A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
és remélem sok milan szurkoló ott lesz 😊 mert ha megint olyan félelmetes hangulat lesz én nagyon örülni fogok. már már a san siroban éreztem magam tegnap
szucsy89
szép volt fiúk!nem gondoltam volna év elején hogy a milan ott lesz a bl döntõbe, bár köztudott hogy a bl-be mindig is ott voltunk a legjobbak között....innen már nincs mese, verni kell a poolt, revansot kell venni a 2005-ös isztambuli döntõért...nagyon jó a liverpool is, de ez után a meccs után nagyon bízom a milanban, most megmutatták hogy kell a világ egyik legjobb formájában lévõ csapata ellen tökéletes játékkal nyerni!Hajrá fiúk!!😊
Palinko
oké. küldtem privátot majd ott megbeszéljük és próbálkozok....
igen tudom csak gondoltam egy verbeli milanos csinalna egy tutkot 😄

Palinko
csinálnék szívesen, csak az a baj amit én csinálok az soha sem fér be a mérethatárba mindég dupla,tripla anyi byte 😊
na de ha más sem ér rá csinálni innen a topicból,van egy nagyon jó hely arra,hogy király logod lehessen, mint monjuk az enyém 😊
ide
kattintasz és raksz be képet, és megkéred õket szépen,hogy csináljonak neked egy logot. leírod azt is,hogy hogyan gondoltad,hogy kinézzen....
fsgh
Grat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Valaki milanos aki valalkozna,hogy csinaljon nekem 1 kafa logot? 😊

Rexor
Szép volt Milan!

ForzaInter
grat a gyõzelemhez teljesen megérdemelten nyertetek, egy kicsit az olaszok miatt azért szorítottam nektek, annak örülök hogy végre vki kiverte a nagyképû Manchestert, nyerjétek meg a BL-t legalább olasz nyeri, majd jövõre jövõre ott leszünk mink is😄

Yo, Bitch!

Palinko
jaja egyetértek. de nem fogják eladni egy ilyen szezon után meg szerencsére kaká sem fog maradni. ronaldinhot meg nem tudom menyire gondolják komolyan. de én attól tartok,hogy elkezdtek jönni az eredmények nem nagyon igazolnak majd senkit. remélem ez sem fog bekövetkezni...
gratulálok, nagyot játszottatok. Kaka fantasztikus. Nagy hülyeségre vallana vezetõitektõl, ha hagynák elmenni ezekután, és túlzottan Ronaldinho leigazolására figyelnének, nem érné meg. De ezt nem is fogják megtenni, jobban tennék a Realnál ha leszállnának rólatok, és inkább más játékosra koncentrálnának a nyáron

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Ancelotti ébren álmodott
Külföldi labdarúgás

A Milan vezetõedzõjének álma vált valóra a San Siróban a Manchester United elleni BL-elõdöntõ visszavágójának elsõ félidejében. Carlito szerint a Milan tökéletesen játszott, és megérdemelten jutott az athéni fináléba.

Az AC Milan 3-0-ra verte az esélyesebbnek tartott Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján, így 5-3-as összesítéssel búcsúztatta angol riválisát.

- Azt hiszem, hogy az elsõ félidõben a csapat olyat produkált, amelyrõl minden edzõ álmodik. Tökéletesen játszottunk, az a negyvenöt perc döntött a továbbjutásról - jelentette ki a mérkõzés után Ancelotti. - Döntõsnek lenni mindig öröm, de idén különösen boldogok lehetünk, mert nagyon lentrõl indultunk.

A május 23-i döntõben a milánóiak ellenfele a Liverpool lesz, vagyis megismétlõdik a 2005-ös finálé párosítása. A Milan szakvezetõje alig jutott túl csapatával a Manchesteren, máris döntõbeli ellenfelére koncentrál.

- Nagyon izgalmas találkozó lesz. A Liverpool teljesen más csapat, mint a Manchester. Talán összességében nem annyira erõs, de fizikálisan biztosan komolyabb ellenfél lesz - jelentette ki Ancelotti.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Silvio Berlusconi felhõtlenül boldogan nyilatkozott csapata tegnapi, 3-0-ás sikerét követõen:

"A Milan emlékezett a küldetésére: hogy erõsebb legyen az irigységnél és az igazságtalanságnál is. Most itt az ideje, hogy visszavegyük a trófeát, amit odaadtunk a Liverpoolnak 2005-ben. A mérkõzés után egyébként lementem az öltözõbe, és megmondtam Ancelottinak, hogy ki van rúgva. Természetesen csak vicc volt. Azt hiszem, még nagyon sokáig el kell viselnünk õt a Milannál."

Adriano Galliani hasonlóképpen boldogan nyilatkozott:

"Élvezzük ki ezt a döntõt, hiszen ez a nyolcadik Berlusconi úr elnöksége alatt. Ez egy csodálatos ajándék egy lenyûgözõ csapattól. Bebizonyítottuk a kritikusainknak, akik tavaly nyáron mindenfélét összeírkáltak rólunk, hogy tévedtek. Szeretném bejelenteni, hogy a csapatunk együtt marad jövõre is, még a 38 éves játékosaink is maradni fognak, mivel az ilyen játékosokkal eljuthatunk a Bajnokok Ligája döntõjébe, míg a folyamatos csapatváltoztatással és fiatal gyerekekkel nem. A Milantól senki nem távozik a nyáron, és akit mi marasztalunk, az maradni is fog. Ancelottinak a következõ szezonra is érvényes szerzõdése van, úgyhogy nem kell aggódni. Egyelõre nem gondolok a Liverpoolra. Ha bejutsz a döntõbe, az már eleve egy nagyszerû eredmény, akár nyersz, akár veszítesz, sokkal többet ér, mintha a döntõ elõtt kipotyognánk, mint más csapatok teszik. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e kihoznunk a gyõzelmet ebbõl a döntõbõl."

Forrás: goal.com

Nuno88

Nuno88

Nuno88
Kaká talán a legesélyesebb jelölt az idei Aranylabdára, és várhatóan õ lesz a Bajnokok Ligája idei gólkirálya is, a brazil zseni azonban azt állítja: még nem érte el teljesítõképessége csúcsát.

"Még nem értem el a csúcsot. Jobb vagyok, mint tavaly, de még sok területen kell fejlõdnöm. Nemrégiben azt mondtam, hogy két csatár mögött szeretek igazán játszani, aztán elszabadult a pokol. Még tanulnom kell, fejlõdni, alkalmazkodni a csatárjátékhoz, hogy teljesebb játékos lehessek. Fantasztikus érzés ilyen közel játszani a kapuhoz, de pontosan azt kell még megtanulnom, hogy tudok leghatékonyabban befejezni, ahelyett hogy mindig a csapattársaimat próbálnám megjátszani. Hihetetlen lenne, ha két gólt szereznék a döntõben és beállítanám a Bajnokok Ligája rekordot, de a legfontosabb dolog mégiscsak az, hogy a csapatunk emelhesse magasba a trófeát. A mai tökéletes mérkõzés volt a Milan részérõl. Nagyszerû dolog, hogy megint összekerültünk a Liverpoollal, kaptunk egy kivételes lehetõséget a javításra, remélem ez a döntõ másképp alakul. Itt van a lehetõség, hogy megnyerjünk egy meccset, amit két éve kellett volna megnyernünk. Nem bosszúként gondolok rá, inkább úgy, hogy itt a lehetõség arra, hogy jóvá tegyük Isztambult."

Forrás: channel4.com
--------------------------
Alberto Gilardino stílusosan szakította meg a Bajnokok Ligájában huzamosabb ideje tartó gólmentes szériáját, hiszen csapata az õ találatával biztosította be a továbbjutást jelentõ gyõzelmet.

"Errõl a pillanatról álmondtam, mindig is hittem benne, és el is érkezett. Ez egy tökéletes teljesítmény volt, nagyon elszántak voltunk, hogy bejussunk a döntõbe, mindannyian ezt akartuk. Nagy öröm számomra, hogy gólt szereztem az elõdöntõben, most jöhet életem elsõ Bajnokok Ligája döntõje. Remélem jól alakul majd. Egy döntõben minden abban a 90 percben dõl el. Meghatározó lehet a csapatjáték, vagy egy kimagasló játékosteljesítmény is. Most, hogy bejutottunk, a legfontosabb dolog, hogy megnyerjük a trófeát. Az edzõ feladata eldönteni, hogy ki játszik, mi pedig már többször bebizonyítottuk, hogy egységes csapat vagyunk, ezt is együtt fogjuk megcsinálni."

Nuno88
Sir Alex Ferguson nyilatkozatában elismerte: a Milan megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája döntõjébe.

"A Milan éberebb volt és gyorsabban mozogtak, úgy gondolom megérdemelték a gyõzelmet. Mi nem tudtunk igazán felpörögni, nehéz mérkõzés volt ez számunkra. El kell ismernem, hogy egyetlen pillanatig sem tûnt úgy, hogy gólt tudnánk szerezni ellenük. A Milan ellenben könnyedén szerezte a góljait, ami nekem csalódást okozott. A Milan fizikailag jobban felkészült. Tudták pihentetni a játékosaikat, és ez sok esetben döntõ is lehet."

----------------------------
Paolo Maldini sérülés miatt kihagyta a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ visszavágóját, de bízik benne, hogy a döntõben pályára léphet majd.

"Nem szoktam hozzá, hogy a kispadról kelljen néznem az ilyen mérkõzéseket, szenvedtem is miatta. Tudtam, hogy a csapat jó formában van, és bebizonyítottuk, hogy amikor októberben Athénról beszéltünk, az nem csak szöveg volt. A sérülések és minden egyéb problémáink ellenére zseniálisak voltunk, és én büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapat kapitánya lehetek. A sérülésem hasonló ahhoz, amellyel tavaly is küszködtem, de minden vágyam az, hogy jövõre is tudjak még játszani. Ha kiestünk volna, most azonnal megoperáltatnám magam, de most inkább azon kezdek el dolgozni, hogy az athéni döntõre a lehetõ legjobb formába kerüljek. Ez lesz a nyolcadik döntõm, és két év után ismét ott vagyunk. Ez a csapat semmitõl sem fél."

Nuno88
Seedorfon meg besz*rok... egész szezonba szinte végig alibi focit játszott erre a szezon végére meg akkora formába lendül h ihajjj 😄

GRAT-az én részemrõl is mert inkább egy nagy olasz csapat nyerje mint1 egy beképzelt játékosokkal rendelkezõ csapat<#ravasz1>
Japep
Grat nektek, szép volt...most már nyerjétek meg a BL-t! <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Így kell ezt csinálni.😊)

Nuno88
Carlo Ancelotti érthetõen rendkívül elégedett volt csapata teljesítményével a ma esti, Manchester United elleni lenyûgözõ 3-0-ás gyõzelmet követõen. Egy eredmény, amelyre a futballvilágban kevesen fogadtak volna a mérkõzés elõtt...

"Az elsõ félidei játékunk minden edzõ álma, mivel tökéletes futballt produkáltunk. Az elsõ mérkõzés adta meg nekünk az akaratot és erõt, hogy így tudjunk játszani ma este. Nagyon nagy öröm ez mindannyiunknak, fõleg ha tekintetbe vesszük, miként indult ez a Bajnokok Ligája számunkra. A Liverpool ellen fantasztikus döntõ lesz, fizikai szempontból keményebb a mostani meccsnél."

Gennaro Gattuso büszkén nyilatkozott a mérkõzésrõl, hiszen a szezon kezdetén nem sokan gondoltak arra, hogy a Milan eljut az athéni döntõbe.

"Mindannyian boldogok vagyunk, nagyszerû dolog ilyen szezonkezdet után elérni a döntõt. Még mi sem gondoltuk volna, hogy képesek vagyunk rá! A botrányok ellenére az UEFA végül dicsérettel illette a játékunkat, amire nagyon büszkének kell lennünk. Senki nem tett volna egy Eurót sem ránk, de mi megmutattuk, mennyit is érünk. A Bajnokok Ligája teljes egészében más, mint a Világbajnokság volt, ahogy a válogatottat sem lehet a klubcsapattal összehasonlítani. Nem lehet leírni azok az érzéseket, amelyeket a Világbajnokság váltott ki belõlem."

Forrás: goal.com

Nuno88
köszi szépen!

Lombardini
Gratulálok kuzinok, szép munka volt. Rendesen hazaküldétek a Fergusson bandát. Nem beszélve arról, hogy az olasz focin esett csorbán is köszörültetek ma este. Ritkán mond egy Inter szurkoló ilyet egy riválisnak de : BRAVO! <#taps>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Nuno88
Megismétlõdik a két évvel ezelõtti BL-döntõ
Külföldi labdarúgás

A Milan kiváló elsõ félidei produkciójával már a szünetig kétgólos elõnyre tett szert a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján, a fordulás után pedig tovább növelte az elõnyét, s végül 3-0-ra legyõzte a Manchester Unitedet. Megismétlõdik a két évvel ezelõtt BL-döntõ, a Liverpool és a Milan csap össze egymással Athénban.

A Manchester United 3-2-re nyert hazai pályán, de már a 11. percben elvesztette elõnyét, mindössze ennyit kellett várni a Milan elsõ találatára: a vendégek elsõ komolyabb védelmi hibája után az angolok mumusa, Kaká 16 méterrõl, ballal, kapásból lõtt a bal sarokba. A folytatásban is támadásban maradt a hazai gárda, és a 30. percben két gólra növelte az elõnyét. Seedorf alakított ki magának lövõhelyzetet a manchesteri 16-os elõterében, majd õ is a bal alsó sarokba helyezett. A piros-feketék okosan tartották az eredményt, a Vörös Ördögöknél sem Cristiano Ronaldo, sem Wayne Rooney nem tudott nagyobb helyzetbe kerülni.

A fordulás után is uralta a játékot a Milan, Gattusóék hiba nélkül védekeztek, a vendégeknek pedig egyre több kockázatott kellett vállalniuk. Sir Alex Ferguson az utolsó negyedórára beküldte Luis Sahát is a pályára, ám a fellazult védelem újabb megingása után bebiztosította továbbjutását a Milan: Ambrosini a 78. percben remek ütemben ugratta ki a csereként beállt Gilardinót, aki egyedül vezette kapura a labdát, majd okosan elcsavarta azt a kimozduló Van der Sar mellett, és a bal sarokba helyezett.

Ezzel el is dõlt a mérkõzés, az utolsó tíz perc a Milan szempontjából már az ünnepléssel telt, a Manchester pedig hiába tett meg mindent a szépítés érdekében, nem tudta megszerezni a becsületgólt. A Milan 5-3-as összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája döntõjébe, az athéni fináléban a Liverpoolnak vághat vissza a két évvel ezelõtti isztambuli vereségéért.

Milan-Manchester United 3-0 (2-0)
G.: Kaká (11.), Seedorf (30.), Gilardino (78.)

Nuno88

ez a kép nem fér be a banner alá? 😊

mondjuk nem mert túl nagy és széthúzz a fejlécet :S

Szabi 22
Nincs mit!!!! A képek azok minden milan meccs után jönnek! SEMPRE AC MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szabi 22
Thanx Gabber !!!

Nuno88
a képeket is köszi Szabi, isten vagy! 😄

Nuno88
isten lett a topic, köszönjük Gabber!!!

Szabi 22

gabber_saviola
pavancsoljatok ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM ISTENEM KÖSZÖNÖM!!!

Köszi a biztatást minden "nem Milan fanaticnak" is!!!

FORZA AC MILAN PER SEMPRE!!!

Szabi 22

gabber_saviola
berakom én 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szabi 22
Király vagy Gabber 😄

Palinko
köszönjük majd north beszereli 😊
Szabi 22

Palinko
nem azért nem írtam ma este a fórumba mert nem láttam a mecset 😊 nem azért nem írtam mert nem bírtam felkelni az ünneplézbe 😄 azért nem írtam,mert imátkoztam,hogy ne kapjunk gólt és rúgjunk minnél többet. és hát ez tökéletesen megvolt. egy olyan csapat nyert aki ma este a tökély teljesítményét hozta, minden egyes játékosával! mindenki a MU-t dícsérte, mindenki vele volt elkeveredni de ki nyert 😊 igen sikerült 😄
várunk liverpool, remélem õket is elintézzük és miért ne tennénk. hiába nagyszerû csapat a liverpool mi ha így folytatjuk piros fekete BL kupa lesz felemelve máj 23 dikán 😊
na jó éjt minden szurkolónak és köszi minden támogatónak 😊)
gabber_saviola
csodálatos játékért csináltam nektek egy hátteret 😊

Scholes18
Gratula jobbak voltatok!

Glory Glory Man United!!

grat, teljesen megérdemelten jutott tovább a Milan!

Rash87
Grat!!! 😞

Glory, Glory Man. United!

Szabi 22
Ezaazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 sima HUHU !!!

asfa
szép volt!<#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

tep
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Kíváncs vok , h mit ír a NS a mérkõzésrõl.......mert õk is MU-pártiak és már temették a Milant......a barmok

\"SLICE of LIFE\"

Jagumo
mi sajna kiestünk

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money