• Palinko
    Csütörtök este a San Siróban tartott sajtótájékoztatón Galliani a várható igazoláskról is beszélt:

"Nyugodtan kell viselkednünk a piacon. Támadók tekintetében nem nevezünk meg játékosokat, de legalább egyet igazolnunk kell a nyáron, mert Ronaldóval kapcsolatban még semmit sem tudunk. Ha Gilardino távozna, akkor a heléyre is kell egy csatár. Ha őket nem számoljuk, akkor jelenleg 4 támadónk van a szükséges 6 helyett: Kaká, Seedorf, Pato és Inzaghi."

"Gilardino ügyében még nem voltak tárgyalások, de hamarosan lehetnek. A megállapodáshoz mindig két fél kell."

"Shevchenko? Nem tudom, hogy Ancelotti felrakta-e a listájára a lehetséges érkező csatárok közé, de ha ő nem tette meg, én most megteszem. Visszatérhet a csapathoz, ha a körülmények megfelelőek lesznek."

"Ronaldinho és Zambrotta esetében még nem állapodtunk meg a Barcelonával, de rengeteg időnk van. Jelenleg a védő ügyében tartunk előrébb."

"Hallottam, hogy sokan emlegetik Lloris nevét. Annyit mondhatok, hogy a csapatnak most 5 kapusa van, Dida, Abbiati, Kalac, Storari, és Coppola. Addig nem igazolunk újat, amíg nem adunk el valakit."

Galliani péntek este Barcelonába repült, hogy tárgyaljon Zambrotta és Ronaldinho ügyében. Az olasz játékos esetében valószínűleg 9 millió euró körül sikerül majd megállapodni, míg Ronaldinho ára kapscán egyelőre nagy az eltérés a két fék között. Valószínűleg Eto'o és Marquez neve is előkerült a vacsora közben.