36663
  • Yulcsa
    Maldini gólt szerzett... 1-2
  • Yulcsa
    Ambrosini gólját is érvénytelenítette a bíró, közben a Fio ellen már 3-1-re vezet az Udine...
  • Gunnersboy
    na mivel a Fio egyenlített az Udinese így a hetedik csak, mivel a Samp meg vezet, és a Milan marad 5.ik :DD

durva milyen szoros a bajnokság:o
  • Kaplartom
    na gyerünk még a 3.at rúgják be!!
  • Gunnersboy
    ha ígymarad, az Udinese is megelőzheti a Milant :o
  • Palinko
    azért ilyen pillanatokban nem sajnálom hogy nem láthatom a meccset.... mi lesz veled milan? :'(
  • Nuno88
    még szerencsénk sincs, marad a 0:2
    See gólját érvénytelenítette a bíró :(
  • Yulcsa
    siralmas meccs...
  • Nuno88
    majdnem 0:3 is lett...
    nevetséges az egész csapat...
  • szucsy89
    pfffffff ez a meccs...............
  • Kaplartom
    Nagyon szarok vagyunk! Ezaz fiúk!!!
  • Nuno88
    0:2

ez az így tovább!!!
  • Nuno88
    kivan kapva a Fiorentina is... nem hiszem el, itt lenne egy remek alkalom ismét, hogy 1 pontra csökkenjen a különbség, erre tessék mi is kivagyunk kapva! -.-
  • Nuno88
    ezt nem hiszem el 0:1
    ez a védelem nem tudom mit produkált most...
  • Nuno88
    ehhh tényleg... akkor én is nézem :)))

FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    nyugodjon békében a Parma drukker :(
    és FORZA MILAN!!!
  • szucsy89
    ehh nézem is
  • Yulcsa
    KÖSZI AZ INFOT!!!!!! :D :D :D
  • Forza Italia
    Amúgy a Sport1 élőben adja
    Mivel a Juve-Parma meccs elmarad mert egy Parma szurkoló meghalt
  • Yulcsa
    melyiken nézitek? media player? mert a sopcast nekem nem akar bejönni :(
  • Nuno88
    AC Milan - Atalanta

http://www3.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=9140&part=sports
  • Nuno88
    CSATÁRKÉRDÉS

“Hétözben megnéztem az olasz válogatott mérkőzését és kicsit belenéztem a brazilok találkozójába is. Pato és Shevchenko nagyon hasonló karakterisztikával rendelkezik, egyikük sem egy statikus játékos, persze ettől még klasszisok hasonló stílussal, képesek egy más mellett játszani. Gomez? Ő más típusú csatár: Pato alacsonyabb, Gomez magasabb, Pato gyorsabb, Gomez lassabb. Két eltérő tulajdonságú támadó képes a legjobban szerepelni egymás mellett.”

EDZŐKÉRDÉS

“Az én jövőm? A klub világosan fogalmazott, nem függ a negyedik hely megszerzésétől. Elképzelhetetlen, hogy átvegyem a nyáron a válogatottat. Remélem Donadoni egészen a világbajnokságig maradni fog.”

“Mourinho az Internél? Mit is kéne nekem erre mondanom? Ő egy kiváló edző, bárhol megállná a helyét. Szeret játszani a médiával, éppen ezért szerintem jól szórakozna Olaszországban. Azonban nem gondolom, hogy fair dolog nekem erről beszélnem. Néha túlzásokba esnek egyesek, hogy ezzel tartsák felfokozott állapotban az átigazolási piacot.”

ATALANTA

“Vasárnap délután kritikus mérkőzés vár ránk, jól tudjuk ezt. Négy ponttal lemaradva a Fiorentina mögött, nem engedhetünk meg több hibát. A Torino elleni győzelem miatt pozitív hangulatban vagyunk, ezen az úton kell továbbmennünk. Valószínűleg lesznek nehézségeink az Atalanta ellen, hiszen remek szezont produkálnak. Bármi áron, de nyernünk kell ezen a találkozón.”

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    Janku valszeg a 7közi válogatott meccsen szedett össze egy sérülést, Emerson,Kaká pedig a múltkor is sérültek voltak..
    Cafu,Sergio .. na velük meg akarnak hosszíbbítani-.-
  • Nuno88
    akkor Kaká még mindig nincs :(

de nem értem h Jankuval, Serginhoval, Emersonnal, Cafúval mi a probléma -.-
  • Yulcsa
    Milan-Atalanta: A keret

Serie A mérkőzésekCarlo Ancelotti kijelölte az Atalanta elleni mérkőzésre készülő keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁR: Gilardino, Paloschi, Pato

NEM NEVEZETT JÁTÉKOSOK: Fiori, Digao

NEM BEVETHETŐ JÁTÉKOSOK: Cafu, Jankulovski, Serginho, Emerson, Kakà, Inzaghi, Ronaldo.

Forrás: acmilan.com
  • Palinko
    ok, már várjuk! sok sikert a bajnokira!
  • Yulcsa
    köszi, de ez semmiség volt, Gunnersboy-t illeti a dicsőség! :)
    amúgy...:

Alberto Gilardino az ősztől Francesco Totti csapattársa lehet
    Idén nyáron eldől Alberto Gilardino sorsa – legalábbis az olasz játékos menedzsere szerint. A huszonötszörös válogatott csatár ügynöke ugyanis már kapcsolatba lépett az AS Roma vezetőivel, és nem elképzelhetetlen, hogy ősztől a fővárosban folytatja pályafutását a BL-győztes támadó.
    „Természetesen minden futballista nagyon szívesen szerepelne Francesco Totti oldalán – mondta Gilardino menedzsere. – Alberto igazi csapatjátékos, aki az AC Milan nagyon sok góljában benne volt.”

„Júniusban térünk majd vissza a tárgyalóasztalhoz, addig Albertot köti a szerződése a piros-feketékhez.” – tette hozzá a játékosügynök.

Olyannyira biztosan köti a kontraktus Gilardinot a Milanhoz, hogy annak lejárta 2011-re datálódik. „Gila” 2005 óta a milánói csapat játékosa.

Elképzelhető, hogy a 25 éves Gilardino azért nem akarja kitölteni szerződését, mert januárban a Milanhoz érkezett egy fiatal brazil tehetség, Alexandre Pato, aki élvezi Carlo Ancelotti vezetőedző bizalmát.

Ez nem is csoda, ugyanis Pato az elmúlt hétvégén is győztes gólt szerzett a Torino ellen.

Ráadásul a hírek szerint a klubvezetés a sérült Ronaldo helyettesítésére egy sztárigazoláson töri a fejét, ami szintén ronthatja az olasz világbajnok esélyeit a csapatba kerülésre.
    --------------------------------------
    érdekes, én nem feltétlen bánnám a dolgot...
  • Gunnersboy
    ha időm engedi akkor a most hétvégi meccstől tudom már csinálni
    (nemtudja mikor ér rá, holnap össz utazik 4 órát oda-vissza, idegenbeli bajnoki -.-)
  • szucsy89
    ügyi vagy
  • Palinko
    így okés. már csak az eredmény jelző hiányzik
  • Yulcsa
    imageshack...
    na talán most sikerül betenni...
  • Yulcsa
    hát, ha a készítő nem haragszik meg, akkor ezt a kis korrigálást elkészítettem:
  • szucsy89
    bannert nem lehetne már javítani?:S idegesít az a szines kéz, mindig egyből azt szúrom ki:D
  • Nuno88
    Patót a csillagokig emeli a brazil sajtó

A Milan mindössze tizennyolc éves támadója, Alexandre Pato góllal mutatkozott be a selecaóban, sőt, a brazil válogatott az ő góljával győzte le Svédországot. A brazil sajtó elájult a debütáló tinédzser teljesítményétől.

Bár Dunga csapata sok helyzetet alakított ki, a 73. percig nem tudta bevenni Isaksson kapuját. A fiatal csatár csereként lépett pályára, és tizenhárom perccel beállása után kiváló góllal juttatta vezetéshez a brazil nemzeti tizenegyet. A svéd kapus a tizenhatoson kívül hibázott, a Milan támadója, pedig azonnal felismerve a lehetőséget, éles szögből az üresen hagyott kapuba csavart.

A támadót a brazil sajtó az egekig magasztalja, az O Globo szerint, Pato kétszer annyit teljesített, mint a kétszer annyi ideig pályán lévő Luis Fabiano. Bár a tinédzser csillag többször is kérte, hogy ne hasonlítgassák a régi nagyokhoz, a lapok ezt nem tudják megállni. Ezúttal is a legnagyobb labdazsonglőrökhöz mérik Patót, akinek Pelé, Zico, Ronaldinho és Rivaldo pályafutásához hasonló karriert jósolnak.
  • Nuno88
    lehet nem lenne rossz igazolás ő sem...
  • LasCar16
    Flamini
  • Nuno88
    jöhet jöhet jöhet
  • LasCar16
    R10 18 millió €-t távozhat a nyáron Barcelonából
  • LasCar16
    dani alves
  • Kaplartom
    Szép gól szerintem:)