A Milan már megegyezett Mathieu Flaminivel (a francia játékos 2012-ig kötelezte el magát), de Kaka reméli, hogy még nem tettek le Ronaldinho leigazolásáról sem. A 26 éves klasszis, aki 15 alkalommal volt eredményes az olasz bajnokságban, arról álmodik, hogy a San Siroban Patoval, és Ronaldinhoval összeáll egy fantasztikus brazil trió.
”Nem tudom megítélni a szezonját, mert nem tudom, hogy igazából mi történt vele, de Ronaldinho egy kivételes tehetséggel megáldott remek játékos. Fantasztikus lenne vele játszani a Milanban. Biztos vagyok benne, hogy sok cím elnyeréséhez tudna hozzásegíteni minket. A brazil válogatottban többször játszottunk együtt, és soha nem volt probléma.”
Kaka beszélt még a Bajnokok Ligájáért folytatott versenyről, és különleges kapcsolatáról Filippo Inzaghiról.
”A Fiorentina vereséget szenvedett, mi meg nyertünk, ami nagyszerű dolog. Az Inter ellen teljesítettük a feladatunkat. A Nerazzurrik még nem nyerték meg a Scudettot, és mi még nem szereztük meg a negyedik helyet. Most már csak rajtunk múlik, hogy kvalifikáljuk e magunkat a BL-be. Pippo és én is eredményesek voltunk az elmúlt pár meccsen, és remekül megértjük egymást a pályán.
A Milan az utolsó két fordulóban a Napoli és az Udinese ellen lép majd pályára, ahol Kakának, és Inzaghinak is lehetősége lesz további gólokat szerezni, míg a Bajnokok Ligájáért küzdenek.