36663
  • Nuno88
    12 bajnoki döntő vár ránk a 4. hely megszerzéséért...
  • LasCar16
    köszcsászevasz-.-
  • szucsy89
    kurva vicces vagy
  • Palinko
    igen mondhatják de sajna amilyen teljesítményünk hát nem vagyunk vakok kérem szépen. azért haragszom mert nem mondják hogy mire készülnek hanem a csapatot dícsérik és mindég ilyen semmit mondó nyilatkozat van hogy nem tudod mit akarnak, de eddig azt szűröm le hogy szinte semmi változtatást...
  • Freedom88
    volna, ha nem igy játszik...
  • Freedom88
    grt a csapatnak szép győzelmet aratott!
  • Nuno88
    ezzel a kerettel ennyi tellett, mondhatják h nyertünk 2 trófeát idén, de sajnos én ezekkel nem elékszem meg annyira :|||
  • Palinko
    Persze nem is most rögtön mindent csinálnira gondoltam, hanem majd meglátjuk milyen igazolások lesznek, mert nagyon meg van megint elégedve...
  • Nuno88
    nem most kell igazoolni, mert nem is lehet... majd nyáron kell elkezdeni egy új csapat építését! remélem lesz is belőle vmi...
  • Palinko
    Mesél a kopasz f*sz igaz említi az igazolást is de emlékezzünk miket tudnak igazolni :S majd hoznak még 1 emersonhoz hasonlót szerintem vakok még mindég...

”Mi megtettük, ami másoknak nem sikerült. Az elmúlt hat évben nagy eredményeket értünk el. Nyilvánvalóan az a végzetünk, hogy a páratlan években játszunk döntőt, ahogy 2003-ban, 2005-ben, 2007-ben, és.. 2009-ben! Az Arsenal pont akkor szerzett vezetést, amikor jól játszottunk. A gólt megelőzően Pato egy jó lövéssel próbálkozott, ami megpattant. A szöglet azonban elmaradt, és a következő akcióból betalált az Arsenal. Ilyen a futball. Mint mindig, most is azt kell hogy mondjam, Berlusconi a legnagyszerűbb, mert Ő volt az első, aki bátorított minket. Most már kizárólag csak a következő 12 bajnoki mérkőzésünkre kell koncentrálnunk, hogy újra visszatérhessünk a természetes élőhelyünkre, a Bajnokok Ligájába. Annak ellenére, hogy elbúcsúztunk az európai versenysorozattól, még mindig tagjai vagyunk az élmezőnynek, és tovább haladunk előre ezzel a gárdával. Biztosan lesznek új igazolásaink, de az edző marad. Emlékezzünk arra, hogy még így is pozitív a mérlegünk, hiszen a 2007/08-as szezonban megnyertük az Európai Szuperkupát, és a Klubvilágbajnokságot. Másik fontos szempont, hogy itt Milánóban mindenki egy barátságra épülő közösség tagja.”
  • Kaplartom
    Ó FUCK!!!
  • Grave Digger
    Nagyons ajnálom a tegnap esti produkciót, de a bajnoki formát is figyelmbe véve, sajnos ennyit tudunk:( Változások kellenek, remélem Berluskáék végre nem fogják vissza magukat, s kinyitják a pénztárcát, nagy szükség lenne a frissítésre.
  • Nuno88
    nyáron pár hátékos szögre akasztja, pártól viszont meg kell válni... és a helyükre kellenek vagy fiatal tehetségek, vagy már beérett fiatalok, és ki kell nyitni a buxát, ha akarunk jövőre nyerni vmit!!!
  • shogun6
    Maldini per sempre!!!
  • shogun6
    Kaká sérült volt, úgy "drótozták" valószínűleg össze a meccsre, kihagyott+pihentették 3-4 meccsen, tény, h sajnos nincs formában:( de szerintem vissza fog rázódni és jobb lesz, mint valaha!
    Pato 18éves, ha a 24 éves Adebayornak/-ra azt mondják fejlődnie kell, rutint kell szereznie, akkor az épphogy felnőttkoró Kacsának adjunk néhány évet. 9meccsen 5gól igen bíztató, remélem nagyon nagy csatár lesz belőle!!!
    Igazolni kell, a vezetőknek most már be kell látniuk, hogy a családias légkörnek nagyjából vége. A belső kör maradhat, viszont a visszavonulók és pár be nem vállt játékos helyére újak kellenek... legalább 5!!!
    Forza Milan!
    ui: grat az Arsenalnak!
  • Attila 007
    Helyesírási hobákért meg elnézést, meg a fogalmazásért is, de bevagyok kicsit piázva, mert így könnyebb a szitut elviselni...
  • Attila 007
    Miről beszéltek?????????Ez a mai teljesítmény teljesen tükrözi mindazt, hogy a Milan rossz úton halad, tavaly volt taktikus megoldás ez a családos dolog, idén abszolúdt nemjött be! Nemszabadna Don Silvionak olyanokat nyilatkozgatni Gallianival egyetembe, hogy bármi lesz Ancelotti marad.... Ez kb olyan mintha a Fradi új vezetősége azt mondaná, bármi lesz az NB2 be minden marad a helyén hisz minden jól megy! Ilyeneket egy profi klubnál nemszabad nyilatkozni!!Nyugdíjas brigáddal meg nemlehet nyerni, és a legszomorúbb hogy rimánkodtunk hogy ugye álljon át a Mester két csatárra, de semit nemszámít semmit. Lehet Pato majd valamikor nagy játékos lesz, kövezzetek meg, de szerintem fabatkát sem ér, ahhoz képest amennyire belett arangozva. Kaka meg lassan olyan mint a FOGNYÚL (Ronaldinho) hisz megnyerte az aranylabdát és a lejtőn Ő is lecsúszik....ahogyan ezt az utóbbi években az összes kitüntetett játékos tette. Sohasem fogom megérteni miért nem lett Crespo a Milan játékosa, ahogyan a Tevez se lett.....Amondó vagyok Én ma Milan mezt fogok ölteni és büszkén fogom viselni, de VÁLTOZTATNI kell! SIEG
  • Yulcsa
    hát bizony... mindenképpen igazolni kell, ez így nem mehet tovább!!!
  • Palinko
    Én is meg Brochit... De talán Bonera még bizonyíthatna és nem lenne jó ha kirúgnák az egészt csapatot. Ancelottit is elküldeném nyáron 2 hónapos edzői fantázia szakkörre mert jó edző csak berögződött sajna
  • Yulcsa
    Favallit, Bonerat is simán elengedném...
  • Palinko
    de az sem lenne oké ha vásárolnánk sokat bár inkább most mint pár év múlva mindenki kiöregszik és akkor egész csapat csere az még brutálisabb lenne.
    Szerintem mehetnek: Fiori helyette egy normális kapus, Maldini visszavonul úgy is nem kell neki öreg korára a szenvedés egy ilyen múlt után. Cafu, Serginho mehetnek helyettük is jöhet valaki,Ronaldo, Pippo helyettük 1 csatár, szóval 5 játékos kellene remélem jön is ennyi.
  • LasCar16
    szar formában voltunk, vak is látta... nyáron eljön a generációváltás és gőzerővel menetelhetünk tovább, ebbe bele kell törődni, nem lehet mindig BL-t nyerni idén már csak a 4. helyet kell bebiztosítanunk, a sok angol fannak meg hadd habzon a szája.. jövőre javítunk
  • hunbasser
    így van,még keltsed is a hangulatot... :\

sajnálom,hogy így alakult srácok,annyiból igaza van andaxxinnak,hogy fiatalítani kéne sürgősen,mert ez így nem jó.azért fel a fejjel! [ő sem gondolta volna,hogy ma az Arsenal juthat tovább]
  • Yulcsa
    én vagyok, csak nem térek napirendre... nagyon el vagyok kenődve... de minden rosszban van valami jó is, legalább így 1 picit több figyelmet fordíthatok az érettségire...
  • Palinko
    basszus hogy elvonult mindenki :(
  • Palinko
    itt nem ez volt a baj én szerencsétlenségre fogom. és azért örülnék ha jövőre nem lenne BL mer akkor lehetne csapatot építeni nem kéne milliárd fronton teljesíteni, hanem kicsit visszavonulni és bajnokságozni de ezek vakok csak bl zavargatják ami jó is ha van csapat hozzá de ez kevés.
  • szucsy89
    de ezt még mindig nem értem....az Arsenal aki IDEGENBE játszott most sokkal jobban pörgött, dinamikusabb volt, jobban hajtott...mit vártunk??? hogy a 90.percben majd találunk egy gólt mint már sokszor?? ugyan már...erre nem lehet építeni. na asszem most jött ki a korkülönbség, az h az Arsenal egy fiatal jól felépített csapat, a Milan pedig már elég öreg, rutinos ugyan, de lassú és nem volt képes felvenni az ütemet most:(((((
  • LasCar16
    nem ehhez szoktunk de egyszer minden korszak véget ér, jövőre új csaapatot kell építeni, nem Shevákat visszahívni... már csak a 4. hely a cél, ami szerintem meg lesz mivel már nincs több front, magyarázkodni már nem lehet, cselekedni kell és reménykedni hogy formába tudunk lendülni :((
  • Yulcsa
    hát azt nekem is kellene, de tudod ki fog...
  • Palinko
    erre mindenki gondolt csak senki sem akarta írni, elcseszte Ancelotti Pippot kellett volna a végén talán 1-1 lett volna de az sem elég. lényegtelen és nem vagyok annyira ideges hogy kiestünk mert kell ez hogy talán kapcsoljon a vezetőség de amennyire elvakultak nem nagyon változtatnak vagy Oddókkal lesz kiszúrva a szemünk, de ha így lesz akkor lassan lejjebb süllyedünk. remélem a 4. hely sem lesz meg és lesz már valami drasztikus változtatás, mert most egy szedett vedett (jól szedték) csapat győzött fiatal rutintalan játékosokkal, nekünk is másképp kell csinálnunk... de úgy sem fogjuk sajna :(
  • Yulcsa
    hát :( ettől féltem...
  • szucsy89
    tökéletesen egyet értek, változtatásra van szükség....nem jó szívvel mondom, de 4-5embert kiszórnék a csapatból....1-2klasszist is kéne igazolni....ha ez után a meccs után CA nem fog változtatni akkor a bajnokságban se fogunk előrébb jutni és jövőre no bl....sajnos ez van:( kinek van ilyenkor kedve tanulni?:S mert nekem nem
  • andaxxin
    Nem akarlak bántani titeket(megjegyzem holnap mi is járhatunk így),de a jelenlegi Milán sz*r.A BL-ben szégyenvereség otthon,a bajnokságban messze az 1. négy hely,nem tom mi lesz.
  • LasCar16
    ezt nem hiszem el ekkora gólt kapni pont a legrosszabkor, 2. csak hab a tortán
  • leho94
    Ennyi basszák meg..
  • shad0w
    0-2, meg is érdemeljük
  • shad0w
    hát én abszolút fel voltam erre készülve. benéztem mikor tippelgettetek, de nem akartam kelteni a feszültséget. ha most ezek után nem lesz egy baromi komoly átalakítás, fiatalítás a milannal akkor azthiszem inkább elfeljetem az egész olasz focit egy időre...
  • daviddavid
    hát szívás...:S
  • leho94
    2 gól 2-3 perc alatt ?
  • Nuno88
    sírni tudnék...