San Siróban jelenleg nem túl jó a helyzet. A támogatás, amit mi mindig is fontosnak tartottunk, jelenleg nincs meg a csapat mögött, és emiatt csalódottak vagyunk. Reméljük a problémák hamarosan megoldódnak, és a stadion megint a csapat mögé áll majd. Végsõ soron a tavalyi Bajnokok Ligája hajrája a szurkolók lelkesedésének és támogatásának köszönhetõen is alakult ilyen jól. Gilardinónak nincsenek fizikális problémái, csak lazítania kell. Edzésen jól szokott teljesíteni és küzdeni szokott a labdáért, ezt kellene tennie a mérkõzéseken is. Meg kell tanulnia, hogy tudja függetleníteni magát a környezetétõl a meccsek alatt. Ez kulcsfontosságú. Az elsõ két évében 35 gólt szerzett nálunk, tehát ha továbbra is hozza ezt az átlagot, elégedettek lehetünk. Gilardino nem jelent problémát a csapatnak. Parma? Teljesen más mérkõzés lesz, mint a keddi találkozó volt, ugyanis a Parma le fogja zárni a területeket, azonban mi nem fogjuk megváltoztatni a játékunkat. A Siena ellen gyengék voltunk, de ennek nem a rotáció volt az oka. Szerintem a Milannak nincs elsõ és tartalék csapata. Pirlo? Andrea sokkal kiegyensúlyozottabb és érettebb lett. Az, hogy a csapattársai és az ellenfelei elismerik és tisztelik képességeit, motiváló tényezõként hatott rá, és azt hiszem lassan mindenki kezd rájönni, hogy õ egy igazi világklasszis játékos" - fejezte be Ancelotti.

áh már honnan lenne baj Gilával. jó fizikumú, jó edzésen? érdekel ez minket mikor pályán nemsokat ér? hányszor mondják még hogy mennire akarja? de akarni meg szórni...
LasCar16
megromlott a viszonya a vezetõséggel meg nem bírta az egyre nehezedõ nyomást kb ezeket olvastam, de végikielégítésképp kapott 20 milla fontot:|| lehet h Portugál szöv. kap. lesz..

#acm

Palinko
hát egy ilyen dolgot biztos figyelnek. de hát már vége az átigazolásnak... de remélem (de gonosz vagyok :D) valami rossz edzõt kapnak és tényleg eljön hozzánk Drogba. Mourinho miért távozott? nem követek másik csapatot tudjátok ... :D
LasCar16
asszem erre lehetett számítani...<#rolleyes> remélem Gallianiék is látják vagy figyelemmel kísérik a helyzetet ... egyet írok Didier Drogba<#whatever>

#acm

LasCar16
A brit lapok szerint Drogba könnyezett Mourinho távozása miatt
Szerették a játékosai Jose Mourinhót, a Chelsea labdarúgócsapatának távozott vezetõdzõjét. Errõl tanúskodnak az elsõ nyilatkozatok, amelyekben a futballisták megdöbbenésüknek és szomorúságuknak adtak hangot. A The Sun szerint a játékosok lázadoznak, Didier Drogba pedig máris távozni akar. A BBC brit közszolgálati médium weboldala a várható exodusról cikkezik. A szurkolók szimpátia-tüntetést rendeztek a Chelsea-székház elõtt.

#acm

Nuno88
bár csak így lenne és a magasba emelt kupával vonulhatna vissza:)

Nuno88
hát jah én se értem a szurkolókat :(
remélem összekapják magukat és minden olyan lesz mint régen!

szucsy89
<#szomoru1>
LasCar16
Paolo, gondoltál már az utolsó meccsedre?
PM: Moszkvában lesz, a BL döntõ. ... engem ez a két kérdés érintett igazán:) az egyiken jót mosolyogtam a másikon pedig nagyon elgondolkodtam<#lookaround>

#acm

LasCar16
A Benfica elleni meccsen, már sokadszorra, a Milan rajongói nem hallatták hangjukat. Szomorú voltál emiatt?
PM: Több mint szomorú: mérges voltam, ugyanúgy mint a csapattársaim. Mindazok után amit a Milannak adtunk és amit nyertünk, nem ezt érdemeljük. Ez a hozzáállás a rajongók részérõl az elõzõ szezonban kezdõdött az inter elleni tavaszi meccsen. A curva támogatásával nem vesztettük volna el azt a meccset.

Szerinted mi az oka ennek?
PM: Nehéz megmondani. Gazdasági okai lehetnek, hatalmi játékok. De ha ezek az okai annak hogy valaki kimenjen a stadionba akkor nem tudom hogy mit gondoljak. De nem csak a curva nem támogat minket, a többi szektorokban is csak hallgatnak a rajongók. Úgy gondolom hogy ha azt éneklik hogy "A Milan van a szívemben", ezt talán ki is kellene mutatniuk. Mostanra olyan mintha mindig idegenben vagy semleges pályán játszanánk, sohasem hazai pályán. Egyszerûen nem értem.

Dida és Gilardino irányában is érdekesen nyilvánulnak meg...
PM: Ez a másik dolog amit nem értek. Füttyök mindig voltak, de ez már jóval több ennél. A San Siroban ironikus ujjongást is lehet hallani idõnként amikor Dida 1-1 könnyû lövést hárít. Mindezt a manchesteri döntõ kapusa ellen teszik, vagy a világbajnok Gilardino ellen. A San Siro mindig varázslatos volt, most viszont elveszti a varázsát.

#acm

LasCar16
Maldini-interjú a gazzettáról:

Mikor fogsz már játszani?
PM: Egy hónap múlva, október második felében Ancelotti rendelkezésére állhatok. A hónap elején meglátogat Martens professzor, ha mindent rendben talál akkor felgyorsíthatjuk a munkát. De már 20 napja intenzív munkát végzek, csak a pálya hiányzik.

Hetente hányszor gondolsz arra hogy ez lesz az utolsó szezonod?
PM: Elég gyakran. Mivel nem játszok, elég sok idõm van gondolkodni...Furcsa ez a helyzet: egyrészt nyugodtan kell dolgoznom, másrészt viszont egyre inkább fogy az idõm.

Mik a várakozásaid?
PM: Azt szeretném ha mindig bevethetõ lehetnék, ha nem kellene választani, hogy melyik meccsen játszom és melyiken nem. Egy normális szezont szeretnék olyan befejezéssel, amire mindig is vágytam.

Ancelotti szerint a kevésbé fiatal játékosoknak meg kell érteniük hogy nem játszhatnak mindig.
PM: Minden játékos szeretne mindig játszani és fõleg a legfontosabb meccseken. A döntést természetesen az edzõnek kell meghoznia. Nagyon jó a kapcsolatom Ancelottival, gyakran megbeszéljük a dolgokat.

Mennyire lehet nehéz neki a padon hagyni téged?
PM: Tavaly már kétszer is megtörtént ez, az inter és a Palermo ellen. Gondolom nehéz lehet neki egy ilyen döntést meghozni de végülis ez az õ dolga.

Milyen most a Milan?
PM: Jobb mint az elõzõ szezonban és még jobb lesz Ronaldo és Serginho felépülésével és Pato csapatba épülésével.

A Milan európai elhivatottságának technikai okai is vannak? Úgy tûnik mintha a Milant ezekre a sorsdöntõ meccsekre teremtették volna...
PM: Szerintem inkább a motiváció az ok: a fontos meccseken 100%-ot hozunk ki magunkból, szinte verhetetlenek vagyunk az ilyen meccseken. Persze az is igaz hogy az európai porondon a csapatok nem zárnak annyira és ez kedvez nekünk.

A Milan nagy bajnokai csak a nagy meccseken adják ki magukból a maximumot?
PM: Nem. Egy bajnok, ha igazán bajnok, akkor mindig megtalálja a kellõ motivációt. Ez teszi õt különlegessé. A Milannál ez nem probléma. Például én már 7 scudettot nyertem de szörnyû érzés januárban olyan helyzetben lenni hogy esélyünk sincs a scudettora. Meglátják hogy idén végig versenyben leszünk a Romával és az interrel.

Ha sikerül magasba emelni a klubvilágbajnoki trófeát Tokióban az a lehetõ legszebb befejezése lenne a pályafutásodnak?
PM: Nem. Számomra a Bajnokok Ligája sokkal fontosabb mint a klubvilágbajnokság.

A hosszú évek alatt egy csapatban vagy ellenfélként léphettél pályára Maradonával, Platinivel, Zidane-nal, S...(az ukránnal :D) és Kakával. Szerinted Patot egyszer majd ezekkel a nagy bajnokokkal kell egy lapon említeni?
PM: Túl korai lenne még ilyesmit kijelenteni. Most sokaknak úgy tûnhet hogy egy drága vétel volt, de én úgy gondolom, hogy jó, intelligens beruházásnak fog minõsülni.

A Benfica elleni meccsen, már sokadszorra, a Milan rajongói nem hallatták hangjukat. Szomorú voltál emiatt?
PM: Több mint szomorú: mérges voltam, ugyanúgy mint a csapattársaim. Mindazok után amit a Milannak adtunk és amit nyertünk, nem ezt érdemeljük. Ez a hozzáállás a rajongók részérõl az elõzõ szezonban kezdõdött az inter elleni tavaszi meccsen. A curva támogatásával nem vesztettük volna el azt a meccset.

Szerinted mi az oka ennek?
PM: Nehéz megmondani. Gazdasági okai lehetnek, hatalmi játékok. De ha ezek az okai annak hogy valaki kimenjen a stadionba akkor nem tudom hogy mit gondoljak. De nem csak a curva nem támogat minket, a többi szektorokban is csak hallgatnak a rajongók. Úgy gondolom hogy ha azt éneklik hogy "A Milan van a szívemben", ezt talán ki is kellene mutatniuk. Mostanra olyan mintha mindig idegenben vagy semleges pályán játszanánk, sohasem hazai pályán. Egyszerûen nem értem.

Dida és Gilardino irányában is érdekesen nyilvánulnak meg...
PM: Ez a másik dolog amit nem értek. Füttyök mindig voltak, de ez már jóval több ennél. A San Siroban ironikus ujjongást is lehet hallani idõnként amikor Dida 1-1 könnyû lövést hárít. Mindezt a manchesteri döntõ kapusa ellen teszik, vagy a világbajnok Gilardino ellen. A San Siro mindig varázslatos volt, most viszont elveszti a varázsát.

Az olasz foci a politikai viták és a hatalmi játékok áldozata lett. A tavalyi történések után szerinted elszalasztották a megfelelõ alkalmat a megtisztulásra?
PM: A sportvezetõket nehéz lecserélni és ez átfogóan nem is történt meg. Mindenesetre most már több ex-focista kapott szerepet.

Ha Platini hívna az UEFÁ-hoz, mennél?
PM: A múltban kritikus voltam vele szemben, de most már egyre jobban tetszik amit csinál. Latba kell vetnie a hatalmát hogy megvalósítsa az elképzeléseit. Szerintem jogos hogy nagyobb teret szeretne adni a kisebb nemzetek bajnokainak a BL-ben.De azt is meg kell érteni hogy itt jelentõs gazdasági érdekek is szerepet játszanak.

Aranylabda. Kaká vagy Pirlo?
PM: Ricky az elõzõ szezonban hihetetlenül jól játszott, Andrea pedig mindennap végzi a dolgát, ahogy szokta. Kaká az esélyes, mert egész Európa jobban láthatja az összefoglalókban a góljait, mint Pirlo karmesteri munkáját.

A Milan játékában ki a fontosabb, Kaká vagy Pirlo?
PM: Lehetetlen erre a kérdésre válaszolni.

Olaszországban az utóbbi idõben kevés a jó védõ: generációs probléma ez vagy a képzésé?
PM: A képzésé, de nem csak itthon, hanem az egész világon. Talán nem tanítják már olyan jól az emberfogást, a helyezkedést...

Figyelemmel kíséred azt hogy hogyan kezdte el Costacurta az új életét visszavonulása után?
PM: Igen, de végülis Billy megmaradt a természetes környezetében, az egyetlen változás, hogy az edzésen piros mezben van és nem fehérben (:D). Ez az õ inaséve.

A válogatottság valóban teher lett mára a játékosoknak?
PM: Azok számára akiknek fizikális problémái vannak, igen. Túl sok meccset kell játszani.

De te 34 éves korodig játszottál a Milan mellett a válogatottban is.
PM: Igen de 34 éves koromig nem is voltak komoly sérüléseim.

A fiad Christian hogyan fejlõdik?
PM: Nyugodtan, nyomás nélkül. Balhátvédet játszik... furcsa, mi?

Paolo, gondoltál már az utolsó meccsedre?
PM: Moszkvában lesz, a BL döntõ.

Ez az álmod, de ez még nem biztos.
PM: Persze, ez igaz, de ez az egyetlen amire gondolni tudok.

A Milan visszavonultatja a 3-as számú mezt?
PM: Ezt mondta nekem Galliani. És ez nagyon tetszene nekem.

1 év múlva mit fogsz csinálni?
PM: Még nem döntöttem el. De február, március környékén eldöntjük, a klubbal együtt.

Szóval maradsz a Milan-nál?
PM: Igen, ez az elképzelés.

#acm

Palinko
rendben. véleményed tiszteletben tartom
Nuno88
jó oké én is örülök neki h feljött meg jól fejel meg stb. de engem nem tudsz meggyõzni Sheva megvételének negatívumáról mert nekem õ jelenti a csatár szót :D

Palinko
na jó mondjuk hülye szerintem nem vagyok és rosszat sem szeretnék a csapatnak. csak tudod mitõl félek? hogy nem tudja a régi formáját nyújtani és akkor hiába fizetnénk érte mert kábé ezt amit a Chelsea ben nyújtott azt tudja Gila is... Aubemeyang ban nagyon bízok mikor kellett fenn volt és fejelt. nálam ez jelenti a jó csatárt :) én örülök neki hogy feljött és remélem nem fog csalódást okozni
Nuno88
igaz Kaká kihagytam de én nem tekintem csatárnak csak támadónak... Willy Aubemeyang, hát nem is tudom, KELL SHEVCHENKO vissza :)

Palinko
#11967: nemtom hány éves és most a wikit sem kérdezem meg :D Didával nekem sincs semmi bajom de állítólag ahogy öregszik az ember a refelex lassul és Dida már nem fiatal még van pár éve de jó kapus vételre meg nincs nagyon azért fogalakoznák a problémával

hát kicsit kezdek Gallianisan gondolkodni de :D :
-Ronaldo: meggyógyul nemsokára
-Pippo:egyetértünk
-Gila: szintén egyetértünk
-Pato: a január itt van
-Kaká: na õt kihagytad...
és én abban is bízok akit nem nevezek nevén mert bonyolult leírni :D (na megmpróbálom mgéis Aubeyang vagy hasonló :) )
Nuno88
nagyszerû támadóink?
-Ronaldo: sérülékeny kitudja mennyit játszhat idén
-Pippo: egyedül õ biztos pont a csapatban
-Gila: iszonyat gyenge, nem találja magát
-Pato: csak januárban jön az még fél év

van 2 csatárunk per pill... húúú de jó

LasCar16
Petr Czech?:D

#acm

Palinko
nagyszerû támadóink vannak nem kell ide Sheva. én jó kapust és védõt néznék
Nuno88
én nem szedném szét, nekem cask Sheva kell na jó egye fene jöhet Carvalho is és Essien is :D

LasCar16
dupláznánk:D

#acm

LasCar16
lehet páran megköveznének érte de én nem hoznám már vissza Shevát, inkább Drogbát meg még vkit a védelmükbõl:) (Alex,Carvalho):D .. azért fasza h. egybõl szétszednénk a csapatukat de a nyilatkozatokból minden ki fog derülni

#acm

Nuno88
AC Milan's Pirlo: Champions League more important than Scudetto

de miért? mostmár legyen meg a 2. csillag a címer felett és utána jöhet az ujabb BL, vagy idén jöjjön mind2 :D

Nuno88
na Mourinho lemondott a Chelsea-nél, így 3 lehetõség van Sheva körül:
- marad ilyen gyenge mint volt
- lekerült a válláról a teher és így bombaformába fog kerülni
- télen visszajön a Milanba :)

Palinko
én is elégedett lehetek a közvetítéssel és a közvetítés alapján a csapattal is :)
Nuno88
én is de azért szebb lett volna egy 2:0 és nem 2:1 :)

LasCar16
3 pont a lényeg és a mutatott játék:D én elégedett vok

#acm

Nuno88
tudtam h kapunk egy szar gólt a végén... nyerhettünk volna 5:0-ra is erre 2:1 lett na mind1 FORZA MILAN!!!