A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
igenigenigennnnnn<#buck>

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
ha berúgjuk nyertünk😊

#acm

2-1

Mor3llo
Ez nagyon rendes volt a szurkolóitoktól!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
szerintem megnyerjük..kicsit pontosabb játék na meg még a befejezés hibádzik de egyáltalán nem játszunk rosszul

#acm

Köszi. Meg is van oldva.

LasCar16
ha jól eléxem akkor a Chelsea-s Japep készítette😉

#acm

A banner tényleg jó volt, és valóban a BL-gyõzelem után lett csinálva. Viszont totál elfelejtettem, hogy ki készítette.😊 Egy általános képfeltöltõ címe volt beírva, gondolom onnan lett törölve. Ha valaki visszaszerzi a képet az szóljon, én nem mentettem el. Addig is itt a régi kép.

LasCar16
tud angolul Pool utáni meccsen nyilatkozott!😊
angol csak yulcsának😛

#acm

Yulcsa
meglepõdtem, hogy Kaká nem tud angolul.
amúgy nekem is! 😄 FORZA MILAN este! 😉

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
nálam már a sör is behûtve😛 már majdnem BL döntõ elõtti hangulatom van😊

#acm

Nuno88
nem kell új banner mert most lett ez is csináltatva 😊

na ma nem látom a meccset 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
lol tényleg 😄 majd North intézkedik remélemn bedob valami képet még nem rendezõdik 😊 vagy itt az esély hogy valaki új bannert csináljon az új szezon örömére 😊
LasCar16
3év múlva tele lesz a vitrinje😛PP

#acm

Nuno88
eltünt a banner 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
Kakának mindkét kezét telepakolták 😊
Nuno88
bazz az utolsó képen See-bõl csak a fogafehérjét látod 😄

Nuno88

Nuno88
A Bajnokok Ligája-gyõztes olasz labdarúgócsapat kapusa vállproblémái miatt valószínûleg nem lép pályára péntek este Monacóban a Sevilla elleni Szuperkupa-mérkõzésen, sõt, játéka kétséges a hétfõi, Fiorentina elleni bajnoki találkozón is. Ronaldo szintén hiányozni fog a Sevilla ellen, ám mivel térdszalagsérülése szépen javul, a hétfõi bajnokin valószínûleg már pályára léphet.

A Szuperkupa-döntõ pénteken 20 óra 45 perckor kezdõdik, a találkozót a sevillai Antonio Puerta keddi halála ellenére, a játékosok kérésére megrendezik.

Forrás: Mobilpress
-------------------------
fasza bassza meg :@

Palinko
nem tok olaszul inkább a mailját 😄 de gondolom szerinted is felesleges jelen helyzetben. igaz szenon közben még morzsolódhatnak le.
LasCar16
kérdezd errõl Gallianit😊 megadjam a számát?adsaasdas

#acm

LasCar16
sport 1 20:30

#acm

DONGUBA
Hol adjak a meccset tv-ben?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Palinko
Amauri minek?
LasCar16
szóóóri novemberben-.-

Az AC Milan leigazolta a Bologna 16 éves védõjét, Michelangelo Albertazzit. A fiatal játékos ezt a szezont kölcsönben a Bologna utánpótlás csapatában fogja tölteni.

Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy a milánói klub érdeklõdött Amauri ügynökeinél a játékos elérhetõségérõl. A SportItalia úgy tudja, hogy egy vacsora keretén belül a csatár ügynöke, és szponzora, valamint a Milan képviselõje egy lehetséges januári átigazolás létrejöttérõl beszélgetett.

Amauri már teljesen felépült térdsérülésébõl, ami miatt ki kellett hagynia az elõzõ idény zömét. Mostantól szabad az út elõtte, és a Milan is figyelemmel fogja kísérni a támadó teljesítményét.

#acm

LasCar16
fasza holnap döntik el h. játszhat-e :SSSSS

#acm

LasCar16
gazzetta:

Calcio: Milan, problema alla spalla per Dida

MONTECARLO - E' in dubbio la presenza di Nelson Dida nella finale di Supercoppa del Milan di domani contro il Siviglia. Un problema alla spalla ne mette in forse la partecipazione. Il portiere brasiliano si e' infortunato al termine della seduta e lo staff medico assieme al tecnico Carlo Ancelotti decidera' solo domani se farlo scendere in campo oppure se far giocare Kalac. (Agr)

#acm

LasCar16
Rui Costa hamar ottlesz a San Siroban😊)...de az ukrán kirándulás decemberben lesz:SS

#acm

LasCar16
A BL-csoportkör idõpontjai:

Milan-Benfica: 18 settembre 2007
Celtic Glasgow-Milan: 3 ottobre 2007
Milan-Shakhtar Donetsk: 24 ottobre2007
Shakhtar Donetsk-Milan: 6 novembre 2007
Benfica-Milan: 28 novembre 2007
Milan-Celtic: 4 dicembre 2007

#acm

Palinko
meleltünk kérdés Benfica vagy Celtic szerintem Celtic
Yulcsa
AC MILAN
Benfica
Celtic
Saktar Doneck

Jó kis csoport! nem a legkönnyebb, de jó. Szép volt Kaká, Seedorf, Maldini!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
én elégedett vok😛 díjakat is megérdemelten zsebeltük be😊
de galliani sem lepõdött meg nagyon😄 az a fej😄D

#acm

LasCar16
nekem tökmind1 h. kiket kapunk csapat is tudja😊 bárki ellen képesek vagyunk a gyõzelemre😉

#acm

Nuno88
Valencia, Porto, Sevilla, Roma --- ezeket ha lehet inkább ne
Celtic, Schalke, Lazio --- ezeket se
Rangers, Fenerbahce --- õk is kimaradhatnának

jó lenne egy ilyen csoport:

1.Milan 2.PSV 3.Steua 4.Slavia Praha

Nuno88
me a pénteki döntõre utazó Milan keret, melyben helyett kapott a nemrég igazolt Emerson és az újra egészséges Ronaldo is.

Kapusok Dida, Fiori, Kalac

Védõk: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic

Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
----------------------------
Ronaldo és Emerson is a keretben 😊

Yulcsa
Tényleg élõben fog menni az Eurosporton? Az szupi! Köszi az infot 😉

LasCar16
Elsõ kalap: AC Milan, Arsenal, Barcelona, Chelsea, Internazionale, Liverpool, Manchester United, Real Madrid

Második kalap: Valencia, Lyon, FC Porto, Sevilla (?), PSV Eindhoven, AS Roma, Benfica, Werder Bremen

Harmadik kalap: Celtic, Schalke, Stuttgart, Steaua Bukarest, CSZKA Moszkva, Sporting Lisszabon, Lazio, Marseille

Negyedik kalap: Rangers, Shakthar Donyeck, Besiktas, Olympiakosz, Dinamo Kijev, Fenerbahce, Slavia Praha, Rosenborg

A sorsolást ma 18.00 órától az Eurosport élõben közvetíti.

#acm

Yulcsa
Nem tudjátok, hogy mikor lesz a BL sorsolás? Mindenhol ma 18:00 órát írnak, de az Eurosporton holnap ÉLÕBEN közvetítik 10:30-kor.

Nem régi az, az elõzõ bajnokság. Amíg nincs vége az átigazolási szezonnak, nincs értelme hozzányúlni, elég egyszer dolgozni.😊 Utána valamikor frissítve lesz.

Palinko
hát az mégis figyelemfelkeltõ itt meg néha sokat szólunk hozzá 😊 ja írtam nektek mailt hogy az acmilan.hu n a csapat menü hát elég régi jó lenne ha frissítenétek. köszi!
Gondolod a privát üzeneteimet megnézem, de a fórumot nem?😉
Nem tudom mekkora igény lenne rá. Viszont tény, hogy a netes idõm nagyrésze az acmilan.hu-ra megy el. Ezzel foglalkozni nincs túl sok energiám. Ha valaki gyûjt logókat, háttereket, megtervezi, méretre szabja stb, akkor hajrá, küldjétek el, és majd összevágom és berakosgatom alkalmanként, de most többre sajnos tényleg nem futja az idõmbõl.

Kaplartom
oksa! de ezt nem muszály 😄 csak mondtam h. jó lenne sztem...

Palinko
North ebben az illetékes ha nem reagál pü-t neki!
Kaplartom
nem lehetne nekünk is a fórumban olyan, h. elõzõ mecs, meg következõ mecs? (itt fölül) és hozzá a címerek eredmények stb... ha valaki megcsinálná az jó lenne 😊 csak egy feltevés 😛

Yulcsa
Hû, ez nem lenne rossz! Tényleg nem mutatott semmit Spanyolországban abból, amit õ valójában tud. Én várom!

LasCar16
nah ha jönne akkor reszkessen mindenki😄D

#acm

gercse
Cannavaro lesz az új Vieri?...

Palinko
na ha meglesz Cannavaró is akkor tényleg mindent visszavonok hogy szar volt az idei átigazolás.
Nuno88
Edzés:

Nuno88
Milánóban állhat össze a Nesta-Cannavaro védõtengely
Külföldi labdarúgás

Lapértesülések szerint Fabio Cannavaro, a Real Madrid olasz középpályása hazatérhet, és a BL-címvédõ Milannál folytathatja pályafutását.

Angol internetes értesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának aranylabdás védõjéért a napokban bejelentkezett az AC Milan, amely még a nyári átigazolási idõszak pénteki lezárása elõtt szerzõdtetné a 33 éves játékost. A Real Madrid nem akar mindenáron megválni Cannavarótól, de 7 millió euró fejében elengedi az olasz válogatott hátvédet.

Cannavaro - bár télen megnyerte az Aranylabdát - az elmúlt szezonban csak árnyéka volt a Juventusban szereplõ önmagának, és azóta sem tudott alkalmazkodni a spanyol bajnoksághoz. Nem kizárt tehát, hogy õ maga sem ellenezné a hazatérést, pláne, hogy a Milanban ismét együtt szerepelhetne válogatottbeli társával, a squadra azzurrától már visszavonult Alessandro Nestával.