• Nuno88
    CSATÁRKÉRDÉS

“Hétözben megnéztem az olasz válogatott mérkőzését és kicsit belenéztem a brazilok találkozójába is. Pato és Shevchenko nagyon hasonló karakterisztikával rendelkezik, egyikük sem egy statikus játékos, persze ettől még klasszisok hasonló stílussal, képesek egy más mellett játszani. Gomez? Ő más típusú csatár: Pato alacsonyabb, Gomez magasabb, Pato gyorsabb, Gomez lassabb. Két eltérő tulajdonságú támadó képes a legjobban szerepelni egymás mellett.”

EDZŐKÉRDÉS

“Az én jövőm? A klub világosan fogalmazott, nem függ a negyedik hely megszerzésétől. Elképzelhetetlen, hogy átvegyem a nyáron a válogatottat. Remélem Donadoni egészen a világbajnokságig maradni fog.”

“Mourinho az Internél? Mit is kéne nekem erre mondanom? Ő egy kiváló edző, bárhol megállná a helyét. Szeret játszani a médiával, éppen ezért szerintem jól szórakozna Olaszországban. Azonban nem gondolom, hogy fair dolog nekem erről beszélnem. Néha túlzásokba esnek egyesek, hogy ezzel tartsák felfokozott állapotban az átigazolási piacot.”

ATALANTA

“Vasárnap délután kritikus mérkőzés vár ránk, jól tudjuk ezt. Négy ponttal lemaradva a Fiorentina mögött, nem engedhetünk meg több hibát. A Torino elleni győzelem miatt pozitív hangulatban vagyunk, ezen az úton kell továbbmennünk. Valószínűleg lesznek nehézségeink az Atalanta ellen, hiszen remek szezont produkálnak. Bármi áron, de nyernünk kell ezen a találkozón.”

Forrás: goal.com