Attila 007#14647
Miről beszéltek?????????Ez a mai teljesítmény teljesen tükrözi mindazt, hogy a Milan rossz úton halad, tavaly volt taktikus megoldás ez a családos dolog, idén abszolúdt nemjött be! Nemszabadna Don Silvionak olyanokat nyilatkozgatni Gallianival egyetembe, hogy bármi lesz Ancelotti marad.... Ez kb olyan mintha a Fradi új vezetősége azt mondaná, bármi lesz az NB2 be minden marad a helyén hisz minden jól megy! Ilyeneket egy profi klubnál nemszabad nyilatkozni!!Nyugdíjas brigáddal meg nemlehet nyerni, és a legszomorúbb hogy rimánkodtunk hogy ugye álljon át a Mester két csatárra, de semit nemszámít semmit. Lehet Pato majd valamikor nagy játékos lesz, kövezzetek meg, de szerintem fabatkát sem ér, ahhoz képest amennyire belett arangozva. Kaka meg lassan olyan mint a FOGNYÚL (Ronaldinho) hisz megnyerte az aranylabdát és a lejtőn Ő is lecsúszik....ahogyan ezt az utóbbi években az összes kitüntetett játékos tette. Sohasem fogom megérteni miért nem lett Crespo a Milan játékosa, ahogyan a Tevez se lett.....Amondó vagyok Én ma Milan mezt fogok ölteni és büszkén fogom viselni, de VÁLTOZTATNI kell! SIEG